Snabbt, smidigt och professionellt, precis som man vill ha det.
Häggenäs Auto
29 omdömen om Häggenäs Auto
Finns ingen bättre bilhandlare/verkstad när det gäller din bil..!Kundservicen är magisk i alla led...
Mycket bra upplevelse kan bara rekommendera dom. Snabb återkopplingar, proffsig och hjälpsamma.
Trevlig säljare samt smidig affär ! Bara positivt att säga
Mycket bra bemötande kan rekommenderas till andra vid bilköp
Med kunden alltid i fokus har Häggenäs hittat en bil som möter mina behov och förväntningar, till ett bra pris. Toppklass service
Trevligt bemötande och hyggligt snabb service även om det märktes att de hade våldsamt mycket att göra.
Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass...
Ett företag med bra serviceanda och kunden i fokus.
Mycket trevligt bemötande. Lätt att få kontakt och kunnig så affären gick smidigt.
Häggenäs Auto, är en exceptionellt professionell bilhandlare, fantastisk service, kunskap, och vänligt bemötande. Jag känner mig väldigt trygg att vara bilköpare hos Häggenäs Auto. Kan bara sammanfatta dem med ett ord, de är bäst, kommer alltid fortsätta var kund där.
Mycket väl bemötande lätta att prata med Samt smidig affär
.¡!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tycker att jag fick ett proffsigt bemötande och snabb och bra leverans med hög kvalite. Jag kan verkligen rekommendera Häggenäs som bilfirma som nöjd kund .
Proffsiga och en bra service.
Jag har varit kund hos Häggenäs Auto sedan 2014 och har både köpt och servat mina bilar där genom åren. Det som gör att jag alltid återvänder är deras genuina bilentusiasm, lyhördhet och förmåga att hitta lösningar oavsett situation. Servicen håller alltid världsklass – personlig, snabb och förtroendeingivande. Häggenäs Auto är helt enkelt en verkstad och handlare man kan lita på. Rekommenderas varmt.
Trevlig och tillmötesgående personal, helnöjd med både inbytet och den nya bilen!
En seriös bilhandlare där jag kommer handla igen.
Trevlig och kunnig personal. Kommer köpa bil där igen😀
Otroligt bra! Bra bemötande och hjälper gärna till om man stött på patrull! 🙏
Jesper och gänget på Häggenäs är professionella, hjälpsamma och trevliga. Vill tacka för fin och smidig affär! 😊
Alltid suverän service och bästa bemötande. Leverera som vanligt över förväntan.
Köpt flertalet bilar av Jesper och Anders som även sålt några av mina bilar på uppdrag, alltid lika bra service och bemötande! Mvh Niclas Lindell
Har gjort ett antal bilaffärer med Häggenäs. Blir alltid proffsigt bemött. Jag är en mycket nöjd kund. Rekommenderar Häggenäs alla dagar i veckan.
Kanonbra bemötande varje gång jag haft med Häggenäs Auto att göra!
Perfekt från första kontakt till färdig leverans!
Alltid personlig och väldigt kompetent hjälp!
Hade gått i tankarna att köpa bil. Närmare bestämt en Suv. Tyckt att Alfa Stelvio varit den bil jag skulle tänka mig. Hittar en på Blocket som har rätt mil, rätt pris. Så tar och ringer upp firman som har den och får prata med en riktigt trevlig säljare (Casper)på Häggenäs Auto. Bor själv i Gnesta och kan tyvärr inte komma ner men efter ett FaceTime samtal är jag såld och bestämmer mig för att handla. Sagt och gjort. Bilen är levererad och jag kommer definitivt kolla efter nästa bil här. Kanon säljare och mycket trevligt...
Ämnet på detta inlägg är: SKENET BEDRAR Stod inför köpet av en Mercedes E250 med reg nr: NAL265 på Häggenäs-Auto pris: 209 000:- För att försäkra mig om bilens tillstånd innan jag tar mig ditt så ringde jag torsdagen den 14 mars 2019 försäljaren Filip Engdahl. Jag bad honom kolla bilen noga med mig i tefonen om bilen har några repor eller anmärkningar på lack samt interiör. Jag blev försäkrad av honom att det finnns ett litet, litet streck på lacken men att för övrigt är bilen i toppform. Då frågade jag om jag kan få bilen...