Håjo Allservice

Håjo Allservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Håjo Allservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. För att underlätta ditt verkstadsbesök har du möjlighet att låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi erbjuder bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice...

377 omdömen om Håjo Allservice

Lennart Michael J
Skrev om Håjo Allservice

Smidiga, kunniga och prisvärda!

Gun Birgit Maria N
Skrev om Håjo Allservice

Trots att jag ej bokat tid samt att jag störde dom mitt i lunchen så var dom helt klart hjälpsamma att göra däckbyte på min bil Enbart positivt att säga om dem

Håkan Krister W
Skrev om Håjo Allservice

Bra och snabb service med indikation på vad som börjar bli slitet

Linda Carina Therese L
Skrev om Håjo Allservice

Mycket bra o trevligt folk, fint bemötande i bra priser

Aron Christer Matti H
Skrev om Håjo Allservice

Håkan löser allt, även när det gäller Tyska vansinnes konstruktioner.

Berit Susanne S
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och proffsig hjälp, fint kundbemötande

Gullbritt Eva Kris G

Mycket bra servic ,alltid vänliga

Lars Roland H
Skrev om Håjo Allservice

Hjälpsam personal och väl utfört arbete. Kommer att nyttja dom framledes

Gabriella B
Skrev om Håjo Allservice

Oerhört trevlig och kunnig personal som servade min bil väldigt snabbt! Jag fick så mycket extra hjälp och allt till väldigt bra pris! Rekommenderas varmt!

Bernt Claes-Göran O

Bra servise .snabb servis Toppen nöjd

Svar från Håjo Allservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Elisabeth Maria K
Skrev om Håjo Allservice

Tillmötesgående och hjälpsamm. Och så är d3 snabba och prisvärda.

Svar från Håjo Allservice

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Jonas Daniel L
Skrev om Håjo Allservice

Är en hyfsat ny kund men har hittills fått ett gott bemötande och bra service

Barbro Ulrika L
Skrev om Håjo Allservice

Aldrig några problem att få en tid som passar och jobbet är snabbt gjort!

Ulrika Jeanette H
Skrev om Håjo Allservice

Alltid trevlig personal, snabb service. Återkommer gärna

Lars Gösta K
Skrev om Håjo Allservice

Toppen bra. Och snabbt. Tackar.

Harry Magnus Ariel E
Skrev om Håjo Allservice

Håjo är alltid tillmötesgående och priserna är ärliga. Jag uppskattar lånecykeln när jag jobbar I centrum. Bra kontakt via sms. Heja QPR!

Kim Jonas R

Bra trevligt.smidigt.och dnsbbt

Svar från Håjo Allservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Lena Elisabeth Maria D
Skrev om Håjo Allservice

Punktliga och raka besked. Bra pris är ett stort plus.

Jan-Åke Ingemar N
Skrev om Håjo Allservice

Trevligt bemötande! Rep arbetet utfört helt enligt planerna! Mycket nöjd som kund!

Svar från Håjo Allservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Chris Ingbert F
Skrev om Håjo Allservice

Mycket bra och snabb service. Byte av halvljus lampa.

Svar från Håjo Allservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Personuppgiften S
Skrev om Håjo Allservice

Det var som vanligt, snab, smart och smidigt. Tack så mycket.

Mika Ilmari U

Bra service & bemötande på ett bra sätt ,sen är Håkan Liverpool suporter oxå 🤗

Lars Erik Verner G
Skrev om Håjo Allservice

Beställde däckbyte per telefon. Fick tid på önskad dag. Snabb service. Däcken fanns redan på plats. Däckbytet tog ca 10 minuter. Trevlig personal mycket bra bemötande. Återkommer gärna till våren. Rekommenderar gärna däckbyte till vänner och bekanta hos Håjo. 🤩

Matts Åke G
Skrev om Håjo Allservice

De gör alltid ett bra jobb och är bra på att hålla tiderna.

Svar från Håjo Allservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Gun Naemie Annette H
Skrev om Håjo Allservice

Nöjd som alltid. Bra och snabb service.

Svar från Håjo Allservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Dan Göran Ulrik C
Skrev om Håjo Allservice

Inget i övrigt att önska. Snabb och bra service.

Svar från Håjo Allservice

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Veronica Kristina B

Snabb effektiv service. Trevligt bemötande

Svar från Håjo Allservice

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Tommy Hans-Enar K
Skrev om Håjo Allservice

Perfekt och snabb service vid mitt hjulbyte

Lena Christina J
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och effektivt service och ett gott bemötande

Claes-Göran P
Skrev om Håjo Allservice

Allt igenom hög kvalite. Träffade bara Håkan, kunnig och trevlig. Hit åker jag igen

Annika Cecilia B
Skrev om Håjo Allservice

Snabb personlig och trevlig service

John Urban A
Skrev om Håjo Allservice

Trevligt bemötande , snabb service , kan verkligen rekordets denna verkstad .

Svar från Håjo Allservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lena Vivi-Ann S
Skrev om Håjo Allservice

Helt suverän service snabbt och smidigt 👍👍

Hannes August L
Skrev om Håjo Allservice

Bra service och trevligt bemötande!

Bengt Göran A
Skrev om Håjo Allservice

Alltid bra service och mycket trevligt bemötande

Berit Agneta Z

Trevligt bemötande, bra service

Maj Birgitta L

Alltid hjälpsam & trevligt bemötande

Leif Kristian F
Skrev om Håjo Allservice

Som vanligt trevligt bemötande. Enkelt och pålitligt.

Malin Gertrud K
Skrev om Håjo Allservice

Snabbt och smidigt! Mycket trevliga!

Johan Magnus F
Skrev om Håjo Allservice

Snabbt, enkelt och mycket nöjd

Per L
Skrev om Håjo Allservice

Lämnar alltid min bil till Håjos och som vanligt var det kort väntetid och snabb och bra service! Kommer naturligtvis även i framtiden lämna in bilen där!

Emma Erika S
Skrev om Håjo Allservice

Fick hjälp dagen efter med min bil, jättenöjd med bemötande och service.

Bengt Peter I
Skrev om Håjo Allservice

Mycket bra mottagning och proffsig tillmötesgående ang vad som var för fel på min bil.🚘

Ingar Stigsdotter B
Skrev om Håjo Allservice

Snabb service. Mycket trevligt och bra bemötande

Sven Olof Birger O
Skrev om Håjo Allservice

Snabba duktiga och bra bemötande 🤗🤗

Leif Holger L
Skrev om Håjo Allservice

Funkar perfekt för mig 👍 raka puckar

Per Yngve T
Skrev om Håjo Allservice

Bra och snabbt, bra pris, bra kvalitet, hög service och trevligt mottagande. Kan rekommenderas.

Jeanette Caroline R
Skrev om Håjo Allservice

Trevligt bemötande, löste akut situation snabbt. Fick lånebil direkt. Billigare än vad som först uttalats.

Paul-Erik Ö
Skrev om Håjo Allservice

Snabbt och effektivt däckbyte som vanligt av vänlig personal!

Glenn Ove Ingemar H
Skrev om Håjo Allservice

Byter det som ska bytas. Känns tryggt!