Ringens Bilskola
Ringens Bilskola är en välrenommerad trafikskola i Stockholm som startade för över 20 år sedan och hos oss har flera tusen personer tagit körkort. Vårt mål är att du ska kunna få ditt körkort och bli en säker förare så billigt och snabbt som möjligt. Hos oss är körning i simulator en del av din körutbildning både ur miljösynpunkt, kostnad och effektivitet för att få upp självförtroendet på ett tryggt sätt. Körning i simulatorn bidrar dessutom till att du ökar dina chanser att klara din uppkörning på första försöket. Välkomna till oss!
Utmärkelser
850 omdömen om Ringens Bilskola
Sedan starten hos Reco 2012
skrev om Ringens Bilskola
Engagerad och rolig lärare! Kursen var mer lärorik än vad jag förväntade mig.
skrev om Ringens Bilskola
Bra genomgång , trevligt arrangemang kring första starten för dotterns körkorts utbildning
skrev om Ringens Bilskola
Bra bemötande, kunnig personal.
skrev om Ringens Bilskola
Informativt och pedagogiskt med en utmärkt föreläsare.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Sirpa var inspirerande att ta handledningen på allvar.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Det var väldigt bra, trevlig person.
skrev om Ringens Bilskola
Mycket nöjd med utbildningen och min lärare som var otroligt stöttande och hjälpsam hela vägen.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Det var lite långt men intressant, bra att ha lärt sig grunderna inför övningskörningen.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Trevligt bemötande, kunnig och engagerad personal
skrev om Ringens Bilskola
Jag kan varmt rekommendera Ringens Bilskola.
👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍😁👍
Tydlig, relevant och förtroendegivande
skrev om Ringens Bilskola
Allt från mottagande i receptionen och engagemang, till planering av vägen mot körkortet och alla dess moment och så en helt fantastiskt körlärare som skapade en trygg och säker miljö baserad på tillit (och kul hade vi också!).
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Utmärkt handledarkurs! Hade låga förväntningar som kom på skam. Trevlig och kunnig lärare.
En hel del nya tokerier som man måste ha koll på om eleven ska ha någon chans att få sitt körkort. Prisvärda utrustningspaket med speglar övningsskyltar etc. -
Mycket trevligt bemötande.
Jag förväntade mig en uppfräschning av det som för mig som rutinerad förare sitter i ryggmärgen, samt tips på hur jag lär ut detta till eleven. Detta lyckades företaget med på ett bra sätt. -
Fantastiskt betmötande! Underbara lärare
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Trevligt bemötande, brs upplägg, kunnig instruktör. Effektivt.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Kursen var bra planerad och kursledaren var inspirerande och engagerad! Mycket trevligt
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Kände att jag fick den grunden som jag förväntade för att övningköra. Väldigt nöjd!
Trevligt bemötande! Handlederkurs
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Informativt, ändamålsenligt och proffsigt.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jättebra och trevlig personal! Man blev välkomnad och de var engagerade samtidigt som de berättade på ett intressant sätt. Lärde mig så mycket som jag inte trodde jag skulle!!
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Köpte introduktionskurs (handledarkurs) som va jätte bra! Sirpa som höll i kursen va super trevligt och rolig att lyssna på.
Kan starkt rekommendera! -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jättebra, men lite långt . En utmärkt kickstart inför stundande äventyr.
Utmärkt bemötande.
Professionellt kunnande.
Öppet för diskussioner. -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Superbra! Intressant och bra planerad.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Vi köpte ett paket med backspeglar och en övningskörskylt
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Det var väldigt bra och läro rikt
Allt va Toppen . Trevlig duktig personal
5 +++++ -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Mycket trevlig och framförallt kompetent å matnyttig info. En god inledning för handledare OCH elev.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jag tycker som handledare att det var bra att få körskollärarens perspektiv på att lära ut. Även olika tips på hjälpmedel samt hur vi kan arbeta tillsammans, handledare och körskolläraren för att göra elevens lärande så bra som möjligt. Min dotter tyckte att det var mest för handledare och väldigt lite för henne dom körskoleelev.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Över förväntan positiv utbildning! Mycket bra lärare, pedagogisk och tydlig. Gav inspiration!
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
bra relevant innehåll, bra genomförd utbildning
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
På vilket sätt blev du bemött av företaget
Vilka förväntningar hade ni och hur levde företaget upp till dem
Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Bra förklaringar om vad som händer i trafiken och hur man ska tänka när man ska övningsköra.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Handledaren var väldigt trevlig och presenterade introduktionskursen väldigt tydligt.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Väldigt trevligt, bra presenterat, uppmärksamheten avtog aldrig.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jag hade inte med mig mitt pass, de var väldigt förstående och lät mig invänta en bild på passet utan att lägga press eller stress. Upplevelsen var väldigt bra. Bra att man fick en paus där de dessutom serverade macka o fika . Väldigt nöjd!
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Bra organiserat, stort engagemang och proffsigt genomfört.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Bra bemötande och interaktiv undervisning. Man var relativt engagerad under utbildningen. Köpte inget men kommer absolut tillbaka för körlektioner.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Långt över förväntan! Trots fyra timmar blev det aldrig långtråkigt!
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Handledarutbildning. Vi blev bemötta alldeles utmärkt och lärde oss jättemycket.
Introduktionsutbildnig inför körkort.
Bemötandet av kursledaren var vänligt och inspirerande. Relevant nformation förmedlas tydligt och effektivt. Jag lärde mig massor. -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Det var mycket tydligt vilket jag gillade.
Trevligt bemötande.
Kursen uppfyllde de förväntningar jag hade, dvs. få information om stöd för hur jag ska/bör förhålla mig som handledare till min ungdom under övningskörningstiden.
Bra genomgång, har ännu inte köpt något men det lutar åt ett paket med flera saker. -
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jättebra första start! Trevlig kunnig och bra pedagogisk instruktör.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Sirpa höll i en intressant och informativ handledarutbildning, 10/10!
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Väldigt trevligt bemötande, proffsigt men ändå informellt. Bra lärare. Hade inga förväntningar men fick ändå lära mig en del nytt.
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Jag tyckte det var bra förklarat med alla regler och hur bilen fungerar och allt och jag blev bra bemött
skrev om Handledarutbildning en del av Ringens Bilskola
Bra tydlig kurs som tog hänsyn till reglerna kring pandemin så man kände sig trygg. Jag lärde mig mycket.