grillkung.se

5901 omdömen om grillkung.se

Sedan starten hos Reco 2019

Jerry K
Skrev om grillkung.se

Bra prylar och snabba leveranser

Liisa H
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans. Har inte provat grillen ännu. Det blir till våren. Behöver köpa sydd till grillen men de är för dyra.

Mikael A
Skrev om grillkung.se

Enkelt, snabb leverans, prisvärt och problemfritt köp….

Per A

Tillmötesgående vid telefonkontakt

Leif K
Skrev om grillkung.se

Överlägset bäst i branschen! Service, pris, kvalitet, leverans, vinner i alla kategorier.

Bengt Roger W
Skrev om grillkung.se

Det blev en Napoleon P-500-3 PHANTOM - En "större" modell än jag först tänkt. Men detta är med största sannolighet den sista grillen jag behöver o köper så... Snabb o bra leverans. Enkelt att beställa. Inga problem att montera ihop. Första grillningarna bara bra. Jättenöjd m sizzle zonen. Ser sedan fram emot att testa tillbehören jag hottade upp med framöver. (rotesseri o koltråg)

Svar från grillkung.se

Hej Bengt, kul att du slog till på en P-500-3 Phantom ett riktigt bra val! Härligt att höra att de första grillningarna gick bra och att Sizzle zonen gjorde sitt! Tack för att du valde oss och vi önskar dig många härliga grillstunder framöver🔥Tack för ditt omdöme.

Nancy K
Skrev om grillkung.se

Bra och snabb service, trevlig personal.

Svar från grillkung.se

Hej Nancy, kul att höra :) Tack för ditt omdöme!

Jon H
Skrev om grillkung.se

Lätt att beställa och har alltid skickat inom vettig tid.

Svar från grillkung.se

Hej Jon, härligt att höra! Tack för ditt omdöme.

Rasim R
Skrev om grillkung.se

Great variety of products related to grilling backing bbq with best brands available on the international market You can find all the needed for all grilling enthusiasts as well as add ons - accessories etc Procy ? A bit yet but they make it happen and they deliver

Svar från grillkung.se

Hi Rasim, thank you for your feedback. We're glad to hear you appreciate our wide selection of BBQ, grilling, and baking products, as well as our focus on offering the best international brands. We always aim to meet the needs of all grill enthusiasts – from essentials to accessories. Thanks again for your trust!

Magnus G
Skrev om grillkung.se

Toppen produkt och snabb leverans.

Svar från grillkung.se

Hej Magnus, kul att höra! Tack för ditt omdöme.

Frank W
Skrev om grillkung.se

Snabb och bra leverans och rätt grejer.

Svar från grillkung.se

Hej Frank, härligt att höra! Hoppas du även är nöjd med dina nya grejer. Tack för ditt omdöme!

Andreas P
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans , lite längre tid med konversation på mail

Svar från grillkung.se

Hej Andreas, tack för ditt omdöme!

Urban R
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans mycket bra bemötande som sakt snabb leverans

Svar från grillkung.se

Hej Urban, härligt att höra! Tack för ditt grymma omdöme.

Anna K
Skrev om grillkung.se

Sååå bra service! Jag hade en svår beslutsprocess men de hjälpte mig hela vägen!

Svar från grillkung.se

Hej Anna, så roligt att höra , stort tack för dina fina ord! Vi vet att det ibland kan vara svårt att välja rätt, och därför är vi extra glada att vi kunde hjälpa dig hela vägen!

Crister K
Skrev om grillkung.se

Har beställt grejer men får ju ingen vara

Svar från grillkung.se

Hej Crister, har kollat upp din order och den har legat hos ditt ombud sen den 11/11. Enligt Postnord har du aviserats både via appen och via sms. Kontaktar dig via mail så ska vi se till att du får dina produkter!

Johan C

Underbart företag 😊👍 Snabb o proffsig service

Svar från grillkung.se

Tja Johan, tack snälla för ditt grymma omdöme! Det värmer i våra grillhjärtan att få så fina omdömen 🔥

Anneli H
Skrev om grillkung.se

Otroligt dåligt, varan var repig på flera ställen och såg använd ut! Kommer skicka tillbaka den. Varan stämde inte helt utseendemässigt med bilden heller!

Svar från grillkung.se

Hej Anneli, tråkigt att höra att saltkaret du beställt inte levde upp till dina förväntningar. Så ska det självklart inte vara. Vi förstår hur frustrerande det är att få en produkt som är repig och inte stämmer överens med bilden. Hör gärna av dig till oss på info@grillkung.se så ser vi till att lösa detta för dig! /Teamet på Grillkung 🔥

Stefan K
Skrev om grillkung.se

Snabba svar vid frågor. Snabb leverans.

Tja Stefan, härligt att höra! Tack för ditt grymma omdöme 🔥

Patrik O
Skrev om grillkung.se

Bra och snabb service. Enkelt att hitta reservdelarna.

Svar från grillkung.se

Hej Patrik, härligt att höra att det gick smidigt att införskaffa dina nya reservdelar. Tack för ditt grymma omdöme!

Leif L
Skrev om grillkung.se

Enkelt att handla. Otrolig snabb leverans!

Svar från grillkung.se

Hej Leif, härligt att höra! Tack snälla för ditt omdöme.

Markus H
Skrev om grillkung.se

Alltid snabbt och lätt och vill man får hjälp med något så är det aldrig några problem. Grymt kundbemötande!

Svar från grillkung.se

Hej Markus, tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med vår service och kundbemötande det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Robert R
Skrev om grillkung.se

Grillkung har exceptionellt kunnande om produkterna de säljer, i kombination med riktigt trevligt och proffsigt kundbemötande! Jag hade lite frågor / problem kring montering av en större grill - och fick omedelbar hjälp i ett videosamtal. Jag kommer definitivt att fortsätta handla hos Grillkung. Tack! 🙏

Svar från grillkung.se

Hej Robert, tack för ditt grymma omdöme! Vi blir otroligt glada över att höra att du uppskattade både vår produktkunskap och vårt kundbemötande – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss! 💪 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver och stort tack för att du tog dig tid att skriva!

Anders V
Skrev om grillkung.se

Bra sortiment till riktigt bra priser

Svar från grillkung.se

Hej Anders, tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med både vårt sortiment och priser!

Mats L

orkar inte skriva jgkfrldehgfhkghh

Svar från grillkung.se

Hej Mats, tack för ditt omdöme även om det var lite svårtytt så är det kul att få veta att du är nöjd med ditt köp!

Niclas S
Skrev om grillkung.se

Alltid bra produkter och snabba leveranser. Vad mer kan man önska sig?

Svar från grillkung.se

Hej Niclas, tack för ditt grymma omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med våra produkter och leveranser. Tack för att du handlar hos oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!🔥

Bambi S
Skrev om grillkung.se

Mycket trevlig service. Smidigt att beställa och leveransen kom i tid. Ska bli kul att testa pizzaugnen!

Svar från grillkung.se

Hej Bambi, tack för ditt fina omdöme. Härligt att du är nöjd med både servicen och leveransen – precis så vi vill att det ska kännas när man handlar hos Grillkung! Vi hoppas att din nya pizzaugn levererar många perfekta, krispiga pizzor framöver!

Pär H
Skrev om grillkung.se

Smidigt att beställa , kaminen jag beställde stämde bra mot beskrivningen och motsvarande mina förväntningar. Snabb och smidig leverans. Mvh/ Pär

Svar från grillkung.se

Hej Pär, härligt att höra att du är nöjd med din nya kamin! Vi hoppas att den ger dig många sköna stunder framöver. Tack för ditt omdöme!

Elisabet G
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans. Hoppas det blir bra med pizzaugn

Svar från grillkung.se

Hej Elisabet, tack för ditt omdöme. Härligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att du får många fina stunder och många goda pizzor med din nya pizzaugn!

Christian B
Skrev om grillkung.se

Mycket bra service. Handlat 2 ggr där. Första gången efter ett inköp av en begagnad keg 5000. Dom var mycket behjälpliga med bla en kolkorg som dessvärre inte fanns längre men killen letade duktigt innan han gav. Hörde av sig på telefon och mail flera gånger.

Svar från grillkung.se

Hej Christian, stort tack för ditt fina omdöme. Vi blir extra glada att höra att vår service uppskattats! Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra, så det betyder mycket att du uppmärksammar det.

Kenneth E
Skrev om grillkung.se

Suverän service och snabb leverans. Kan inte vara bättre.

Svar från grillkung.se

Hej Kenneth, tack för ditt grymma omdöme det är precis så vi vill att kunden ska känna efter ett köp hos oss! Grill on🔥

Karla L
Skrev om grillkung.se

Snabbt leverans och bra kvalitet!!!

Svar från grillkung.se

Hej Karla, härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. tack för ditt omdöme!

Ulf R
Skrev om grillkung.se

Snabba och hjälpsamma.xxxxxxxxxxxxxxx Minimitextlängd gör att ni får färre svar.

Svar från grillkung.se

Hej Ulf, vet inte vad du menar med minimitextlängd med vi är tacksamma för ditt fina omdöme!

Johan W
Skrev om grillkung.se

Jättestort sortiment. Nästan för stort faktiskt:) Produkten jag köpte var prisvärd och av riktigt bra kvalité. Leveransen var snabb och smidig.

Svar från grillkung.se

Hej Johan, tack för ditt grymma omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment :D Och att både köp och leverans levererade det är så det ska vara! Du är varmt välkommen åter!

Tommy H
Skrev om grillkung.se

Allt fungerade som det skulle.

Svar från grillkung.se

Hej Tommy, Härligt att höra att allt gick som planerat! Tack för ditt omdöme och hoppas att du är nöjd med ditt köp.

Lena-Marie F
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans. Inget krångel. Allt bra!

Svar från grillkung.se

Hej Lena-Marie, härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Tack snälla för ditt omdöme!

Lars-gunnar H
Skrev om grillkung.se

Allting fungerade som tänkt kan rekommendera att handla där.

Svar från grillkung.se

Hej Lars-Gunnar, tack för ditt omdöme. Alltid kul att höra från nöjda kunder!

Eva B
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans, prisvärt, lätt att beställa

Svar från grillkung.se

Hej Eva, härligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med ditt köp. Tack för ditt omdöme!

Lasse K
Skrev om grillkung.se

Han jag pratade med vrkligen kunde sin sak. Om jag behöver, så är det hit jag kommer att vända mej.

Svar från grillkung.se

Hej Lasse, tack för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka!

Philip S
Skrev om grillkung.se

Underbart trevlig personal och ägare hjälpsamma med allt. köpt mina två senaste grillar där. Nästa inköp blir en rök.

Svar från grillkung.se

Hej Philip, tack för ditt grymma omdöme! Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt rök när det är dags. Tveka inte att höra av dig om du vill bolla alternativ! 🔥

Martin S
Skrev om grillkung.se

Var och tittade i deras Showroom. Mycket trevlig upplevelse. Man märkte verkligen att de är grillnördar. Gillar deras utbud och priser.

Svar från grillkung.se

Hej Martin, kul att du kom förbi! Tack för ditt grymma omdöme och du är alltid välkommen in!

Rebecca R
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans och exceptionell hjälp vid retur etc.

Svar från grillkung.se

Hej Rebecca, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och med den hjälp du fick vid returen. Vårt mål är att göra varje steg – från köp till eventuell retur – så smidigt och tryggt som möjligt.

Sonny S

Stabil och gedigen konstruktion

Svar från grillkung.se

Hej Sonny, tack för ditt omdöme härligt att höra att du är nöjd med din nya produkt!

Maurits B
Skrev om grillkung.se

Snabb leverans och bra varor, bra kundbemötande!

Svar från grillkung.se

Hej Maurits, tack för det fina omdömet! Vi blir alltid lika glada när både leverans, produkter och bemötande lever upp till förväntningarna. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags att fylla på köket eller grillhörnan igen! 🍔🔥

Tommy R
Skrev om grillkung.se

Bra priser, svajig kundservice. En person jag pratade med hade så uppbart AI-genererade svar att jag började skratta. Hon erkände att hon använde ChatGPT för att svara på mina frågor. Oseriöst intryck. Ena man pratar med rekommenderar en produkt som självklart bättre och nästa man pratar med säger tvärtom.

Svar från grillkung.se

Hej Tommy. Att du upplevde svaren som AI är verkligen inte den upplevelse vi vill ge. Vi ska alltid ge ärliga, tydliga och kunskapsbaserade svar. Att någon upplevs erkänna att de ”bara använder ChatGPT” är varken professionellt eller okej – och det följer inte våra rutiner. Vi kommer att ta upp detta internt. Vi vill att varje kontakt med oss ska kännas trygg, kunnig och konsekvent – oavsett vem du pratar med.

Christer K
Skrev om grillkung.se

De har en fantastisk service och engagemang.

Svar från grillkung.se

Hej Christer, tack så mycket för dina fina ord! Att du upplever vår service och vårt engagemang som fantastiskt betyder mycket för oss – det är precis så vi vill att det ska kännas att handla hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Björn M
Skrev om grillkung.se

Fantastisk bra service och kunnande. Bra priser och snabb leverans.

Svar från grillkung.se

Tjena Björn, tack för ditt grymma omdöme! Kul att höra att du är nöjd med ditt köpupplevelse hos oss. Välkommen tillbaka!

Kerstin H
Skrev om grillkung.se

Snabbt och enkelt! Nöjda med produkten.

Svar från grillkung.se

Hej Kerstin, tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Dick J
Skrev om grillkung.se

Trevlig kundtjänst. Snabbt svar på min förfrågan. Snabb leverans efter beställning. Bra emballerat och allt enligt mina förväntningar. Tack!

Svar från grillkung.se

Hej Dick, härligt att höra att du är nöjd med både vår kundtjänst och med leveransen! Tack för ditt fina omdöme.

Mikael F
Skrev om grillkung.se

Bra hjälp med reservdelar och snabb leverans Såg att Leveransen var på väg till fel utlämningsställe dom såg till att det kom rätt

Svar från grillkung.se

Hej Mikael, tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att allt löste sig med din leverans och att dina reservdelar kom fram!

Tobias D
Skrev om grillkung.se

smidigt och enkel samt snabb leverand.

Svar från grillkung.se

Hej Tobias! Tack för ditt omdöme, kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.