Alla kategorier Kläder Uppsala Uppsala H&m

H&m

Svartbäcksgatan 4, 753 20 Uppsala — Visa karta

3.9 i betyg av 9 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 9 kunder tycker om H&m

 • Laura A
  Laura A skrev om H&m
  Alltid trevliga tjejer i butiken i centrala Uppsala!
  gillar detta
 • Stefan s
  Stefan s skrev om H&m
  Brukar få bra bemötande när man går in på H&M, även när man är ute efter de konstigaste sakerna, handlar en hel del kläder här. Mest pga. bra pris i relation till vad man får, snygga och stilrena kläder.
  gillar detta
 • Jakob T
  Jakob T skrev om H&m
  Har helt ok kläder till bra priser. Stor butik med bra utbud. Har dock lite dålig passform på sina kläder (Subjektiv bedömning). Har många kassor vilket gör att det ofta går ganska snabbt.
  gillar detta
 • Kajsa R
  Kajsa R skrev om H&m
  Ett riktigt bra och stort H&M. Tre våningar med stort ubud. Priserna är väldigt bra, man får mycket för pengarna. Det brukar vara ganska mycket folk men sällan speciellt långa kassa- eller provhyttsköer.
  gillar detta
 • Birgitta H
  Birgitta H skrev om H&m
  Här kan du hitta allt du behöver till festkvällen eller skoldagen och för ett bra pris! Varierande utbud som ständigt byts ut med det senaste. Tre våningar väntar dig med kläder för både killar och tjejer! Många provhytter.
  gillar detta
 • Emma O
  Emma O skrev om H&m
  En väldigt bra klädaffär då det finns kläder som passar till alla, spelar ingen roll vilken ålder eller vilken kroppsstorlek du har. Du kan fortfarande hitta något på HM, bra och varierande utbud som uppdateras löpande. Finns bra kläder för både killar och tjejer. Priserna är riktigt bra.
  gillar detta
 • Louise A
  Louise A skrev om H&m
  Här finner du allt som du någonsin kan komma på att sakna i hemmet. Hyllorna fylls av allt från husgeråd till verktyget du inte ens visste fanns. Trevlig och kompetent personal som kan hjälpa dig med allt.
  gillar detta
 • Kristina V
  Kristina V skrev om H&m
  H&M i Uppsala är en bra affär med ett bra och billigt sortement. Nackdelen är att det i ungdomsdelen är lite rörigt. Men det är en rolig affär med mycket nytänkande klädesplagg och det gör att man inspireras av att går där och tittar. Det finns även bra och billiga baskläder, som underkläder, linnen och toppar med mera, som är bra att ha.
  gillar detta
 • Julia N
  Julia N skrev om H&m
  Ett bra HM med stor trendavdelning.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Svartbäcksgatan 4, 753 20 Uppsala
Kategorier