Smidiga, kunniga och prisvärda!
Håjo Allservice
Välkommen till Håjo Allservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. För att underlätta ditt verkstadsbesök har du möjlighet att låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi erbjuder bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice...
377 omdömen om Håjo Allservice
Trots att jag ej bokat tid samt att jag störde dom mitt i lunchen så var dom helt klart hjälpsamma att göra däckbyte på min bil Enbart positivt att säga om dem
Bra och snabb service med indikation på vad som börjar bli slitet
Mycket bra o trevligt folk, fint bemötande i bra priser
Håkan löser allt, även när det gäller Tyska vansinnes konstruktioner.
Snabb och proffsig hjälp, fint kundbemötande
Mycket bra servic ,alltid vänliga
Hjälpsam personal och väl utfört arbete. Kommer att nyttja dom framledes
Oerhört trevlig och kunnig personal som servade min bil väldigt snabbt! Jag fick så mycket extra hjälp och allt till väldigt bra pris! Rekommenderas varmt!
Bra servise .snabb servis Toppen nöjd
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Tillmötesgående och hjälpsamm. Och så är d3 snabba och prisvärda.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Är en hyfsat ny kund men har hittills fått ett gott bemötande och bra service
Aldrig några problem att få en tid som passar och jobbet är snabbt gjort!
Alltid trevlig personal, snabb service. Återkommer gärna
Toppen bra. Och snabbt. Tackar.
Håjo är alltid tillmötesgående och priserna är ärliga. Jag uppskattar lånecykeln när jag jobbar I centrum. Bra kontakt via sms. Heja QPR!
Bra trevligt.smidigt.och dnsbbt
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Punktliga och raka besked. Bra pris är ett stort plus.
Trevligt bemötande! Rep arbetet utfört helt enligt planerna! Mycket nöjd som kund!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket bra och snabb service. Byte av halvljus lampa.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Det var som vanligt, snab, smart och smidigt. Tack så mycket.
Bra service & bemötande på ett bra sätt ,sen är Håkan Liverpool suporter oxå 🤗
Beställde däckbyte per telefon. Fick tid på önskad dag. Snabb service. Däcken fanns redan på plats. Däckbytet tog ca 10 minuter. Trevlig personal mycket bra bemötande. Återkommer gärna till våren. Rekommenderar gärna däckbyte till vänner och bekanta hos Håjo. 🤩
De gör alltid ett bra jobb och är bra på att hålla tiderna.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Nöjd som alltid. Bra och snabb service.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Inget i övrigt att önska. Snabb och bra service.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Snabb effektiv service. Trevligt bemötande
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Perfekt och snabb service vid mitt hjulbyte
Snabb och effektivt service och ett gott bemötande
Allt igenom hög kvalite. Träffade bara Håkan, kunnig och trevlig. Hit åker jag igen
Snabb personlig och trevlig service
Trevligt bemötande , snabb service , kan verkligen rekordets denna verkstad .
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Helt suverän service snabbt och smidigt 👍👍
Bra service och trevligt bemötande!
Alltid bra service och mycket trevligt bemötande
Trevligt bemötande, bra service
Alltid hjälpsam & trevligt bemötande
Som vanligt trevligt bemötande. Enkelt och pålitligt.
Snabbt och smidigt! Mycket trevliga!
Snabbt, enkelt och mycket nöjd
Lämnar alltid min bil till Håjos och som vanligt var det kort väntetid och snabb och bra service! Kommer naturligtvis även i framtiden lämna in bilen där!
Fick hjälp dagen efter med min bil, jättenöjd med bemötande och service.
Mycket bra mottagning och proffsig tillmötesgående ang vad som var för fel på min bil.🚘
Snabb service. Mycket trevligt och bra bemötande
Snabba duktiga och bra bemötande 🤗🤗
Funkar perfekt för mig 👍 raka puckar
Bra och snabbt, bra pris, bra kvalitet, hög service och trevligt mottagande. Kan rekommenderas.
Trevligt bemötande, löste akut situation snabbt. Fick lånebil direkt. Billigare än vad som först uttalats.
Snabbt och effektivt däckbyte som vanligt av vänlig personal!
Byter det som ska bytas. Känns tryggt!