Hatitude

Hatitude

• Badge2025
4.1

Letar du efter en keps med karaktär? Vi på Hatitude broderar unika kepsar för dig som hellre sticker ut än smälter in. Genom att endast skapa kepsar på beställning bedriver vi inte någon massproduktion av kepsar utan gör endast rena, genomtänkta designs för dig som vill bära något personligt. Hos oss hittar du truckerkepsar,...

116 omdömen om Hatitude

Linda Å
Skrev om Hatitude

Svårt att svara på då jag inte fått produkten jag beställt för över 3 veckor sedan

Christoffer T

Jätte fint vart pengarna går till. Men min produkt har jag inte fått än tyvärr.

Anton N

Kundtjänsten fungerar otroligt fint

Lisette M
Skrev om Hatitude

Beställt för snart en månad sedan och ff inte fått bekräftelse på att varan är skickad eller ens under tillverkning. Bara att de tagit emot beställningen.

Kim H
Skrev om Hatitude

Försökt få kontakt då leverans aldrig kommit (3 veckor sen beställning gjordes) mail bara automatiskt svar.

Johan S
Skrev om Hatitude

Inte fått min produkt än. Väntar fortfarande

Erik S
Skrev om Hatitude

Kan inte säga då jag inte har fått mina varor. Skrev på insta om status på ordern då jag beställde för nästa en månad sen. Då fick jag ett svar att jag tog i med tiden jag väntat och min order återbetalades.

Lina S
Skrev om Hatitude

Fick vänta lite på leveransen men det vägdes upp av en handskriven post-it lapp i paketet. Kepsen var väl värd att vänta på, men så är man ju som folk också….

Jakob O
Skrev om Hatitude

Väntar fortfarande på leverans av min keps. Snart gått en månad sedan jag beställde.

Bo J
Skrev om Hatitude

Har inte fått någon keps ännu väntat snart en månad Vill förtydliga att jag som kund kontaktar företaget efter 12 arbetsdagar. Fick pengarna tillbaka utan förklaring

Fredrik A

Roliga idéer,långa leveranstider

Andreas A
Skrev om Hatitude

Jag har gjort 2 beställningar men ej fått levererat på snart 1 månad. Jag kommer svänga förbi fabriken och kolla vad som sker/hänt

Mattias A
Skrev om Hatitude

Alltså, säkert kanonbra men jag har väntat ca 3 veckor på min leverans som om allt stämmer inte äns blivit packad än. Jag har kontaktat företaget utan något svar. Jag har betalat med swischbetalning så hoppas verkligen den kommer då tanken var att det skulle bli en present. Ser ut som bra grejer men har inte fått möjligheten att prova än. Kontakt med företaget verkar svårt då jag (bara 1 gång) försökt få tag på dom utan resultat. Jag hoppas att det bara är jag som haft otur.

André E
Skrev om Hatitude

Kan inte bedöma det innan produkten levererats. Beställde 4 juli, nu 25e. Vid beställning vill jag minas att det vart 5-10dagars leverans tid. Helt ok, men nu är mer än dubbla tiden gått och min order står fortsatt bara som bekräftad och inte hört ett ljud, mer än en massa mail med reklam… Kanske dags att bromsa reklamen lite och hinna ikapp i produktionen istället. Jag hoppas att ni hinner ikapp och får växa i lagom takt framåt och jag längtar efter mina 2 kepsar.

Patrik J
Skrev om Hatitude

Kan inte bedöma deras kepsar då jag efter 3 veckor fortfarande inte fått några. Å inte fått någon återkoppling heller på mina kontakt försök. Men kanske är den som väntar på något gott väntar aldrig för länge . 🤷🏼

Håkan B
Skrev om Hatitude

Beställde keps 3/7 och ännu inte fått leverans. Dessutom ingen återkoppling på meddelande jag skickat för fråga angående leveransstatus. Bättring behövs. Icke nöjd kund är inte bra.

Maria L
Skrev om Hatitude

Jag beställde en keps 4 juli och den har inte levererats än. Har heller inte fått någon information om när leverans kan ske.

Kristoffer R

Har gått över 3 veckor sen beställning, ingen info om leveransdatum eller någon som helst information. Skönt reklam dock

Theodor V
Skrev om Hatitude

Jag tycker att ni gjort en grym marknadsföring och ett bra jobb! Jag tycker dock att ni ska vara tydligare med att ni tillverkar kepsarna per order i det första bekräftelsemailet. Och kanske lägga till när det är högt tryck att det kan vara längre leveranstid. Nu tror man att ni har fel lagersaldo eller något eftersom man bara får ett bekrevtelsemail och sedan är det tyst. Tror inte folk och framförallt inte jag bryr sig om det är några veckors leveranstid. Annars bra jobbat och fortsätt så!

Micke L
Skrev om Hatitude

Vet ej ett tag sedan jag beställde ännu inte fått mina keppsar. Undrar när dom kommer. Mvh. Micke

Erik W
Skrev om Hatitude

Har snart gått en månad, och har inte kommit någon leverans än.

Anette L
Skrev om Hatitude

Oklart då jag inte har fått kepsar än. Fick svar från deras avdelning med en väldig tydlighet att det var en viss väntetid på dessa som jag verkligen borde ha sett!! Kul kepsar m fräna motiv men pga svaret så kommer jag inte handla här igen. Jag hoppas att det är fina iaf vilket jag tror oxå utifrån hemsidan.

Henric K
Skrev om Hatitude

Det funka kanon bra o mycket omtyckt keps 👍👍👍 Trevligt bemötande

Marcus L
Skrev om Hatitude

Fina kepsar med utmärk brodyr. Varit högsta betyg om det inte dröjt 2v innan leverans.

Svar från Hatitude

Tack för din recension och för de fina orden om kepsen och brodyren! Vi vill bara förtydliga att vi har upp till 10 arbetsdagars tillverkningstid innan beställningen skickas, eftersom varje keps broderas på beställning i vår studio. Det framgår i shoppen och godkänns även i kassan innan köpet slutförs. Din beställning levererades inom den tidsramen. Vi beklagar om väntan upplevdes som lång, men den är en del av hur vi kan tillverka varje keps på beställning istället för att sälja massproducerade produkter. Tack igen för din feedback!

Jimmy E
Skrev om Hatitude

Tredje gången en sådan här skickas ut kan ja få varorna innan ja svarar?

Anne S

Bra bemötande, lång leveranstid av kepsen, ca 3 veckor

Jennie G
Skrev om Hatitude

Toppen bra med snygga prylar. Trevligt bemötande

Hugo E
Skrev om Hatitude

Jag tycke ratt det var en väldigt fin och bra gjord keps. De kanske tog lite lång tid att få hem den men mycket fin och kreativ gjord

Peter G
Skrev om Hatitude

Tog lång tid att få leverans, men leveransen och informationen var bra om varför det tog lång tid.

Toste B
Skrev om Hatitude

Har lång tid på att leveransen men det har varit värt det för kepsarna är så jävla feta

Tim G

Har inte fått produkten beställde 30.6.2026 Mycket snabb kundservice 😊

Mikael A
Skrev om Hatitude

Snabb service Bara lång väntetid. Men fick en klockren post-it lapp med leverans. Om ursäkt att det långt tid🤗

Natalie B
Skrev om Hatitude

Bra kvalitet och roliga texter

Svar från Hatitude

ack snälla Natalie! 😊 Det betyder mycket att höra. Vi lägger ner mycket tid på både brodyren och att få texterna att sticka ut lite från mängden. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 💛

Eva Maria Elisabet N

Beställde 2 kepsar. Riktigt fin kvalitet och snyggt broderiarbete. Bra pris. Unika och roliga produkter. Fin kontakt då leveransen dröjde lite pga hög arbetsbelastning. Mycket nöjd

Svar från Hatitude

Tack så mycket, Eva Maria! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, brodyrarbetet och kepsarna. Tack också för förståelsen kring leveranstiden när vi hade som mest att göra. Det betyder mycket. Hoppas du får stor glädje av dina kepsar, och varmt välkommen tillbaka! 🙌

Mats P
Skrev om Hatitude

Bra service o jäkligt rolig reklam!

Svar från Hatitude

Stort tack, Mats! Kul att du uppskattar både servicen och reklamen. Jag lovar att fortsätta göra kepsar – och ställa till med lite kaos i flödet. 😄

Maria G
Skrev om Hatitude

Fick en dålig start då min bekräftade order inte fanns efter den utlovade produktionstiden. Hatitude vände min upplevelse till en positiv sådan genom att producera och leverera min order personligen samma dag.

Svar från Hatitude

Tack för ditt omdöme, Maria. Den här gången levde jag inte upp till den produktionstid jag hade lovat, och det ansvaret ligger helt på mig. Jag försökte därför lösa situationen så snabbt jag kunde genom att personligen leverera din beställning samma dag. Jag uppskattar att du trots den tråkiga starten också lyfter fram hur det hanterades. Det tar jag med mig för att bli bättre framöver. /Niklas

Jimmy T
Skrev om Hatitude

Över förväntan på brodyr med keps. Lite lång leveranstid på första beställningen, men det fick man en bra förklaring till varför! Andra beställningen kom som en blixt från klar himmel :)) supernöjd och värt att vänta på :))

Svar från Hatitude

Tack så mycket, Jimmy! Stort tack för att du gav oss en andra chans. Jag är glad att vi kunde reda ut varför den första beställningen tog lite längre tid och ännu gladare att den andra levde upp till förväntningarna. Tack för förtroendet och för de fina orden – de betyder mycket! 🙌

Christian R
Skrev om Hatitude

Bra kepsar och hög kvalité på brodyren

Svar från Hatitude

Stort tack, Christian! Kul att höra att både kepsen och brodyren föll dig i smaken. Vi broderar varje keps på beställning, så det är extra roligt att få höra att hantverket uppskattas. Tack för förtroendet! 🙌

Nicklas B

Bra kepsar . Snabba svar vid frågor

Svar från Hatitude

Stort tack, Nicklas! Kul att höra att du är nöjd med både kepsarna och servicen. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och varmt välkommen tillbaka!

Heinz Mikael U

Har ej fått några varor än Beställde 10 juni

Svar från Hatitude

Hej Heinz! Jag beklagar att du fortfarande inte fått din beställning. Jag har skickat två mejl till dig, ett dagen efter att ordern lades och ett för två veckor sedan, eftersom jag upptäckte att en del av din design hamnar utanför brodyrområdet. Jag ville ge dig möjlighet att godkänna eller justera den innan jag tillverkade kepsen, så att resultatet blir så bra som möjligt. Hör gärna av dig via mejl så löser vi det direkt.

Christoffer W

Väldigt bra bemötande. Man hade stora förväntningar angående att dom tillverkas på beställning och har en betydelse för något. Super bra och bra kvalitet på kepsarna. Kommer lätt beställa fler gånger!

Svar från Hatitude

Stort tack för de fina orden, Christoffer! Det betyder mycket att du uppskattar att kepsarna broderas på beställning och inte massproduceras. Hoppas vi får brodera fler kepsar åt dig framöver! 😊

Markus Q
Skrev om Hatitude

Riktigt grym kvalitet på brodyren på kepsarna!

Svar från Hatitude

Stort tack, Markus! Kul att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi lägger mycket tid på varje brodyr, så det betyder extra mycket att du uppskattar resultatet. Hoppas vi får brodera fler kepsar åt dig framöver!

Linnéa P
Skrev om Hatitude

Fina produkter och hållbart sätt att producera på. Men det tog 15 dagar innan dom ens började göra min produkt och sedan ytterligare 3 dagar innan den skickades. Så lite missnöjd över den delen, annars super bra produkt

Svar från Hatitude

Hej Linnéa! Tack för din recension och för de fina orden om både produkten och vårt sätt att producera. 😊 Du har helt rätt i att din beställning blev ett par dagar senare än vår angivna tillverkningstid, och det ber jag om ursäkt för. Vi hade ett ovanligt högt tryck under perioden, men det är en förklaring – inte en ursäkt. Det gläder mig verkligen att du blev nöjd med själva produkten, och jag uppskattar att du tog dig tid att lämna ett ärligt omdöme. Tack för att du valde Hatitude! 🤘

Kerstin A
Skrev om Hatitude

Roligt med en så liten firma i Säter Köpte två snygga kepsar till mina fiskande barnbarn. Är själv sugen på någon keps.. Får åka dit och titta någon dag.

Svar från Hatitude

Stort tack, Kerstin! Vad roligt att höra! Hoppas barnbarnen blir riktigt nöjda med sina kepsar. 😊 Och du är varmt välkommen förbi studion i Säter om du har vägarna förbi. Vi hjälper gärna dig att hitta en keps som passar just dig också. Tack för ditt fina omdöme! 🤘

Mikael L

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

Svar från Hatitude

Tusen tack Mikael! 😄🍻 Det där måste vara den mest välformulerade recensionen vi fått hittills. Vi uppskattar verkligen stödet – hoppas kepsen får många mil på huvudet! 🤘

Anna H
Skrev om Hatitude

Det märks direkt att det här inte bara är ett företag som säljer kepsar – det är ett företag som lever sin passion. Varje keps känns genomtänkt, med en känsla av äkthet och hantverk som är svår att hitta idag. När man öppnar paketet känns det nästan som att man kliver in i verkstaden i Säter. Man kan nästan känna doften av nybryggt kaffe och se människorna bakom produkterna, som lägger ner både stolthet och hjärta i varje detalj. Snygg design, hög kvalitet och ett personligt bemötande gör att man gärna handlar igen. Ett...

Svar från Hatitude

Stort tack Anna! Det där var en recension som verkligen träffade rakt i hjärtat. Det är precis den känslan vi vill att varje paket ska ge – att det faktiskt finns en människa bakom varje keps och inte ett anonymt lager. Allt görs på beställning här i studion, och att du märker det betyder mer än du anar. Tack för att du tog dig tiden att skriva så fint. Det uppskattas enormt! ❤️

Björn N
Skrev om Hatitude

Super bra företag och bra information om leverans mm

Svar från Hatitude

Stort tack Björn! Kul att höra att du uppskattade både kepsen och informationen kring leveransen. Vi försöker vara så tydliga som möjligt genom hela processen, så det är extra roligt att du lyfter just det. Tack för förtroendet, och varmt välkommen tillbaka! 🤘

Jonathan K

Min keps var brodyren skavd 2cm och lite trasig. I övrigt fin

Svar från Hatitude

Hej Jonathan! Tråkigt att höra. Vi har inte fått något mejl eller meddelande från dig om detta, annars hade vi gärna tittat på det direkt. Skicka gärna en bild på brodyren så undersöker vi vad som hänt. Är det ett produktionsfel löser vi det självklart. /Niklas

Espen Ferdinand L

Bra service og produkt. Tok laaaang tid men det er forståelig med så mange nye ordre✌️

Jennifer B
Skrev om Hatitude

Supernöjd med kepsarna! De var precis som jag förväntade mig!

Svar från Hatitude

Stort tack, Espen! Och tack för tålamodet. 😊 Eftersom vi broderar varje keps på beställning kan det ibland ta lite längre tid när det kommer in många ordrar samtidigt. Det gör oss extra glada att du tycker att både produkten och servicen var värda väntan. Varmt välkommen tillbaka! 🤘