Grön Gåva
Vi startade för över 21 år sedan med tanken "hälsa genom äkta varor". Därför säljer vi produkter helt utan onödiga tillsatser, och med bara ekologiska råvaror. För oss är hälsa en livsstil. Det är mer än tillskott. Det är maten vi äter, tankarna vi tänker, att våga ge till sig själv och en härlig omgivning.
Besök oss och ta del av ett spännande ekologiskt sortiment. Vi erbjuder allt från mat, te och choklad, till hudvård, eteriska oljor och böcker.
Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss - vi är flera med väldigt lång erfarenhet inom hälsa.
Utmärkelser
Läs vad 3901 kunder tycker om Grön Gåva 2
2021-01-18Verifierad kund
Det var toppen 😊 snabbt leverera 👍. Lätt och beställa 😊. Trevlig personal ☺️Trevlig bemötande 🤩enkelt och hitta
2021-01-17Verifierad kund
Jag har ännu inte fått mitt paket så jag kan o te uttala mig. Tog lång tid....
Men det har ju snöatskrev om Grön Gåva -
2021-01-16Verifierad kund
Snabbt leverans, ser varorna bra ut fast har inte testat än. Hittade sidan efter flera sök om vara, så det var lite svårt.
Tack iallafallskrev om Grön Gåva -
2021-01-14Verifierad kund
Jag beställde hela dinkelkorn och fick min beställning som förväntat.
2021-01-13Verifierad kund
Jag köpte ph-kalk. Har använt den i drygt en vecka så det är svårt att avgöra om det skett någon förändring som många säger brukar ske. Köpte även ph-stickor så att man kan se vad man har för pH värde. Kan ju säga att jag låg på 5,8 i ph värde första dagen nu ligger jag på 6,2 så liten skillnad har det blivit. Kroppen ska vara neutral så 7,0 men många ligger runt 6,8. - 7,2
2021-01-12Verifierad kund
Jag köpte chlorella pulver av er för att jag fick högst kvalité, högst kvantitet till bäst pris. Var lite missnöjd med att ni inte hade fri frakt på alla ordrar utan bara över ett visst pris. Borde vara fri frakt rakt igenom.
2021-01-09Verifierad kund
Mycket bra sortiment och personligt och trevligt bemötande!
2021-01-09Verifierad kund
Beställde två flaskor Camelina olja. De motsvarade mina förväntningar och jag blev bra bemött av bolaget med snabb leverans.
2021-01-08Verifierad kund
Allt fungerade som det ska, tungskrapan gör det den ska. Jag slipper kväljningar som en borste ger.
2021-01-08Verifierad kund
Köpte en tungskrapa. Allt funkade bra. Snabb leverans och bra pris.
2021-01-07Verifierad kund
Köpte ett jättegott te och en tesil. Varorna kom supersnabbt och jag är helt nöjd med mitt köp.
Köpte Nyponpulver. Lätt att beställa o betala o snabb leverans
Snabbt och enkelt att få varorna. Bra leverans. Bra varor
Bra att få betala med faktura när produkterna kommit.skrev om Grön Gåva -
2021-01-06Verifierad kund
Jag köpte neem pulver. Jag hade frågor om produkten som säljaren gärna besvarade. Jag använder pulvret 2 ggr/vecka som te 🙂 och det fungerar tillfredsställande.
2021-01-05Verifierad kund
Allt bra, lite smått opraktiskt att fakturan bara kom i mail och inte i paketet, men gick bra att scanna från datorskärmen.
2021-01-03Verifierad kund
Deras vata te är det bästa. Allt kring beställningen fungerade bra
2021-01-02Verifierad kund
Jag köpte Jerikos ros som levererades redan nästa dag. Snyggt jobbat!
2021-01-02Verifierad kund
Hej! Jag köpte morots olja. Väldigt smidig att använda. Jag använder den till håret.
2021-01-01Verifierad kund
Smidigt och anticoronavänlig service! Tycker om hemleverans! Fortsätt med det!
2020-12-31Verifierad kund
Snabb leverans och trevligt bemötande på telefon.
Mvh Elisabet/Hansskrev om Grön Gåva -
2020-12-29Verifierad kund
Jätte bra med ert produktionsbolag jag vill gärna bli medlem på erat företag
Tack fina Gröna gåva
Med vänlig hälsningskrev om Grön Gåva -
2020-12-28Verifierad kund
Ecciac The
Ni är super
Klockrent.Snabba leveranser och Hör av er snabbtskrev om Grön Gåva -
2020-12-27Verifierad kund
I am vary happy to say that everything went good and I received my order things as quick as possible.
I was extremely happy with conversation with the operator and will recommend to anyone.
Marry Christmas and Happy New Yearskrev om Grön Gåva -
Deo kräm m lavendel
Aloetvål
Aaroniapulver
Ayurvedisk kryddte
Bivaxsalva
Camelinolija
Arnicakräm
Mkt nöjd.blivit rekomenderad av vännina.
Kunnig personal,fick tips
Min fru gladskrev om Grön Gåva -
2020-12-26Verifierad kund
Köpte eteriska olja online. Inga speciella förväntningar, men leverans var snabbare än jag hade tänkt. Hoppas på fri frakt i framtiden.
Tack!!skrev om Grön Gåva -
2020-12-26Verifierad kund
Jerikoros kul julklapp till personer utan gröna fingrar. Snabb leverans
2020-12-25Verifierad kund
Jag hittade alla varor jag ville ha bl.a. schindeles mineral. Varorna kom snabbt och jag är nöjd 😊 HM
2020-12-25Verifierad kund
Beställde Enbärsdricka till jul.Ett fint bemötande och leveransen kom som väntat.Rekommenderar till nära och kära.
2020-12-24Verifierad kund
Köpte 2 flaskor resquedroppar. Snabb leverans. Kommer absolut handla mer.
2020-12-23Verifierad kund
Tistelolja i perfekt kvalitet och till ett bra pris och skyndsam frakt, Frön Gåva har ett bra utbud och verkar tänka mer på kvalitet än kvantitet. När det gäller betalning så kan jag säga att bolaget Klarnas björntjänster klarar jag mig utan och det är bra om fler internetföretag gjorde det också,. Tack Grön Gåva!
2020-12-23Verifierad kund
Det började med önskan att äta gröt av hel dinkel igen. Vanligtvis brukade jag handla en sort på min närmaste ICA. Med en stor överraskning upptäckte jag, att varken på ICA eller på någon annan mataffär fanns varan kvar. Tomt! Även efter några veckor uteblev någon ny leverans. Började leta på nätet. Inte så mycket val heller där.
Det var väldigt behagligt att hitta något företag som säljer hel dinkel och även mycket mer: Hittade hel havre samt Ceylon-kanel också. Rikligt med information.
Jag kan säga bara det bästa om Grön Gåva. Idag, när vi blir mer och mer medvetna om betydelsen av matens kvalité för hälsan, uppskattar jag GG som ett fynd. Leverans var snabb. Varorna väll inpackade. Som att handla på sin närmaste ICA. Tack så mycket!skrev om Grön Gåva -
2020-12-23Verifierad kund
Leveransen fungerade utmärkt av mitt gröna kaffe. Mycket nöjd
Blev vänligt bemött av en från Grön gåva som ringde upp mig angående annat leveranssätt.skrev om Grön Gåva