Jag är mycket nöjd.tack för bra jobb och trevligt personal 🐣
Hagmans Bilservice
Välkommen till Hagmans Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Rönninge! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller, med särskild erfarenhet av bland annat Saab, Mitsubishi, Opel, Kia, VW, Audi och BMW. Vi tar emot både personbilar och lätta lastbilar och arbetar enligt tillverkarens...
1900 omdömen om Hagmans Bilservice
Sedan starten hos Reco 2015
Det var 1a gång som jag använde deras tjänster, uppfyller alla mina krav. Personalen mycket trevlig, jag kommer vars kund här fler gånger.
Snabb, trevlig och bra service
Väldigt bra bemötande, trevlig personal. Jag är jättenöjd och återkommer gärna.
Problem med luft i däck. Fick hjälp direkt det var inte punktering.
Mycket trevlig personal och väldigt professionell. Speciellt Cvijetin. Supertack för bra utfört arbete.
Toppen 👍 inga konstigheter, köpte en hjulinställning. Blev klar fort med bra resultat
Bästa verkstaden, trevlig personal som jobbar där, rekommenderas gärna!!!
Trevligt bemötande redan i telefon och snabbt åtgärdat.
Det känns alltid tryggt att lämna in bilen på service och underhåll hos Hagmans Bilservice. Proffsigt i alla bemärkelser.
Mkt trevlig personal och snabb hantering av mitt ärende. Dom ville dock inte riktigt ta sitt ansvar för att jag fått nedslag på besiktningen på en sak som jag ganska nyligen fått åtgärdat hos dom. Men vi löste det tillsammans. Därav mitt lite låga omdöme.
Montörer och mekaniker ska inte röra kundens attiraljer jag kan inte plocka ur hela min servicebil när jag lämnar in den det är ett ansvarjag tycker att och det är ju helt utan kostnad o tryggt för både verkstaden och kunden om bilen fotograferades in o utvändigt innan det påbörjas arbeten med den
Mycket kunniga, lösningsorienterade verkstad. Informera om vad man tänker göra, tydliga med kostnad. Kan varmt rekommendera denna verkstad
Mycket trevligt bemötande både via telefon och på plats. Fräsch anläggning.
Kört 1300 mil efter renovering bensinturbomotor, nu utan oljeförbrukning. Klart godkänt. Snabba , punktliga, trevliga o bra kommunikation. Rekommenderas
Trevligt bemötande och bra service
Fixade en bilnyckel åt mig på 24 h. Trevligt bemötande!
Mycket trevlig och kunnig personal!
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.
Som mångårig kund konstaterar jag, bästa verkstaden i Stockholm.
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Alltid lika trevliga och tillmötesgående
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!
Alltid lika nöjd, 🙂 bra personal 🙂
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.
Mycket bra service och trevlig personal!
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Vi är mycket nöjda med servicen. Alltid ett professionellt bemötande, och verkstaden besitter en mycket bra kunnighet när det gäller att åtgärda fel på bilen.
Nöjd bra service trevlig personal 😀👍👋
Mycket bra. Gick snabbt. Bra bemötande.
Vänligt och hjälpsamt bemötande. Allt var toppen!! Rekommenderas varmt.
Bra service och bra personal, alltid nöjd.
Proffsigt bemötande och service på högsta nivå.
Bra och snabb service! Trevlig personligt bemötande och och bra priser.
bra jobbat och bra bemötande
Snabb sercice dirkt, Proffsigt bemötande Känns så rätt att ge de ett stort beröm för deras snabbhet.!
Genomgående bra service, allt från inbokning i närtid, kommunikation kring reparationen och naturligtvis själva arbetet.
Toppenbra verkstad med trevlig personal och konkurrenskraftiga priser. Rekommenderas varmt.
Sökte upp närmsta bilverkstad när jag fick problem med bilen på motorvägen påväg hem till Nyköping. Fick snabb hjälp och de kunde fixa problemet tillfälligt så att jag kunde ta mig hemåt. Väldigt uppskattat! 5/5
Bästa bilservice och väldigt professionell personal👌
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.
Bra bemötande, lätt att få en tid snabbt, bra prisbild, nära där jag bor
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.
Snabb service, bra priser och nära. Rekommenderas
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!
Trevligt och proffesionellt bemötande.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling.
Allt gick jätte bra, från inlämning till hämtning av bilen.
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss.
Har haft några bilar som Hagmans har jobbat med, alltid info i tid och väldigt vänliga dom har bra priser o jobben görs väldigt fort. Toppen personal ok kvalitet.
Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!
Allt gick smidigt till från första kontakten till utförandet.
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Snabb, bra och tillmötesgående. De har kunden i fokus och ser till att alltid kommunicera. Kan verkligen rekommendera dem - kommer själv göra det.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.
Very nice service people. They explained every issue with my car in detail and were timely to contact me before acting on any changes/ new discoveries with my car. I highly recommend them.
Thank you for your kind review, we are really happy to hear that you were satisfied with your workshop visit.
Tack och bra jobbat mycket bra
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!
Mycket professionell verkstad med trevlig personal.
Snabbt och bemötande. Toppen helt enkelt.
Hagmans bilservice är mkt tillmötesgående och ger sig inte förrän de hittat felet man vill ha hjälp med. De är kunniga och hittade felen som en annan verkstad ej gjorde. Att få tillgång till lånebil är jättebekvämt. De är tydliga med vad kostnaden kommer att bli och ringer och frågar om något tillkommer så man får godkänna om man tycker att det är ok. Vi lämnar både vår och dotterns bil där för service och ev. lagningar. Att de släcker 2 or från besiktningen är också bekvämt.
Alltid bra service och bra kommunikation. Rekommenderar!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Grymma grabbar som erbjuder grym service👍🏻
Trevlig personal, blev billigare än offerten jag fick från Hagmans, rekommnderas, kommer att använda Hagmans i framtiden.