Perfekt med ombesiktningen som ingick!
Håjo Allservice
Välkommen till Håjo Allservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. För att underlätta ditt verkstadsbesök har du möjlighet att låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi erbjuder bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice...
586 omdömen om Håjo Allservice
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Snabb och noggrann service. Mycket nöjd!
Snabbt o Smidigt och trevligt bemötande!
Mycket trevligt bemötande, det blir den verkstaden som får ta hand om RMG 102 i fortsättningen.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Snabbt och enkelt , utmärkt service.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Alltid snabb och bra service !
Den bästa servicen på min exklusiva Porsche
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Håjo hjälpte oss på kort varsel när vår Volvo gick sönder strax innan planerad resa till Norge. Snabbt, flexibelt och bra utförd reparation. Anmärkningar från besiktning släckta. Tack för hjälpen!
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Snabbt, professionellt bemötande och väl utfört arbete
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Vänligt bemötande och proffsigt utförande.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Otroligt bra bemötande och snabb service, skulle jag rekommendera alla dagar i veckan.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Tack så mycket för hjälpen. Det var snabb hankering.
Vi upptäckte att bromsarna kärvade på bilen. Ringde på morgonen dagen efter och fick tid direkt samma dag. De kikade på bromsarna och kunde byta bromsoket på några timmar. Supersmidigt och väldigt trevlig personal.
Alltid glad o trevlig o snabb service!!
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Superbra jätte nöjd 🤘👍🤘☺️ perfekt
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Hjälpsamma, trevligt bemötande, snabba och bra pris!
Snabbt och enkelt 👍 bra service
Trevligt bemötande billiga och bra service på alla vis. Lämnade in bilen på måndag dagen efter besked om vad som skulle göras och vilken del som behövdes beställas till avgassystemet och en exakt prisuppgift .Och bilen var klar på torsdagen . Kan starkt rekommendera denna verkstad
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Mycket bra 👍🏻 bra service och bemötande.. rekommenderar starkt 🥰 mvh Boråsarn 😘
Trevligt bemötande 😊 Snabba och duktiga. Rekommenderas 👍
Det var väldigt snabbt och smidigt
Snabba, billiga och otroligt bra service
Enkelt att komma i kontakt med. Snabb hjälp. Rimligt pris.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Snabbt. Prisvärt och trevligt. Perfekt resultat.
Bäst kundservice av alla! Väl utförda arbeten varje gång.
Mycket bra bemötande och bra service.
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Snabb återkoppling via mail och väldigt hjälpsamt bemötande vid frågor på plats. Fick bra hjälp med att undersöka bilen då missljud dök upp i bilen på längre semesterresa till Lysekil. Dessutom till rimligt pris, vilket inte är alltför vanligt numera. Stort Tack för hjälpen!
Bra service! Sjapp respons til henvendelser, og prisen var som avtalt på foran.
Mycket bra service. Snabbt jobbat!
Snabb och personlig service. Hjälp med lånebil för att lösa situation.
Tack för din feedback! Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Mycket bra och snabb service av Håjo.
Snabbt, trevligt, och professionellt
Snabbt och proffsigt, skönt med AC igen!
Snabb service och trevligt bemötande. Rekommenderar denna bilverkstad.
Snabbt åtgärdat. Dessutomupptäcktes ett litet fel som jag inte var medveten om.
Alltid lika bra och snabb service!
Toppen, att få hjälp direkt som turist mitt i sommaren när ac slutade fungera var ovärderligt. Tack Håjo Allservice för utmärkt kundbemötande och fix med bilen.
Snabb service samma dag när AC slutat fungera.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Mycket trevligt bemötande. Tyvärr kom ett av dom lagade felen tillbaka (växellådan)
Räddare i nöden!!!! Proffsiga mekaniker och mycket bra bemötande.
Vänligt bemötande. Snabb service.
Bra service, bra öppettider och trevlig personal. Rekommenderas.
Fantastiska trevliga och tillmötesgående. Fick hjälp direkt
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Snabb, trevlig och pålitlig service!!
Snabb service och kommunikation, rimligt pris och bra bemötande. Kan varmt rekommenderas!
Reparationen måste gås över igen.
Tack för din feedback! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Mycket snabb och smidig service, trevligt och hjälpsamt bemötande!
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snabb och bra service vid byte av bromsskivor.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra lokal service och trevligt bemötande.