Rembjers Trafikskola

Rembjers Trafikskola

4.5 / 5 baserat på 182 omdömen
Rembjers Trafikskola är en familjeägd trafikskola med lång erfarenhet. Vi erbjuder körkort för personbil, där du kan köra manuell, automat eller automat med handreglage. För oss står du som elev i centrum, och vi anpassar utbildningen efter dig och dina behov. Vår utbildning grundar sig i över 60 års erfarenhet och det senaste inom körkortsutbildning. Efter att du har kört på Rembjers Trafikskola vill vi att du ska känna dig både trygg och säker som förare. Du hittar oss på Centralvägen 17, mittemot Solna Centrum.

Utmärkelser

Läs vad 182 kunder tycker om Rembjers Trafikskola 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-11-25 Insamlad av företaget
  Superbra trafikskola som hjälpte mig ta körkortet på första försöket! Proffsiga, strukturerade och pedagogiska. Jag har kört med två andra trafikskolor tidigare, men Rembjers var överlägset bäst!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-11-23 Insamlad av företaget
  Kunniga, trevliga och pedagogiska.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-11-23 Insamlad av företaget
  *En fantastisk och pedagogisk lärare, anpassar körlektionen/pedagogiken utifrån Ens egna behov
  *Bra och generösa tider för körlektioner
  * Bra områden att övningsköra i
  * Bra och komfortabel bil
  * Mycket tillmötesgående personal
  * Bra kommunikationsvägar att gå
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-10-27 Spontant omdöme
  Jätte bra utbildning. Det täcker allt möjligt i själva körning. Personal är jätte trevliga både i reception och lärarna så klart. Jag började köra med Cecilia och sedan forsatte jag med Lars. En gång körde jag med Jacob. Lärarna är ju erfarna och hjälper eleven att lycka med svårigheter i körning. Jag skulle faktiskt rekommendera skolan för utbildning helt enkelt!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-10-15 Spontant omdöme
  I passed my driving test today in first attempt . Thanks to this traffic school. Everyone in staff is very friendly .Lars Rembjer is an amazing instructor with great patience. He is very detailed-oriented and gives a comprehensive explanation of the traffic rules.He gives detailed feedback. It helped me to prepare for my final exam.I can highly recommend this school to anyone.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-09-28 Insamlad av företaget
  dom är jättetrevliga och man blir bemöt på ett bra sätt. Det är lätt att prata med dom och om man frågar något får man ett bra svar.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-08-25 Spontant omdöme
  Alla som fått körkort vet hur viktigt det är med en bra lärare. Lasse (och andra) var superproffsiga och jag kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderar 5/5!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-08-22 Spontant omdöme
  Efter en missnöjd upplevelse på annan trafikskola så rekommenderade en vän mig att ta en provlektion på Rembjers. Det är ett beslut jag inte ångrar. Äntligen har jag körkortet!! Jag möttes redan från början av en positiv och familjär atmosfär. Det känns som att lärarna är måna om att man ska klara av att ta körkortet. Jag körde med Cecilia som var lugn och pedagogisk i alla moment. Hon anpassade lektionerna utefter min förmåga och var väldigt inlyssnande om och när jag kände mig osäker på något. Så jag rekommenderar hjärtligt skolan vidare!
  Hej Ruth! Tack så jättemycket för det fina omdömet. Hoppas att du får mycket användning av körkortet! :) Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-05-13 Spontant omdöme
  Jättebra körskola! Jag körde upp idag och fick mitt körkort på första försöket tack vare Rembjers trafikskola, utan den kunskap och hjälp jag fick där hade jag aldrig grejat körkortet. Jag fick Lasse som lärare och han passade mig utmärkt. Han vet hur man bygger upp elevens självförtroende och kan anpassa sitt lärande efter önskemål. Jag är otroligt nöjd med den trafikutbildning jag fick här och jag skulle verkligen rekommendera Rembjers trafikskola till allihopa som vill skaffa sig en bra trafikutbildning av kunniga och erfarna lärare.

  Mvh David
  Hej David ! Tack så mycket för de snälla orden. Det har verkligen varit jättekul att ha dig som elev. Återigen, grattis till körkortet. Vi önskar dig all lycka i framtiden! :) Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-03-11 Spontant omdöme
  Jag tog körkort via Rembjers Trafikskola för snart ett år sedan och kan säga att jag har haft stor nytta av utbildningen. Utbildningen var förberedande för den verkliga trafiken och gav de verktyg och kunskaper som krävs för att säkert köra på vägarna.
  Utbildningen lades upp på ett tydligt sätt med klara mål och tillsammans tog vi fram en utbildningsplan som passade mina behov. Jag minns hur jag upplevde att alla på Rembjers jobbade mot samma mål, var lösningsorienterade och flexibla för att nå uppsatta mål. Min utbildning var hyfsat intensiv men utan att jag kände att vi stressade igenom moment. Jag bor själv i Solna och tycker att det har varit till stor nytta att öva i närområdet, både eftersom man kände till området under utbildningen, men även för att det huvudsakligen är där jag numera kör.
  Sammanfattningsvis skulle jag säga att Rembjers Trafikskola är en bra, trygg och seriös körskola med tydligt kundfokus som anpassar utbildningen efter elevens behov och situation.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-03-10 Spontant omdöme
  I recently obtained my driver's license after a couple of months of practice at Rembjers Trafikskola. Staff at the school were also very friendly and accommodating to my needs. Each lesson was very comprehensive and Lars always took his time to explain things to me in a simple way. I would highly recommend, especially for foreigners who have not mastered Swedish yet.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2022-01-19 Spontant omdöme
  Jag tog mitt körkort med hjälp av Rembjers trafikskola. Jag hade Lars Rembjer som min trafiklärare som jag är väldigt nöjd med. Lars lugna och pedagogiska sätt att lära ut passade mig alldeles utmärkt. Jag rekommenderar Rembjers Trafikskola starkt till alla som vill ta körkort via en ärlig trafikskola/lärare som mer än allt annat är intresserad att du lär dig köra i trafiken på rätt sätt.
  Gilla
 • BEATRIZ C
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-11-25 Spontant omdöme
  Jag är supernöjd och rekommenderar Rembjer trafikskola. Lasse är en erfaren trafiklärare som fått mig att känna mig lugn och trygg under hela processen. Jag har haft friheten att berätta exakt vad jag behövde och planera vad jag skulle göra på lektionstid. Jag fick mycket stöd av gänget på Rembjers och var väl förberedd inför teoriprovet och uppkörningen som jag klarade på första försöket.
  Gilla
 • ALEKSANDR V
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-11-15 Spontant omdöme
  Jag kan verkligen rekommendera Rembjers trafikskola. Lasse är professionell, pedagogisk, lugn och erfaren trafiklärare och det är alltid smidigt och gott bemötande inne på kontoret.
  Gilla
 • MOHAMMAD REZA G
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-11-02 Spontant omdöme
  Excellent school, especially for beginners.
  Fantastic teachers/staff who help you step by step to learn the right way of driving. Highly recommend this school.
  They helped me a lot to get my driving license quite fast. Really appreciate their dedication and professionalism.
  Hello Mohammad Reza!
  Thank you so much! We really appreciate the feedback and the trust you put in us. I must thank you for being such a kind and dedicated student. It has been an absolute pleasure to have you here as a student. We will miss you.

  Once again – huge congratulations on the license!
  Best wishes for any future endeavors! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-10-11 Spontant omdöme
  Väldigt nöjd med skolan! Väldigt erfaren lärare och hjälpsam personal. Jag tog alla körlektioner på den skolan och klarade mig med uppkörning på en gång.
  Hej Fei!
  Tack så mycket för de snälla orden. Det har verkligen varit jättekul att ha dig som elev.

  Återigen, grattis till körkortet. Vi önskar dig all lycka i framtiden! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • DAVID T
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-10-07 Spontant omdöme
  Grym trafikskola med bra lärare! Lasse och Jacob var effektiva och pedagogiska!
  Hej David!
  Tack så mycket för de snälla orden! Vi är jätteglada som har fått ha dig som elev här på skolan.

  All lycka i framtiden! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-10-03 Spontant omdöme
  Lars is an experienced teacher who is excellent in correcting the mistakes, and motivating students to do their best. Although I have been driving for more than 20 years in other countries, I always felt that there is something new to learn or to discover in driving in each lesson with Lars. So, highly recommended :)
  Hello Shyang Maw!

  Thank you for the thoughtful words! We're happy that you're satisfied with your driver's education.

  Congratulations on the driver's license and good luck with everything in the future! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-06-30 Spontant omdöme
  It was an wonderful experience in getting my driver’s license through Rembjers trakifskola. Lars and the staff were excellent, professional and always there to help.

  It has been said multiple times in the reviews here and I am saying it again – Lars is an excellent teacher.
  My wife and I both learned under Lars. And before coming to Rembjers; between the two of us, we may have learned under five different teachers in other traffic schools and without any doubt Lars is the best. He has outperformed everyone by a long long margin.

  Few aspects that I would like to highlight about Lars that I found unique in his teaching
  1. First of all, he has a vast experience – few decades of experience. He used to teach at the traffic instructor school. He knows the rules in and out. He will not only explain the rules but will also explain the logic & reasons behind it. Personally, these explanations helped me a lot to quickly understand and adapt these rules.
  2. He will go the extra mile and he will push you to do the same. Learning with Lars didn’t feel transactional, you get the feeling that he is genuinely interested and engaged in ensuring you get the license. You get the feeling that teaching driving is his passion and not just a job.
  3. He helps build your confidence as well. I think this is a very important aspect not just for the test but for driving in general. He helps you to address your fears, to build the right mindset required for driving
  4. He makes fantastic use of technology – maybe I am naïve, but I was amazed by the way he uses his ipad to explain traffic rules, traffic situations, plan the lessons.
  5. Lastly, he makes learning fun. He provides constructive feedbacks and makes you think & learn.

  Also, I should add, getting a driving license in Sweden is costly, it feels much more costly if you are coming from outside. So, for me it was always a question of trusting the trafikskola so that you know you are getting your money’s worth. You don’t feel that you are being advised to take more classes than required. With Lars this challenge was addressed very quickly. Just after few classes I had complete trust in him. We planned out how many classes I might need and what pace we should go – and we did exactly the same. I was able to clear the exam in the first attempt.

  I am very grateful to Rembjers trakifskola and Lars. Once again thank you. And wish you all the best. Keep empowering as many as you can.

  Best Regards,
  Amol Badge
  Hello Amol!

  Thank you so much for the kind words. We appreciate that you took the time to write such a thoughtful review. It’s really nice to know that you are satisfied with the education.

  Once again – congratulations on your driver’s license. Good luck with everything in the future! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • 2021-04-27 Spontant omdöme
  Den absolut bästa trafikskola du kan hitta!
  Jag har nu varit körkortsinnehavare i ca 4 månader och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket tack vare gänget på Rembjers. De har en fantastisk pedagogik som gör att du utmanas och utvecklas på ett väldigt bra sätt. Med en tydlig plan, bra struktur och kommunikation skräddarsydde Lasse och jag hur min resa skulle se ut. Exempelvis vad vi skulle göra på lektionstid, vad jag skulle göra hemma, när jag ville vara klar, hur lång tid varje moment skulle ta osv. Alltså är du en stor del av och får påverka mycket av din utbildning vilket gör att du kan lära dig på det sätt du lär dig bäst.

  Största hindret för mig i min körning var att behålla lugnet när det blev stressigt i trafiken men tack vare samtalen med Lasse och de reflektionerna han hjälpte mig att göra blev jag väldigt trygg i mig själv i trafiken, absolut måste man vara mer fokuserad ibland och det är dumdristigt att vara kaxig men just dendär paniken då man slutar tänka försvann helt efter lektionerna. Samtalen har jag också tagit med mig i livet utöver livet i bilen.
  Innan jag hittade Rembjers hade jag lektioner på annan trafikskola men det går inte att jämföra, jag utvecklades mer på en lektion med Lasse än 5 lektioner med dem tack vare Rembjers pedagoik och sätt att tänka. Du får inte bara körkort genom lektioner hos dem, utan du blir en bra och framförallt medveten förare. En riktig och en riktigt bra förarutbildning.
  Stort Stort tack igen för allt Lasse, och självklart alla ni som jobbar på Rembjers! Ta hand om er!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-04-23 Spontant omdöme
  I would easily rate this as the best traffic school in Stockholm. The teacher Lasse is extremely good at making you the best driver you can be. All teachers here can communicate really well in both Swedish and English. The quality of service is top notch. You get very personalised one-on-one lessons from the teacher. They also help you think and develop your mind about driving and being on the road. Much better than learning to pass an exam. They also conducted special courses on country roads with multiple cars and taught how to manoeuvre in different situations. This driving school helped me to get my driving license in one attempt after living in Sweden for only 5 months. I honestly feel I have become a much better driver even though I have a had a license for almost 10 years outside of Sweden. If you are ever considering getting your license I hight recommend this place, even if you have to travel a bit further to get here. It is that good!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-04-22 Spontant omdöme
  Jag har länge skjutit på att ta tag i körkortet och har också blivit allt mer rädd för att sätta mig framför ratten. Men Lasse pushade mig att våga mer och mer, samtidigt som jag fick göra alla steg i min egna takt. Lasse är väldigt duktig på pedagogik och läste av hur jag bäst lär mig på ett mycket bra sätt. Tvivlade så många gånger på mig själv att jag skulle hinna klart inför proven, men var mer än redo när det var dags! Klarade både teorin och körningen på första försöket. Hade aldrig klarat det utan en så bra lärare som Lasse!

  En viktig del för mig var att jag skulle våga köra i Stockholmstrafiken själv när jag var klar, och valde därför att lägga de pengarna som krävdes genom att ta lektioner i Stockholm och på en riktigt bra skola. Och nu vågar jag köra min egna bil utan problem!
  Hej Jessica!

  Det har varit jättekul att få följa dig på den här resan. Du kan vara stolt över det du har åstadkommit! Lycka till med allt i framtiden! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • BIANCA T
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-04-14 Spontant omdöme
  Rekommenderar Rembjers starkt!
  Körde endast på körskolan och då med Lasse. Lasse är pedagogisk, lugn och anpassar efter ens behov. Fick stöd genom hela processen. Hjälp med bokning av teori- och körprov. Bra och tydlig läroplan och precis vad jag behövde.
  Tack Rembjers!
  Hej Bianca! Tack för de fina orden. Det är jättekul att höra! Hoppas att du får mycket nytta av körkortet i framtiden! :) Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • MAJA V
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-03-26 Spontant omdöme
  Jag är supernöjd med min upplevelse hos Rembjers trafikskola! Det jag sökte när jag bestämde mig för att ta mitt körtkort var en proffsig och pedagogisk skola med tydlig målsättning och det var precis vad jag fick hos Lasse och gänget på Rembjers. Alltid trevligt bemötande, en tydlig plan och jag lärde mig massor på vägen. Lyckades med både teori och uppkörning på första försöket och det hade aldrig gått utan Lasse! 🌟
  Hej Maja! Superkul att höra att du är nöjd. Vi på Rembjers önskar dig all lycka i framtiden! :) Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-01-28 Spontant omdöme
  Rekommenderar varmt denna trafikskola! Lasse är trevlig, pedagogisk, flexibel och lyhörd. Jag fick proffsigt stöd i min körning och var välförberedd inför uppkörningen som jag klarade på första försöket.
  Hej Marianne! Vi tackar så mycket för det fina omdömet! Vad kul att du är nöjd med utbildningen. Lycka till med allt i framtiden! :) Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • Natalya D
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2021-01-13 Spontant omdöme
  Varmt rekommenderas! Utbildningen anpassas efter dina behov. Lasse är väldig erfaren lärare, lugn och pedagogisk; han följer dig hela vägen till körkortet. Kommunikationen med skola funkar utmärkt. Det bästa valet, helt enkelt! 🌟
  Hej Natalya!

  Tack så mycket för det fina omdömet! Vi är jätteglada att du är nöjd med din körkortsutbildning. Lycka till med allt i framtiden! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • FELICIA H
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-11-16 Spontant omdöme
  Rembjers trafikskola är en mycket bra trafikskola!
  Lasse och de andra lärarna är väldigt trevliga och kunniga och övrig personal är alltid behjälplig. Det finns möjlighet att både övningsköra och plugga teori med dem och de kommer se till att du är i toppform inför båda prövningarna. Jag klarade både uppkörningen och teorin på första försöket och det var definitivt tack vare Lasse och Gabriella som såg till att jag kunde min sak.
  Rembjers trafikskola tar något högre pris för sina lektioner i jämförelse med andra trafikskolor, men enligt mig var det värt varje öre. Det är viktigt att man har en körskola samt körskolelärare som stöttar en och pushar en och det gör definitivt Rembjers.
  Det enda jag har som feedback är att det vore toppen om ni skaffade er en telefon som man kunde ringa innan klockan 15:00 om dagarna och åtminstone lämna ett meddelande.
  Hej Felicia!

  Tack för omdömet. Vi uppskattar det! Jättekul att höra hur du upplevde din utbildning. Sedan du skrev ditt omdöme har vi faktiskt skaffat en telefonsvarare. Vi tackar så mycket för förslaget.

  Lycka till med allt i framtiden! :)
  Rembjers Trafikskola
  Gilla
 • JOEL K
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-10-29 Spontant omdöme
  För att hitta bättre trafikskola får man söka med ljus och lykta.

  Jag körde med Lasse som, med hjälp av hans långa erfarenhet, har förmåga att tillämpa en individanpassad pedagogik. Genom en bra blandning av tydlighet och ironi fick jag svar på mina frågor och vägledning gällande min körning samtidigt som jag kunde se fram emot de trevliga körlektionerna.

  Under hela processen upplevde jag en lyhördhet och flexibilitet från Rembjers trafikskola för att möta mina behov. Parallellt med det har jag kunnat räkna med att få ärliga bedömningar av vad jag behövt öva mer på liksom vilka moment jag var tillräckligt säker på.

  Rekommenderas starkt!!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-10-16 Spontant omdöme
  Idag klarade jag min uppkörning och äntligen har jag fått körkortet. Tusen tack Lasse, är helt övertygad om att jag inte gjort det utan Lasse. Jag har gått flera andra trafikskolor att jämföra med och det var stor skillnad i framsteg för min del. Tack vare lärare som har lång erfarenhet, kunnighet och inte minst är duktiga pedagog kommer man längre på kortare tid. Jag registrerade mig på Rembjer Trafikskolan i slutet av augusti i år och idag den 16/10 klarade jag min körkort. Lasse var extremt bra på att anpassa lektionerna efter målat vi planerade gemensamt och gav mig lagom mycket utmaning. Tack Lasse att du utvecklade min körning och även fick mig att bli en bra förare.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-09-21 Spontant omdöme
  Klarade uppkörningen på första försöket och är helt övertygad om att jag inte gjort det utan Lasse! Ser att en del kommenterat att körlektionerna är dyra men de var verkligen värda varenda krona (övningskörde privat också). Jag har en annan trafikskola att jämföra med och det var stor skillnad i framsteg för min del. Med lärare som är kunniga, har lång erfarenhet och inte minst är duktiga pedagoger kommer man längre på kortare tid. Lasse var extremt bra på att anpassa lektionerna efter behov och ge mig lagom mycket utmaning för att framsteg skulle ske. Dessutom utvecklade han inte bara min körning utan även mig som förare. Tack!!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-09-11 Insamlad av företaget
  Responding in English - hoppas att det är okej!

  I purchased car driving coaching service from this company - to get the körkort. They appeared to be a well established company in business for many years.

  They had a good structure to their coaching programme. It, however, took me longer to get the körkort than I expected. They are more expensive than certain other driving schools.

  Special thanks to my special instructor (Kristina P) - she was extremely polite, patient and professional throughout my association with this company. Truly one of her kind and a gem of a person. Truly lucky to have had her as my coach.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-08-26 Insamlad av företaget
  Köpte körlektioner för att få körkort B o fick ett varmt bemötande av alla på företaget. Det hjälpte med att känna mig trygg och lugn med att gå på lektionerna med trafikskolan. Hade inte några riktiga förväntningar då jag inte visste riktigt vad fn trafikskola gör men blev väldigt nöjd med utbildningen jag fick!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-08-26 Insamlad av företaget
  trevlig personal med lång erfarenhet av
  utbildning av trafikskoleelever.
  Centralt och bra i Solna.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-08-24 Insamlad av företaget
  Kunniga, pedagogiska körskolelärare.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-05-25 Spontant omdöme
  Jag tyckte att Lars var pedagogisk under våra lektioner och jag uppskattade att han var lyhörd vilka önskemål och förväntningar som jag hade på lektionerna
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-27 Insamlad av företaget
  Köpte ett utbildningspaket. Köpte fler timmar efteråt. Bra bemötande i sin helhet. Jag var inte nöjd med en av lärarna och efter att jag motiverade skolan om lärarens arbetssätt fick jag kompensation. Utbildningen var bra med extrem dyrt.
  Gilla
 • Dandan X
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-27 Insamlad av företaget
  Jag är mycket nöjd med denna trafikskola. Bra bemötande och bra trevliga handledare . Jag rekommenderar varmt denna skola .
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-25 Insamlad av företaget
  Min trafiklärare Lars är kunnig, erfaren, trygg och pedagogisk. Kunde inte önskat mig någon bättre.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-25 Insamlad av företaget
  Allt bra - bra bemötande - tog ungefär den beräknade tiden som vi gemensamt planerade att det skulle ta.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-24 Insamlad av företaget
  Jag har körkort men inte kört under en mycket lång tid.
  Blev väldigt bra bemött och har haft ett mindre antal körlektioner vilket kändes betryggande att ha en lugn person med lång erfarenhet (Lars Rembjer) bredvid mig.

  Mina förväntningar på mig själv var inte så stora men det gick bättre än vad jag trott. Körlektioner kändes för mig som en absolut nödvändigt.

  Har inte haft möjlighet att träna själv sen i höstas, hade tänkt att ta flera lektioner i vår men coronaepidemin har gjort att jag måste skjuta på det, jag är också sambo med en högriskperson så vi tar det ganska försiktigt.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-24 Insamlad av företaget
  Jag var med min dotter på handledarutbildning en kväll.
  Mycket gott bemötande och goda kanelbullar.
  Vi har gått en likadan utbildning på 90 talet så vi visste ungefär vad utbildningen skulle innehålla. Nytt var Eco-driving och bra situationsbilder som vi reflekterade kring. Lärarnas egna reflektioner var också lärorika.
  En bra informativ matnyttig utbildning. Minus var att filmerna/bilderna inte funkade så bra på datorn samt att utbildningen blev lång kl 18-21.30. Sista halvtimmen var seg.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-23 Insamlad av företaget
  Det är sällan man träffar en lärare som är som Lars, han var alltid lugn och pedagogisk. Bästa trafikskolan och skulle rekommendera den till alla som vill ha ett körkort med rätt kunskap från grunden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-23 Insamlad av företaget
  Intressant och spännande föreläsare. Har gått introduktionskurs på annat ställe också och det var det såsigaste jag varit med om. MYCKET bättre på detta stället.
  Kör med handledare men tänker absolut boka in lektioner för att komplettera.
  Gilla
 • JIE C
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2020-04-01 Spontant omdöme
  Very good teachers, strict and efficient. They provide very good plan for each student. They encourage you thinking about what’s good and bad when you drive every time, so the student could improve very fast if you listen to your teacher.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2019-11-06 Spontant omdöme
  Jag är så glad att jag valde just denna trafikskola!
  Allt har varit toppen från början till slut. Ali har varit den bästa läraren man hade kunnat önska sig.
  Väldigt proffsig men personlig med peppande ord när det behövts!
  Ina i receptionen har en fantastisk känsla för service och hjälp till med allt jag behövt hjälp med.
  Rekommenderar denna bilskola starkt för alla som vill komma igång och ta sitt körkort.
  Tack!!!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2019-03-12 Spontant omdöme
  Extremt glad att jag valt just denna körskola. Utbildningen har varit så givande och rolig. Sokratis är Sveriges troligtvis bästa körlärare. Så pedagogisk och duktig. Det allra bästa är att ni verkligen månar om att eleven ska lyckas.
  Gilla
 • Alex K
  skrev om Rembjers Trafikskola
  2019-01-03 Spontant omdöme
  Vill du ha kul samtidigt som Du vill ta ditt körkort är detta rätt ställe. Jag var på 4 andra körskolor samma dag, när jag klev in här så kände man den familjära stämningen och erfarenheten hos lärarna. Vi gjorde ett eget schema för mig då jag behövde köra på helger ibland. Lasse är fantastisk och super pedagogisk och vet när du är redo. Tog mitt körkort tidigare än vad vi planerat och pengarna som blev över fick jag tillbaka. Vill du ta körkort och verkligen få lära dig alla steg tydligt är detta skolan för dig. Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2018-12-21 Spontant omdöme
  Jättebra trafikskola. Bra upplägg, trevliga lärare och man får mycket för pengarna.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2018-11-01 Spontant omdöme
  Rekommenderar varmt, kompetenta lärare och en mycket trevlig och hjälpsam reception. Klarade både teori och uppkörning på första försöket, mycket tack vare de lärorika lektionerna som kombinerar både praktik och teori.
  Gilla
 • skrev om Rembjers Trafikskola
  2018-10-19 Spontant omdöme
  Kan rekommendera. Klarade teori och uppkörning på första.
  Mycket bra och pedagogiska lärare.
  Lasse for president!!!
  Gilla