Haga Beauty

Östra Skansgatan 36, 413 02 Göteborg — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Haga Beauty

 • Sigrid
  Sigrid skrev om Haga Beauty
  Uruselt!
  Jag bokade nyligen en tid hos Haga Beauty för att fixa naglarna med akryl och bemöttes av en oerhört otrevlig personal. Naglarna var oproffsigt gjorda och jag blev inte alls nöjd. Det slutade med att jag var tvungen att gå till en annan salong för att ta bort dessa akryl naglar. Personalen på den andra salongen berättade att mina naglar hade blivit helt förstörda, att det var den värsta utförda manikyren hon någonsin sett och visade sedan upp mina naglar för hennes kollegor. Hon förklarade även att naglarna var slarvigt utförda och att manikyren antingen gjorts alldeles för torrt eller för fuktigt och att det var därför som naglarna gick av redan efter en vecka. Jag rekommenderar inte någon att gå hit. Läs mer
  gillar detta
 • Sara P
  Sara P skrev om Haga Beauty
  Varning, GÅ INTE DIT! Jag hade köpt en lets deal kupong till denna salong, i syfte med att fixa naglarna med akryl. Redan första gången när jag ringde till tjejen som dealen gällde hos, Johanna, var hon mycket otrevlig och sade att det inte fanns någon tid förrän långt fram över. Jag svarade med att jag skulle återkomma, och vid mitt andra samtal valde jag att påpeka hennes felaktiga information angående tider som hon hade givit mig. Johanna blev då väldigt arg, höjde rösten och sade en massa elaka saker. Samtalet slutade med att jag försökte försvara mig från hennes kränkande kommentarer, medan hon lade på luren. Jag gick aldrig dit.

  Parallellt med detta hade min kompis också köpt denna kupong, där en professionell manikyr utlovades. Även hon blev bemött av denna otrevliga attityd, men trots det valde hon att gå dit. Efter att naglarna var fixade, hade de inte alls uppfyllt min väninnas krav; de fixade naglarna var korta, sneda, ojämna och hennes riktiga naglar var helt förstörda.

  Jag rekommenderar absolut inte Haga Beauty! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier