Hallberg Homestyling

7 omdömen om Hallberg Homestyling

Sedan starten hos Reco 2026

Jonas A
Skrev om Hallberg Homestyling

Linnea på Hallberg Homestyling är lyhörd och kreativ med öga för styling som framhäver lägenheten - inte döljer den. Linnea ställer upp även utanför normala arbetstider och löser allt snabbt och smidigt. Speciellt tacksamt för oss som bor långt från lgh vi sålde, då vi kunde känna oss trygga med att Linnea tog hand om allt på ett snabbt och bra sätt. Mycket nöjda!

Fredrik E
Skrev om Hallberg Homestyling

För det första väldigt smakfullt inrett. Dessutom supersnabbt på plats och snabb avveckling efter avslutad affär. Oerhört smidigt och proffsigt! Vi fick en väldigt lyckad affär som resultat!

Sofia Magdalena E
Skrev om Hallberg Homestyling

Hallbergs homestyling gjorde mitt radhus stilfullt, hemtrevligt och ombonat inför försäljning, jag är mycket nöjd med deras insats.

Marina L
Skrev om Hallberg Homestyling

Dom är så proffsiga. Det kändes direkt som att de lyssnade in vad jag var ute efter och var genuint engagerade. Jag hade ganska höga förväntningar, både på resultatet och processen, och de levde absolut upp till dem. Och det blev väldigt fina bilder. Allt flöt på smidigt, kommunikationen var tydlig och slutresultatet blev till och med bättre än jag hade tänkt mig. Det var toppen, och slutpriset gick upp mer än vi hoppats på. Jag köpte homestyling inför försäljning av min bostad, och det gjorde verkligen stor skillnad för helhetsintrycket. Skulle utan tvekan rekommendera dem vidare!

Agnetha B
Skrev om Hallberg Homestyling

Allt fungerade perfekt. Dessutom supertrevliga.

Helena O
Skrev om Hallberg Homestyling

Prisvärd styling. Sålde mitt hus på ca 1 månad. Smidig att kommunicera med.

Helena O och Linnea H gillar detta
Svar från Hallberg Homestyling

Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med ditt hus ☀️

Anna Stina Maria B
Skrev om Hallberg Homestyling

Vilket öga för inredning, så snabb och duktig, supernöjd! Hade gärna tagit hjälp med att style:a mitt nya hem.

Linnea H gillar detta
Svar från Hallberg Homestyling