Smidigt att ha ska. Leverans enligt förväntan
grillkung.se
6840 omdömen om grillkung.se
Sedan starten hos Reco 2019
Snabb leverans. Sedan då de var en repa på hällen på grillen så behövde jag mejla för hjälp. Fick då väldigt snabba svar och upplevde det väldigt seriöst där de kontaktade tillverkaren och konstaterade att det ska inte påverka funktionen utan bara att bränna in den på nytt.
Bra service, snabb leverans och bra pris !
Den något bristfälliga monteringsanvisningen gjorde att monteringen tog relativt lång tid ca.2 tim.Men väl uppsatt och upptänd glömmer Man allt och njuter av den snabba uppvärmningen och höga temperaturen. Mycket nöjd med grillen.+++++
Bra gasolgrillar Napoleon. Och snabb och bra leverans tom in i garaget på pall!
Snidigt bra och snabb leverans.
Enkelt att handla av er. Varan uppfyllde mina förväntningar. Kan inte annat än vara nöjd .
Har beställt några gånger nu inklusive en Kamado på 120kg och dom har alltid varit snabba med leverans och tillmötesgående vid förfrågan.
Jag har bara den bästa upplevelsen av Grillkung, snabb leverans och trevligt bemötande när jag hade ett problem med av mig fel monterade 2st skruvar, de ställde upp och fixade två nya. Grillen en Crown av Broil King funkar hur bra som helst.
Lätt att handla samt att kundtjänst engagerar sig, de produkter jag skulle handla var till viss del restade men de gjorde en dubbelkoll i deras system och det visade sig att deras lagersaldo inte var uppdaterat. I mitt fall köpte jag en Napoleon grill men tycker nog att manualen att montera den kunde ha varit lite mer korrekt. Angående manualen är det ju inte Grillkung’s ”fel”.
Hur var det att handla av grillkung.se? Vilka förväntningar hade ni och hur levde grillkung.se upp till dem? Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst.
Beställde det jag villa ha, det kom till ett ställe relativt nära, jag är nöjd.
Snabb leverans Bra pris Enkelt att byta skadade brännare Bra leverantör
Asabra snabb leverans till ok orid
Snabb leverans, skaplig kvalitet, det som dock drar ner betyget är att grillen måste ha varit tappad eller nedställd väldigt häftigt. Grillen var bucklig samt galler i ugnen böjda. Det syntes dock ingenting på emballaget . Sen om detta hänt hos tillverkaren, grillkungen eller transportbolaget är ju svårt att säga. Repade det själv, men hade blivit 5 i betyg annars.
Bra erbjudande och snabb leverans. Grillkung är alltid ett alternativ när man ute efter prylar till uteköket.
Var första gången som jag handlade hos grillkung.se. Var smidigt, lätt att handla och snabb leverans. Har inte använt min Meater termometer än, så har ingen recension
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Det var helt ok att handla ifrån, kanske inte PostNord är bästa valet, blev en vecka försenad leverans. I övrigt är jag nöjd.
Bra service och trevlig personal!
Har aldrig fått så snabb leverans. Trevlig personal. Topp betyg
Snabb leverans och bra grejor!
Riktigt bra service och snabb leverans!
Bra priser ruskigt snabba leveranser helt enkelt super 🌭🌭🌭🌭🌭
Oikein hyvin pärjäsitte. Hinnoittelua voisitte tarkastaa alaspäin.
Lite panik med en havererad grill inför 60års kalas. Mycket bra info om den nya grillen och snabb leverans av en Masterbuilt XT.
Den här gången blev det tillbehör till grillen och de har både bra utbud och priser. Kan ta lite tid ibland att få iväg beställningarna men ändå värt att välja dom.
Köpte en Charcoal Grill & Smoke. Inget att klaga på. Snabb leverans, juste kvalitet och bra funktion. Blir kul jämföra mot Weber Kettle
mycket bra bemötande och snabb leverans inget krångel
Min beställning var bra ihop packat och smidigt att betala med faktura jag är supernöjd med leveransen/min vara👌🏾🙂
Bra service, hög kunskap, rätt pris
Toppen bra kundservice som till och med testar prylarna om dom passar fast det inte är till den modellen o snabba svar
Snabb leverans. Uppskattar att Grillkung läste min kommentar vid beställningen och slog in paketet. Tusen tack!
Bra produkt och snabb leverans
Bra hemsida med tydlig information. Enkelt att beställa med snabb leverans i enlighet med utlovat. Priset var klart konkurrenskraftigt. Jag köpte en Kamado Classic Joe III.
Snabbt och lätt samt alltid grym service!!
Smidigt och snabb leverans,rekommenderas
Allt gick smidigt till. Beställde Kolgrill och denna kom innan en vecka!
En bra hemsida där det enkelt går att jämföra olika grillars för och nackdelar så att man kan fatta rätt beslut. Erbjudanden som är bra. Leveransen var imponerande snabb
Snabb leverans och trevligt bemötande!!
Funkade bra. Beskrivning för att montera var bra......men delarna var inte märkta som det stod i monterings anvisningen Men gick att klura ut ändå.
Bra produkter. Bra priser. Efter problem med en av produkterna mailade jag kundtjänst och det fungerade också mycket bra! Rekommenderas!
Efter att jag kontaktat grillkungen per telefon och fått bekräftat vilken sten som skulle passa, gjorde jag beställningen. Var väl förpackad och kom snabbt! Högsta betyg!
Fort o bra! Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Lite otydlig manual för montering
Bra sortiment och snabb leverans utan krångel
Underbar och snabb service! Kunnig och kompentent personal! Resulterade i ett köp av en ny grill
Snabb leverans, har bara positiva erfarenheter.
Verkar bra, ej testat ännu, snabb leverans
Rejäl konstruktion. Fungerar bra på induktion, värmen sprids ut fint på plattan. Får plats i DM och i kökets väggskåp. Jag har bara hunnit köra den en gång men rostfritt är rostfritt, skulle den oxidera så är det bara att köra T-röd och stålull.