Smidigt, fräscht och prisvärt.
Green Storage
Välkommen till Green Storage AB! Med hjälp av modern teknik har vi hittat ett sätt att hålla dina saker säkra samtidigt som det slipper kosta skjortan. Allt detta med fokus på hållbarhet. Hela kundresan har vi valt att lägga via mobilen. Slipp onödiga lås som sedan slängs. Våra förråd öppnar och stänger du enkelt via mobilen....
2046 omdömen om Green Storage
Sedan starten hos Reco 2023
Jag ni skickar mängder med påminnelser om att skriva recensioner & jag har inte fått tillgång till mitt förråd ännu så jag har inget att skriva om här…
Lung, trygg och ren. Jag kan rekommendera flera personer här.
Supersmidig access till lokalen via app 5 av 5!
Allt har fungerat på bästa sätt, från bokning till att kunna använda förrådet
Nytt, rent, snyggt !! Inga nycklar att hålla reda på, allt öppnas med app på telefonen, till sist ... billigt🙏
Rent och fräscht är nöjd. Smidigt
Informationen kunde varit bättre var man ska leta efter förrådet, vilken ingång, hiss etc. Det stog ingenting på utsidan vid ingångarna om någonting mer än öppettider.
Enkelt, snabbt och väldigt tydligt alling. Proffs.
Prisvärt, enkelt och praktiskt.
Bra förråd, känns tryggt när jag är där med säkerheten som finns.
Så här långt känns det bra. Det var lite svårt att hitta faktura med OCR- nummer.
Bra läge för oss, lagom stort förråd. Enkelt att jobba från appen.
Otroligt enkelt att skapa ett konto/skåp, och enkelt och lättillgängligt. Är mycket nöjd, och kommer säkert fortsätta vara kund länge.
Smidigt med appen och fina lokaler
Smidigt och enkelt både att boka och att ta sig in i byggnaden.
Snabbt och effektivt. Skulle hyra igen
Jag var i behov av att hyra ett förråd och upplever att deras tjänst är oerhörd smidig och enkel. Ett stort plus att jag har tillgänglighet till mitt förråd större delen av dygnet alla dagar i veckan och på så sätt kan åka dit när det passar mig.
Haft lite buggigt med appen med krångel att starta hyran. Bra, vänlig och trevlig kundtjänst på telefon (har varit i kontakt 3 ggr.)
Jag är nöjd, förutom att det är lite för dyrt :) Utöver det tycker jag att dem levererar.
Superbra! Lite mer vagnar att kunna lägga saker på annars toppklass!!
Snyggt och trevligt rent kanske lite varmt inne
Enkelt att få tillgång till förråd och även byta till större, vore bra med möjlighet att betala via e-faktura i stället för kort.
Älskar hela systemet och jag är nöjd
Bra tillgänglighet Enkelt system för in o ut passage
Price is to high for the smallest unit
Jag är väldigt nöjd med Green Storage. Det har varit enkelt och smidigt från början. Rekommenderar varmt!
Smidigt! Älskar att man inte behöver någon nyckel utan att allt finns i appen.
Enkelt och snabb, bra kundtjänst
Jag är väldigt nöjd i det stora hela men önskvärt om längre öppet tider, istället för att det stänger kl22.00 så skulle det vara öppet till kl00.00.
Väldigt smidigt! Boka ett förråd, få tillgång direkt efter bokning. Känns säkert med grindar, kameraövervakning och elektroniska lås.
Blixtsnabb och smidig hantering i att boka ett förråd och fylla det någon timma senare. Enkel hantering med app:en. Återstår att se om det oxå är enkelt den dag vi vill säga upp tjänsten, men hittills bara positivt.
Allt fungerar enligt förväntningarna!
Jag är nöjd med hela min upplevelse med Green storage. Det är bra service när jag behöver hjälp, det är enkelt att ta sig in och ut på lagret och förvaringsrummumet jag hyrde var efter mina förväntningar. Det jag inte är nöjd med är uppsägningstiden och att jag måste välja en försäkring till de lagerutrymme jag hyr. Jag vill kunna välja själv om jag vill ha det samt pp vilken nivå. Försäkrings kostnaden ligger på 99:- och enligt min åsikt borde kag kunna välja bort den, välja en lägre summa, den ni redan har eller en högre rumma. Så jag själv kan avgöra värdet på de jag har på lagret.
De bra lager att förvaras sin saker jag e nöjd
Min upplevelse är 100% den perfekta. Önskar jag ägde en Green Storage. Kan det bli bättre samt lättare att förvara sina saker där allt fungerar är rent och lättåtkomligt. Allt sköter sig självt via appen. OM det skulle vara ngt så är dom snabba och svara. Love it…
Mycket enkelt att vara hyreskund hos Green Storage. Okomplicerat. Inget krångel! Tydligt och klart, allt från appen till webbsidan. Tydlig prisbild utan dolda avgifter. Ren och fräsch anläggning som är välkomnande! Green Storage lever upp till mina förväntningar med råge - och då hade jag höga förväntningar från början! Jag kan varmt rekommendera att hyra förråd genom Green Storage!
Fick smidigt tag på era förråd och att boka ett utrymme var enkelt. Blev lite nervös då jag skulle "ge tillgång" till flyttbolaget, att det skulle bli strul med "nyckeln" . Men det verkade gå bra. Så nu är det fixat och färdigt. Första gången som jag hyr ett långvarigt förråd. Men toppen bra 👍
Snabb och smidig anslutning. Lättanvänd app Minus för tio dagars faktura, som ställde till det lite. Då fakturan behöver trettio dagar för att passera våran stora organisation. Jag blev utelåst på förfallodagen
Det går snabbt att boka, rätt enkelt att fatta hur man ska göra, att byta förråd gick smidigt. Det är snyggt och rent, finns vagnar att låna, priserna är okay men inte billigt. För toppbetyg hade jag gärna sluppit två träbalkar i mitt förråd och sett att det funnits någon form av upphängning av kläder i förrådet
Enkelt att boka. Lätt tillgängligt. Smidigt system att öppna, stänga.
BRA! Enkelt, effektivt , fina förråd!
Lätt att komma åt, rent och snyggt. Saknade dock vagnar den sista gången jag var där.
Det var lätt att boka ett förrådsutrymme hos Green. Jag fick bra hjälp när jag hade några frågor om temperatur och var olika enheter låg. Att använda mobilen för att öppna dörrarna fungerade bra. Eftersom jag behövde en vagn för att flytta alla saker tyckte jag att det var lite konstigt med en tröskel under dörren, vilket ibland gjorde det lite klurigt att transportera stora, tunga saker.
Bästa lagringsutrymmet i Järfälla med längsta öppettider och lättillgängligt förråd som är lätt att komma in på utan köer osv.
Jätte bra fast kanske lite för dyrt för så små utrymme annars jag är väldigt nöjd med den. Rekommenderar!
RENT, nära, bra alternativ av utrymme.
Smidig, fungerande, håller vad som lovas, toppen.
So far so good. Har varit precis det som Green Storage utlovat, inte mer, inte mindre. Jag har mitt lilla förråd som är lagom varmt och nu dessutom ska få solcellspaneler, så det är ju ett plus i kanten. Allting funkar smidigt via appen i telefonen, från att öppna områdets grind till att öppna mitt låsta förråd. Mitt enda minus är väl att priset per månad kanske är en gnutta i överkant. Annars, tummen upp!
Enkelt att komma åt. Det känns trygg att ha sina grejer där