Allt var bra häck klippningen
Gröngölingarna Trädgårdsservice
Gröngölingarna Trädgårdsservice är din personliga trädgårdsmästare i Karlstad och Örebro. Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster som krattning, trädfällning, grävning, plantering, ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, gödning, trimning och mycket mer. För dig som vill ha en välskött trädgård dygnet runt, året...
190 omdömen om Gröngölingarna Trädgårdsservice
Sedan starten hos Reco 2026
Höll vad man lovade med ett gott resultat. Inget att anmärka på!
Tack så mycket! Vad roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Trevlig pojke Kunde ha klippt mer på vissa ställen
Fantastiskt trevliga personer som hjälpte oss i trädgården en dag. Allt blev väldigt fint! Rakare häck har vi aldrig haft, ett träd som stuckit iväg på höjden togs ned till mer lämplig nivå, rensat bland vinbär och rabarber och en fint ansad spaljepäron blev resultatet. Rekommenderas varmt 🌸
Tack så mycket! Det gläder oss att vi kunde hjälpa till att få trädgården precis som ni önskade. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Trevlig personal. Snabbt och Noggrant utfört arbete. Jag blev nöjd!
Kom på utsatt tid. Häckklippning väl utförd. Dock lite slarv när det gäller att rensa bort häckklippet, en hel del ligger kvar i häcken och på marken.
Trevliga killar och vi är nöjda med resultatet 👍🏻
Tack så mycket! Vad roligt att ni är nöjda med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Så nöjd med arbetet, dessutom väldigt trevlig personal.
Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Dom var här och klippte en tujahäck på 25x5 meter. Den blev exakt som vi ville ha den och det var rent och städat efteråt.
Stort tack för de fina orden! Kul att höra att ni är nöjda med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra och pålitlig trädgårdsservice som får jobbet gjort på ett bra sätt
Stort tack för de fina orden! Kul att höra att du är nöjd med vår service. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Det har gått jättebra vi är jätte nöjda med , har var jätte duktig .
Tack för förtroendet! Vi hoppas få hjälpa er igen framöver. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Vilgot som har klippt vår häck i flera år är fantastiskt duktig, noga och bra. Väldigt trevlig. Vi önskar varje år att han ska hjälp oss.
Mycket trevliga killar och nöjd med resultatet
Jag blev bemött på ett bra sätt vid första kontackten. Mina förväntningar var höga de uppfylldes på ett utmärkt sätt. Arbetet som gjordes var klippning av buskar. Mycket nöjd med utfört jobb.
Toppen! Fint bemötande. Bra jobbat! Stort tack till er!
Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Superbra och trevlig hjälp! Det är ganska dyrt, men de jobbar verkligen hårt och effektivt så det är värt det! Har fått hjälp med allt från gräsmatta, rensning, klippning av häcken och uppsnyggning av den till att göra muren runt huset fin!
Stort tack! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra hjälp, noggranna och häcken blev rak!
Toppen bra kontrakt och suveränt utfört arbete som är till fullt belåtenhet. Vi blir glada varje gång vi tittar ut över häcken toppjobb🙌🙌
Mycket nöjd! Bra upplevelse från första kontakten och genom hela arbetet.
Mycket gott resultat. Trevliga,lyhörda och effektiva killar. Kommer alltid att kontaktta i framtiden.
Bra snabb service, trevligt bemötande😊
Tack så mycket! Vad roligt att du uppskattade både arbetet och bemötandet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Har använt Gröngölingarna flera gånger för klippning av häcken och är nöjd med jobbet och bemötande,kommer använda er flera gånger.
Tack så mycket för ditt fortsatta förtroende! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Trevliga grabbar som gjorde ett fantastiskt jobb! Städat och snyggt när dom var klara.
Stort tack! Vad roligt att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Gräsmattan var väldigt välklippt och även kanter var klipp. Jag är mycket nöjd👍
Tack för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Mycket uppskattad service, och trevlig personal!
Tack så mycket! Vad roligt att du uppskattade vår service och vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
En mycket trevlig kille dök uppp.Arbetade på bra. Högtryckstvätten fungerade inte därför att det var svagt tryck i vattnet från huset. Han rengjorde plattor på uteplatsen m en stålborste. Det försvann tid i en del strul m högtryckstvätten.
Fick hjälp med klippning av häck samt en buske. Inget av objekten var lätthanterliga och jag är mycket tacksam och nöjd med utfallet. Tack för hjälpen !
Tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Mycket trevligt och vänligt bemötande och kunnig klippare, häcken blev i första versionen toppenbra men sedan ville vi ha ner höjden ytterligare, då tog inte häcksaxen de lite för grova grenarna så vi fick ge oss på den punkten, men det är ett önskemål att få ner höjden på häcken för att slippa stege men då krävs ett annat grövre redskap. Glada hälsningar Leena
Tack så mycket! Härligt att höra att ni är nöjda och att häcken blev som ni önskade i stort. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Alltid ett fint bemötande från start i bokning av tjänst i telefon till utförande av tjänst! Jättenöjd!
Stort tack! Vad roligt att du uppskattade både servicen och arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Kom hem igår kväll och blev så glad att häcken var klippt och skräpet borta! Tack till er som var här och gjorde det. Jag har varit jättenöjd varje år jag anlitat er. Jag återkommer 😊
Tack för dina fina ord! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Kom i tid och jobbade hela tiden. Utförde även jobbet med god kvalitet. Kim var också mycket trevlig. Med vänlig hälsning, Dan
Tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Trevligt bemötande, bra jobb, s hysst pris.
Härligt att höra! Tack för förtroendet och de fina orden. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Beställde toppning och inklippning av thujahäckar och thujor i diverse storlekar. Arbetet utfördes av en trevlig ung man som gjorde ett utomordentligt jobb där han arbetade snabbt och effektivt. Mvh Anders
Stort tack för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Noggrant gjort! Nöjd med resultat det blev sommarfint!
Tack så mycket! Njut av den fina trädgården i sommar. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Det var ett väldigt trevligt bemötande när jag hörde av mig till firman dels när jag skulle beställa arbetet och dels när jag hörde mig för om allt gått bra. Skönt när jag ringde och var orolig för trädgården och jag hör att personen i luren vill försöka hjälpa till. 😊
Tack! Härligt att höra att du kände dig väl bemött genom hela processen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Jag fick hjälp med ojämn gräsmatta med en man som fyllde i de största groparna och ojämnheterna som gjorde att robotgräsklipparen fastnade i. Det blev bättre men gjorde att roboten inte hittade begränsningskabeln då den kanske låg för djupt. Roboten har även problem att den fastnar i jorden innan gräset kommit upp.
Effektivt noggrannt och välorganiserat arbete. Extra plus för vänligt bemötande och lyhördhet.
Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med både resultatet och servicen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra ordnat , snyggt jobbat fint arbete
Vad roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
De gjorde inte hela jobbet flrst vilket drar ner betyget. Men nör de blev påminda ordnade de resten och till slut blev det bra.
Bra och snabb service. Trevlig personal.
Stort tack för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra bemötande det kändes bra. Hade beställt borttagning av torra kvistar smålönnar o annat som inte hör hemma i trädgården, bortforsling av avfall. De lovade prata med Martin om en ny tid.
Tack för förtroendet! Vad roligt att vi kunde hjälpa till med röjningen i trädgården. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra trevlig kille. Utförde sitt jobb helt efter vårt önskemål. Vår häck är fint klippt och han samlade upp allt klipp snyggt Kommer använda er igen. Alltid tryggt att vända sig till Gröngölingarna.
Stort tack! Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot att hjälpa er igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
• Bemötandet var super bra både av utföraren och telefonisten. • Förväntningarna var ett bra arbete och resultatet blev super bra.. • Beställning bestod av klippning av tujahäck och toppning av en jätte stor tuja..
Stort tack för de fina orden! Det gläder oss att arbetet uppskattas. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Toppen bemötande och utfört arbete. Kommer återkomma vid fler jobb.
Vad roligt att höra! Vi uppskattar förtroendet och ser fram emot nästa gång. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Kom i tid, gjorde ett kanonjobb
Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
jättenöjd med jobbet det blev så fint och snabbt utfört 5 stjärnor av 5 möjliga
Stort tack för de fina orden! Vad roligt att du är så nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Grymt arbete, klara snabbt och trevliga. 10/10 äpplen
Stort tack för de fina orden! Kul att höra att du uppskattade både jobbet och bemötandet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Bra pris och proffsigt genomförande
Stort tack för de fina orden! Kul att vårt arbete uppskattades. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
Mycket lyhörda och gör ett så bra jobb!
Tack för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna
De gjorde ett bra jobb, var noggranna och lyssnade på våra önskemål
Stort tack! Vi uppskattar ert förtroende. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna