Bland alla hade dom bästa pris. Allt gick smidigt! Rekommenderar! 🌟🌟🌟🌟🌟
Guldbyrån
9 omdömen om Guldbyrån
Sedan starten hos Reco 2026
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rekommenderas varmt! Jag är otroligt nöjd med Guldbyrån. Från första kontakten blev jag bemött på ett professionellt, tryggt och transparent sätt. Hela processen var smidig och tydlig, och jag uppskattade verkligen att allt förklarades på ett enkelt och ärligt sätt. Värderingen kändes rättvis och konkurrenskraftig, och utbetalningen gick snabbt. Det märks att Guldbyrån värdesätter långsiktiga kundrelationer och sätter service, säkerhet och förtroende i första rummet. Om du funderar på att sälja guld, silver...
Hade hört mycket bra om Guldbyrån och de levde verkligen upp till förväntningarna. Bra pris, tydlig genomgång och snabb betalning. Rekommenderas varmt.
En trygg och enkel affär. Inga konstigheter, bara ett bra pris och snabb utbetalning. Kommer absolut rekommendera Guldbyrån till familj och vänner.
Enkel kontakt, snabb värdering och väldigt bra bemötande. Jag uppskattade särskilt prisgarantin och den snabba Swish-utbetalningen. Kändes tryggt hela vägen.
Jag jämförde flera företag innan jag sålde mitt guld och Guldbyrån gav mig klart bäst betalt. De höll sin prisgaranti och pengarna kom via Swish på mindre än 15 minuter efter att affären var klar. Väldigt smidigt och professionellt. Rekommenderas!
Professionellt, tryggt och snabbt. Guldbyrån levde verkligen upp till sitt löfte om bästa pris och snabb utbetalning. Rekommenderas till alla som vill sälja guld utan krångel.
Jag var lite osäker innan jag skulle sälja mitt guld, men allt gick över förväntan. Bra pris, snabb värdering och pengarna på kontot via Swish inom några minuter. Väldigt professionellt.
Trevlig personal, tydlig värdering och inget krångel. Jag fick mer betalt än hos andra aktörer jag jämförde med. Swish-utbetalningen kom väldigt snabbt. Kan varmt rekommendera Guldbyrån.