Vi vill också varna för Gbg Auktion och Grästorpsauktion! Vår erfarenhet av detta företag i samband med en dödsboförsäljning nu har varit under all kritik. Vi känner oss lurade då uppgift som vi fick vid värdering på plats var att vissa objekt var värde en hel del pengar. När redovisningen kommer så redovisas dessa objekt tillsammans och är sålda för 60 kronor. Redovisningen av sålda objekt var otydlig och under all kritik. Vi känner oss verkligen lurade.
1.0
2 omdömen om Grästorp Antik & Auktion AB
Skrev om
Skrev om
Grästorp Antik & Auktion AB
Varning för Gbg Auktion och Grästorpsauktion! Vår erfarenhet av detta företag i samband med en dödsboförsäljning har varit under all kritik. Redovisningen av försäljningen var oacceptabelt bristfällig, och vi har konstaterat att föremål saknas. Företaget och dess ägare har uppvisat stora brister i kommunikation — långa svarstider kombinerat med en arrogant och respektlös attityd. Istället för att känna oss trygga och professionellt bemötta i en känslig situation, känner vi oss lurade och svikna. Jag avråder starkt från att anlita Grästorpsauktion.