Häggenäs Auto

Ring 0415-159 09 Dela

29 omdömen om Häggenäs Auto

Saarinen Jussi A
Skrev om Häggenäs Auto

Snabbt, smidigt och professionellt, precis som man vill ha det.

Jimmie O
Skrev om Häggenäs Auto

Finns ingen bättre bilhandlare/verkstad när det gäller din bil..!Kundservicen är magisk i alla led...

Elhantering Stockholm A

Mycket bra upplevelse kan bara rekommendera dom. Snabb återkopplingar, proffsig och hjälpsamma.

Andreas L

Trevlig säljare samt smidig affär ! Bara positivt att säga

Thomas S
Skrev om Häggenäs Auto

Mycket bra bemötande kan rekommenderas till andra vid bilköp

Mc Cormack Darryl K
Skrev om Häggenäs Auto

Med kunden alltid i fokus har Häggenäs hittat en bil som möter mina behov och förväntningar, till ett bra pris. Toppklass service

Sven L
Skrev om Häggenäs Auto

Trevligt bemötande och hyggligt snabb service även om det märktes att de hade våldsamt mycket att göra.

Bengt A
Skrev om Häggenäs Auto

Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass service Toppklass...

Daniel S
Skrev om Häggenäs Auto

Ett företag med bra serviceanda och kunden i fokus.

Maj Kristina Svensson P

Mycket trevligt bemötande. Lätt att få kontakt och kunnig så affären gick smidigt.

Petronella E
Skrev om Häggenäs Auto

Häggenäs Auto, är en exceptionellt professionell bilhandlare, fantastisk service, kunskap, och vänligt bemötande. Jag känner mig väldigt trygg att vara bilköpare hos Häggenäs Auto. Kan bara sammanfatta dem med ett ord, de är bäst, kommer alltid fortsätta var kund där.

Enskild Firma Christian A

Mycket väl bemötande lätta att prata med Samt smidig affär

Pär Åke M

.¡!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fors Peter M
Skrev om Häggenäs Auto

Tycker att jag fick ett proffsigt bemötande och snabb och bra leverans med hög kvalite. Jag kan verkligen rekommendera Häggenäs som bilfirma som nöjd kund .

Fredrik H
Skrev om Häggenäs Auto

Proffsiga och en bra service.

Marcus H
Skrev om Häggenäs Auto

Jag har varit kund hos Häggenäs Auto sedan 2014 och har både köpt och servat mina bilar där genom åren. Det som gör att jag alltid återvänder är deras genuina bilentusiasm, lyhördhet och förmåga att hitta lösningar oavsett situation. Servicen håller alltid världsklass – personlig, snabb och förtroendeingivande. Häggenäs Auto är helt enkelt en verkstad och handlare man kan lita på. Rekommenderas varmt.

Johan Christian S
Skrev om Häggenäs Auto

Trevlig och tillmötesgående personal, helnöjd med både inbytet och den nya bilen!

Rosén Anders R
Skrev om Häggenäs Auto

En seriös bilhandlare där jag kommer handla igen.

Rickard W
Skrev om Häggenäs Auto

Trevlig och kunnig personal. Kommer köpa bil där igen😀

Angelica Maria Car H
Skrev om Häggenäs Auto

Otroligt bra! Bra bemötande och hjälper gärna till om man stött på patrull! 🙏

Erik S
Skrev om Häggenäs Auto

Jesper och gänget på Häggenäs är professionella, hjälpsamma och trevliga. Vill tacka för fin och smidig affär! 😊

Patrick H
Skrev om Häggenäs Auto

Alltid suverän service och bästa bemötande. Leverera som vanligt över förväntan.

Niclas L
Skrev om Häggenäs Auto

Köpt flertalet bilar av Jesper och Anders som även sålt några av mina bilar på uppdrag, alltid lika bra service och bemötande! Mvh Niclas Lindell

Hans Niklas P
Skrev om Häggenäs Auto

Har gjort ett antal bilaffärer med Häggenäs. Blir alltid proffsigt bemött. Jag är en mycket nöjd kund. Rekommenderar Häggenäs alla dagar i veckan.

Tobias C
Skrev om Häggenäs Auto

Kanonbra bemötande varje gång jag haft med Häggenäs Auto att göra!

Franz Niclas T
Skrev om Häggenäs Auto

Perfekt från första kontakt till färdig leverans!

Aronsson Pär A
Skrev om Häggenäs Auto

Alltid personlig och väldigt kompetent hjälp!

Johan André N
Skrev om Häggenäs Auto

Hade gått i tankarna att köpa bil. Närmare bestämt en Suv. Tyckt att Alfa Stelvio varit den bil jag skulle tänka mig. Hittar en på Blocket som har rätt mil, rätt pris. Så tar och ringer upp firman som har den och får prata med en riktigt trevlig säljare (Casper)på Häggenäs Auto. Bor själv i Gnesta och kan tyvärr inte komma ner men efter ett FaceTime samtal är jag såld och bestämmer mig för att handla. Sagt och gjort. Bilen är levererad och jag kommer definitivt kolla efter nästa bil här. Kanon säljare och mycket trevligt...

Häggenäs Auto gillar detta
Gheorghe F
Skrev om Häggenäs Auto

Ämnet på detta inlägg är: SKENET BEDRAR Stod inför köpet av en Mercedes E250 med reg nr: NAL265 på Häggenäs-Auto pris: 209 000:- För att försäkra mig om bilens tillstånd innan jag tar mig ditt så ringde jag torsdagen den 14 mars 2019 försäljaren Filip Engdahl. Jag bad honom kolla bilen noga med mig i tefonen om bilen har några repor eller anmärkningar på lack samt interiör. Jag blev försäkrad av honom att det finnns ett litet, litet streck på lacken men att för övrigt är bilen i toppform. Då frågade jag om jag kan få bilen...