Fantastisk körskola. Värd alla pengar. Lärarna var helt otroligt bra och vill verkligen att du som elev ska lyckas. De finns där och stöttar en hela vägen. Lektionerna är också längre än på andra körskolor, du hinner köra mer och jobba på flera grejer på en lektion. Den här körskolan gjorde det roligt att ta körkort. En dunder upplevelse med fantastiska människor!
JP´s Trafikskola
JP´s Trafikskola utanför Sundbyberg är STR-anslutna och väletablerade. Vi erbjuder förarutbildning till personbil både med automat och manuell växellåda, riskutbildningarna, handledarkurser, MC-kort, moped samt intensivkurser. Vi erbjuder även utökad behörighet med släpvagn. Vår personal är pedagogisk och hjälper våra elever...
477 omdömen om JP´s Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2012
Väldigt pedagogiska instruktörer och respektfullt bemötande mot elever och handledare.
Jag tycker JP jättebra trafikskola jag rekommendera verkligen
Fantastiska, tydliga och tillmötesgående
Rekommenderar! Pedagogiska, kunniga och stöttande lärare som gjorde lektionerna både lärorika och roliga. Kände mig väl förberedd inför mitt körprov och klarade det på första försöket.
Personalen var trevlig och mycket kunniga. De hjälpte mig mycket så att jag kunde ta körkort.
Professionella och engagerade lärare med hög servicenivå som har haft stor betydelse i min utveckling. Jag rekommenderar varmt JP’s trfikskola. Mvh Anahita
Fick jättebra hjälp med körkortet!!
Bra handledarkurs, tog själv körkort där, och nu börjar min son. Dyrt förstås, men det är det överallt, så inget att göra ngt åt.
Tog mitt MC-kort här och det är utan tvekan den bästa skolan med fantastiska lärare. Rekommenderar verkligen starkt!
Otroligt bra lärare med ett perfekt upplägg att kunna köra både på gillinge-banan samt stadstrafik i Sundbyberg.
Trevlig och pedagogisk lärare. Hon skapade ett avslappnat, öppet klimat, för att tex ställa frågor och diskussioner.
Jag och dottern gick en introduktionsutbildning för övningskörning (den obligatoriska). Mycket bra kurs.
Vilken trafikskola! Jag är mer än nöjd! Har haft en del att jämföra med och kan bara säga att JP`s spelar i en annan liga. Så proffsigt men ändå familjärt bemötande. Stöttande, ärliga och intresserade lärare som hjälper en att nå sitt mål. Stort tack till alla er för hjälpen. Körkortet blev mitt i fredags 💪
Fick ett väldigt bra bemötande av JP's Trafikskola, vi gick i början igenom mina förväntningar och JPs såg till att möta dem. Fick väldigt bra stöttning och vägledning längs vägen och kändes tryggt genom hela processen. Väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera.
Fantastisk körskola! Framförallt handledarna Markus och Martin som på bästa sätt gjorde att jag tog mitt motorcykelkörkort. Energi, glädje och spetskompetens mixat på ett fenomenalt bra sätt.
Otroligt nöjd med hela upplevelsen från start till att man lyckades klara kortet. Började på noll och trafiklärarna var både pedagogiska och stötande för att bygga upp ens självförtroende i trafiken. Kan starkt rekommendera gänget på JP.
Väldigt bra skola, med många vältränade lärare.
Jättebra trafikskola för motorcykel. Professionella, tydliga och trevliga instruktörer. Välplanerade övningar med säkerhetsfokus. Rekommenderas varmt!
Jag har kört MC med hela gänget på JP's och alla har varit härliga att ha att göra med och bra på att lära ut! Särskilt kul har jag haft med Marcus och Iilja som jag också kört mest med ♥️ Grabbarna har varit anpassningsbara med tider och Cissi i receptionen har också varit toppen på att pussla ihop körtider åt mig! På 1 månad och 9 dubbellektioner lotsade dom mig till ett körkort gallant. Ser fram emot att åka förbi och visa nya hojjen för dom! Rekommenderar JP's till alla som funderar på MC-kort
Grym trafikskola. Man får verkligen känslan att lärarna bryr sig om din utbildning och att du ska lyckas.
Gick handledarutbildning för B-körkort hos JP's. De gjorde det allra bästa av en måste-grej, levererade interaktiva och givande timmar samt svarade ambitiöst på deltagarnas frågor. Tack JP's!
Grymm trafikskola. Ska ni ta mc kort så rekommenderar ja starkt att ni tar några lektioner även om ni är jätte duktiga på att köra motorcykel. Ja kan hantera motorcykeln som leksak, men valde en då att ta några lektioner för att köra som dom vill att man ska köra. Ja fick körkortet på andra uppkörningen. Rekommenderar verkligen Martin han ärr sträng och petig så han säger till direkt om du gör något fel minsta fel.
Bra kurs. hade kunnat vara kortare.
Superbra utbildning för handledare! Proffsig och trevlig lärare.
Lätt förstår hon som hade kursen, tydligt och lokalen var bra.
Bra skola med fantastisk personal
Trevliga, lätt att ha att göra med. Bra och kunnig körskolelärare.
Engagerade och proffsiga lärare som lyssnade in mig och anpassade min utbildning till det jag behövde.
En av bästa skolorna tack vara deras hjälp kunde jag få körkort
Har varit supernöjd med all personal på JP’s! Fått pepp från trafiklärarna från dag ett och det behövdes fram till uppkörningen! Klarat både uppskrivning och uppkörning på första försöket tack vara tydlig kommunikation och undervisning. Stort tack!
Tog körkortet igår och är så tacksam för all hjälp jag fått från JP’s trafikskola! Från första lektionen till uppkörningen har jag känt mig trygg, väl förberedd och stöttad. Lärarna var pedagogiska, lugna och duktiga på att anpassa undervisningen efter mina behov. Jag kan varmt rekommendera skolan till alla som vill ta körkort med bra stöd hela vägen!
Lärarna var väldigt snälla och punktliga. Även jättebra överens med betalnings systemet.
Jp’s trafikskola har varit jätte bra!! Jag hade Jolanta som körlärare och tyckte hon var en jätte bra lärare! Hon hade många bra tips och knep och hjälpte mig att bli en säker förare i trafiken. Varje lektion jag hade var mycket givande. Rekommenderar stort 😄
Väldigt bra körskola! Trafikskolan och jag fick beröm av inspektören efter körprovet. Stort tack till körlärarna! /Daniele
Trevlig och kunnig personal! 🌟
Straight to the point and friendly staff👍 bra jobbat!
Bra trafikskola och känns seriösa.
Skolan har den pedagogik man förväntar sig av en toppklass skola, men utöver det så har både mina instruktörer visat ett tålamod, bortom rimlighetens gräns ibland. Jag var övertygad om att det var en helt omöjlig uppgift för mig att få mitt körkort, men den vänligheten och tålamod och faktiskt pedagogiska finesser som instruktörerna uppvisade var enastående och de har min eviga tacksamhet. Jag skulle rekommendera skolan till alla utan att överhuvudtaget har några reservationer.
Tydliga och duktiga lärare som gör sitt bästa för att hjälpa oss som elever,
Super bra och engagerade och ärliga lärare. Jag klarade allting på första försöket!
Väldigt bra instruktörer som gör inlärningsprocessen lättsam och till och med rolig. De lägger ingen press på eleven vilket man ofta är rädd för när man ska börja lära sig att köra bil!
10/10 snabb prisvärd och enkel väg till att nå målet med körkort bra trafiklärare och sjukt bra trafikskola. särskilt Martin!
Vi var på handledarkurs och fick ett väldigt bra intryck av Pernilla som höll i kursen. Hon var lugn och samlad trots en full, varm lokal och lyckades hålla oss aktiva under hela den 3 timmar långa kursen. Vi kommer tillbaka för riskettan samt körlektioner.
Jag kan varmt rekommendera JP’s trafikskola! Tydlig struktur och plan från första tillfället till körkort. Professionella men framförallt enormt engagerade lärare som vill att du ska lyckas! Ett särskilt stort tack till Pernilla och Firas som hjälpte mig från att jag började från noll till att ta mitt körkort innan semestern, 2.5 månader senare, enligt plan! Personligt bemötande och pepp som gjorde körkortsresan rolig och motiverande. Kunde inte önskat mig bättre lärare!
Hon som höll 3 timmars kursen var jätte snäll och bra på att försöka få det låta intressant.
Otroligt härligt gäng på JP’s trafikskola som är pedagogiska, proffsiga och stöttande. Kan inte rekommendera dem nog! Stort tack till fantastiska Pernilla som hjälpte mig ta körkortet på första försöket!
Klarade MC-kortet på första försöket tack vare massor av goda råd från erfarna Martin & Marcus på JP’s trafikskola. Bra att det finns både BMW & Yamaha-hojar att välja bland, + den fantastiska tillgången till Gillingebanan för manöver-övningar samt att man kan öva trafikkörning utifrån både Gillinge och Sundbyberg. Rekommenderas starkt!
Bra lärare, trevligt bemötande, fräscha bilar. Utmärkt upplevelse.
Klarade uppkörningen på första försöket, Jolanta är fantastisk pedagog. Som har påpekat det jag gjort fel under lektionerna och berättat hur jag ska tänka och göra vid nästa situation. Feedbacken resulterade i godkänt på uppkörningen på första försöket. Tack!