Mycket serviceminad, alltid positiv bemött
Håjo Allservice
Välkommen till Håjo Allservice – din Autoexperten Bilverkstad i Lysekil! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. För att underlätta ditt verkstadsbesök har du möjlighet att låna vår lånebil under tiden vi tar hand om din bil. Vi erbjuder bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice...
499 omdömen om Håjo Allservice
Snabb service och bra bemötande. Klurig väg till verkstaden och tillbaka för en icke känd. Gärna fler skyltar båda vägarna
Bra service och hjälpsamhet i en akut situation.
Fantastisk service och snabb! Håkan en osedvanligt servicevänlig person! Väldigt välordnad, snygg och ren verkstad! Jättenöjda med både bemötande och servicens genomförande! Robert
Snabb och personlig service förstående och förklarande
Håkan är mycket trevlig o hjälpsam.Vi har varit nöjda varje gång vi har anlitat honom.Hañ är proffs på bilmotorer /Birgitta GustavssonLysekil
Trevligt bemötande. Snabbt och seriöst jobb. Bra kommunikation med kunden.
Supertrevligt bemötande och jättebra service. Stort plus för gratis lånebil.
Nöjd med allting, bra service och mottagande:)
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket trevligt bemötande samt förtroendegivande kunskap.
Snaɓb och väldigt bra service.
Behövde snabbt byta trasig startmotor till bilen under pågående resa. Vänligt och hjälpsamt bemötande. Följande morgon var startmotorn bytt. Allt bra och proffsigt. Bra pris. Rekommenderas!
Snabb och bra service. Fick tid samma dag.
Snabb hjälp, trevligt bemötande
Perfekt och högkvalitativ service
Det gick snabbt att få tid och upplevelsen var trygghet och ett proffsigt utfört arbete.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Får alltid utmärkt snabb service på Håjo och mycket vänligt bemötande. Proffsiga och lätta att nå.
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. Återkommer självklart!
Alltid trevligt bemötande och hyggliga priser på tjänster och delar.
Alltid bra service och trevlig personal. Rekommenderar mina vänner att boka där
Bra och snabb service. Uppskattas
Snabb och prisvärd på service.
Bra bemötande snabb service
Alltid lika snabb och hjälpsam! Guld värt!
Kanonservice, fantastisk bemötande!
Bra service, fint bemötande. Känner mig väldigt trygg, som kund hos HåJo!😊
Jag blev som vanligt väl bemött och de levde upp till mina förväntningar. Orsaken till besöket var årskontroll av min bil. Fick dessutom låna en bil att använda under tiden min bil gicks igenom.
Service som utmärker sig 🌟 Byte av däck/däckhotell Snabb återkoppling och tillmötesgående vid bokning av tid. Tipsar om saker som de ser kan komma att behöva fixas på ett förtroendeingivande sätt. I detta fall - 2 nya däck. Min upplevelse är att Håjo alltid är seriösa och ärliga. Detta upplevde jag även denna gång. Rekommenderar dem till släkt/vänner utifrån detta.
Super bra service, billigt och snabbt
Hej ! Som förstagångsbesökare är jag mycket nöjd med trevligt bemötande. Var lite orolig om jag hittat rätt, innan jag kom fram ute i hamnen. Mvh Tommy D. /Gbg/Skaftö.
Tråkigt att man skall behöva tvätta fälgarna efter dom har skiftat däck. Brukar alltid vara rena när jag har bytt på andra ställen
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Bra och snabb service trots lite krångel med tekniken under dagen. Rekommenderar att åka till Håjo.
Håkan var super trevlig! Jag fick snabb och bra hjälp, smidigt och enkelt. Mycket rimligt pris också!
Mycket bra snabb service Trevlig
Snabbt och bra, kanon, alltid!
Snabb och bra service, rekommenderas
Det var ok, Snabt och bra. Jag är nöjd . Jag tänker att första i framtid med Håjo allservice.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande och ärlighet ...
Jättebra och snabb service när vi bytte till sommardäck
Proffsigt och trevlig personal
Snabba trevliga och tillmötesgående
Tillmötesgående och personligt bemötande, prisvärt och snabbt.
Snabb och prisvärd hjälp inför besiktning! Tack för bra service!
Är så nöjd - får alltid hjälp trots att ni ibland har fullt upp. Ni är toppen ❣️
Alltid trevligt och ett bra pris!
Fint bemötande och en snabboch smidig service.
Mycket trevlig och proffsig personal, återkommer gärna.
Bra bemötande o trevliga service gubbar.Återkommer har beställt nya sommar däck. O till hösten byte av vinter däck.
Mycket bra service, tydlighet och kunnig verkstad
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb hjälp. Felet åtgärdat och kostnadsförslag INNAN de åtgärdade problemet.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.