Handledarutbildning i Stockholms län

Haninge  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 10 företag inom handledarutbildning i Stockholms län

• 477 opinions
    JP´s Trafikskola utanför Sundbyberg erbjuder körkort till personbil, MC-kort, moped samt släpvagnstillägg. Här erbjuds hög kundnöjdhet och erfaren personal.
    Susanne C
    Susanne C: Trevlig och pedagogisk lärare. Hon skapade ett avslappnat, öppet klimat, för att tex ställa frågor och diskussioner.
  • Wilhelm R
    Wilhelm R: Noggorlunda bra, lite långdraget och flummigt men det passar väl även för vissa. Fikat var okej men hade nog föredragit att ha tillgång till den under hela utbildningen.
  • 220 opinions
    Remjer Trafikskola i Solna har över 50 års erfarenhet av förarutbildning. Professionell och pedagogisk personal med flexibilitet och kunden i första rum. Varmt välkomna!
    Emmie L
    Emmie L: Jätte bra trafikskola där lärarna verkligen bryr sig om eleverna och lär ut på bästa möjliga sätt för att man ska lära sig. Jag tycker dem lägger mycket energi på eleverna och vill verkligen hjälpa och anpassa sig vad som är bra för just dig som elev. Vilket är till stor hjälp då vi alla lär oss på olika sätt och olika snabbt. Jag skulle verkligen rekommendera Rembjers körskola till alla som vill och ska lära sig köra bil genom trafikskola.
  • 861 opinions
    Victoria H
    Victoria H: Omtänksamma och hjälpsamma beskriver hela personalen. Jag hade Ivan som körlärare och han var lugn och trygg samt pedagogisk och såg direkt vad jag behövde öva på och arbetade med olika sätt att lära mig det som behövdes. Idag har jag både körkort och känner mig trygg i min körning.
  • REBECCA O
    REBECCA O: Jag har precis gått Risk 1 hos Körkortshuset i Liljeholmen som leddes av Alex. Man har hört hur otroligt tråkiga dem genomgångarna är, sitter i timmar och försöker hålla ögonen öppna. Så var de INTE idag! Superbra genomgång, grupparbeten och samtal med hela klassen. Man tänkte inte på klockan och fick mycket bra information!! Om man ska ta körkort så rekommenderar jag varmt Körkortshuset Liljeholmen!!
  • 63 opinions
    Susann H
    Susann H: Det var ett bra bemötande, , jag har inte köpt några tjänster ( förutom kursen som min arbetsgivare betalade. Jag har haft nytta av detta i mitt daglga arbete.
  • Katarina Sofia W
    Katarina Sofia W: Jättebra. Jag var nervös innan, men efteråt gick jag därifrån med bättre självförtroende vad gäller bilkörning och förstås bättre förståelse för hur det kan vara att köra bil när det är halt.
  • Petra Viktoria Elisabeth A
    Petra Viktoria Elisabeth A: Angelic Reiki går på djupet och läker mycket bra! Mycket bra information och bemötande av Anita, kan på det varmaste rekommenderas .
  • 10 opinions
    Ulan M
    Ulan M: Perfekt 👍 Jag var mycket nöjd med din undervisning
  • 7 opinions
    Arios B
    Arios B: Vi har anlitat LinkUp Solutions AB som utbildningsleverantör inom flera av våra kurser och är väldigt nöjda med samarbetet. De har varit professionella, pålitliga och lätta att samarbeta med. LinkUp har inte bara levererat uppskattade föreläsningar, utan också aktivt bidragit i arbete med kursplaner, planering och utveckling av innehåll. De har vid flera tillfällen gjort om, ändrat och anpassat uppläggen utifrån våra studerandes behov, vilket visar på både flexibilitet och ett genuint engagemang för kvalitet i utbildningen. Våra studerande lyfter återkommande fram deras utbildare som kompetenta, pedagogiska och engagerade, med ett mycket gott bemötande. Vi kan varmt rekommendera LinkUp som samarbetspartner inom utbildning och ser framför allt fram emot att fortsätta arbeta tillsammans. Miljötekniska Yrkeshögskolan
Show page: