Jag är nöjd med min upplevelse med Haag Carlsson.
Haag & Carlsson Fordonsservice AB
Välkommen till Haag & Carlsson Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nyköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina och är en auktoriserad Hyundai-verkstad. Utöver personbilar tar vi även emot husbilar, husvagnar och lätta lastbilar. Vår fullserviceverkstad utför allt från...
279 omdömen om Haag & Carlsson Fordonsservice AB
Bra service utförd samt trevlig personal
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jättebra och hjälpsamma samt professionella. Tacksam för snabb hjälp så vår semester resa kunde fortsätta utan avbrott.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Superbra! Proffsigt bemött. Jättebra!
Jag är mycket nöjd,trevlig personal 10av10
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.
Bra service och bra löst. På återseende!
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Mycket bra bemötande på plats, dock lite svårt att få telefonkontakt. Reparationen blev gjord enl överenskommelse. I övrigt är jag nöjd både med bemötande och resultat
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Trevligt bemötande och bra service.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Trevlig personal och bra service både på bil och mig som kund.
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Behövde lack till bilen, fick det snabbt.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Jag tycker att den här verkstaden är utmärkt. Personalen är mycket vänlig och framför allt mycket kunnig. Det jag särskilt uppskattar är att varje reparation utförs med ekonomiska överväganden i åtanke; till exempel erbjuds begagnade reservdelar till äldre fordon. Jag kan varmt rekommendera den här verkstaden.
Fantastisk service, fick hjälp med våra husbilsproblem på direkten. Lämnade bilen på söndagen och bilen var åtgärdad och klar på onsdagen. Otroligt bra då vi inte bokat tid samt att detta skedde under semestern.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Vänligt och professionellt bemötande, snabb leverans
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Inga problem med någonting. Jag är nöjd.
Bra bemötande vid inringning. Snabb tid för kontroll av vår husbil. Duktig personal på plats. Allt detta gjorde att vi kunde åka vidare.
Trevlig bemötande, tog dock lite längre än ni sa , men helt ok 😉
Min upplevelse har alltid varit mycket trevlig personal hjälpsamma aldrig smiter undan lättsamma kanske lite dyra annars okej
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Alltid lika trevliga och hjälpsamma.
Bästa service bemötande av de 2 killarna på service avd när de försökte förstå vad mitt problem var,är.Trevliga , tillmötesgående, hjälpsamma, och förstående .
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Mycket bra service och trevligt kundbemötande.
Trevliga bemötande av personalerna.
Bra service. Alltid varit nöjd.
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Bra mottagande och bra service
Personlig, professionell och kunnigt bemötande från samtliga personer
Bra personal och trevligt bemötande
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Hyfsat bra jobb men blir inte alltid så som det var tänkt men mycket bra mottagande
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra aaaaasasasssssaaaassssssssssss
Mycket bra service! Trevlig personal, tydlig information och bilen blev klar i tid. Rekommenderas!
Trevligt bemötande samt snabbt och väl utförda arbete, tummen upp
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Alltid så trevligt bemötande och sjukt bra service. Att få tydligt få reda på pris och tidsåtgång i förväg och att de alltid håller vad de lovat är guld värt. Inga obehagliga överraskningar. Jag åker gärna de extra milen till detta guldkorn till verkstad och kommer aldrig byta.
Lätt att få tid och tydlig kommunikation angående arbetet.
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snabb o bra service fast de egentligen inte hade tid
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Gott bemötande med erfarenheter
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande bra service jag är mycket nöjd
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Snabb och bra service alltid hjälpsamma
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bra bemötande Inget att klaga på
Heltokyjfaktisktganskabrafaktiskt
Tack för din ärlighet, vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete.
Trevlig personal, fint bemötande i samband med service av min husbil. Bra att få gasoltesten gjord samtidigt..
Servicerådgivaren gjorde allt för att hitta lämpliga lösningar på mitt ärende, och jag lämnade med en klar uppfattning om vad jag skulle göra.
Bra trevlig personal, fick snabbt en tid för min service Tog en timme o fick kaffe och sitta ner
Alltid bra bemött och bra kommentarer efter service. Det verkar som de är måna om kunden.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevligt beteende. De ringde när problem som innebar merkostnad uppstod.
Använt H o C ett antal år och är helt nöjd Alltid trevligt mottagande och allt sker inom utsatt tid. Tråkigt de inte längre säljer Hyundai tycker jag! Christer
Bra och snabb service, är mycket nöjd
Bra bemött och ett bra servicjobb gjordes.
Fantastisk service, kommunikation och intryck.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Arbetet på bildelen ok. Arbetet på bodelen som vanligt fördröjt. Min erfarenhet är att alla husbilsverkstäder jag varit i kontakt med har inte hållit lovad leveranstid.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Allt fungerade bra på Haag o Carlsson fordonsservice den 13 maj!
Mycket trvligt bemötande.Dom brydde sig verkligen att hjälpa mig.tack o tack.