Bra service...................
Hatitude
24 omdömen om Hatitude
Jättesnabb leverans, kom dagen efter jag beställt. Jättesköna tröjor och trycket var jättebra.
Köpte 1 t-shirt toppen kvalitet snabb leverans jag lär återkomma
10/10 Milda Matilda . Beställde 2 kepsar utan att veta att man fick 3 för 2. Dom kontaktade mig inom 5 minuter för att berätta att jag får en extra vid köp av 2. Detta löste vi över en sms konversation då jag satt i möte på jobbet samtidigt.
Grymma grejer och supersnabb leverans. Toppbetyg!!!
Extremt skön hoddie, bra material och tjock perfekt för hösten och vintern. Det enda jag skulle kunna på peka är att luvan inte har snören men det kanske är en smak sak bara. Annats 10/10 dalahästar. Mvh MM
Snygga kepsar bra kvalitet ……
Super snygg keps. Och riktgt snabb leverans och info……👍👍 Tack så hemskt mycket jag är super nöjd….👍🎉
Bra service och cool t shirt. Nått nytt och annorlunda.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bra service! 💚🩷 Och bra bemötande.
Snabb service och resultatet blev super! Nöjd kund!
Bra o snabb service, och bra kvalité på trucker kepsen. 😃
Snabb leverans och trevligt kundbemötande när jag hade frågor. Tröjan satt perfekt, precis som utlovat.
Väldigt serviceboendet. Snygg design och humana priser! Topp!
Bra kund kontakt och snabb leverans
Snygga plagg! Snabb och smidig leverans av min T-tröja!
Fantastiskt rolig ägare. Kul grejer att shoppa
Otroligt bra service! Trevligt bemötande och väldigt snygga produkter!
Tack Ann-Charlotte! 🙌 Du gör vår kaosservice värd varje kaffespill – så kul att våra tryck fick din tumme upp! 🖤✨
Så nöjd med alla plagg som jag beställde! Grym kvalitet och snygga tryck, snabb levans och jättebra service! Rekommenderas stark! 🔥🔥🔥
Johanna! 🔥 Du ger våra tishor stjärnglans. Tack för att du kör full volym på feedbacken – vi bugar och printar vidare. 👊🖤
God kommunikation och lätt att få Niklas att förstå vad man vill ha. Levererar snabbt och kanon kvalitet. Rekommenderas
Tack Jessica! 🙌 Du förklarar – jag printar. Snabb leverans är vår superkraft och du gör den värt varje kaosig kaffekopp. 🖤
Grym kvalité på kläderna, imponerad av både tryck & service! Top notch 👏🏼👌🏼
Wow Anna, nu rodnar tryckpressen! 🔥 Tack för att du lyfter både kläder och service – vi siktar alltid på top notch och lite till. 👊🖤
Tvär nice keps, bra kvalitet, ser grym ut på, snabb och enkel leverans. Härligt att främja lokala företag!
Jonas, du levererar recension lika snyggt som du bär kepsen! 🙌 Tack för att du sprider love för schysst kvalitet och snabb leverans – det är så man sätter stilen – tack för peppen! 🙏
Makabert jävla bra. Skönaste nissen i byn.
Wow, tack så hemskt mycket. /Niklas