Bra mottagande och bra service
Haag & Carlsson Fordonsservice AB
Välkommen till Haag & Carlsson Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina och är en auktoriserad Hyundai-verkstad. Utöver personbilar tar vi även emot husbilar, husvagnar och lätta lastbilar. Vår fullserviceverkstad utför allt från...
256 omdömen om Haag & Carlsson Fordonsservice AB
Personlig, professionell och kunnigt bemötande från samtliga personer
Bra personal och trevligt bemötande
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Hyfsat bra jobb men blir inte alltid så som det var tänkt men mycket bra mottagande
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra aaaaasasasssssaaaassssssssssss
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Mycket bra service! Trevlig personal, tydlig information och bilen blev klar i tid. Rekommenderas!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Trevligt bemötande samt snabbt och väl utförda arbete, tummen upp
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Alltid så trevligt bemötande och sjukt bra service. Att få tydligt få reda på pris och tidsåtgång i förväg och att de alltid håller vad de lovat är guld värt. Inga obehagliga överraskningar. Jag åker gärna de extra milen till detta guldkorn till verkstad och kommer aldrig byta.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Lätt att få tid och tydlig kommunikation angående arbetet.
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snabb o bra service fast de egentligen inte hade tid
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Gott bemötande med erfarenheter
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande bra service jag är mycket nöjd
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Snabb och bra service alltid hjälpsamma
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bra bemötande Inget att klaga på
Heltokyjfaktisktganskabrafaktiskt
Tack för din ärlighet, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.
Trevlig personal, fint bemötande i samband med service av min husbil. Bra att få gasoltesten gjord samtidigt..
Servicerådgivaren gjorde allt för att hitta lämpliga lösningar på mitt ärende, och jag lämnade med en klar uppfattning om vad jag skulle göra.
Bra trevlig personal, fick snabbt en tid för min service Tog en timme o fick kaffe och sitta ner
Alltid bra bemött och bra kommentarer efter service. Det verkar som de är måna om kunden.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevligt beteende. De ringde när problem som innebar merkostnad uppstod.
Använt H o C ett antal år och är helt nöjd Alltid trevligt mottagande och allt sker inom utsatt tid. Tråkigt de inte längre säljer Hyundai tycker jag! Christer
Bra och snabb service, är mycket nöjd
Bra bemött och ett bra servicjobb gjordes.
Fantastisk service, kommunikation och intryck.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Arbetet på bildelen ok. Arbetet på bodelen som vanligt fördröjt. Min erfarenhet är att alla husbilsverkstäder jag varit i kontakt med har inte hållit lovad leveranstid.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Allt fungerade bra på Haag o Carlsson fordonsservice den 13 maj!
Mycket trvligt bemötande.Dom brydde sig verkligen att hjälpa mig.tack o tack.
Trevlig kille som tog emot mig för att göra service(som är orimligt dyr). Hjälpte mig sen med inställningar på bilen. Tur att jag slapp ha med den otrevliga kvinnan att göra och hennes översittarstil Har råkat ut för henne och även hört hur hon bemöter andra kunder
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Allt var bra som det brukar vara.
Jag blev väl omhändertagen och de hittade feletpå bilen Jag köpte ett nytt batteri på rekommendation och sedan tog vi en tur på 10 mil så att det blev fulladdat. MVH Birgitha Carlsson
Bra service o bra bemötande o hjälpsam!
Snabbt o enkelt utfördes servicen
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Proffsigt från bokning av service till verkstadens insatser
Mycket bra trevlig personal bra service
Alltid trevligt bemötande och bra hjälp med sin bil.
Tycker att servicen verkar bra.
Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.
Installation av bilradio. Bra bemötande och hjälp.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Vänligt bemötande, service klart på utsatt tid kan rekommenderas till verkstaden
Trevligt och proffsigt bemötande både vid felanmälan till leverans av reparerat fordon. Reparationen gjordes av kunnig personal är min bedömning. Minus är lång väntetid innan felsökningen startade. Allt pga däckbytes dagar. Under tiden bilen stod och väntade var den stående vid verkstaden under ett träd så vid leverans var bilen full av kladd (sav) och fågelbajs. Men vi är glada ändå. Tack
Otroligt trevlig personal och väldigt bra bemötande! Informerande och tydliga så det inte blir förvirring någongång! Skulle valt dessa alla gånger om
Alltid ett trevligt bemötande och kunnig personal.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Finns inget att klaga på. Snabb och informativ service och väldigt trevligt bemötande. En självklarhet men det är få som kan leverera detta.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt och proffsigt bemötande ☺️
Bra bemötande både i telefon och när jag körde lite vilse
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Professionellt och vänligt bemötande.
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete !
Kompent personal och lyhörda inför servicen man vill utförd.Bra genomgång om vad som ska åtgärdas som uppmärksamma om nytt dolt fel uppkommer och meddelar kund direkt med prisuppgifter utöver den inbokade servicens pris.Dom ger åxo flertal kostnads förslag innan man som kund bestämmer sig.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Vänligt bemötade. Garantiservice har gjorts. Bor i Vagnhärad , åker inte numera Till Nyköping Betyg för verkstan har varit jättebra Kundservice o säljare, toppen
Har alltid blivit bönhörd och fått ett bra bemötande
Bra service med info om fuktskada. Alltid trevliga och tillmötesgående.