Effekten av arbetet med sågklingan blev större än fällningen avsåg. Det förvånade mig inte ett dugg när han avslöjade att han var både musiker och skrev poesi. Han spelade med sågen och lät grenarna segla till marken som notrader.
Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare
Behöver du hjälp med ett krångligt träd? Jag heter Hannes Olsson och jag brinner för att hjälpa privatpersoner och företag med säker och effektiv trädfällning. Som certifierad klättrande trädfällare tar jag mig an allt från enkla markfällningar till avancerad sektionsfällning där jag klättrar upp och tar ner trädet bit för...
25 omdömen om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare
Tack för omdömet 🙏 och det råder då inget tvivel om att du är författare. Tack för samtalen. Det blir nog en låt om arbetet mitt framöver.
Proffsigt, vänligt och superhjälpsamt bemötande. Hannes Olssons arbetsinsats överträffade alla mina förväntningar (som ändå var väldigt höga, och trots att han vid fällningen var praktiskt taget nycertifierad). Jag fick en 15 meter hög gran fälld, som hade knäckts och lagt sig över ett fallfärdigt uthustak. Det var en fröjd att se denna yrkesman i aktion, som på ett säkert, ansvarsfullt och systematiskt sätt tog ner trädet som hade kunnat orsaka betydliga skador, vilka skulle ha kostat mig avsevärt mycket mer än trädfällningen...
Tack för omdömet 🙏 Ja du det var verkligen en utmaning för en gröngöling, Lisa tog en fin bild när jag klättrade i den och den pryder nu min hemsida.
Mycket fint bemötande och god service. Väldigt trevlig. Ett utmärkt arbete.
Tack för omdömet 🙏 Det flöt på fint
Hannes är en trevlig och samtidigt professionell arborist. Lyssnar på mina önskemål som kund och ger sin förslag på åtgärder. Hannes inger förtroende och kunnighet.
Tack för omdömet 🙏 Jag kommer förbi under sommaren och tar en titt
Väldigt proffsig på alla sätt och vis. Mycket nöjd!
Tack för omdömet 🙏 Dom la sig så fint👍
Professionell, kunnig inim sitt gebit, serviceminded !
Tack för omdömet🙏 det var skönt och få ner den där torra björken innan den föll av sig själv👍
Vänligt och tillmötesgående. Förväntningar enligt överenskommelse - alltså mycket bra. Han klippte tuja häcken som jag blev väldigt nöjd med.
Tack för omdömet🙏 vad glad att du blev nöjd. Vi ses i slutet av sommaren och fortsätter👍
Fick omgående fin kontakt med Hannes som direkt fattade mina önskemål. Allt gick som på rälsen, han svarade direkt när jag kontaktade honom efter att ha läst om honom på FB. Nu ser jag fram emot nästa trädfällning då vi kan fira med lite goa bullar med tillbehör. Jag är supernöjd!!!!!
Tack för omdömet🙏 ser fram emot trädfällning, bullar och givande samtal Allt gott👍
Lätt att beställa tid. Snabbt och snyggt jobb.
Tack för omdömet 🙏 det flöt på riktigt bra och gick snabbare än jag trodde. Bra samarbete👍
Jättenöjd med Hannes jobb 🤙🤙
Tack för omdömet🙏 och samtalen om folkhögskolan i Skinnskatteberg👍
Klockren fällning och sen inga problem med vad vi avtalat innan gällande pris och arbete.
Tack för omdömet🙏 Det var några rejäla träd du hade. Var perfekt att vinscha över den där tallen som luta åt fel håll👍
Stabil, lugn och pålitlig person som kan sin sak. Behöver du en klättrande trädfällare så kan vi varmt rekommendera Hannes Olsson. Mvh Michael Thell, thells.se.
Tack för omdömet 🙏 Och desamma. Vi har hittat ett bra flyt när vi jobbar ihop och det är avgörande. Ser fram emot framtida utmaningar 👍
Proffsig både i arbete och bemötande!
Tack för omdömet 🙏 och fotbollssamtalen, världen är liten ibland👍
Ett förbesök innan vi beställde trädfällningen. Gick igenom genomförande, våra önskemål, försäkringar m.m. Trädfällningen gjordes på ett proffsigt sätt. Jag är nöjd!
Tack för omdömet🙏 Det är viktigt att ses innan om det går och det här trädet krävde sin tanke. Men det gick. Fint att ni är nöjd👍
Allt funkade bra. Vettigt pris, inte dyrt.
Tack för omdömet 🙏 Det var en trevlig stund och fint att du är nöjd med resultatet. Hoppas gräsmattan tagit sig där stubben stod 👍
Hannes tog ner vår björk och kapade upp den. Vi är jättenöjda!
Tack för omdömet🙏 Utsikten över Storsjön var inte dum och i vinterskrud dessutom👍
Professionellt bemötande och utfört arbete. Noga med detaljer som att se till att hela trädet blev ordentligt uppkubbat och att inga grenar fortfarande satt fast i stammen.
Tack för omdömet 🙏 Va fint att du nämnde det med detaljerna. Lycka till med era projekt👍
Mycket skicklig, trevlig, lugn och metodisk.
Tack för omdömet 🙏 Vi har jobbat på bra ihop, alltid lika trevligt 👍
Lyssnade och utförde arbete på mkt bra sätt enl överenskommelse
Tack för omdömet 🙏 Kul att du är nöjd och lycka till med kubbarna👍
Bra och duktig på det han gör.
Tack för omdömet 🙏 Det är nå speciellt att arbeta på din tomt eftersom svärfar bodde där innan. Det är som att fler blir nöjd👍
Jag kan varmt rekommendera Hannes när du behöver fälla och/eller beskära dina träd. Hannes är mycket lätt att kommunicera med, han kommer på tid som är överenskommen, gör det som är överenskommet och lämnar snyggt efter sig. Allt detta gör han med ett vänligt och glatt humör. Behöver jag tillägga att priset också blir det som överenskommer och dessutom är det ett mycket rimligt pris för allt det som är utfört. En nöjd kund på Ornö Yvonne
Tack så jättemycket Yvonne för dina fina ord, alltid lika trevligt att jobba på din tomt🙏
Kanonbra service, seriös, höll offererat pris och tidsplan. Hannes är inte bara väldigt trevlig utan grymt proffsig också.
Tack Olle och desamma, vi slet på bra tillsammans med Stora aspen.
Vi fick mycket trevlig och proffsig hjälp att ta ned och beskära stora träd nära vårt hus. Det gick snabbt att få kontakt för bedömning av träden och Hannes var lyhörd för våra önskemål. Vi ger våra bästa rekommendationer och återkommer gärna framöver.
🙏 det är bara att ni hör av er
Vi är mycket nöjda med kontakt och hur jobbet utförts. Kan varmt rekommendera Hannes.
🙏 och tack för en fin dag på Åvassa
Jag kontaktade Hannes som kom och tittade på fällningen jag ville ha hjälp med, han lämnade en offert och sa att det inte är något problem. Vi bestämde en dag när arbetet skulle utföras . Hannes kom i god tid och påbörjade jobbet med att fälla 4 st stora björkar som stod illa till vid husen. Allt gick faktiskt bra och det var en trevlig dag tillsammans med en duktig och trevlig arborist.
Tack för det fina omdömet och för dagen i Solmyra. Kul med alla grannar som kom och kollade