Smidigt att lösa allt online, att ha telefonen som nyckel och att man kan dela den med andra är så flexibelt och bra! Vi är jättenöjda.
Green Storage
Välkommen till Green Storage AB! Med hjälp av modern teknik har vi hittat ett sätt att hålla dina saker säkra samtidigt som det slipper kosta skjortan. Allt detta med fokus på hållbarhet. Hela kundresan har vi valt att lägga via mobilen. Slipp onödiga lås som sedan slängs. Våra förråd öppnar och stänger du enkelt via mobilen....
1189 omdömen om Green Storage
Sedan starten hos Reco 2023
Utmärkt service, lokaler som passar alla och rimliga priser. Säkerheten är mycket bra. Jag önskar att åtkomst var tillgänglig dygnet runt och inte begränsad av öppnings- eller stängningstider.
Fräscht och smidigt! Rekommenderas starkt, över förväntan!
Enkelt att bli kund först men jag va tvungen att ringa en trevlig kille för att få ordning på appen men det gick jättebra! Jag är supernöjd med förrådet och lokalen va väldig bra placerad och smidig att komma in i och hissen till lokalen tyckte jag jättemycket om som följer trappan ner. Förrådet verkar säkert och bra. Jättenöjd
Easy and affordable, I love that everything is fully automated. It works great! I needed to fix storage for the same day and it was a seamless process through Green Storage, both their website and app work flawlessly. I definitely recommend this service!
Har ett förråd hos er och funkar hur bra som helst enkelt att ta sig in inga problem med grindar och dörrar mycket bra ställe
Fungerade utmärkt. Inga konstigheter överhuvudtaget.
Smidigt att registrera sig och alla dörrar och grindar öppnas från mobilen. Enda klagomålet jag har är att de helt glömt att skylta vart 2xxx skåpen ligger någons stans. Har påtalat för dem att det inte går att hitta dessa förråd på annat sätt än vandra runt slumpmässigt tills de dyker upp men än har inga skyltar kommit upp.
Fungerade helt felfri och är nöjd med detta! Kommer boka om när det behövs
Suveräna kundmedarbetare som svarar snabbt och trevligt
Det är en bra lösning. Dock är det dyrt.
Smidigt rent och enkelt . Lättåtkomliga öppettider
Smidigt att allt är digitalt nu
Allting är ok och enkelt, vi är nöjda
Enkel låslåsning samt flexibla försäkringslaternativ jämfört med andra
Enkelt då man till slut förstod hur systemet fungerade. Svårt att komma fram på telefon o lite tveksam back up…
Väldigt nöjd med allt!
Fungerar helt enkelt bra med både tillgänglighet för bil, men kunde vart bättre att komma in gåendes från nedre plan avseende Storgatan i Solna
MYCKET NÖJD KAN KOMMA OCH GÅ NÄR DET PASSAR OSS.
Väldigt enkelt allt inom processen
Bra och billig förvaring kan starkt rekommendera
Mycket smidigt både att beställa och att använda, en liten fundering kring val av strl. den var inte helt glasklar
Fungerar bra med app i telefonen.
Det var lätt att bli kund och välja ut sitt förråd. Betalning och inflyttning gick smidigt.
Fungerar utmärkt med tillgång till förrådet med appen, jag tyckte dock att det var lite besvärligt att boka förrådet.
Köpte 1kvm , perfekt för mina behov . Rymmer mera än man tror . Så smidigt att komma och gå när det passar mig .
Passar perfekt! Lättåtkomligt och smidigt,rent o snyggt.
Bra! Ibland behöver man extra plats när de händer oförutsedda händelser i ens liv. Som t ex sanering av asbest och fönsterbyten där man bor. Eller när någon nära går bort och man måste tömma boendet snabbt. Då är Green Storage ett bra alternativ.
easy access, taking money at 27 months.
Snabbt, enkelt, väldigt bra pris. Enda mindre klagomålet är att ena hissen är lite kinkig och det verkar inte riktigt bli löst.
Väldigt proffsigt !! Men kanske lite dyrt
Green Storage erbjuder bra priser och lättanvända förvaringslösningar. Jag har använt dem två gånger och det är verkligen enkelt att boka, ändra och säga upp avtalet. När jag hade ett problem med en bokning löstes det snabbt när kundtjänsten ringde upp mig.
Mycket enkel registrering, tillgång till förrådet direkt via hemsidan och app. Smidigt att komma till anläggningen och bra utformad förvaring.
Smart och enkelt system, rent och fräscht
Aldrig hyrt ett förråd förut och det här blev precis så bra o enkelt som jag ville ha det!
Bra förvaring, enkelt att boka via appen.
Jätte bra, säkert. Fin byggnad
Enkelt, tillgängligt, rent till ett rimligt pris!
Smidigt, lätt att byta förråd. Mycket nöjd.
Enkelt att använda och lätt att förstå instruktionerna på webben
Lätt att boka och smidig app! I slutänden behövde jag inte ha förrådet så nyttjade ångerrätten vilket också var smidigt samt alla pengar tillbaka på kontot inom ett par dagar. Kommer definitivt att vända mig till Green Storage igen om förrådsbehov uppstår i framtiden! Bara stjärnor ⭐️
Lätt att boka, smidigt att använda!
Enkelt smidigt inga nycklar att hålla reda på alltid rent och snyggt Även på toaletten rent å snyggt Säkerheten toppklass kameran försäkrad förråd Ett företag jag varmt rekommenderar En nöjd kund Mike carlsson
Lätt. Bra support när det krånglade
Bra! Appen lite buggig till android
Otroligt smidigt och fräscht. Finns överallt och det är rimliga priser. Känns väldigt säkert och du öppnar allt via appen. Finns ofta vagnar på plats som underlättar väldigt mycket.
Fantastisk , underbart perfekt
Väldigt enkelt och bra! Bra med vagnar och hiss och tillgång 24/7
Rent och fräscht och bra utrymmen samt in/utlastning
Smidigt att skaffa förråd men kundservicen jag upplevt är inte bra. Inget fel i sig på personalen, men ert system och er handläggning kring mitt problem är mycket irriterande dåligt. Jag hade gärna bytt företag men tyvärr saknar min stad bra konkurrenter. Jag önskade att ändra kunduppgifter men detta resulterade i ett stort problem som lades på mina axlar, alltså noll service.