Noggorlunda bra, lite långdraget och flummigt men det passar väl även för vissa. Fikat var okej men hade nog föredragit att ha tillgång till den under hela utbildningen.
Gustavsbergs Trafikutbildningar AB
Gustavsbergs Trafikutbildningar är en etablerad trafikskola i Gustavsberg som erbjuder kompletta och personligt anpassade körkortsutbildningar. Företagets kärnverksamhet inkluderar utbildning för: Körkort för personbil (B) Mopedkörkort (AM) Introduktionsutbildning/Handledarutbildning för privat övningskörning. Gustavsbergs...
33 omdömen om Gustavsbergs Trafikutbildningar AB
En mycket positiv och rolig utbildare med glimten i ögat och förmåga att engagera både yngre och äldre kursdeltagare med interaktiva moment. Ett trivsamt klimat där alla fick vara delaktiga. Ett bra sätt att nå fram med även tråkigare information som annars blir tradigt att lyssna på!
Matnyttigt innehåll och pedagogiskt upplägg på introduktionsutbildningen med Robban!
Mycket kunniga och professionella. Inspirerande och lärorikt. Vi är väldigt nöjda med all vår kontakt med Gustavsbergs Trafikutbildningar.
Professionell, vänligt och effektivt!
Rolig och lärorik. Fick lära mig bra saker. Robert som höll i utbildningen gjorde ett fantastiskt jobb.
Väldigt bra tiden gick väldigt fort lärde mig mycket mvh Robban
Dem löser allt! Väldigt flexibla!
Självklart försöker vi hjälpa till när någon åkt 60mil bara föra att komma till oss! Lycka till med moppekortet!
Jag lärde mig si så där mycket eftersom att jag har gått Am körkort utbildningen hos er tidigare och lärt mig nästintill allt om regler och hur man ska bete sig i trafiken. Men det var viktigt att lära sig lite mer extra om just bilen och hur provet kommer att vara- uppkörningen.
Hej Elias! Du ser, en AM-utbildning gör att man känner igen en del i bilutbildningen. Lycka till med ditt bilkörkort och tack för ditt omdöme
Väldigt bra upplevelse! Man blev härligt bemött och jag tyckte att introduktionsutbildning var upplagd på ett mycket bra sätt. En bra blandning av att lyssna, jobba/prata i grupp och ett quiz under tidens gång. Plus i kanten för Robban som gjorde det extra roligt!
Hej Agnes! Det ska vara roligt att gå på kurs... kul att du kom! Tack för ditt omdöme och lycka till!
Superbra undervisning, rekommenderar!
Hej Nathalie! Tack för ditt omdöme! Lycka till med övningskörningen!
Det var lärorikt, trevligt och rolig kursledare!
Hej Olle! Vad kul att det var både roligt och lärorikt! Lycka till med övningskörningen!
Jag och min dotter va på handledare kursen för körkort hos Robert. Vi hade en väldigt trevlig kväll. Robert är verkligen en duktig trafikledare som vi kan rekommendera. Kursen pågick i över 3 timmar, men det kändes inte som att vi var där så länge. Det var väldigt lärorikt och även dottern tyckte att Robert var tydlig och professionell. Vi ger 5 stjärnor!!
Hej Marko! Tack för fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Lycka till ute på vägarna!
Gick handledarutbildningen, och den var bättre än förväntat, man tröttnade inte på den för att det var varierande och Robert använde inlevelse.
Kul att höra att du är nöjd Tyra! Tack för fint omdöme! Lycka till!
Lätt och smidigt att boka ledig tid. Kursledare med humor gjorde kvällen lättsam men informationsrik.
Hej Jenny! Tack för omdöme. Lycka till med övningskörningen!
Trevlig, rolig och välinformerad instruktör. Han kunde lära ut bra och höll ens intresse bra.
Hej Zack! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Lycka till med övningskörningen.
Vi lärde oss väldigt mycket om att övningsköra
Hej Freja! Tack för ditt omdöme! Lycka till med övningskörningen!
Riktigt uselt att inte kunna byta tiden till en annan trots magsjuka. Väldigt oflexibelt.
Hej Rebecka! Du kan fortfarande boka om kursen kostnadsfritt om du inkommer med någon form av intyg från skola, arbetsplats eller vårdinrättning. Vi väntar på intyg upp till 7 dagar efter kurstillfället. Anledningen till våran ganska stränga om-och avbokningspolicy är att kurserna är populära och blir ofta fulla. Vi hinner inte få in nya deltagare med för kort varsel. Villkoren för kursen står när man bokar in sig. Vi hoppas på att det finns en förståelse för att vi följer dom. Vi beklagar att du känner dig drabbad. Du får kry på dig och vi önskar dig välkommen vid ett annat tillfälle.
Jag blev mycket bra bemött av Gustavsbergs trafikutbildningar. Läraren var pedagogisk, gav flera exempel och fikat var gott.
Hej Albin! Fika är viktigt! Tack för ditt omdöme!
En bra och informativ kurs. Det var uppskattat att momenten var varierande, från grupparbeten till quiz mitt under genomgångarna, vilket gjorde att man höll extra fokus. Ett extra plus till kursledaren, som både var kunnig och rolig att lyssna på.
Hej Anna! Roligt att du uppskattade kursen och tack för ditt omdöme!
Jag blev trevligt bemött, jag gick på en handledarkurs för att kunna få övningsköra personbil och jag lärde mig mycket.
Hej Alice! Tack för ditt omdöme! Lycka till med övningskörningen
Jag upplever att Gustavsbergs Trafikutbildningar AB är ett väldigt bra ställe där man kan lära sig mycket under lektionerna. Jag har tidigare tagit moped lektioner och fick sedan godkänt på mitt körkorts prov med exakt 52 poäng. Jag rekommenderar Gustavsbergsvägen Trafikutbildningar väldigt mycket.
Hej Edith! Tack för ditt omdöme! Lycka till med ditt bilkörkort!
Jätte bra bemötande och jätte bra utlärning
Hej Olivia! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Lycka till!
Engagerad ledare som fångar intresset och gjorde kvällen intressant och lärorik!
Hej Anna! Tack för ditt omdöme! Lycka till med övningskörningen.
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Gustavsbergs Trafikutbildningar AB! Jag köpte en introduktionskurs för handledare och elever för att kunna börja övningsköra privat, och allt fungerade verkligen jättebra från början till slut. Robert höll i kursen och han var fantastisk! Jag blev bemött på ett mycket trevligt, professionellt och hjälpsamt sätt. Personalen var tydlig, vänlig och tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Mina förväntningar var att få en tydlig genomgång av regler, säkerhet...
Hej Nils! Tack för fina ord! Vi hoppas att vi även i framtiden kan hålla den nivå på service du beskriver. Lycka till med övningskörningen!
Min upplevelse av Gustavsbergs trafikutbildning har varit väldigt bra
Hej Love! Kul att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Lycka till med körkortet!
Väldigt bra och tydlig! //Javier
Tack Javier! Nu är det upp till dig..😉 Önskar er lycka till!
Kursen var informativ och gav ny kunskap inför att bli handledare till ungdom som ska ta körkort. Det var intensiva timmar men tiden gick fort.
Hej Mette! Tack för ditt omdöme. Lycka till med övningskörningen!
Mycket tydlig och bra utbildning presenterad av Robert Höög. //Anette och Javier
Tack för omdöme! Kul med positiv feedback. Lycka till!
Trevligt och lärorikt. Robban talade med inlevelse och pondus.
Hej Malin! Tack för ditt omdöme! Lycka till ute på vägarna!
Mycket bra utbildning, läraren förklarar saker på ett sätt så man förstår bra och gör de mer intressant
Hej Rasmus! Tack för ditt lämnade omdöme och positiva feedback! Lycka till med din övningskörning.
Bra engagemang från läraren. Lagom.
Hej Göran! Tack för ditt lämnade omdöme och kommentar. Lycka till med övningskörningen!
Mycket bra, lärorikt för både handledare och elev.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Kul att kursen var uppskattad. Lycka till med övningskörningen!