Bra produkter och snabb leverans.
grillkung.se
5332 omdömen om grillkung.se
Sedan starten hos Reco 2019
Jag har nyligen köpt pizzaugnen [modellnamn] och använt den regelbundet under de senaste veckorna. Ugnen drivs med [ved/gas/el] och når snabbt upp till höga temperaturer, vilket gör att pizzorna gräddas på bara ett par minuter. Resultatet blir en krispig botten och perfekt smält ost – nästan som på en italiensk pizzeria. Jag är mycket nöjd med köpet. [Modellen] lever upp till förväntningarna och gör hemmagjord pizza till en riktig upplevelse. Bra priset tycker jag att det är en bra investering för alla som älskar pizza.
God och genuint intresserad service
Enkelt att beställa och få hemleverans snabbt och enkelt.
Bra sortiment, snabb leverans och rimliga priser
Trevlig och snabb service. Lätta att få kontakt med
Godt utvalg av deler. Rask levering. Fleksibilitet ved levering. Korrekte folk. Fikk fornyet hele grillen som jeg elsker innen 1 time. Takk!
Kanontrevlig tje j som hjälpte mig gasverket till OONI
Det funkade bra, med frågor och leverans.
Snabba svar och trevlig kundservice!
Köpte en Napoleon grill med paket. Allt kom hem snabbt på pall med Post Nord. Totalt problemfritt från beställning, betalning till hemleverans.
Very good at acknowledging the order and very clear on next steps.. Only problem was the follow up... Did not hear when the grill was being shipped until I send a reminder.
Köpte grillkol som jag är nöjd med. Leveransen funkade som lovat😀
Valde en mellanstor Broil King som jag är jätte nöjd med, den ersätter en Weber G. Fantastisk grill och smidighet i service hela vägen till leverans, en 5a! Affären med Grillkungen får högsta betyg medan leveranspartnern PostNord som de valt får sämsta betyg. En 0a! Då blir slutbetyget tyvärr bara 3
Smidig leverans. Bra hjälp av support för en retur och bra hemsida. Keep it up.
Snabbt enkelt och bra pris. Så kan inte begära så mycket mer!
Snabb, enkelt beställning tack
Bra utbud och paketpris på allt du behöver för en grillkväll.
Smidig och lätt att söka efter produkter. Leverans och betalning utan problem. Produkterna håller förväntad kvalitet
Lätt och smidigt att beställa, dessutom leverans ända hem. Kan inte bli bättre.
Toppen. Snabb service och råd för rätt grejer. Vänligt bemötande i kundservice.
Snabb leverans och fick kvitto direkt när jag begärde det.
Stort utbud med hög kvalitet och snabba leveranser.
Hej! Köpte en grill av dyrare modell. Det tog bara några dagar så hade jag den levererad på tomten. Jag kommer absolut handla där igen om jag behöver någonting. Tex: tillbehör
Snabb leverans till bra priser, vad vill du mer?
Snabb leverans o bra grejer monteringen var lite jobbig 👍
Smidigt och bra. Hade önskat ett inlogg för lätt överskåda tidigare samt befintlig order.
Grillkung är ett otroligt bra företag service, kunskap min nästa grill kommer att köpas härifrån
Som företag exemplariskt och lyssnar på kund. Man kan jobba med logistiken och ge kunden en bättre lösning på frakt vilket inte fungerar så bra till kund. Bra kontakt med företaget och att man tar till sig angående kritiken från kund är positivt. Beställning till full belåtenhet och vi kommer återkomma som kund.
Jättebra priser och transporten gick som på räls. Bara bra att säga om Grillkung.
Riktigt bra grejor till bra priser
Vi köpte restauranggrillkol och är super nöjda med kvaliteten och service.
Bra sortiment samt snabb och smidig leverans!
Bra erbjudanden. Bra produkter. Snabb leverans.
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Snabbt och smidigt, allt gick precis som förväntat!
Mycket bra och snabba leveranser😃
Det var smidigt och enkelt att handla grillen från Landmann Allt fungerade som förväntat. Lite strul med leveransen men det löstes bra med hjälp av kundtjänst
Snabb och smidig beställning och leverans. Beställde bord till pizzaugn. Fungerar perfekt. Tumme upp!
Snabba svar innan beställning och klockren leverans.
Snabb frakt och riktigt bra bemötande, när grillen jag skulle ha var slut men då kom ett mail där jag kunde boka en grill.
Bra o snabb affär. Allt fungerade bra.
Snabbt och lätt samt en bra produkt
Grym service och trevlig personal
Proffsigt och smidigt. Allt från beställning till leverans gick som tåget, bra bemötande när jag ringde upp och ställde flera frågor.
Toppen sida att fixa allt som har med grillning att göra
Som förväntat. Beställda en vara den kom när den skulle.
Snabb leverans Trevligt bemötande
Bra utbud av produkter, superbra service, trevligt kundbemötande