Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

5.0

5 omdömen om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Yvonne M
Skrev om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Jag kan varmt rekommendera Hannes när du behöver fälla och/eller beskära dina träd. Hannes är mycket lätt att kommunicera med, han kommer på tid som är överenskommen, gör det som är överenskommet och lämnar snyggt efter sig. Allt detta gör han med ett vänligt och glatt humör. Behöver jag tillägga att priset också blir det som överenskommer och dessutom är det ett mycket rimligt pris för allt det som är utfört. En nöjd kund på Ornö Yvonne

Svar från Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Tack så jättemycket Yvonne för dina fina ord, alltid lika trevligt att jobba på din tomt🙏

Olle B
Skrev om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Kanonbra service, seriös, höll offererat pris och tidsplan. Hannes är inte bara väldigt trevlig utan grymt proffsig också.

Svar från Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Tack Olle och desamma, vi slet på bra tillsammans med Stora aspen.

Catharina L
Skrev om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Vi fick mycket trevlig och proffsig hjälp att ta ned och beskära stora träd nära vårt hus. Det gick snabbt att få kontakt för bedömning av träden och Hannes var lyhörd för våra önskemål. Vi ger våra bästa rekommendationer och återkommer gärna framöver.

Svar från Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

🙏 det är bara att ni hör av er

Maria W
Skrev om Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

Vi är mycket nöjda med kontakt och hur jobbet utförts. Kan varmt rekommendera Hannes.

Svar från Hannes Olsson, Klättrande Trädfällare

🙏 och tack för en fin dag på Åvassa

Robert J
Skrev om Olsson, Hannes

Jag kontaktade Hannes som kom och tittade på fällningen jag ville ha hjälp med, han lämnade en offert och sa att det inte är något problem. Vi bestämde en dag när arbetet skulle utföras . Hannes kom i god tid och påbörjade jobbet med att fälla 4 st stora björkar som stod illa till vid husen. Allt gick faktiskt bra och det var en trevlig dag tillsammans med en duktig och trevlig arborist.

Svar från Olsson, Hannes

Tack för det fina omdömet och för dagen i Solmyra. Kul med alla grannar som kom och kollade