Mycket bättre än jag hade till Volvo dom för dyra därför och den personliga service
Hamburgsunds Bilservice
Välkommen till Hamburgsunds Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hamburgsund! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bromsservice, AC-service, däckservice inklusive däckbyte med hjulförvaring på vårt däckhotell, däckmontering, hjulinställning samt felsökning...
13 omdömen om Hamburgsunds Bilservice
Mycket positivt!! De fick en ny kund igår
Professionellt och vänligt bemötande !!!
Mycket bra. Trevligt bemötande
Snabb och trevlig service, enkelt att få svar och komma i kontakt
Allt perfekt precis som vanligt.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande. Trevlig personal.
Alltid vänliga och snabb service finns inget att klaga på.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Tydlig prissättning trevligt bemötande och klar på lovad tid
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar verkstaden
Som vanligt ett mycket vänligt och personligt bemötande. ”Macken” i Hamburgsund är ovärderlig
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Super bra upplevelse trevligt bemötande och bra jobbat
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bra bemötande och snabb service.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan
Trevliga. Förväntar mig det lilla extra nästa gång. Annars mycket nöjd.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan