‼️⚠️🚨VARNING FÖR BLUFFÖRETAG‼️🚨⚠️
👉Hantlangaren på Österlen👈
Vill varna andra så att ni inte råkar ut för samma helvete som vi genomgått i snart ett år pga vad denna firma utsatt oss för kan vi äntligen skriva en recension och varna alla andra- ANLITA INTE DEM!!! De har tydligen bytt namn till Hantlangaren och byggaren på Österlen, samma ägare. De skulle bygga om vårt garage till attefallsbostad, skulle vara klart på 6 veckor men tog över 8 månader och en massa helveten, ändå gjorde de ej klart. Men det värsta är att... de orsakade stora vattenläckor både i vårt hus/pannrum som de (ägaren + hans högra hand) lämnade på en fredagskväll och när jag ringde i panik fick jag som svar att de inte kunde komma förrän i slutet av veckan därpå (fick svar på söndagen av ägaren). De fifflade med fakturor, tog betalt för material som de sedan använde till andra byggen och tog betalt för saker som inte gick till vårt bygge (maskiner, verktyg m.m)! Och som om detta inte var illa nog så ORSAKADE DE BRAND 🔥 EFTER FELAKTIG ELINSTALLATION gjort av ÄGAREN som EJ HAR BEHÖRIGHET!!! Branden kunde kostat hela min familjs liv och vi har bara änglavakt att tacka att det inte blev så. Flera veckors och månaders helvete följde detta då ägaren slutade svara mig och vägrade ta sitt ansvar, vi har lagt otroligt mycket tid och pengar på att få det klart och färdigställt. När vi krävde in dokumentation för bygget för att få slutbesked hos kommunen så att min multipelsjuka mor, som tidigare bott i asbesthus (vilket var anledningen till att vi byggde om garaget) så höll ÄGAREN PAPPERNA GISSLAN TROTS ATT VI BETALAT FÖR ARBETET. Istället skickade han ut en extra faktura på 95.000kr för material och arbete vi redan betalat för!!!! Han visste hur sjuk min mor var och de skador han orsakat men hade ändå mage att hålla inne med dokument som var våra enligt avtal och praxis!!! Jag önskar att vi kollat upp denne på Mr.Koll innan vi anlitade detta vidriga företag som förstört ett helt år för oss!!!!! ANLITA INTE DEM‼️⚠️🚨