Trevliga personer som vi träffade, försäljare och snickare. Och alla höll tiderna! Och ett fint kök fick vi😃
HÄRJEDALSKÖK
Härjedalskök är marknadsledande i Sverige på köksrenoveringar på befintliga skåp. Genom våra uppskattade hembesök över hela landet säljer vi våra måttanpassade produkter. Vid försäljningstillfället mäter vår köksexpert köket, innan det tillverkas i vår egen fabrik i vackra Härjedalen. Alla kök monteras sedan av en erfaren...
1212 omdömen om HÄRJEDALSKÖK
Sedan starten hos Reco 2019
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med både bemötandet från våra medarbetare och att allt hölls enligt plan. Tack för förtroendet! Vänligen, Carina
Eloge till Oskar som monterade köket. Mycket noggrann och gjorde ett fint jobb. Tyvärr måste vi byta handtag, vilket berodde på borrningen. Nu inväntar vi passande handtag.
Tack för din återkoppling, Åke. Vad roligt att höra att du är nöjd med Oskars arbete och att monteringen blev så väl utförd. Tack också för att du uppmärksammar frågan kring handtagen. Vi hoppas att de nya handtagen snart kommer på plats så att köket blir precis som tänkt. Hälsningar, Carina
Är såååå supernöjd över mitt nya kök ❤️
Tack så mycket för ditt härliga omdöme, Morten! Vi blir verkligen glada av att höra att du är så nöjd med ditt nya kök. Vi önskar dig många fina stunder i ditt nya kök framöver. Hälsningar, Carina
Rekommenderar tyvärr inte. När man visar intresse får man snabbt hjälp. En säljare svarar snabbt och kommer på besök. När man sedan fått luckorna och något är fel är det jättesvårt att få hjälp. Ingen åtetkoppling alls. Det kan ju inte vara så att kunden måste tjata sig till hjälp. Köpte skåpsluckor 2015 där foliatet började lossna redan efter ca 5 år. Kundtjänst ville inte hjälpa till utan sade bara att garantin gått ut och att de inte kunde göra något. Betalade 35.000 kr för ett litet kök som inte håller mer än 5 år......
Hej Carina, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har behövt försöka få hjälp flera gånger utan att få den återkoppling du förväntat dig. Vi förstår att det känns särskilt frustrerande när du tidigare haft problem med folien och nu även fått en felborrad lucka. Kontakta gärna kundcenter@harjedalskok.se igen så att vi kan identifiera ärendet och undersöka vad som hänt. Din återkoppling är viktig för vårt fortsatta förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Vi har bytt till nya köksluckor och känner oss nöjda och tror vi har gjort ett bra val angående utseende och kvalitet. Däremot finns det en del att önska när det gäller försäljningen. Erbjudandet om 50 % rabatt på luckorna lockade oss och vi bokade ett hembesök. Direkt erbjöd försäljaren oss "ett ännu bättre pris" men då var vi tvungna att bestämma oss medans försäljaren var här. Erbjudandet övergick, som vi kände det, till en för oss pressad situation. Vi sa ja men efteråt kändes det inte riktigt bra att vi gjort affär...
Hej Helena och Stefan, tack för ett utförligt och ärligt omdöme. Det gläder oss att ni är nöjda med kökets utseende och kvalitet samt med montörens arbete. Samtidigt beklagar vi att säljsituationen upplevdes som pressad och att underlaget inte gav den tydlighet kring priser och innehåll som ni önskade. Ett så stort beslut ska kännas tryggt, och vi tar med oss era synpunkter kring både betänketid, information och fakturaspecifikation i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Snabbt och enkelt för kund jättebra jobbat
Tack så mycket, Marianne! Härligt att höra att det gick snabbt och enkelt och att du är nöjd med arbetet. Hälsningar, Carina
pris värt lätt att ha kontackt med
Tack för ditt fina omdöme, Ulf. Vad roligt att du upplevde oss som prisvärda och enkla att ha kontakt med! Hälsningar, Carina
Jätte jättenöjd med hela processen. Jättefint resultat. 10/10.
Stort tack för det härliga betyget! Vi blir väldigt glada över att hela processen fungerade bra och att du är så nöjd med slutresultatet. Hälsningar, Carina
Det kom ut en köksexpert ock mätte alla lådor o luckor det var 30% på luckorna o lådorna.Tyvärr så var monteringen som blev jättefint men kostade 5000kr i timmen o det skulle vara rotavdrag på det.står på ordern att det är 9500krmen det var inräknat i priset.Inget pris vad luckorna kostade ordinarie pris o vad de kostade före o efter rabatten.Ringt dom flera ggr om pris på dom o lådorna svarar att det ä priset jag fått av säljaren.Trevlig personal på kundcentret men fanns inga fel på ordern.Fick betala inom 7 dagar
Hej Lena, tack för att du berättar om din upplevelse. Det är glädjande att monteringen blev fin och att du upplevde personalen på kundcentret som trevlig. Samtidigt förstår vi att du efterfrågar större tydlighet kring monteringskostnaden, ROT-avdraget samt ordinarie priser och rabatter. Underlaget ska vara lätt att förstå, och dina synpunkter på prisinformationen och betalningstiden tar vi vidare i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Snabb respons och bra besök för genomgång av våra behov och önskemål.
Tack för ditt fina omdöme, Martin. Det gläder oss att ni fick snabb respons och ett bra besök där era behov och önskemål kunde gås igenom ordentligt. Hälsningar, Carina
Till en början trevlig säljare som kom med tips och idéer. När köket väl monterats upptäcktes arbete som ej var fackmannamässigt utfört. Vid reklamation fick vi endast till oss att vi hade godkänt ett avtal och skrivit på så det var vårt eget fel att tex skarven på köksbänken ej var korrekt monterad, täcksida var lös och fogar var ej täta! Efter över 50 mail till kundtjänst fram och tillbaka och det slutar ändå med att vi får stå för ytterligare kostnad för att få köket i ordning. Skulle ALDRIG rekommendera Härjedalskök till någon annan! Otroligt missnöjd som kund!
Hej Jon, tack för att du tagit dig tid att beskriva din upplevelse. Vi beklagar att delar av monteringen inte motsvarade dina förväntningar och att den efterföljande kontakten blev både långdragen och frustrerande. Vi förstår att det känns mycket tråkigt att behöva föra en omfattande dialog och ändå uppleva att problemen inte blivit lösta på ett tillfredsställande sätt. Din kritik kring montering, bemötande och reklamationshantering är viktig och tas vidare i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Vi fick ett mycket bättre kök utan stora ingrepp. Vi är mycket nöjda.
Tack för ditt fina omdöme, Lars. Så roligt att höra att köket fick ett ordentligt lyft utan att ni behövde göra en stor renovering! Hälsningar, Carina
Snabb återkoppling när jag tog kontakt. Mycket trevligt bemötande Mycket bra information om färger, tillval, skötsel, visningsprodukter. Också bra information om betalning, genomgång av köpet. Vidare bra kontakt med montören av de köksluckor vi beställt.Gick väldigt smidigt. Mycket lugn och trevlig personal. Kan varmt rekommendera Härjedalskök AB Och vi är mycket nöjda med nya köksluckorna Tack!
Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme, Marianne. Det gläder oss att både återkopplingen, informationen, bemötandet och kontakten med montören fungerade så smidigt. Vi hoppas att ni får stor glädje av era nya köksluckor! Vänligen, Carina
Hej. Min upplevelse av Härjedalskök. Staffan är mycket duktig som har gjort ett bra Job. Jag har inte fåt mitt kök ännu så jag kan inte uttala mig om de. En så länge är jag nejd.
Hej Krzysztof, tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du är nöjd med Staffans arbete och upplevelsen hittills. Vi skickade ut denna förfrågan lite för snabbt, men hoppas såklart att du är fortsatt lika nöjd när köket har levererats och allt är på plats. Hälsningar, Carina
Trevligt folk bra jobb höll tider rekommenderas
Tack så mycket, Eva! Härligt att allt fungerade enligt tidsplanen och att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Hälsningar, Carina
Jag fick hjälp att byta mina köksluckor och det gick smidigt . Bra bemötande verkligen ! Jag är väldigt nöjd !
Tack för dina fina ord, Märta. Vi blir glada över att bytet av köksluckor gick smidigt och att du kände dig väl bemött. Så roligt att du är nöjd! Hälsningar, Carina
Efter att vårt härjedalskök förra gången hade bristande kvalitet där folien släppte hoppas vi att detta inte upprepas. Vi skulle få rabatt på köksluckorna och säljaren informerade inte om att rabatten inte omfattade lådfronter och högskåp och sidopaneler. Inte heller framgick det på offerten eller kvittot. För övrigt så är vi väldigt nöjda med färg och passningen av luckorna. Montören Eddie var väldigt noggrann och duktig. Dessutom väldigt social och trevlig vilket även Malin är. Nu några veckor efter vårt köp så står det...
Hej Margaretha, tack för att du delar både det som fungerade bra och det som kunde ha varit tydligare. Det gläder oss att ni är nöjda med luckornas färg och passform samt med Eddie och Malins fina bemötande. Samtidigt förstår vi er besvikelse över informationen om vilka delar rabatten omfattade, särskilt när det inte upplevdes framgå tydligt av underlaget. Vi tar med oss synpunkterna kring både kvalitet och kampanjinformation i vårt fortsatta förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Vi är mycket nöjda med Härjedalsköker
Tack så mycket, Kjell! Det gläder oss verkligen att ni är mycket nöjda med Härjedalskök. Vänligen, Carina
Mycket bra service och bemötande från början till slut👍😊 Vi är supernöjda med våra nya köksluckor i gråleregrått!
Stort tack, Pernilla! Så härligt att ni är supernöjda med både servicen, bemötandet och era nya köksluckor i fina färgen grålergrå! Hälsningar, Carina
Bortsett från ett bedrövligt betalningssystem, Jag är kontantbetalare, då ska jag inte betala innan arbetet är utfört! Ändra på det. Beträffande arbete och genomförande är jag och min fru mkt nöjda med utbytta köksluckor som nu lyser upp vårt hem.Här höjer vi betyget till 😊😊😊😊😊 Tack
Hej Inge, tack för ett tydligt och värdefullt omdöme. Vi är glada att du och din fru är mycket nöjda med arbetet och att de nya luckorna lyser upp ert hem. Samtidigt förstår vi din invändning kring betalningsupplägget och tar med oss synpunkten i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Köpte nya köksluckor & bänkskivor. Positivt hela vägen från kontakt med säljare till installation.
Tack så mycket, Ewa-Lena. Vad roligt att hela resan, från kontakten med säljaren till installationen av luckor och bänkskivor, blev en positiv upplevelse! Hälsningar, Carina
Fint bemötande. Noggrannhet. Så nöjda och glada över vårt nya kök. Särskilt snickarens arbete med att höja upp ända till taket. Det blev så bra!
Tack för ditt fina omdöme Eva! Väldigt roligt att höra att du är så nöjd vår snickares insats och ditt nya kök . Vänligen, Carina
2:à gången vi byter luckor och är jättenöjda med dessa och snickarna som satt upp dem. Lite besviken över att jag efter vi skrivit på kontraktet fick ett erbjudande om att få 50% på luckorna och en muricka som vi köpte luckor hos er. Försäljaren som var här sa att erbjudandet om30% som han erbjöd upphörde veckan efter och att vi var tvungna att bestämma oss direkt eftersom han inte kunde komma tillbaka inom den tiden er bjudandet gällde. När jag sedan svarade på mailerbjudanet och påpekade mitt missnöje (2gånger) fick jag inte någon återkoppling. Det tycker jag är dålig stil!
Tack för ditt fina omdöme Ann-Christine, och vad roligt att du är en återkommande Härjedalskökskund. Det är ett fint betyg att få. Beklagar dock att du upplever dålig kommunikation och hantering från vår sida. Vi jobbar hela tiden på att förbättra oss i alla led, och jag tar vidare dina kommentarer internt. Vänligen, Carina
Forcerad och lögnaktig säljare. (Bilskojartypen) 13 000 för 2 tim montering
Hej Leif, tack för din raka återkoppling. Vi beklagar att säljarens bemötande upplevdes som forcerat och oärligt och att monteringskostnaden väckte starkt missnöje. Det är viktig kritik som vi tar på allvar och för vidare i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Allt fungerade bra. Vi är nöjda med resultatet. Montören ett bra jobb.
Tack för ett väldigt fint omdöme Lennart. Roligt att höra att ni är nöjda med montering och slutresultatet! Vänligen, Carina
Montörerna gjorde ett mycket bra jobb, trevliga och effektiva och köket blev jätte fint, en snabb och bra kundtjänst så vi är nöjda.
Tack Anders för ett så fint omdöme. Roligt att höra att våra grymma montörer gjorde ett bra jobb och att du även fick snabb och bra hjälp via vår duktiga kundtjänst!
Förväntningen var högt ställd, genom de många annonser som vi läst om företaget. Bemötandet var positivt av de som vi kom i kontakt med De var professionella och effektiva Utförandet gick mycket fortare än förväntat. Resultatet blev ett kök som vi är helt nöjda med.Vi har haft många besök av intresserade vänner och bekanta. Solveig och Lennart Åström
Tack för det fina omdömet Solveig och Lennart. Roligt att höra att vi kunde möta era högt ställda förväntningar i alla led! Vänligen, Carina
Mycket bra bemötande av personen som kom hem. Vi förväntade oss fina luckor som lyfte köket och det blev så. En kunnig snickare kom ut och satte upp luckorna. Det var ett par felmätningar så snickaren fick ombeställa luckorna och återkomma, det blev en besvikelse men det blev fint till slut.
Tack för ditt fina omdöme Lisbeth, och roligt att höra att det blev en köksförnyelse som ni förväntade er. Uppskattar även din återkoppling om felmätningar, jag tar den vidare internt till vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Trevlig försäljare jag köpte nya skåpluckor. När montören kom och hade luckorna med sig Gick det på en halv dag att montera dem vilket var jättesnabbt jobbat.. Och jag blev jättenöjd. Det enda som inte var bra var att fakturan inte beskrev vad luckorna kostad styckevis utan endast en klumpsumma, jag hade önskat att fått en mer detaljrik faktura
Tack för ditt fina omdöme Margareta, roligt att höra att du är så nöjd med resultatet! Uppskattar din återkoppling kring fakturaspecifikationen och jag tar den vidare internt till vårt pågående förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Mycket bra, proffsigt och snabbt.
Tack Helén för ditt fina omdöme! Vänligen, Carina
Erik var snabb i kontakten och återkopplade bra i processen. Tydlig information och bra hjälp med tankar runt design och funktion.
Tack för det fina omdömet Eva. Roligt att höra att du hade ett bra stöd från Erik och att du fick den hjälp du önskade. Vänligen, Carina
Håller vad dom lovar hel nöjd med mitt kök var en liten miss i monteringen men kom tillbaks efter några dagar och fixade till det så det blev helt perfekt mycket nöjd 👍
Tack för ett fint omdöme Peter. Och va fint att du upplever att vi hanterade och rättade till missen på ett bra sätt så att slutresultatet blev som du önskade! Vänligen, Carina
Vi blev väldigt trevligt bemötta av Härjedalskök. Eftersom vi hade beställt kök till vår villa tidigare visste vi att det är bra. Nu har vi även fått ett mycket bra kök, skåpluckor och lådor i vår bostadsrätt samt täckskivor och hylla ovanför fläkten, väldigt proffsigt anpassat för vårt kök. Vi är helnöjda.
Tack Agneta för ett så fint omdöme. Låter som att ni fått en väldigt fin köksförnyelse! Vänligen, Carina
Duktig säljare som var super trevlig och visade de olika delarna han och erbjuda Vi valde luckorna och han mätte upp allt. Sedan efter några veckor, Kommer montören Super trevlig samt väldigt Pedant i sitt arbete.
Tack för ditt fina omdöme, Lumtrim. Det gläder oss att säljaren gav en bra presentation av alternativen och att montören sedan arbetade både noggrant och professionellt. Tack för att du delar din upplevelse! Hälsningar, Carina
Det var en snabb smidig montering med ett bra resultat!
Tack så mycket, Niels! Härligt att monteringen gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med resultatet. Hälsningar, Carina
Bedömningen är en 2,5 eftersom tre beskriver helt ok vilket det inte var. Montörer/snickare och säljare var mycket bra men fabrikens agerande lämnar en hel del annat att önska. När köket skulle monteras stod det klart att tio utav tjugoen lådfronter inte gick att montera p.g.a felaktiga dimensioner. Snickarna kontrollerade måtten och säljarens mått var riktiga. När vi påtalade att en kompensation vore lämpligt får vi till svar " Det kan ju bli fel ibland" så någon kompensation från fabriken fick vi inte. De nya fronterna...
Hej Tore, tack för att du beskriver händelseförloppet så utförligt. Vi är glada att du var nöjd med både säljaren och snickarna, men beklagar att flera lådfronter hade felaktiga dimensioner och att leveransen av de nya fronterna drog ut på tiden utan tillräcklig återkoppling. Vi förstår att situationen med ett ofärdigt kök och delar förvarade i kartonger skapade både besvär och besvikelse. Även bemötandet när felet påtalades är en viktig del av din upplevelse, och vi tar med oss hela din återkoppling i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Säljaren var mycket proffsig och gav mig bra alternativ utifrån mina önskemål och inredning
Tack för ditt fina omdöme, Monica. Vad roligt att säljaren kunde erbjuda professionella och passande alternativ utifrån dina önskemål och din inredning! Hälsningar, Carina
Lyhörda och tog fram bra lösningar på våra önskemål. Är dock dyra.
Tack för ditt fina omdöme och återkoppling Brita. Vi tar med oss av din synpunkt på priset och tar den vidare i vårt förbättringsarbete. Vänligen, Carina
Vi köpte nya skåp och luckor till vårt kök med gammal Ikea-stomme. Fick mycket bra bemötande trots en mindre felleverans, vilken Emelie hanterade väldigt väl och gav oss regelbunden uppdatering om. Även montörerna var mycket bra, snabba och effektiva!
Tack för din återkoppling Tomas. Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och monteringen! Vi tar samtidigt med oss din återkoppling om felleveransen för att se hur vi kan bli ännu bättre framåt. Vänligen, Carina
Bra möte, bra kvalitet och snabb leverans
Tack så mycket för ditt fina omdöme Mats. Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen och slutresultatet! Vänligen, Carina
Mycket trevligt bemötande från bokat möte till montering av köket. Bra presentation av deras koncept. Datum för montering meddelades i god tid och skickliga hantverkare monterade vårt nya kök som vi är mycket nöjda med.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir glada över att du är så nöjd med hela upplevelsen från första möte till det nya köket!
Mitt kök är inte monterat än men hittills har allt fungerat bra, bra och proffsigt bemötande, hjälpsam försäljare
Tack för din återkoppling, Lena. Vi var lite väl ivriga och råkade skicka iväg en reco-förfrågan innan köket monterats. Det var miss från vår sida som vi ber om ursäkt för. Men fint att höra att kontakten hittills har fungerat bra och vi hoppas att du blir lika nöjd när leverans och montering är genomförda! Vänligen, Carina
Nöjd med allt, från säljaren till killarna som installerade köksluckorna som är väldigt fina! Tack så jättemycket 😊
Tack för ditt fina omdöme Maria. Roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och hjälpen! Vänligen, Carina
Bra förslag på lösningar och leverans fungerade
Tack Bengt för ett fint omdöme, och bra att du upplever att både våra lösningar och leverans fungerade som det skulle! Vänligen, Carina
Bra produkt, lång leveranstid och en aningens dyr
Tack för din återkoppling Pia, och vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vi förstår att både leveranstiden och investeringen kan upplevas som betydande. Eftersom alla våra luckor och kökslösningar tillverkas måttanpassat på beställning, krävs mer tid än för standardprodukter som finns på lager. Samtidigt är det just den skräddarsydda tillverkningen, tillsammans med hembesök, uppmätning och professionell montering, som är en viktig del av det värde vi erbjuder. Vänligen, Carina
Bra utfört, höll leveranstiden. Lådhurts. Snabbt monterat.
Tack så mycket för din återkoppling. Härligt att leveranstiden hölls och att lådhurtsen monterades både snabbt och bra! Hälsningar, Carina
Snabb kontakt, snabb respons och snabb installation
Tack Agneta för ditt fina omdöme. Det var mycket som gick snabbt! Vänligen Carina
Vill inte var otrevlig……………………….,….
Tack för din återkoppling Tomas. Din feedback är viktig för oss, och eftersom ditt svar indikerar att du inte är helt nöjd så hoppas jag att du tagit kontakt med vår kundservice så att vi kan rätta till eventuella felaktigheter. Du når dem på 020-290 500 eller kundcenter@harjedalskok.se. Vänligen, Carina
Mycket nöjd med min köksrenovering med Härjedalskök, snabbt, smidigt, snyggt och prisvärt.
Tack, vilket fint omdöme. Känns som att vi prickade in alla rätt! Vänligen, Carina
Det positivt gjort det här jobbet
Tack för fint omdöme Yngve. Vad roligt att höra att du är nöjd! Vänligen, Carina