Haninge Bilpark Verkstad

Haninge Bilpark Verkstad

www.haningebilpark.se
  • Badge2025
4.6

Välkommen till Haninge Bilpark Verkstad Vi är din lokala bilverkstad i Haninge med omnejd där vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell enligt tillverkarens rekommendationer. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, lagning av stenskott, byte av vindruta, felsökning och däckservice med däckbyte och förvaring...

41 omdömen om Haninge Bilpark Verkstad

Karl Gustaf Arne G
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mycket vänligt bemötande och mycket bra information. Dessutom lånebil. Kort sagt så är jag väldigt nöjd med Haninge bilpark.

Lennart Joakim H
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Enkel, snabb och – tror jag – prisvärd service.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Hans Lennart L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mycket trevlig personal. Jessica, som jag inte vet vilken roll hon har, gavs nästan fria händer, vad gäller byte av fjäder / fjäderben. Resultatet: Jättebra. Tack till personen som utförde arbetet. Jag passade på, när jag ändå var där, och frågade om service på bilen. Inga problem

Shyamal Chandra D
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra jobbat. Jag är nöjd med service.

Bsm Markentreprenad A
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Suveränt bemötande. Servar alla våra bilar där.

Per Ivan Mikael L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mitt första intryck var, har jag kommit till ryska maffians verkstad? Mottagningen ser helt klart inte ut som en märkesverkstad...Där finns förbättringsmöjligheter. Men efter att ha haft en längre kontakt med personalen under felsökningen blev jag väldigt positivt förvånad. Jag upplevde dem som väldigt transparanta. De har en hel del stolhet i vad de gör och vill inte göra ett dåligt jobb. Jag kände mig trygg i vad de gjorde och kände mig inte alls lurad vilket många andra verkstäder tyärr gjort.

Sebastian B
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Lämnade in min bil för en service, fick ett bra bemötande utav dig trevlig personal, bra pris för service också.

Lars Günther Reinhard D
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Lite väntetid men det var det värt. Bra analys och detaljerad offert. Väl utförd reparation, bilen går riktigt bra därefter

Gerd Susanne S
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Trevligt bemötande. Gott kaffe. Snabbt jobbat och mottagen utan försening. Så nöjd och rekommenderar verkligen Er verkstad.

Olof Rikard J
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Väl bemött i telefon och på plats! Smidig inlämning och hämtning av bil efter service. Fick ett pris innan vid bokning. Kan tänka mig att lämna in bilen där igen. Rekommenderas.

Lars Åke Evert V
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra bemötande i kundtjänst. Fick varorna till bilen snabbt. Hoppas på bra arbete från mekanikerna.

Eva-Lena Mari H
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Glad ,trevlig och kunnig personal.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Eva Jonna Elis B
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Trevligt och personligt bemötande. De har varit min verkstad i många år, rekommenderas!

Jonas A
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Glada, trevliga och serviceminded. Bästa och trevligaste verkstaden.

Sara Susanne S
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Lämnade in på felsökning, blev bemöt bra, fick svar på mina frågor. Nöjd kund!

Helen S
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mycket trevligt bemötande. Samarbetet med kunds önskemål var perfekt.Så tacksam. Kan varmt rekommendera Haninge Bilpark Verkstad. Helen/ Jennifer

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Haile Eyasu T
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Jag var jätte besviken på er alla som jobbar på bilparken. En enkel fel på bilen skadade. Och ni behållde en månad. Och kostar 1872 +1500 själv risken. Det är inte okej.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.  Vänligen Autoexperten

Lars Stefan Martin L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra information inför besöket och med tydlig information om priset. Allt fungerade klockrent. Ett mycket konkurrenskratigt pris på service och kamremsbyte på min V70.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Nils Anders L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Trevligt bemötande, fick först hjälp att släcka en motorlamapa, som givetvis kom tillbaka. Bokade då tid för byte lambdasond som fixades, inga problem alls.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Keijo Kalevi L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Dåligt kolla bromsar,inte bra 😅 dom hade bytt alt i bromsarna i ett år sen ,och nu är dom dåliga igen… Men ville inte ens börja jobba med den när vet dom att jag har en garanti kvar i bilen!!

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med ditt verkstadsbesök. För att ta ditt ärende vidare så kan du göra en reklamation via vår hemsida https://www.autoexperten.se/kundservice/reklamationsformular-verkstadsbesok/

Sven Lennart S
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mycket positivt bemötande🌟🌟Lätt att få kontakt och bra service i hallen👍

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Young Soon V
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ett perfekt omhändertagande!

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per J
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra service och tillmötesgående personal.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Ingrid Annelie J
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra bemötande, tydliga priser och förståelse för oron för en gammal bil.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Siv D
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Byte av kondensator till luftkonditioneringen och påfyllning av gas. Trevlig och kunnig personal. Men det var svårt att komma till verkstaden då det inte finns något knappval som leder till dit. Det var omständigt och gjorde att man drog sig för att ringa.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Haninge Bilpark A
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Trevligt bemötande från servicerådgivaren och bra återkoppling. Lämnade in min bil för service samt byte av bromsar runt om.

Kristina F
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Mycket vänlig och kunnig personal. Gör väldigt fint jobb för rimlig pris. Lätt att kommunicera. Trogen och mycket nöjd kund Kristina.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Todry G
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Jag har provat Haningebilpark på flera saker de vissas varje gång att de super snälla och de kan mycket om bilar , så de får 10 av 10 på allting.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Noomi Margareta Gun B
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Snabbt och enkel att boka tid för reparation av klimatanläggning. Suverän information och trevligt bemötande. Direkt kostnad för arbetet. När arbetet klart ett SSM när bilen kan hämtas.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Sven Tommy W
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Gjorde jobbet , smidigt och galant. Bilen som ny igen, gött

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Shyamal Chandra D
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Det var ett bra service de var snälla och hjälpsamma,.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Siv Anna Christina H
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Trevliga, kunniga & tillmötesgående. Bra verkstad. Tack!

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Stig Michael L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Hjälpsam och trevligt personal.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per B
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Snabb och bra service. Bra bemötande av personalen.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Monica L
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Jag blev mycket bra bemött vid besöket av verkstaden. Tjänsten där gällde en årsservice. Servicen gjordes mycket bra o snabbt. Allt enligt mina förväntningar! Stort tack.

Fredrik B

Välkomnande, kunniga och lösningsfokuserade

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Nils J
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Väldigt bra och vänligt bemötande från personalen på verkstaden. Genomgående bra service. Anledningen till besöket var byte av skivbromsar fram.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Yvonne B
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Min AC fungerade ej Som vanligt snabbt och proffsigt bemötande av trevlig personal - rekommenderar dem alla dagar i veckan!

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Carcenter Luleå A
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Rekommenderar servicen samt kundkontakten och snabba ledtider 👌✨ Mycket nöjda med allt och vi ser framemot nästa besök. Kan bara rekommendera Haninge Bilpark ❤️

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

John Erik P
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Otroligt trevlig och tillmötesgående personal som arbetar otröttsamt för att lösa kundens problem.

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Åke Stefan F
Skrev om Haninge Bilpark Verkstad

Bra service och snabbt samt trevlig bemötande

Svar från Haninge Bilpark Verkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan