Gröngölingarna Trädgårdsservice

Gröngölingarna Trädgårdsservice

grongolingarna.se
  • Badge2026
4.6

Gröngölingarna Trädgårdsservice startades 2014 i Karlstad med en tydlig vision – att arbeta hållbart och med omtanke om miljön. Idag finns vi både i Karlstad och Örebro, men vårt grundtänk är fortfarande detsamma. Under de första åren tog vi oss fram på ett annorlunda sätt. Våra medarbetare och grundare cyklade mellan uppdragen...

108 omdömen om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Sedan starten hos Reco 2026

Anja S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Väldigt praktiskt då vi har en stor gård med mycket rabatter!

Sören A
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

En trevlig kille kom och gjorde ett mycket bra utfört uppdrag och jag är mycket nöjd

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Vi hjälper dig gärna med din trädgård igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Mikael L
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Snabbt på plats efter samtal. Avbrottet på begränsningskabeln hittades och lagades. Jag är helnöjd. 😃👍🏻

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord och tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Ann-Cathrine E
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevligt bemötande och bra grabbar. Utför tungt trädgårdsarbete med ett leende.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snäll! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Peter S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Snabb hjälp med trädbeskärning och ett väl utfört arbete.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar Gröngölingarna

Karin O
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jag fick tjänsten utförd som jag förväntat. Trevlig person, snabb och grundlig

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd med både bemötande och arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Kristina E

Bra utfört. Vi är nöjda. Bvcxz

Stort tack för ditt förtroende! Vänliga hälsningar Gröngölingarna

May E
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Inget är omöjligt när jag ber om hjälp, har nyss börjat använda Gröngölingarna. Däremot har jag erfarenhet av Rickard från Svärdhs Fastigheter. Han är också positiv till allt . Att den här hjälpen finns betyder mycket för att man ska kunna bo kvar som äldre. Gröngölingarna gör allt som behövs i en trädgård bla att kunna få jordsäckar hemtransporterade vilket inte är enkelt annars. Att sedan få bort allt som grenar, ogräs tex till tippen är också fantastiskt. Jag är tacksam för den här hjälpen. / May.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snälla för dina fina ord! Kul att vi kunde hjälpa till i din trädgård. Vänliga hälsningar Gröngölingarna

Eva Marie N
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Fint bemötande. Snabbt och proffsigt genomfört jobb.

Tack snälla! Kul att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar Gröngölingarna

Dan B
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jättebra jobbat blev precis som vi önskade och dom tog bort alla grenar till tippen tackar så mycket

Tack snälla! Kul att höra att du är nöjd! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Maria K
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Oj vad snyggt de gjort vårt gamla ovårdade äppelträd

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack! Vad roligt att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Mäklarhuset A
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Kom dagen efter jag ringde och utförde uppdraget till fullo

Tack så mycket för förtroendet! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Björn G
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Bra bemötande och proffsigt jobb. Inte första eller sista gången vi anlitar.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Vi ser fram emot att hjälpa er igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Gunilla W
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevliga medarbetare. Har olika service som vi bokat återkommande i flera år.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord och ditt förtroende! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Ingvor S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Mycket trevligt bemötande. Utomordentligt bra jobb och mycket snabbt gjort

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snälla! Vi är glada att vi kunde hjälpa till i din trädgård. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Mona-Lisa G
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevlig och duktig fick mycket gjort

Tack så mycket för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Henrik S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jag fick ett jättebra bemötande av Gröngölingarna. De va snabba att höra av sig och gjorde ett jättebra jobb.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Kul att höra att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Christina Å
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jag är jättenöjd ni får jag vänta tills häcken börjar växa upp det tar l sina år Jag har blivit väl be mött och det är bortplöckat och kört till soptippen jag ringer gärna östa gång när jag behöver hjälp

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord! Vi hjälper dig gärna igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Ellinor F
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Ett toppenföretag!! Jättebra unga killar som har varit här och gjort saker snabbt och varit positiva även när de har jobbat i ösregn. Även mycket bra bemötande av Martin som driver företaget. Jag kan varmt rekommendera dem!!😄

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord och förtroende! Det var ett nöje att få hjälpa till i din trädgård. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Marianne D
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Mycket trevlig och duktig man! Jättenöjd

Ulla P
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Fick hjälp med vad jag behövde för tillfället

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för förtroendet! Vi hjälper gärna till igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Marica H
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevlig å duktig personal, vi är mycket nöjda med resultatet! Hälsningar Marica

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Kul att höra att ni är nöjda med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Olof B
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Fackmannamässig trädbeskärning och trevligt bemötande

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snäll! Vad kul att höra att du är nöjd med trädbeskärningen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Anna W
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevligt bemötande, snabb service och ett väl utfört arbete. Rekommenderas verkligen!

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Stort tack för förtroendet! Vi är glada att vi kunde hjälpa till i din trädgård. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Bodil H
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Fint bemötande. Snabb handläggning och tidsbokning med beräknad prisuppgift. Begärd tjänst var beskärning av två vildvuxna äppelträd. Det genomfördes snabbt och professionellt och allt skräp forslades bort. En positiv upplevelse!

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Brf S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Kommer snabbt vid avrop av t.ex. snöröjning. Anpassar arbetet till behovet, d.v.s kommer först då behov föreligger. Bra dialog.

Sven H
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Ja, det var perfekt och fint arbete ni gjorde. Trevligt bemötande av personal, ett mycket bra resultat! Tusen tack 🙏

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snälla! Kul att höra att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Lisa E
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jättebra! Vi fick ett så fint päronträd efter att det blivit klippt av er😃

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Anna L
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Lätt att kommunicera med men folk ck påminna dig om arbete

Lars D
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Bra bemötande Mycket bra utförd klippning av fruktträd

Tack snälla! Roligt att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar Gröngölingarna

Lars M
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Imponerande trädfällningar av en trevlig och skicklig arborist. Bra kontakt och positiva samtal. Kan helhjärtat rekommendera företaget.

Lars E
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Vi är helt nöjda både med arbetet och med den trevliga person som utförde det.

Madeleine A
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Vi fick hjälp med beskärning av fyra fruktträd. Två gröngölingar knackade på några dagar innan uppgjord tid, det uppskattade vi. Träden ser fina ut och vi hoppas på blom Trevligt bemötande av trädbeskärarna

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Stort tack för förtroendet! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med beskärningen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Håkan H
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Kom på angiven tid bra utfört jobb trevlig och lättsam kille👍

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack så mycket! Roligt att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar Gröngölingarna

Rose-Marie B
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Alldeles utmärkt trevliga pojkar som gjorde ett bra jobb

Tack så mycket för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Kerstin K
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

100 % Martin och Kim sätter alltid kunden i centrum och är fina representanter För företaget Per Inge

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snälla för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Rolf Z

Ja kan rekommendera er. De grabbar som var här var duktiga och trevlig Mvh Rolf

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord! Det uppskattas verkligen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Hans S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Vi är mycket nöjda med Gröngölingarna. Att de klarar olika typer av trädgårdsarbeten uppskattas.

Karl-Gustaf L

Några få snöröjningstillfällen. Ok

Tack! Kul att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

John-Erik J
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Kom exakt tid. Väldigt bra utfört jobb! Kan verkligen rekommendera er!

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snälla! Roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Rolf J
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Jag anlitade Gröngölingarna att ta ned ett 15-tal större trän på min fritidshustomt i Sunne och de hanterade det på ett utmärkt vis. Dessutom samordnade man borttransport av allt virke på mkt bra sätt. Några av stubbarna tycker jag är onödigt stora. Kan varmt rekommendera företaget.

Anna L
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Alltid vänligt bemötande! Lyssnar förstående på ev. knepiga frågor!

Tack snälla för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Gunilla G
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Utmärkt service. enda negativa var att faktura med utgångspris för betalning tidigare än vi fick tillbaka roboten fr vinterförvaring. bet.datum 7 april , fick tillbaka roboten idag 21 april.

Gösta J
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Har anlitat dem för att klippa våra äppelträd ,klippt spireahäcken+ ansat prydnadsbuskar bl.a.Vi anlitade dem från ett par år innan de blev"gröngölingarna" alltså Martin och har aldrig haft nåt att klaga på.Det är också bra för oss äldre att dom forslar bort allt "skräp" efteråt.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord och förtroendet! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Ulf B
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Korta beslutsvägar. är lyhörda för kundens önskemål.

Tack snälla för dina fina ord! Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Andriette W
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Gräs roboten ser ny ut när den kommer tillbaka. Snabb och hjälpsam installation av killarna. Värt varenda krona 🌞🌞

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd med både förvaring och installation av roboten. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Torill H
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Det var lätt att komma i kontakt med Gröngölingarna, när jag ville anlita dom för service och vinterhotell för min gräsrobot. De hämtade och lämnade roboten som utlovat. Då var den servad, rengjord och uppdaterad, bara att sätta på den för sommarens arbete. Det är skönt och tryggt att slippa ha bekymmer om uppgradering och rengöring av den. Innan jag visste att Gröngölingarna hade denna tjänst var det alltid med ångest i magen jag satte igång roboten på våren. Skulle den starta eller inte? Vart kunde felet vara? Nu vet jag...

Lars Å
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Vi är mycket nöjda med Gröngölingarnas arbeten, både häckklippning och snöskottning. Vi kommer att anlita dem igen.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack snäll! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Kajsa S
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Trevligt bemötande och fint resultat. Jag är mycket nöjd.

Svar från Gröngölingarna Trädgårdsservice

Tack för dina fina ord! Roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Gröngölingarna

Per Sören O
Skrev om Gröngölingarna Trädgårdsservice

Bra utfört arbete, dock lite funderingar runt fakturan men det ordnade sig efter telefonsamtal och ny faktura.