Gula Rehab

• BadgeFiveYears
1 219
4.7
Ring 036-405 00 Dela

Välkommen till Gula Rehab! Vi säljer allt inom rehabilitering, friskvård och träning. De flesta av våra hjälpmedel gör vardagen lite lättare och är funktionella för träning i hemmet eller när du har skadat dig samt vill förebygga en skada. Vi har över 500 produkter i lager och några av dessa är massagebollar, värmedynor,...

1219 omdömen om Gula Rehab

Sedan starten hos Reco 2022

Agneta A
Skrev om Gula Rehab

Är mycket nöjd leveransen gick fort

Helena R
Skrev om Gula Rehab

Jag väntar fortfarande på varan jag beställde…

Louise H
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans! Bra kvalitet på varorna ! Kommer definitivt att handla här igen!

Marja V
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans och bra produkter.

Jane L
Skrev om Gula Rehab

Enkelt att beställa och snabb leverans

Ann-Eva C
Skrev om Gula Rehab

Kände inte till Gula Rehab men blev mycket glad över att hitta er. Snabb och smidig leverans av en mycket användbar produkt.” Handflex” är ett överraskande enkelt och effektivt hjälpmedel. Mycket nöjd!

Marielle O
Skrev om Gula Rehab

Bra och med mycket snabb leverans

Helena S
Skrev om Gula Rehab

Enkelt att hitta på sida och då även att handla. Snabb leverans. Super nöjd, kommer fortsätta handla här!

Svar från Gula Rehab

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det var enkelt att hitta rätt, handla och att leveransen gick snabbt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Hjälpmedelsverksamheten A

Enkelt att beställa. Snabb leverans.

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Vad roligt att beställningen gick smidigt och att leveransen kom snabbt.

Anna S
Skrev om Gula Rehab

Gula Rehab har ett stort utbud av produkter för min verksamhet inom hundens rehab och friskvård. Produkterna håller en mycket hög kvalitet och lämpar sig för såväl rehabövningar som balans- och styrketräning för alla hundar. Servicen är fantastisk och personalen har stor kunskap om träning och rehabilitering. Rekommenderas varmt! Anna Stenfeldt/Hund i Harmoni

Svar från Gula Rehab

Stort tack för din fina och utförliga recension, Anna! Det betyder mycket för oss att höra att både produkterna, kvaliteten och servicen uppskattas i din verksamhet. Vi hoppas få fortsätta hjälpa dig och Hund i Harmoni framöver!

Sara D
Skrev om Gula Rehab

Bra produkt, helt enligt beskrivning och förväntan. Snabb leverans

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Vad roligt att produkten motsvarade förväntningarna och att leveransen gick snabbt.

Max S

problemfri inhandling bra kvalitet

Gunnar M
Skrev om Gula Rehab

Lätt att beställa på nätet. Snabb leverans.

MARIETTE L
Skrev om Gula Rehab

Snabb service, bra produkter, bra priser!

Viveka E
Skrev om Gula Rehab

Dom hade precis det jag letade efter och med snabb leverans och bra leveransalternativ

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Vad roligt att du hittade precis det du sökte och att både leveransen och leveransalternativen fungerade bra.

Ann-Sofie E
Skrev om Gula Rehab

Bra service och snabb leverans

Maria S
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans av vår beställning, bra service,

Eva L
Skrev om Gula Rehab

Smidigt. Snabb leverans. Rätt vara i paketet.

Göran H
Skrev om Gula Rehab

Bra service snabb leverans och ok pris

Kerstin A
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans och lätt att beställa

Camilla J
Skrev om Gula Rehab

Mycket bra bemötande vid kontakt.

Johanna J
Skrev om Gula Rehab

Enkelt, snabb leverans. Köpte sporttejp till min fysioklinik.

Britt-Marie H
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans av min beställning. Nöjd med produkten Meditationspall.

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med meditationspallen och att leveransen gick snabbt.

Bernt E
Skrev om Gula Rehab

Mkt bra meditationspall. Snabb leverans.

Ingrid C
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans och hjälp att välja rätt vara

Katarina Ö
Skrev om Gula Rehab

Allt fungerat utmärkt och snabb leverans

Anna W
Skrev om Gula Rehab

Bra produkter som stämde väl in med beskrivningen på hemsidan. Jag hade inte hört talas om företaget tidigareoch inte heller sett produkterna innan beställningen. Det var efter att ha letat runt på nätet efter en psoas-kudde som jag hittade Gula Rehab. Allt enligt förväntan och lite till. Hög kvalitet till rimliga priser. Snabb leverans. Kan varmt rekommendera Gula Rehab.

Svar från Gula Rehab

Stort tack för din fina och utförliga recension! Vad roligt att du hittade till oss och att både psoas-kudden, kvaliteten, priset och leveransen levde upp till förväntningarna. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Bengt A
Skrev om Gula Rehab

Precis den produkten jag letade efter och snabb leverans, perfekt!

Kerstin L
Skrev om Gula Rehab

Lätt att beställa och snabb leverans. Dessutom bra produkt med lättläst beskrivning.

Svar från Gula Rehab

Vad roligt att beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och att både produkten och beskrivningen motsvarade förväntningarna.

Pernilla Å
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans, stort utbud hos er

Yvonne S
Skrev om Gula Rehab

Smidigt och snabb leverans! Tydlig information om produkten. Kvaliteten överensstämde med informationen.

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Vad roligt att beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och att produktinformationen stämde väl överens med kvaliteten. Det uppskattar vi verkligen!

Pia Å
Skrev om Gula Rehab

Fungerar bra, en hunn tog den som lekfull. Men den Fungerar utmärkt

Christina A
Skrev om Gula Rehab

Det går lätt att beställa och det är snabb leverans. Trevlig överraskning med några godisar i förpackningen.

Nina O
Skrev om Gula Rehab

Att handla var enkelt då jag fick en länk till produkten jag var ute efter. Enkelt och mycket snabb leverans!

Li L

Blev perfekt - snabb leverans 👍

Tina B
Skrev om Gula Rehab

Blev fel i min beställning vilket möttes av snabba svar och bemötande som var mycket bättre än nödvändigt. Varan som var fel levererades dagen därpå!

Karin E
Skrev om Gula Rehab

Bra produkter och väldigt snabba med leverans.

Sofia K
Skrev om Gula Rehab

Lite synd att den uppblåsbara kudden var nästan omöjlig att blåsa upp. Det sitter nån plastgrej bakom munstycket som jag tror blivit kvar vid tillverkningen. Så inte helt nöjd med produkterna.

Svar från Gula Rehab

Tack för att du berättar hur du upplevde produkten. Tråkigt att höra att kudden varit så svår att blåsa upp – så ska det såklart inte vara. Hör gärna av dig till kundservice@gulare.com så hjälper vi dig vidare och ser vad som hänt.

Kerstin N
Skrev om Gula Rehab

Beställning och leverans fungerade bra

Lise-Lott Å
Skrev om Gula Rehab

Jag hittade det jag sökte! Och det stämde med mina förväntningar! Snabb leverans!

Barbro R
Skrev om Gula Rehab

Hopfällbara kryckor. Lätt att beställa, snabb leverans.

Jens B
Skrev om Gula Rehab

bra och snabb leverans, MEN viste inte hur och med vilka det skickades med. Fick åka en längre bit för att hämta när man inte kunde välja vart jag ville hämta. Hade ingen aning vart jag skulle hämta ut det innan det var skickat och man kunde spåra paketet. Har har lite problem med DB Schenker förut. Annars jättenöjd med Dyncen röd non slip matta jag köpte.

Svar från Gula Rehab

Tack för att du delar din upplevelse! Vi förstår att det blev besvärligt när det inte framgick tydligt vilket fraktbolag som användes eller var paketet skulle hämtas. Det tar vi med oss som värdefull feedback. Samtidigt är vi väldigt glada att du är nöjd med din röda Dyncen non slip-matta!

Lena W
Skrev om Gula Rehab

Enkelt och lätt snabb leverans

Anna M
Skrev om Gula Rehab

Smidigt att beställa, varorna kom snabbt och fin bra bemötande då jag även hade telefonkontakt.

Svar från Gula Rehab

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och att du fick ett bra bemötande i telefon. Det betyder mycket för oss!

Valentina H
Skrev om Gula Rehab

Bra levens, fin produkt, ser fram emot att använde den!

Pether S
Skrev om Gula Rehab

Beställt massagelotion.Lätt att beställa o snabba leveranser.

Cecilia K

Bra utbud, snabb leverans

Mona J
Skrev om Gula Rehab

Det var lätt att handla av Gula Rehab och snabb leverans.

Nicole T
Skrev om Gula Rehab

Har handlat av er förut, fick precis det jag behövde och servicen var snabb.

Anna-Lena J
Skrev om Gula Rehab

Snabb leverans och lätt att hitta på hemsidan