Gula Rehab

• BadgeFiveYears
1 276
4.7
Call 036-405 00 Share

Välkommen till Gula Rehab! Vi säljer allt inom rehabilitering, friskvård och träning. De flesta av våra hjälpmedel gör vardagen lite lättare och är funktionella för träning i hemmet eller när du har skadat dig samt vill förebygga en skada. Vi har över 500 produkter i lager och några av dessa är massagebollar, värmedynor,...

1276 omdömen om Gula Rehab

Sedan starten hos Reco 2022

Carina N
Wrote about Gula Rehab

Lätt att beställa och snabb leverans. Bra varor som uppfyller kraven på kvalité och ett brett utbud av hjälpmedel. Beställt Antihalk samt tigergrepp. Kan rekommendera Gula rehab

Mail: J
Wrote about Gula Rehab

Bra tejp snabb leverans bra pris

Milian E

---------------------------Bra

Ammi N
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans och bra vara ! !

Ann N
Wrote about Gula Rehab

Jag vet inte än så det blir ett medelmåttigt betyg därför, då jag skickat tillbaka skon för att modellen inte passade. Har inte fått något svar än så de har nog inte fått den. Men om detta fungerar fint med retur också har jag bara gott att säga om dem

Eva D
Wrote about Gula Rehab

Varan var precis som man fick information om på gulrehab sida .och en mycket snabbleverans

Nina M
Wrote about Gula Rehab

Bara plus, varorna var väl förpackade och snabb leverans 👍🏻

Gunilla B
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans och snabb återbetalning vid retur

Lotta G
Wrote about Gula Rehab

Bra och billig produkt med väldigt snabb leveranstid

Caroline L
Wrote about Gula Rehab

Fantastiska produkter som hjälper min vardag.

Lars Y

Snabb leverans, bra kommunikation

Emma 0
Wrote about Gula Rehab

Funkar alltid bra! Företaget svarar på frågor och levererar snabbt.

Lisbeth L
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans, bra produkt !

Eva Ö
Wrote about Gula Rehab

Det går snabbt och smidigt att beställa. Vi har handlat så många år av er så vi är nöjda. Jag beställer alltid Rep-band till sjukgymnastiken.

Kerstin H
Wrote about Gula Rehab

Jag har använt Gula Rehabs sträckväst i över 20 år. Sträcker varje morgon för om jag inte gör det har jag huvudvärk efter lunch. Vet inte var jag skulle vara idag utan detta verktyg. Tack!!

Terese B
Wrote about Gula Rehab

Snabba, träffsäkra. Aldrig haft några problem med vare sig produkter, leverans eller betalning.

Ing-Marie R
Wrote about Gula Rehab

Alltid bra handla av Gula Rehab, trevligt bemötande, snabba leveranser och bra produkter till mina patienter som har svårighet med kraft i händer och handleder - bra produkter som underlättar för dem!

Ewa L
Wrote about Gula Rehab

Är nöjd med min vara som överensstämde med bild. Lätt att beställa och varan kom snabbt . Om jag ska skicka med ngt negativt så varan (Disk 35 cm till hund) kom i en jättekartong

Urban L
Wrote about Gula Rehab

Dom levererade varan enligt utlovad leveranstid

Krister D
Wrote about Gula Rehab

Dom fungerar som dom ska. Dom är tyvärr lite skramliga

Maria S
Wrote about Gula Rehab

Lätt att beställa och snabb leverans

Veronica H
Wrote about Gula Rehab

Bra service och en bra vara. Men den var dyr. Såg en likadan som var billigare. Den fungerar iallafall väldigt bra.

Britt-Marie J
Wrote about Gula Rehab

Bara bra, bra bemötande och hjälpsamma

Susan G
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans. Smidigt köp. Bra priser också. Jag är nöjd.

Stefan T
Wrote about Gula Rehab

Beställde varor som kom överraskande fort till mig. Det var handiflex och Tigergrepp. Bra service.

Ronnie W
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans. Mycket mycket nöjd!

Lotta H
Wrote about Gula Rehab

Toppen platta för mig med balans problem , bra att den inte är så hög.

Anette A
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans och enkelt att beställa på deras sida!

Gunilla W
Wrote about Gula Rehab

Utmärkt. Enkelt och mkt snabb leverans

Sören B
Wrote about Gula Rehab

Mycket snabb leverans, god kommunikation. Bra kvalité för en rimlig peng

Marja R
Wrote about Gula Rehab

Jag köpte en vikbar krycka. Beställningen gick smidigt. Levererades snabbt. Tack

Rolf E
Wrote about Gula Rehab

Enkelt och. Snabbt att handla! Snabb leverans.

Marie S
Wrote about Gula Rehab

Enkelt att beställa. Fick det jag letade efter.

Maria E
Wrote about Gula Rehab

Fick utlovad vara (balanskudde hund) och är mycket nöjd! Bra pris!

Kurt H
Wrote about Gula Rehab

Snabbt och korrekt bemötande. Hög service känsla.

Svar från Gula Rehab

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och servicen. Det betyder mycket för oss!

Krister H
Wrote about Gula Rehab

Mycket snabb och bra leverans, trevlig kundtjänst. Rekommenderar varmt

Alice V
Wrote about Gula Rehab

Väldigt bra. Bra produkter och snabb leverans

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Så kul att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Det gör oss verkligen glada att höra!

Therese J
Wrote about Gula Rehab

Första gången jag beställde från Gula Rehab, bra hemsida och lätt att hitta. Snabb leverans av Theraband.

Lena G
Wrote about Gula Rehab

Köpte Disco-sport balansplatta Lätt att hitta varan, beställa och betala Leveranstiden längre än väntat, 8 dagar.

Svar från Gula Rehab

Tack för att du delar din upplevelse! Bra att det var enkelt att hitta varan, beställa och betala. Vi förstår samtidigt att leveranstiden var lång. Paketet hämtades hos oss av transportören den 12 augusti men kom inte fram till ombudet förrän den 18 augusti, vilket är avvikande lång leveranstid. Vi tar med oss din feedback och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya balansplatta!

Lena T
Wrote about Gula Rehab

Enkelt att beställa, tydligt och intuitivt gränssnitt. Snabb leverans och varorna vi beställde till vår brukshundklubb, flera 40 cm koner i blått och gult, motsvarade helt och hållet våra förväntningar. Kommer att både rekommendera och återkomma till Gula Rehab i framtiden.

Svar från Gula Rehab

Stort tack för den fina recensionen! Så kul att höra att både beställningen, leveransen och konerna motsvarade era förväntningar. Extra roligt att de blågula konerna kommer till användning hos er på brukshundklubben! Vi blir väldigt glada över att ni vill rekommendera oss och ser fram emot att få hjälpa er igen framöver. 💛💙

Rose B
Wrote about Gula Rehab

Lätt att handla.hopfällbar krycka.det jag inte tyckte var så bra var att det låter mycket av muddarna dom röda längs ned.

Sergiu F
Wrote about Gula Rehab

Good products and very fast delivery!

Agneta K
Wrote about Gula Rehab

Beställd vara kom på 2 dagar. Fråga till kundtjänst besvarades snabbt. Jag är mycket nöjd med varan.

Svar från Gula Rehab

Tack för din fina recension! Så kul att höra att både leveransen och kontakten med kundtjänst gick snabbt och smidigt. Och framför allt att du är riktigt nöjd med varan – det gör oss glada!

Carin A

Bra redskap,snabb leverans. Nöjd

Ingela P
Wrote about Gula Rehab

Snabb leverans, väl förpackat och prisvärt!

Christina L

Mycket snabb leverans. :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Magnus L
Wrote about Gula Rehab

Alltid mycket snabb service och leverans.

Marika M
Wrote about Gula Rehab

Enkelt att beställa och leverans dagen efter.

Beatha K
Wrote about Gula Rehab

Enkelt att beställa varor, extrem snabb leverans. Mycket bra kvalitet på produkterna.

Svar från Gula Rehab

Vad roligt att läsa ditt omdöme – stort tack! Härligt att höra att beställningen var smidig, leveransen riktigt snabb och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna. Det värmer!

Annika N
Wrote about Gula Rehab

Det var smidigt och det gick snabbt att få mina produkter. mvh Annika