JP´s Trafikskola utanför Sundbyberg erbjuder körkort till personbil, MC-kort, moped samt släpvagnstillägg. Här erbjuds hög kundnöjdhet och erfaren personal.
Sture Patrik B:
Genom JP har båda barnen tagit sitt körkort för bil på första försöket och en av dem har genom stöd även tagit BE . JP har förutom utbildning av barnen oxå hjälp oss med balansen av egen övningskörning i kombination med körskolans lektioner, Otroligt lyhörda och trevliga körskollärare,
# två stolta barn, 3 körkort och en stolt pappa.
Under utbildningen har det funnits goda möjligheter att boka tider som passat bra ihop med barnens skola osv -> som sagt en komplett körskola
Remjer Trafikskola i Solna har över 50 års erfarenhet av förarutbildning. Professionell och pedagogisk personal med flexibilitet och kunden i första rum. Varmt välkomna!
Sogol B:
Very good and experienced teachers. Highly recommended.
Victoria H:
Omtänksamma och hjälpsamma beskriver hela personalen. Jag hade Ivan som körlärare och han var lugn och trygg samt pedagogisk och såg direkt vad jag behövde öva på och arbetade med olika sätt att lära mig det som behövdes.
Idag har jag både körkort och känner mig trygg i min körning.
REBECCA O:
Jag har precis gått Risk 1 hos Körkortshuset i Liljeholmen som leddes av Alex. Man har hört hur otroligt tråkiga dem genomgångarna är, sitter i timmar och försöker hålla ögonen öppna.
Så var de INTE idag! Superbra genomgång, grupparbeten och samtal med hela klassen. Man tänkte inte på klockan och fick mycket bra information!!
Om man ska ta körkort så rekommenderar jag varmt Körkortshuset Liljeholmen!!
Susann H:
Det var ett bra bemötande, , jag har inte köpt några tjänster ( förutom kursen som min arbetsgivare betalade. Jag har haft nytta av detta i mitt daglga arbete.
Katarina Sofia W:
Jättebra. Jag var nervös innan, men efteråt gick jag därifrån med bättre självförtroende vad gäller bilkörning och förstås bättre förståelse för hur det kan vara att köra bil när det är halt.
Petra Viktoria Elisabeth A:
Angelic Reiki går på djupet och läker mycket bra!
Mycket bra information och bemötande av Anita, kan på det varmaste rekommenderas .