Håjo Allservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.9

Välkommen till Håjo Allservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. För att underlätta ditt verkstadsbesök har du möjlighet att låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi erbjuder bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice...

499 omdömen om Håjo Allservice

Anita Christina B
Skrev om Håjo Allservice

Mycket serviceminad, alltid positiv bemött

Gerd Maria S
Skrev om Håjo Allservice

Snabb service och bra bemötande. Klurig väg till verkstaden och tillbaka för en icke känd. Gärna fler skyltar båda vägarna

Ingvar Niklas R
Skrev om Håjo Allservice

Bra service och hjälpsamhet i en akut situation.

Carl-Robert H
Skrev om Håjo Allservice

Fantastisk service och snabb! Håkan en osedvanligt servicevänlig person! Väldigt välordnad, snygg och ren verkstad! Jättenöjda med både bemötande och servicens genomförande! Robert

Karin Agneta V
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och personlig service förstående och förklarande

Birgitta S
Skrev om Håjo Allservice

Håkan är mycket trevlig o hjälpsam.Vi har varit nöjda varje gång vi har anlitat honom.Hañ är proffs på bilmotorer /Birgitta GustavssonLysekil

Irene Marga G
Skrev om Håjo Allservice

Trevligt bemötande. Snabbt och seriöst jobb. Bra kommunikation med kunden.

Anna M E L
Skrev om Håjo Allservice

Supertrevligt bemötande och jättebra service. Stort plus för gratis lånebil.

Hans-Olof W
Skrev om Håjo Allservice

Nöjd med allting, bra service och mottagande:)

Svar från Håjo Allservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Kaj Börje A
Skrev om Håjo Allservice

Mycket trevligt bemötande samt förtroendegivande kunskap.

Kjell Peter A
Skrev om Håjo Allservice

Snaɓb och väldigt bra service.

Oscar V
Skrev om Håjo Allservice

Behövde snabbt byta trasig startmotor till bilen under pågående resa. Vänligt och hjälpsamt bemötande. Följande morgon var startmotorn bytt. Allt bra och proffsigt. Bra pris. Rekommenderas!

Jarmo Eero Juhani S
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och bra service. Fick tid samma dag.

Per Sten Anders W

Snabb hjälp, trevligt bemötande

Christina J

Perfekt och högkvalitativ service

Anna-Clara Margareta K
Skrev om Håjo Allservice

Det gick snabbt att få tid och upplevelsen var trygghet och ett proffsigt utfört arbete.

Svar från Håjo Allservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Kerstin Ingeborg F
Skrev om Håjo Allservice

Får alltid utmärkt snabb service på Håjo och mycket vänligt bemötande. Proffsiga och lätta att nå.

Anna Maria L
Skrev om Håjo Allservice

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. Återkommer självklart!

Christer Fredrik N
Skrev om Håjo Allservice

Alltid trevligt bemötande och hyggliga priser på tjänster och delar.

Ann-Louise Margare G
Skrev om Håjo Allservice

Alltid bra service och trevlig personal. Rekommenderar mina vänner att boka där

Johanna Erika H

Bra och snabb service. Uppskattas

Per Mikael S
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och prisvärd på service.

Lars-Åke Dennis A

Bra bemötande snabb service

Pia Marie Q
Skrev om Håjo Allservice

Alltid lika snabb och hjälpsam! Guld värt!

Nyfl A

Kanonservice, fantastisk bemötande!

Anne Ingela B
Skrev om Håjo Allservice

Bra service, fint bemötande. Känner mig väldigt trygg, som kund hos HåJo!😊

Jan-Olof E
Skrev om Håjo Allservice

Jag blev som vanligt väl bemött och de levde upp till mina förväntningar. Orsaken till besöket var årskontroll av min bil. Fick dessutom låna en bil att använda under tiden min bil gicks igenom.

Maria Eva Kristina R
Skrev om Håjo Allservice

Service som utmärker sig 🌟 Byte av däck/däckhotell Snabb återkoppling och tillmötesgående vid bokning av tid. Tipsar om saker som de ser kan komma att behöva fixas på ett förtroendeingivande sätt. I detta fall - 2 nya däck. Min upplevelse är att Håjo alltid är seriösa och ärliga. Detta upplevde jag även denna gång. Rekommenderar dem till släkt/vänner utifrån detta.

Abel Kristian A
Skrev om Håjo Allservice

Super bra service, billigt och snabbt

Tommy D
Skrev om Håjo Allservice

Hej ! Som förstagångsbesökare är jag mycket nöjd med trevligt bemötande. Var lite orolig om jag hittat rätt, innan jag kom fram ute i hamnen. Mvh Tommy D. /Gbg/Skaftö.

Jan Mikael P
Skrev om Håjo Allservice

Tråkigt att man skall behöva tvätta fälgarna efter dom har skiftat däck. Brukar alltid vara rena när jag har bytt på andra ställen

Svar från Håjo Allservice

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Mats Göran Anders H
Skrev om Håjo Allservice

Bra och snabb service trots lite krångel med tekniken under dagen. Rekommenderar att åka till Håjo.

Lisa Maj Julia H
Skrev om Håjo Allservice

Håkan var super trevlig! Jag fick snabb och bra hjälp, smidigt och enkelt. Mycket rimligt pris också!

Björn Tony H

Mycket bra snabb service Trevlig

Ingvor Lisbeth I
Skrev om Håjo Allservice

Snabbt och bra, kanon, alltid!

Jean Paul Mario L
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och bra service, rekommenderas

Bajram I
Skrev om Håjo Allservice

Det var ok, Snabt och bra. Jag är nöjd . Jag tänker att första i framtid med Håjo allservice.

Svar från Håjo Allservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Anders R
Skrev om Håjo Allservice

Bra bemötande och ärlighet ...

Mikael O
Skrev om Håjo Allservice

Jättebra och snabb service när vi bytte till sommardäck

Jim Sten-Tage L

Proffsigt och trevlig personal

Gunilla Marianne H

Snabba trevliga och tillmötesgående

Kerstin Birgitta S
Skrev om Håjo Allservice

Tillmötesgående och personligt bemötande, prisvärt och snabbt.

Ancase Project A
Skrev om Håjo Allservice

Snabb och prisvärd hjälp inför besiktning! Tack för bra service!

Berit Cristina L
Skrev om Håjo Allservice

Är så nöjd - får alltid hjälp trots att ni ibland har fullt upp. Ni är toppen ❣️

Hans Leif Tommy A
Skrev om Håjo Allservice

Alltid trevligt och ett bra pris!

Ann-Sofie Karolina A
Skrev om Håjo Allservice

Fint bemötande och en snabboch smidig service.

Monica Solveig H
Skrev om Håjo Allservice

Mycket trevlig och proffsig personal, återkommer gärna.

Bror Reimer A
Skrev om Håjo Allservice

Bra bemötande o trevliga service gubbar.Återkommer har beställt nya sommar däck. O till hösten byte av vinter däck.

Linnéa Karin Barbro G
Skrev om Håjo Allservice

Mycket bra service, tydlighet och kunnig verkstad

Svar från Håjo Allservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jennie Catrine K
Skrev om Håjo Allservice

Snabb hjälp. Felet åtgärdat och kostnadsförslag INNAN de åtgärdade problemet.

Svar från Håjo Allservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.