Haag & Carlsson Fordonsservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6
Få pris & boka Ring 0155-15 01 70 Dela

Välkommen till Haag & Carlsson Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina och är en auktoriserad Hyundai-verkstad. Utöver personbilar tar vi även emot husbilar, husvagnar och lätta lastbilar. Vår fullserviceverkstad utför allt från...

145 omdömen om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Nicklas George A

Mycket nöjd & Trevlig kundmottagare Andreas Carlstrand. På återseende

Stefan N
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Fantastisk fint bemötande både över telefon och på plats med snabb service. Byte av bilbatteri , tog 15 minuter ! Stort Tack.

Kenneth B
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bortsprungen centrumkåpa till tysk LM-fälg vid byte till nya vinterdäck: Om man som företag mörkar, ej tar sitt ansvar och nonchalerar kunden, försvinner problemet då?

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Jerry L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Företaget är fantastiskt bra och kompetent personal

Örjan W
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Oerhört kompetent, trevligt och serviceminded företag! Har varit kund sedan 20 år tillbaka och har köpt och servat flertalet bilar härifrån, både nya som begagnade. De har alltid varit oerhört hjälpsamma och gör alltid sitt bästa för att lösa uppkomna problem. Kan varmt rekommendera detta företag!

Ramazan B
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Jag är alltid nöjd med servicen.

Kurt R
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Mycket bra. Bemötande. Kundanpassade.

Sven L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevligt bemötande och bra service. Alltid tillmötesgående personal vid frågor och funderingar

Erika Margareta E
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Snabb service och trevlig personal

Carl Anders C
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Jag fick snabb hjälp att byta batteri i nyckeln

Stefan L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra mottagande, dålig uppföljning och respons på ärendet. Den högra handen vet inte vad den vänstra handen gör, dom hänvisar till varandra. Ingen vill ta ansvar för ärendet, ringer inte när dom lovat. Rekomenderar inte denna verkstad under rådande läge

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi uppskattar att du skriver om din upplevelse. Vi vill göra allt vi kan för att förbättra oss.

Sören V

Trevligt.bemötande mycket trevligt@

Gudrun B
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevligt bemötande. Visat intresse för bilen som helhet.

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Roger N
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Däckbyte alltid trevligt bemötande snabb service det kunde inte vara bättre

Gunnar M
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Mycket bra bemötande trevlig personal

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Harri M
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Senast var jag där och skiftade däck, det gick smidigt och bemötandet var väldigt bra vilket det är varje gång man besöker dem.

Marianne M
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevligt bemötande och snabbt utfört.

Roland L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Gällde bara däckbyte och det blev ok

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Gunnel L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevliga, kompetenta och snabba.

Fredrik M
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra och trevligt bemötande. Bra bemött av personen som utförde arbetet på min bil och bra förklaring på vad som gjordes. Är mycket nöjd överlag.

Ing-Marie J
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Snabbt byta av däck och ett trevligt bemötande

Karin L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

God service! Snabb hjälp! Tack Crille!

Gustav R
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Servade min Ioniq 5 och skiftade hjul, inkl förvaring. Trevligt bemötande och bra på alla sätt. Rimligt pris för auktoriserad verkstad. Kommer absolut fortsätta vara kund!

Jonas Daniel Mikael E
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra bemötande och bra service

Karin B
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Alltid väldigt trevlig och kunnig personal!

Anders F
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Servicen gick snabbt och smidigt.

Mikael J
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Hjälpsamma trevliga servicebokare med fokus på kundnöjdhet. men svårkontaktat kontor och viss förvirring vid offertförslag är förbättringspunkter.

Monica J
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Alltid jättetrevlig och effektiv personal!

Eva K
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Alltid bra service och trevligt bemötande

Thomas B
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra service, lätt att boka, väldigt bra bemötande

Helena L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevligt bemötande. Lätt att boka tid och fick tid fort. Hjälpsamma.

Regina F
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevlig personal men fick vänta för länge, byta däck

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.

Susanna S
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Toppen! Alltid lika tillmötesgående. Snabba. Rekommenderar gärna.

Malin2 J
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Snabbt åtgärdat. Trevlig personal.

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Torsten N
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Som vanligt utmärkt service. Lånebil hela serviceperioden.

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Ewa S
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

I mina kontakter med dem upplever jag dem kunniga, erfarna och vänliga. Jag känner mig trygg med att de vill ha nöjda kunder.

Conny S
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Kom ditt på morgonen och fick reda på att jag hade missat att godkänna tidsbokningen. Men inom en timme så var allt löst och jag fick min bil fixad. Det är service tycket jag.

Laila J
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Toppen och superbra service högsta betyg från mig

Carina A
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Alltid snäll och trevlig personal när man kommer dit.

Kjell-Åke P
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Som alltid bra bemötande och bra information om utförda åtgärder

Anne F
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Trevligt bemötande och bra service

Hala S
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra jobb och trevliga personal

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kurt S
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Hela upplevelse var bara bra. Super service hela vägen.

Jan Eric Peder A
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Snabb service och vänligt bemötande

Gunilla A
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Alltid lika nöjd som vanligt 😄

Eileen L
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Personalen i receptionen var mycket vänlig och hjälpsam. Service på bilen gick bra. Jag hade dock bokat in en stenskottsreparation som inte gjordes och mekanikern verkade väldigt förvirrad över om han hade lagat det eller inte. Han bad mig komma tillbaka en annan dag men jag tar det någon annanstans nu.

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Johnny A
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Enkelt arbete, byt av 2 halvljuslampor + kontroll av att det inte var något elfel. Enkel tidsbokning, snabbt mottagande, jobbet klart på 20min. BRA! 710kr för att byta 2 lampor, kan tyckas dyrt. På fakturan att betala 710kr, på kassakvittot 745kr, vid påpekande så hade faktureringsavgiften inte tagits bort, det borde ske automatiskt vid kontantbetalning. Detta fel har dessutom skett en gång tidigare för 1-2 år sedan. Det betyder antagligen att många kunder har betalt 35kr.för mycket. Hur får de ihop bokföringen?

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Agneta E
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Mycket nöjd för service och mottagande!

Svar från Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Anna-karin N
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Bra service, lätt att få tid. De gör ett ordentligt och noggrannt arbete.

Matmattes Catering A
Skrev om Haag & Carlsson Fordonsservice AB

Får alltid bra service , löser problemen