Vi är mycket nöjda med vårt ”nygamla” kök liksom med hela processen från besöket av säljaren Andreas till montören Kims fantastiska insats. Här kan man sannerligen tala om yrkesskicklighet av högsta klass. En sann fröjd att följa hans arbete i stort som smått - mest imponerande var nog Kims noggrannhet med detaljerna. Inga genvägar där inte…
HÄRJEDALSKÖK
Härjedalskök är marknadsledande i Sverige på köksrenoveringar på befintliga skåp. Genom våra uppskattade hembesök över hela landet säljer vi våra måttanpassade produkter. Vid försäljningstillfället mäter vår köksexpert köket, innan det tillverkas i vår egen fabrik i vackra Härjedalen. Alla kök monteras sedan av en erfaren...
1022 omdömen om HÄRJEDALSKÖK
Sedan starten hos Reco 2019
Blev bemötta jättebra från både försäljare o montör. Förväntningarna var höga, det blev bra. Köpte nya luckor till bef kök. Rekommenderas varmt till andra.
Bemötandet och det engagemang som Evelina ordnade då jag ångrade mitt färgval. Helt fantastiskt. Lade ner hela sin själ på att jag skulle känna mig 100% nöjd och bytet genomfördes för en extra kostnad på 5000 kronor. Väl investerad kostnad. Antonio, snickaren som installerade köksluckor, lådor samt bänkskivorna, jättetrevlig och otroligt noggrann. Fick stora problem med kaklet men fixade det galant. Blev snyggt gjort. Mina förväntningarna uppfyllda. Mindre nöjd med upplägget på avbetalningen via Svea där det fasta månadsbeloppet...
Vid monteringen av luckorna saknade montören ett verktyg för att kunna ta bort befintliga gångjärnen blev lite skada på befintlig stomme. Det som stört mig mest är att det inte är standamått på lådorna, går inta att hitta besticklådor på marknaden som passar försökte få hjälp av er försäljning som lovade hjälpa till men detta uteblev ?!! Har ej lyckats hitta besticklådor som passar trots många försök. I övrigt är jag nöjd med luckorna. och skåpsdörrar samt övriga större lådor Mvh Ingemar Larsson
Blev trevligt bemött av både den som kom och mätte upp köket och av snickaren som sen monterade luckorna och lådor. Köpte luckor och byggde om underskåp till lådor. Så här långt ser det mycket bra ut och ger köket en ny känsla.
Bra kvalitet, ser bra ut och enkel at underhåll
Vi är mycket nöjda med köket, allt gick som planerat och utlovat!
Bra säljare, enkelt att genomföra köp och ja BRA
Bra service. Bra leverans. Bra tillmötesgående.
En bra produkt och ett bra utfört arbete.Lars o Ulla Karlskoga
Vi är mycket nöjda och belåtna med hela processen. Alla kontakter har varit bra, trevligt bemötande från personliga möten och från kundtjänst. Vi har fått svar på våra funderingar och bra förslag på praktiska lösningar. Installationen av vårt nya kök fungerade mycket smidigt.
Bra. Bemötande Goda förväntningar Skåpluckor och lådor
Jag är mkt nöjd med köket, och arbetet med att sätta upp det...
Duktig och kompetent säljare som "måttade" och kom med lösningsförslag, detta gjorde så att Leverans processen och montage genomfördes enligt plan. Pelle & Izvan gjorde ett bra montage av Härjedalsköket, - båda hantverkarna var proffsiga och service minded.
Försenad leverans, fel mått på 1 lucka och snickaren inte hört av sig på 3 mån efter flertal påminnelsen via mobil och sms
Hej Lorenzo, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vad tråkigt att luckan som blev fel ännu inte har ersatts och bristen på kommunikation, så ska det självklart inte gå till. Kundcenter hos oss har kollat på ditt ärende och bett montören kontakta dig. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta kundcenter@harjedalskok.se. Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Vänligen, Emmy
Härligt kundbemötande, professionell hjälp o snabb leverans!
Vi är nöjda o belåtna med vårt Härjedalskök! Trevligt bemötande från säljaren o från det paret som kom med luckorna o monterade dessa! Vi har också lämnat säljarens telnr o namn till våra vänner som också blev intresserade! Hälsningar Florenz o Bernt
Vi väntar fortfarande på ett härjedalskök skall höra av sig för att göra vårt kök färdig.
Hej David, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Kundcenter har kollat på ditt ärende och följer upp för att färdigställa ditt kök så snart som möjligt. Vi ber om ursäkt att det dragit ut på tiden och är tacksamma att du uppmärksammar oss om detta så vi kan bli bättre. Tveka inte på att höra av dig till kundcenter@harjedalskok.se om du har några funderingar. Vänligen, Emmy
Mkt bra kök. Trevligt bemötande och snabbt uppsättning av skåp och luckor. Mkt nöjda!
100% hela vägen! proffsiga säljare och bra bemötande. Kvaliteten också superbra. Smidiga lösningar som verkligen gjorde köket till något annat.
Zeer goed. Prettige eerste contact met contactpersoon. Afspraak snel gemaakt. Keurig opgeleverd volgens afspraak. Goed meegedacht over mogelijkheden/oplossingen. Erg tevreden over resultaat.
Jag köpte kökluckor till mina skåp. Försäljaren var trevlig blev väl bemöt, tog tid på sig vi gick igenom det som var aktuellt. Snickaren som var här och satte upp det var väldig trevlig blev väl bemöt nogrann utförde arbetet väl. Kom med tips hur jag kunde göra med resten av köket som uppskattades. Blev väldigt nöjd. Kan varmt rekomondera Härjedalskök.
Supertrevlig försäljare som också visste vad han pratarde om. Visade alla produkter som de erbjöd med tanke på vad vi behövde. Montören som installerade luckor och lådor gjorde också ett mycket bra jobb och förklarade funktionerna så vi förstod hur det fungerade.
Beställde byte av skåpluckor och lådor. Vi fick ett mycket trevligt bemötande av både säljare och hantverkare. Säljaren lyssnade på våra behov och vägledde oss på ett mycket bra sätt. Nu var förväntningarna höga på resultatet och HÄRJEDALSKÖK uppfyllde dessa med råge. Några av luckorna hade fått skavanker vid hanterandet och detta upplyste hantverkaren om och att dessa skulle bytas ut då nya var levererade. Vilket också gjordes inom 14 dagar. Proffsigt. Själva arbetet gjordes snabbt och noggrant. Resultatet är vi mycket...
Allting gick enkelt och smidigt. Från första besöket med genomgång av önskemål och beställning till leverans och montering på det datum vi önskat.
Jag är väldigt nöjd med mina nya luckor. Det var en snabb och smidig process, då jag skruvade ner mina gamla själv. En liten renovering som gjorde mycket för funktion och utseendet 😊
Mycket trevlig och kunnig säljare som kom hem och förklarade det mesta om hur det fungerar med bytet av luckor och lådor, vad som ändras i förhållande till det gamla köket, hur det ska betalas osv. Även snickaren som kom hit och satte upp grejerna va mycket trevlig och kunnig. Eftersom Härjedalskök funnits länge och är känt så blir ju förväntningarna därefter och så här, efter några månader, så kan jag bara säga att alla förväntningar infriades. Kan bara säga att de kan rekommenderas när det gäller köksluckor och lådor som jag fick uppsatt.
Väldigt bra service och utmärkt hantverk. Vår disko hade en buckla när den kom, och den byttes och monterades utan något besvär för oss.
Hej! Jag har bara gott att säga om Härjedalskök. Bra bemötande och stöd genom hela processen. Jag är jätteglad för mina nya köksluckor. Duktig försäljare även fast skånskan var i början lite svårbegriplig men vi förstod varandra till slut. Snickaren var det också lite svårt att förstå i början men arbetet kunde han Slutet gott allting gott. Från helnöjd kund i Falun.
Vi har blivit väl bemött av Härjedalskök. Utmärkt! Jag har sett många Härjedalskök och blivit begeistrade av dessa därför valde vi Er. 10 av 10. Vänligen Gunvor
Utmärkt hade inga förväntningar och blev positivt överraskad. Ja köpte nya luckor till mitt gamla kök.Jag är väldigt nöjd med luckorna och montören som utförde ett snabbt och proffsigt jobb. Jag kan verkligen rekommendera Härjedalskök. Kathe Wredenborg
Mycket bra bemötande från första stund
Mycket trevligt bemötande under hela ombyggnationen, Kunnig, snabb och vänlig personal. Lämnad offert och faktura stämde helt med överenskommelsen. Sitter nu och njuter av mitt nya fina kök !! mvh Gunilla
Jag är mkt nöjd med köket. Men! Det är bara tre månader gammalt, och det vore väl bedrövligt, om ett så nytt kök inte skulle leva upp till rimliga kvalitetskrav. I likhet med alla andra försäljare av varor och tjänster har Härjedalskök bett om min åsikt tre månader efter färdig montering. Kom igen om 10 år! Först då äger mitt omdöme relevans!
Det var köksluckor det handlade om. Det kom en försäljare som visade vad sortimentet innehåller. Vi valde luckor, så det var bara att mäta. Allt gick lugnt tillväga med en duktig och trevlig försäljare. Vi fick en tid för montering. Det var en duktig och trevlig hantverkare. Det hela kan sammanfattas som en lyckad affär.
Jag köpte nya köksluckor, bänkskiva och bytte ut diskmaskin och spis. Jag blev väl bemött och hade en trevlig genomgång med bra information om vad jag kunde välja, de olika momenten och kostnader för det jag valt. Vad jag är mindre nöjd med är hur jag fick pussla ihop det med de andra leverantörerna. Själva montörerna var kunniga och trevliga, men informationen inför leverans och monteringen av vitvaror och bänkskiva var bristfällig. Detta gjorde att jag själv fick hitta en lösning för bortforsling av de gamla vitvarorna....
Smidigt att anlita HK, valde köksluckor i gråleragrått o antikknoppar till luckor o lådor. Blev klart på en dag , blev väldigt nöjd med resultatet 👍
Jag tycker det blev snyggt och funktionellt, utan att behöva byta allt.
Har använt Härjedalskök flera gånger. Alltid mycket nöjd både med skåpsfronter och service.
Väldigt nöjda med köket! Vi fick tips om Härjedalskök från våra grannar, tog kontakt och bokade ett hembesök. Väldigt bra bemötande, bra tips och fina material. Vi valde själva att riva ur de gamla luckorna diskho och spis. Några veckor senare när Härjedalskök kom för installation gjordes köksrenoveringen klart samma dag. 👍🏻 Väldigt nöjda med allting, tydlig kommunikation leverans i tid. Perfekt helt enkelt!
Det var en smidig process där planering, beställning och montering flöt på utan incidenter. Ett förbättringsområde är dock att faktureringen skulle ske inom 1 vecka vilket vi upplevde som ovanligt kort, två veckor eller 30 dagar är mer förekommande .
Bra och snabb montering, god passform, trevligt bemötande. Liten efterjustering av några dörrar behövdes så nu är det perfekt.
👍👍👍👌👍👍👍👍👍♥️👍👍👍👍🌞👍
De kom när de skulle och gjorde det de skulle. Allt fungerade mycket bra.
Efter 4 veckors försening pga leveransskador äntligen på plats. Blev väldigt fint. Hade önskat rabatt pga förseningen men fick inte det. På varje lucka finns klistrade lappar med även mitt namn på. Har tyvärr problem att få bort dessa. Kan någon hjälpa mig att få bort lapparna vore jag tacksam. Mvh Bojan
Trevligt bemötande vid hembesöket även proffsigt utförande vid hemleverans och montering.
Bra info bra monterat snyggt resultat
Jag är jättenöjd med mitt kök från Härjedalskök då det var en trevlig och professionell säljare som lyssnade på vad jag som kund var intresserad av. En lika trevlig och kunnig montör. Redan vid första kontakt med kundtjänst var det fint bemötande av denna kvinna. Rekommenderas varmt till andra som funderar på att byta kök
Bänkskiva inte levererad efter 5 månader trots 3 försök. Dörrar felmonterade på överskåp. För korta dörrar. Skafferidörren är för kort. En låda har fel storlek. Två felfria överskåp monterades ner och ersattes av två nya som är sämre. Två passbitar har varit för smala. Övergripande är köket bra men att det fortfarande efter nästan ett halvår inte är riktigt åtgärdat är störande.
Säker montering av en noggrann montör. Inte riktigt överens med luckfärgerna. Men jag valde skogslav o är skapligt nöjd. De fattas en bänkskiva så då kan de bli en annan färgsättning i hela köket… de blir bra… jag är nöjd.