Hamburgsunds Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8
Få pris & boka Ring 0525-334 89 Dela

Välkommen till Hamburgsunds Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hamburgsund! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bromsservice, AC-service, däckservice inklusive däckbyte med hjulförvaring på vårt däckhotell, däckmontering, hjulinställning samt felsökning...

149 omdömen om Hamburgsunds Bilservice

Mats Olof Östen T
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Alltid snabb och bra service.

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Pernilla Elisabeth J
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Bra service och tydlig kommunikation kring pris och jobb.

Anna Barbro L
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Vänligt bemötande och proffsigt utförande!

Byggprofilen Hamburgsund A

Alltid bra service och trevligt bemötande

Karin Kristina D

Bra Den digitala processen är enkel. Trevlig personal

Espen G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

De har levert bra de gangene jeg har brukt de og fint med at jeg kan låne en bil mens de reparerer. Denne gangen var de uheldige med å ødelegge en høyttaler når de skulle reparere et speil (Spegel). Fint at de er ærlige og ordner dette for egen regning.

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Inga-Britt Gertr G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Får alltid den bästa service, trevliga och hjälpsamma. Toppen

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Per Yngve Lennart S
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Bra bemötande och god service.

Kerstin Vanja Lillem K

Alltid bra service och trevligt bemötande

Yan-Peter A

Alltid bra service både i verkstaden och i butiken!! 100%

Joakim Hampus K
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Mycket trevlig personal , och så fick man gratis lånebil.

Per Anders Olof M
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Professionellt och trevligt bemötande. Väl utfört arbete.

Mimmi Maria Linnéa L
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Blir alltid väl bemött och av killarna på Hamburgsunds bilservice! Lagningarna går snabbt och det är bra pris.

Lena Britta Å
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Alltid jättebra och proffsigt!

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Rune Lennart N
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Kunnig, snabb, serviceinriktad och trevlig

Britt Ingmari I
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Jimmy är bäst! Men jag hatar sådana här undersökningar.

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Wenke Katarina G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Alltid fint att möta personalen där. Hjälpsamma och trevliga!

Sten Ove J
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Trevligt bemötande. Positivt att få kännedom om andra brister på bilen

Lars S
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Jimmy är bäst i Hamburgsund har servat bilen där många gånger säker och servicevänliga personer. Jag kan rekommendera Verkstan i Hamburgsund.

Lars-Gunnar Michael J
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Svårt att få tag i Jeepdelar, men det blev ju bra när delarna kom,

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ing-Britt Elisabeth B
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Suveränt. Smidigt och bra. Trevligt bemötande.

Gerard M
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Stort Xtra plus för kundservice, bemötande, lånebil och utfört arbete

Eva Katarina E
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Jag är mycket nöjd med servicen och bemötandet

Igor P
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Tillmötesgående personal, trevligt bemötande.

Kai Eerik V
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

mycke trevlig personal o service

Frank-Erik H
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Funkar alltid bra och det är aldrig några problem byte av kamkedja

Andreas F
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Proffsigt bemötande. Snabb service. Bra!!!

Eva Helena A
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Utmärkt,trevlig och kunnig personal, bra bemötande

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Sofia Ingrid Charl B
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Trevligt bemötande i både verkstan och affären. Vettiga priser och fantastisk serviceanda!

Elna Mariann G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Bra, trevligt! Framvagnsinställning halvljus och bromsljus

Håkan Gunnar Peder L
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Mycket bra bemötande av personalen, god service.

Karl B
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Duktiga. Gör ett bra jobb. Håller tiden.

Johansson Rune V
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Toppen som vanligt. Profsiga ock trevliga.

Bengt Reine Artur H
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Lätt att få kontakt och snar proffesionell hjälp.

Kurt Peter Mikael G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Väldigt nöjd med snabbheten att få en tid för byte av batteri!

Marie-Louise J
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Toppen service, mottagande o fantastisk personal. Kör hem kund o hämtar när bilen är klar. Trots stress o mycket att göra, alltid glada o härliga människor! Bilen blir dessutom väl omhändertagen o välspelad!!!

Ingela Rosita N
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Kanonkillar som gör ett kanonjobb. Såååå nöjd🥰

Britta V
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Hamburgsunds Bilservice har en mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Kan bara säga att det är gött att ha en så'n verkstad så nära! 👍😊

Jan Mikael Y

Superbra service Kanonbra allt bra

Mats Peter K
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Trevlig och hjälpsam personal. De utförde ett mindre arbete på ett snabbt och bra sätt. Fick ordnat det som behövdes, och rekommenderar företaget till andra.

Kjell Reidar Karl P
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Snabb service och bra bemötand, när jag bytte bromsskivor och belägg. Bra att få reda på vad arbetet skulle gå på i förväg.Mycket nöjd

Inger Birgitt B
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Bra service och trevlig personal, jättenöjda

Åsa Karin Margareta H

Fantastisk service! Duktiga mekaniker

Axel Reinhold G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Väldigt bra och snabbt dom fixade allt

Marie Margareta G
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Lämnade bilen kl 16. Fick lånebil. Kom tillbaka kl 13 nästa dag o då var servicen klar med nya bromsbackar fram. Alltid fint bemötande . Återkommer alltid

Hans Göran Birger K
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Hej De utförde hjulinställning. Jag är nöjd med arbetet och de är trevliga att träffa på i arbetet.

Svar från Hamburgsunds Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Kjell Ove Birger W
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Trevligt och kunnigt bemötande. Man är alltid mycket nöjd som kund!

Berit Iréne K
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Toppen bra. Alltid bra bemötande, snabbt till hjälp, och fort går det.

Kent Anders Ingvar A
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Oljebyte o service Hjälpsamma o bra

Klas Anders B
Skrev om Hamburgsunds Bilservice

Bra motagande ordning och reda