Vi har anlitat LinkUp Solutions AB som utbildningsleverantör inom flera av våra kurser och är väldigt nöjda med samarbetet. De har varit professionella, pålitliga och lätta att samarbeta med. LinkUp har inte bara levererat uppskattade föreläsningar, utan också aktivt bidragit i arbete med kursplaner, planering och utveckling av innehåll. De har vid flera tillfällen gjort om, ändrat och anpassat uppläggen utifrån våra studerandes behov, vilket visar på både flexibilitet och ett genuint engagemang för kvalitet i utbildningen....
LinkUp Solutions AB erbjuder skräddarsydda utbildningar för företag i alla branscher. Genom ett omfattande nätverk av erfarna konsulter och ämnesexperter kan vi snabbt sätta samman kurser som möter varje verksamhets behov – oavsett om det gäller arbetsmiljö, ledarskap, kvalitet, teknik eller verksamhetsutveckling. Vi fokuserar...
7 omdömen om LinkUp Solutions AB
Använde deras tjänster för att utbilda mig vidare, vilket rekommenderas varmt. Erfarenhet och engagemang får man berömma företaget för. Bra bemötande och bra drivkraft. Vid möjlighet så använder jag gärna deras tjänster igen i framtiden.
LinkUp Solutions AB är ett företag som utmärker sig genom sin professionalism och flexibilitet. De har en tydlig förståelse för kundens behov och levererar lösningar som är både effektiva och anpassade efter situationen. Kommunikation och samarbete fungerar smidigt.
Tack för kursen i arbetsmiljö. Vår personal uppskattade verkligen hur enkel och tydlig utbildningen var och framför allt att den kopplades till situationer vi möter i vår vardag. De fick med sig flera konkreta sätt att förbättra arbetsmiljön i sina grupper och har redan börjat använda det i praktiken. En riktigt bra och värdefull insats.
Bra utbildning med fokus på verkliga situationer. Vi fick konkreta råd för både kundbemötande och interna rutiner. En mycket bra investering.
Lösningsfokuserade och professionella i sitt ansvar och sina uppdragsbeskrivningar. LinkUp Solution ger tydlig återkoppling och får konsekvent positiv respons från de personer de levererar tjänster till.
Linkup hjälpte oss att förbättra våra interna rutiner och skapa tydlighet i roller och ansvar. De förstod snabbt vår verksamhet och levererade lösningar efter det.