Bra pris. Snabb och korrekt leverans.
grillkung.se
6173 omdömen om grillkung.se
Sedan starten hos Reco 2019
Trevligt! Bemötande när man ringde in till kundservice..
Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans, nöjd med produkten jag beställt. Rekommenderas
Ett otroligt sortiment. Väldigt bra produkter. Köpte en Pit Boss pelletsgrill för ett antal år sen och den fungerar lika bra ännu. Grillkung har dessutom snabb, bra och trevlig kund support. Snabba leveranser när man beställt något. Rekomenderar Grillkung för alla som älskar att grilla.
Snabb och bra leverans, väl förpackat.
Snabb leverans & bra priser!!!
Som första-gångsinköpare , fick jag en positiv upplevelse! Köpte ister och talg, och de funkar fint!
Bra välpaketertad produkt. Snabb leverans. Tipptopp!
Bra och enkel hemsida, grillen fanns inte i lager tydligen men snabb kommunikation från Grillkung så helt ok.
Trevlig att prata med fick svar på mina frågor snabb leverans
Snabb leverans och snabba på att svara på frågor kring olika grillar. Schysst bemötande :)
Snabb leverans! Men väntar på samtal att jag vunnit en grill🔥😀
Galet trevlig och kunnig personal, ringde innan min beställning och fick hjälp med att jämföra olika modeller av pellettsgrillarna, sen la jag min beställning och hade den hemlevererad efter fem dagar.
Jag är mycket nöjd med Grillkungen som leverantör! Allt från beställning till leverans fungerade smidigt och utan problem. Leveransen var snabb och väl hanterad, och kommunikationen under hela processen var tydlig och professionell. Det märks att de bryr sig om sina kunder och levererar en hög servicenivå. Jag kan varmt rekommendera Grillkungen till alla som söker en pålitlig och seriös leverantör!
Allt fungerade som det ska och vi är nöjda
Termometern är suverän, fungerar utmörkt!
Grabbarna fick iväg grillen på 3 dagar så vi hade den på 5, vilket jag anser är fullt godkänt. Grillen var det inga konstigheter med. Håller förhoppningsvis i många år. Nästa beställning blir lite roliga tillbehör och annat smått och gott.
Nöjd varan kom snappt beställer nog snart igen
Snabb leverans. Men vid upplocket av grillen så var den både bucklig och de saknades färg på flertalet ställen. Inget av detta syntes på kartongen . Då den var bucklig så gick inte heller locket på. Den monterades aldrig ihop. Reklamerade till Grillkung och företaget som grillen var ifrån skulle skicka en ny. Den har ännu inte kommit så vi inväntar den nya och hoppas att den är felfri. Så jag hoppas på att den kommer snart så vi kan grilla.
Bra service och transport. Helt nöjd med kolgrillen jag beställt 👍
De har ett brett sortiment för bla grillning, bra priser och snabb leverans. Rekommenderar dem
Positiv. Inga problem med leveransen. Bra produkter.
Snabb leverans, bra helpdesk med proffsig tjej
Mycket bra snabbt levererat fin vara
Jag fick en vara med transportskada, grillkung ordnade det omgående! Super service!
Snabb leverans utan krångel, bra pris med 10% rabbat
Allt funkade bra med leverans och produkten var i ett stycke. Återstår att grillsäsongen kommer igång ordentligt.
Snabb leverans. O Muurikan funkar som den ska.
Snabb och enkel leverans och köp.
Fast delivery to Denmark everything was ok and much cheaper than Denmark is i will use Grillkung again
Det är en presenttips min son och ha får den inte förrän om 14 dagar.
Bra service o kunniga när man Ringer till dom. Och blixtsnabba leveranser. Kan verkligen rekommendera
Bra grejor vi är nöjda vill handla fler gånger.
Snabb service . Bra tips och råd när jag chattade
Trevliga att prata med tar sej tid om man frågar saker, har förbeställt en pit boss grill, inte fått än så vi väl se om betyget kvarstår! Pelletsen jag beställde kom omgående så nu fattas bara grillen.
Snabb leverans med artikeln jag beställde och den fungerar till 100%
Jag köpte en grill FREESTYLE 425. Det var snabb leverans och levererad till dörren vilket var mycket smidigt. Kvaliteten på grillen kändes bra och jag ser fram fram emot mycket grillande i sommar. Jag vill rekommendera GRILLKUNGEN.
bra hemsida, leveransen gick fort.
Enkel hemsida, lätt och jämföra produkter. Det går fint och hoppa fram o tillbaka mellan de olika val jag sökte mellan. Hade några följd frågor på slutet, fick svar snabbt och korrekt. Själva grillen jag köpte är jag supernöjd med, en Napoleon Rouge 625 är helt fantastisk. Posten levererade klockrent, jag kunde följa paketet i appen. Jag rekommenderar gärna Grillkung.se till mina vänner. Mvh Magnus
Enkelt att beställa och snabb leverans. Dock lite tajt passform på delarna till grillen.
Snabb och proffsig leverans. Snabbt svar på mejl. Kan bara rekommendera.
Fick inte alla delar till grillen var väldigt besvärligt att få dom att skicka den del jag inte fick med
Bra hemsida, utmärkt support av kunniga människor i telefon & snabba svar på mail och stort & överskådligt utbud av reservdelar👍🏻
Fruktansvärt dåligt kundbemötande!!!!!
Jag är mycket nöjd med att jag valde er produkt – den motsvarade mina förväntningar både när det gäller kvalitet och korrekt information om produkterna. Jag rekommenderar den till alla som behöver kvalitativa saker för grillsäsongen och inte bara.
Väntar fortfarande på en del av min beställning gjord den 12e Mars
Hej Sven-Åke, vi kan se att din order gått i retur då den ej blivit uthämtad. Vi kontaktar dig via mail så ser vi till att lösa detta!
Rikligt utbud av kantiner för att kunna hitta passande storlek och snabb leverans möter plötsligt uppkommet behov
Grillen kom på utsatt tid och är hur fin som helst. Extra plus till Johanna på kundservice som snabbt hjälpte mig över tfn när jag fick lite stök med monteringen. Är skitnöjd!
Köpte Murrikka rök som var rejält fraktskadad och det löste man snabbt och smidigt.