Historiens bästa kepsupplevese. Snabb leverans, snygg som bara den, och sitter som en smäck. Tack Hatityd, snyggt jobbat.
Hatitude
Letar du efter en keps med karaktär? Vi på Hatitude broderar unika kepsar för dig som hellre sticker ut än smälter in. Genom att endast skapa kepsar på beställning bedriver vi inte någon massproduktion av kepsar utan gör endast rena, genomtänkta designs för dig som vill bära något personligt. Hos oss hittar du truckerkepsar,...
174 omdömen om Hatitude
[ Har väntat 3 veckor på en keps.. ] Fick ingen återkoppling på mailkontakt om vart min beställning var. Fick snabb återbetalning efter ha gett en 1 i betyg Här på reco. När jag frågade varför, fick ett drygt svar tillbaka att jag gett en 1 på reco innan jag fått grejerna är inte värd att bära märket. Företaget verkar bry sig mer om recensioner än leveranser. 👍🏻
Kul företag, bra kvalitet, inte alls konstigt att man säljer så mycket att leveranstiden blir lång. Men värt att vänta på 👍👏
Cool kepa! Bra material. Tillfälligt lång leveranstid men det är redan åtgärdat. Roligaste försäljaren på Instagram!
Väntar fortfarande på kepsarna efter en månad.
Helt och hållet gemytligt och perfektion
Har inte fått min beställning än. Har gått 17 dagar så det var lite längre leveranstid än jag förväntat. Får bli en försenad födelsedagspresent. Kan av föregående anledning inte heller säga något om produkten.
Gick bra o beställa men kom aldrig några grejer
Det är så här med Hatitude han är så jäkla ärlig i allt han gör och säger. Därför har jag köpt en keps
Högst oklart om det är nå bra eller dåligt. Men nå kepsar kom aldrig på posten. Så kanske ändrar mig OM det nu dyker upp något.
Svara gärna på detta igen när jag fått mina varor🤠
Jag har ju inte ens fått det jag har beställt hur ska jag då kunna betydssätta Ganska värdelöst faktiskt!!!!!
Helt klart värt att vänta på mina kepsar! Dessa bärs med stolthet och klibban som följde med sattes direkt på bilen!
Riktigt riktigt dåligt på allt riktigt dålig kundservice och riktigt dålig attityd som inte ens försöker ha kvar kunder
Jättekul att de finns! Superbra
Jag beställde två kepsar till min man som present. Eftersom de tillverkas efter beställning tog det lite tid innan de skickades, men det är helt naturligt när något görs med omsorg och inte massproduceras. Skitsnygga dessutom! Det jag verkligen vill lyfta är det fantastiska bemötandet. Varje gång jag hade en fråga fick jag ett vänligt, snabbt och personligt svar genom hela processen. Därför blir jag faktiskt lite berörd när jag ser negativa recensioner som verkar handla om väntetiden, trots att företaget är tydligt med...
Har bara gjort en beställning på två kepsar den 23 juli har inte fått dom än så kan inte ge så högt betyg när jag inte fått dom levererade än !
Ingen kontak. Tyvärr ingen återkoppling.
Har inte fått varan än iaf. Dåligt
Hej ! Svårt att ge ett uttalande när jag inte har fått någon keps ännu beställningen var sen en månad tillbaka! Med vänlig hälsning, Uffe
Inte fått min keps än... som beställdes 26/7-26
Jag har inte fått min hat ännu, hoppas på att få den snart Men vad kan man säga, trevlig kille med bra designs
Bra kommunikation och inga konstigheter vid eventuellt strul. Schyssta kepsar!
Hadde hemskt gärna velat berätta va ja tycket men ja väntar fortfarande på att få den, än så länge har ja väntat en månad. Men han e skickad nu iallafall.
Toppen hela vägen, lång leveranstid men fullt förståeligt under semestertider. Super trevlig!
Jättebra Jättebra Jättebra Jättebra
Lång leverans så jag vet inte ännu hur bra den är serru 🤔
Jag undrar var hatt jäveln tog vägen?? Väntat ett bra tag nu !!
Beställde en keps 19 Juli. Idag är det 8 augusti. Fortfarande inte fått keps och inte hört någonting om att kepsen skulle vara på väg.
Dra en jävla gräns! Vilken fet keps!!!
Schyssta kepor! Roliga motiv, lokalt broderade, win win.
Det tog exakt en månad innan kepsen gick ut till leverans. Och då hade jag frågat redan två gånger vart den var. Nä inte kommer jag att handla där något mer.
Saknar mina kepsar när får man dom ?
Vore bra om man fick kepsarna
Det var en fin kepa i överraskningsboxen. ”Träskor the Swedish slippers”
Jag har ju inte fått mina kepsar än
Snabb leverans och bra service, ett kanon företag.
Kan inte ge något betyg än , har inte fått några saker än
Har inte fått produkten än beställde 11/7-26
Så fantastiskt bra att man nästan ramlar
Kul koncept, bra service och snabb leverans
Snabbt svar efter kontakt med kundtjänst. Förväntningarna levde upp till resultatet. Kan varmt rekommendera.
Har inte fått min vara än! Vi får se när den kommer.
Inte fått min beställning som jag beställde för över 3 veckor sen den 13 juli
Bra kontakt fick lite längre väntetid vid frågor via mail men är man ensammen så förstår man de överlag mycket nöjd
Fantastiskt från början till slut, Udda och otroligt bra kvalité!
Det var grejor precis så bra som jag hade förväntat mig
Beställde 2 kepsar, tyvärr inte fått dom än. Men är övertygad att jag blir nöjd. Köpte dom för det var bra pris, mot andra ställen.
Bra kvalitet, men tyvärr lite för lång leveranstid för min smak.
Tycker om inläggen på Youtube, syns bra på media.Men jag har inte fått min beställning så kan inte lämna bedömning på det än.