Glad för så bra kundkontakt o tips som gavs ang kudde .. plus ett bra betyg på stödbältet .. bra stöd för mig med bechterews sjukdom … mvh Lena
Gula Rehab
Välkommen till Gula Rehab! Vi säljer allt inom rehabilitering, friskvård och träning. De flesta av våra hjälpmedel gör vardagen lite lättare och är funktionella för träning i hemmet eller när du har skadat dig samt vill förebygga en skada. Vi har över 500 produkter i lager och några av dessa är massagebollar, värmedynor,...
904 omdömen om Gula Rehab
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket bra rehabilitering för axlar. Jag är mycket nöjd. Tack för en mycket bra produkt.
Min sjukgymnasts rekommendera dragband, vi får hoppas att dom kan hjälpa mig/Mikael
Lätt att hitta det jag sökte. Snabb leverans.
har inte hunnit prova produkterna ännu men service och leverans var väldigt bra.
Beställt handkudde förr och varit mycket nöjd med både produkt och kvalitet. Självklart val att återvända när det var dags att beställa igen.
Smidigt och snabbt. Ansiktskudde till massagebänken köpte vi. Bra kvalite'.
Snabb leverans och en väldigt bra produkt.
Alltid snabba i leveranser och bra utbud. Min tejp kan inte beställas någon annanstans än här.
Snabb leverans och super nöjd med min psoaskudde. Bra kvalitet!
Verkar bra, Otroligt snabb leverans
Det är bra att man kan beställa material för både människor och djur för träning och lek bra leveranser lätt att beställa
Helt ok. Köpte en likadan vara som jag tidigare köpt och varit nöjd med. Varan kom fram 🤓
Jag upplevde att jag blev omhändertagen på ett proffsigt sätt,där mina problem togs på allvar.
Väldigt nöjd. Snabb leverans. Tack
Snabb leverans och produkten motsvarar förväntningarna. Jag köpte en handiflex till min mamma. Det hade varit fem plus om det hade varit tydligare hur stora small, medium och large är i verkligheten.
Håller vad de lovat , snabb leverans och ett bra pris
Det är bra att handla på Gula Rehab för att jag vet att jag får bra och anpassade produkter som fungerar för det jag behöver dem till. Jag köpte en balansplatta
Snabb leverans, bra info och bra produkter.
Beställde ett stödbälte/graviditetsbälte och blev glatt överraskad av den snabba leveransen. Bältet fyller sin funktion och jag upplever mindre bäckenrelaterade besvär tack vare det.
Blev så glad för för det mycket användbara verktyget, min son beställt åt mig! Ge gärna en miljon till Barncancerfonden!
Det var lätt att handla på Gula Rehab. Produkten verkar bra... Jag har bara använt den en gång men då kändes det bra. Jag köpte ett gravidbälte - för att få hjälp med mina ryggbesvär.
Snabb leverans av efterfrågad kudde som uppfyller mitt behov.
Lätt att handla. Snabb leverans.
Snabbt fick jag mina kängor så att mina fötter och knän mådde bra när vi tränade hund hela påskhelgen.
Snabbt och enkelt att bestämma. Nöjd med varorna!
Vi har inte fått varan ännu så jag kan inte sammanfatta köpet rättvist.
Kundtjänsten suveränt bra, snabb o smidig leverans, väldigt nöjd med mitt köp av den så kallade jordnötsbollen !
Köpte en balansplatta. Lätt att beställa. Snabb leverans.
Att handla av Gula Rahabshop är mycket bra. Snabb leverans , bra produkter . köper doppskor, snoddas, bloccs duschskydd ,tigergrepp, sussy drag.
Det var enkelt och snabbt att handla. Snabb leverans. Jag köpte tigergrepp till mina rollatorhandtag. Jag är helt nöjd.
Varorna jag beställde var bra. Har däremot skickar mail som jag ännu inte fått på.
Bra produkter men korrekt beskrivning på hemsidan.
Jag köpte en balansplatta som höll vad den lovade. Enkelt, snabb leverans och bra kontakt via mail. är nöjd och kan tänka mig använda tjänsten fler gånger vid behov.
Snabb leverans. Nöjd med kudden
Snabb bra leverans och bra utbud
Köpte en Sussy och en gymnastikpinne för att göra övningar efter en axelnära överarms fraktur. Mycket bra produkter och leverans på två dagar. Toppen!
Jag tycker Gula Rehab är mycket bra, MEN priserna är tyvärr för höga.
Snabb leverans. Enkelt användbart träningsredskap till bra pris.
Fick tips av en kollega eftersom jag har hälsporre om skorna som jag beställde av er. Och nu har jag använt dom hemma och på mitt arbete. Känner redan att jag är bättre så är så tacksam. Snabb leverans var det också.
Snabb och korrekt leverans.P!rodukten motsvarade mina förväntningar
Bra produkt och snabb leverans.
Lätt att beställa med tydliga beskrivningar. Snabbt levererat
Det var enkelt och snabb leverans så att jag är mycket nöjd.
Enkelt att handla o beställa. Köpte 2 liter Schupp massagelotion.
Jag har köpt en stor avlång träningsboll, likadan som jag fick använda på sjukhuset efter en knäoperation. Leveransen var mycket snabb. Ett stort problem var att pumpa upp den. Vi fick besöka flera bensinstationer med pumpar men lyckades inte. Efter en vecka vände vi oss till en tekniskt kunnig granne som lyckades pumpa upp den. Så nu äntligen kan jag använda den och den fungerar bra.
Köpte Theraband och mina förväntningar med snabb leveranstid levde Gula rehab upp till.
Snabb leverans, bra utbud av hjälpmedel
Snabb leverans och bra grejer till bra pris.
Enkelt att beställa och betala, samt snabb leverans så bästa betyg till Gula Rehab!