Haynes Flytt

Haynes Flytt

haynesflytt.se
  • BadgeFourYears

Varmt välkommen till oss på Haynes Flytt AB. Vi erbjuder våra kunder professionell och trygg flytthjälp av all dess former. Med god planering, en väl utarbetad flyttrutin och ert brinnande intresse för service så ser vi till att ditt flyttprojekt går så enkelt och smidigt till som det bara går. Vi på Haynes Flytt AB står för...

136 omdömen om Haynes Flytt

Sedan starten hos Reco 2022

Annica B
Skrev om Haynes Flytt

När det gäller flytten så var det ett gäng trevliga grabbar som kom. Väldigt tjänstvilliga och inte rädda för att hugga i . Minus för att de inte talade svenska och att de inte hade med sig verktyg så att de kunde montera isär en möbel som krävde detta. De glömde även ett hyllplan till en bokhýlla på gamla adressen. Annars gick både i- och urlastning bra. När det gäller städningen så hade de missat vilken dag det skulle göras så det blev för dem att snabbt ringar ihop ett gäng som kunde städa ur huset på mindre än två timmar . Städningen blev dock utförd med förväntat resultat.

Brita E
Skrev om Haynes Flytt

Pålitliga, Snabb handläggning. Var rädda om godset. Lyhörda. Proffsiga.

Jennifer B
Skrev om Haynes Flytt

Bästa flyttupplevelsen hittills. Långdistansflytt. Grabbarna var exceptionellt trevliga och bra!

Håkan R
Skrev om Haynes Flytt

Kan å det varmaste rekommendera Haynes för både flytt och flyttstädning. Väldigt serviceminded och trevligt bemötande. Både flytt och städ utfördes perfekt. Håkan & Mona

Anna H

Effektiva, och vänliga!! Toppen 👍

Mont A
Skrev om Haynes Flytt

Haynes Flytt har gett ett gott intryck redan från första kontakten, tills nu när själva flytten skett. Det har varit support hela vägen igenom och ett glatt gäng som har hjälpt till med de fysiska delen kring flytten också. Vår förväntan var att få en helhetsupport kring flytten av vårt kontor och verkstad, samt också transport av lite nya möbler som köpts in inför flytten. Haynes har säkerställt att hela flytten skett i tid och dessutom kommit med input och idéer inför och under flytten vilket vi uppskattar då det är Haynes som är experterna på området.

Anna T
Skrev om Haynes Flytt

Flytt gubbarna var helt fantastiska! Snabba och professionella! Städningen var lite mindre exceptionellt men efter jag kom och kollade, de var hjälpsamma och gjorde rent det som de glömde att städa. Bra jobbat! Tack

Hirepan C
Skrev om Haynes Flytt

Moving with Haynes was super easy. Bara perfekt!. I had to move out on a Friday and move in on a Monday in another city. They were really helpfull and efficient. Definitely contacting them again next time.

Antonietta P
Skrev om Haynes Flytt

På mycket kort varsel kunde Haynes hjälpa mig med både flytta möbler och slutstädning. Duktiga och noggranna. Rekommenderar Haynes!

Maria D
Skrev om Haynes Flytt

Superproffsigt och väldigt trevliga flyttkillar. Allt gick snabbt och bra och jag kände att min flytt var i goda händer. Trevligt bemötande och det märktes att de var varsamma och försiktiga med mitt bohag. Har alltid flyttat själv förut, utan hjälp, det är något helt annat. Jag kan varmt rekommendera Haynes. Väldigt prisvärt.

Mihály V
Skrev om Haynes Flytt

Jag flyttade och var väldigt nöjd. Flyttningen alltid lite stressig men killarna jobbade som proffs och lugnade mig . Ingenting som skadades och blev allting klart snart.

Agneta S
Skrev om Haynes Flytt

Jag köpte både flytthjälp och flyttstäd. Bemötandet var supertrevligt och de var mycket hjälpsamma. Flytten flöt på utan problem. Flyttstädet var bra. Tyvärr lite slarv med lite avtorkning av småytor, typ listor och fönsternischer. Städningen av allt annat inkl. avlopp, spis med ugn och plåtar samt alla stora ytor och fönster var exemplarisk.

Jan F
Skrev om Haynes Flytt

Snabb, smidig och trevlig service och bra resultat

Johanna H
Skrev om Haynes Flytt

Otroligt bra bemötande från start, personlig service och omsorg om kunden. Trevligt, proffsigt och snabbt arbete på plats. Rekommenderar varmt denna firma för din nästa flytt.

Sandra Therese S
Skrev om Haynes Flytt

Smidig kontakt och flytthjälp av piano! Var väldigt tillmötesgående och inga konstigheter att leverera pianot till den plats jag önskat, trots att jag själv inte var hemma. Mycket nöjd!

Julie R
Skrev om Haynes Flytt

Mycket trevliga effektiva och snabba

Thomas A
Skrev om Haynes Flytt

Hade positiva förväntningar, och de blev uppfyllda. Snabbt, effektivt och proffsigt.

SIMON S
Skrev om Haynes Flytt

Tack för perfekt och smidig hjälp med flytt och städ. Rimligt pris och allt gick bra trots att vi inte ens var där, hade gett instruktioner mer nycklar mm.

Rolf K
Skrev om Haynes Flytt

Jag är helnöjd med flytten hjälpsamma och trevliga flyttkillar det gick helt problemfritt det kändes mycket bra allting tack.

Christine H
Skrev om Haynes Flytt

Mycket proffesionella flyttkillar och effektivt utfört arbete. Rekommenderas varmt!

Rasmus E
Skrev om Haynes Flytt

Vi köpte flytt och städ. Vid besiktning av lägenheten såg vi att det var lite grejer kvar i vårt vindsförråd som inte hade tagits med, vilket gjorde oss lite besvikna, men överlag är vi nöjda. Jag misstolkade formuläret på hemsidan vilket gjorde att det kanske hade behövts fler personer, men flyttkillarna kämpade på bra och inget gick sönder. Städningen var inget att anmärka på.

Elena D
Skrev om Haynes Flytt

Jag är så himla nöjd med Haynes flyttfirma! Allt var gjort i tid (t.o.m klara innan utsatt tid) och bemötandet var toppen! Fick svar på alla mina frågor och var lätta att kontakta och nå Jag var lite orolig innan flytten pga saker jag har hört från andra flyttfirmor (skador på möbler osv) men allt sköttes så himla snabbt, snyggt och bra! Om jag någonsin flyttar igen ska jag absolut använda mig av Haynes igen! Rekommenderar starkt!

Eva M
Skrev om Haynes Flytt

Jag är så nöjd med flytthjälpen jag fick av Haynes Flytt. Med allt ifrån vårt inledande samtal, tydligheten i offerten, hur effektiva de var och hur bra allting gick under själva flytten. Supertrevliga, professionella och effektiva. Rekommenderar verkligen!

Kerstin I
Skrev om Haynes Flytt

Vi flyttade från hus till lägenhet med hjälp av Haynes. Allt gick väldigt smidigt, de var trevliga, proffsiga och lyhörda för våra önskemål.Vi är mycket nöjda.

Philip M
Skrev om Haynes Flytt

Vi beställde både flytt och flyttstäd. Flytten gick smidigt. Två killar dök upp och började effektivt plocka allt vi hade förberett, inga konstigheter. Att plocka upp igen gick också väldigt smidigt. Det var tydligt att dom visste vad dom gjorde. Flyttstädet blev inte 100% första gången, därav 4 stjärnor. Måste nämnas att servicen var väldigt bra, dagen efter kom dom och åtgärdade det vi hade påpekat med städet utan frågor. Det var både prisvärt och en mycket bra upplevelse, tack för hjälpen!

José M
Skrev om Haynes Flytt

Gick snabbt och trevlig personal trots vissa språksvårigheter.

Mathias F
Skrev om Haynes Flytt

Allt fungerade klockrent, duktig och trevlig personal. Haynes tog hand om packning, flytt och städ. Kan varmt rekommendera Haynes.

Magnus E
Skrev om Haynes Flytt

Enkel och snabb offert samt beställning av flytt. Lätt att få tag på firman. Mycket trevliga och noggranna flyttgubbar som var enkla att prata med under flytten. Bra pris!

Åke H
Skrev om Haynes Flytt

Otroligt bra bemötande och jättefina killar som nu har hjälpt oss vid två flyttar. Rekommenderas varmt!

Åsa L
Skrev om Haynes Flytt

Trevliga och hjälpsamma, de hjälpte mig med en oplanerad bortforsling i sista minuten under flyttstädet. Det blir tyvärr inte en 5a i betyg dock för att efter flyttstädet var klart hade jag frågor om att det inte var städat bakom spis och badkar, samt att ett fönster missat av fönsterputsen, men fick aldrig svar på detta före det var dags att betala fakturan, trotts påminnelser och bilder. Så den goda servicen försvann helt så fort fakturan var utskickad tydligen. Trist när jag fick så himla bra bemötande fram tills dess.

Paula V
Skrev om Haynes Flytt

Bra service och trevlig personal.

Åsa F
Skrev om Haynes Flytt

Mycket punktliga och noggranna! Ni överträffade mina förväntningar och jag kommer absolut att rekommendera er till vänner och bekanta! Tack så mycket för att ni levererade ett jättetungt piano till oss!

Ritva H
Skrev om Haynes Flytt

Allt gick så jättebra! Trevliga, duktiga killar,som snabbt och varsamt och på rekordtid fixade hela flytten. Flyttstädningen var också helt perfekt Jag är så nöjd och glad!

Britt J
Skrev om Haynes Flytt

Ställde upp på kort varsel, visade stor respekt mot mig som äldre och mina ägodelar

Azad Y
Skrev om Haynes Flytt

Mycket bra och trevliga killar

Cronie W
Skrev om Haynes Flytt

Det mesta var jättebra. Tyvärr blev det skador på ett bord och en lampa.

Odd O

Snabbt och Smidigt väldigt nöjd med Haynes Flytt

Carolina O
Skrev om Haynes Flytt

Återigen kunde vi inte vara mer nöjda med valet av flyttfirma. Killarna kommer in och gjorde allting så smidigt och snabbt. Vi kände oss i trygga händer från start till slut. Tack Haynes!

Cessna E
Skrev om Haynes Flytt

Professionella, lugna, trevliga, lyhörda och välorganiserade.

Ivana J
Skrev om Haynes Flytt

Killarna var toppenbra! Skötte flytten åt oss med bravur!

Åke B
Skrev om Haynes Flytt

Allt har fungerat väldigt bra med flytt till mellanlagret shurgard, så hoppas att det flyter lika bra till vår lägenhet i oktober

Rikard K
Skrev om Haynes Flytt

Smidigt och bra. Blev bra bemött och fick en flyttid som passade mig den dagen jag önskade. Möbeln som flyttades fraktades väl och kontakten med flyttfirman var friktionsfri.

Anita S

Trevligt bemötande. Effektiva.

Eva-Kari Ö
Skrev om Haynes Flytt

Två trevliga och effektiva killar kom med en bra bil. Flytten från Hjo till Trollhättan tog 4 timmar. Jag rekommenderas Haynes Flytt å det varmaste.

Helén G
Skrev om Haynes Flytt

Bästa flyttupplevelsen nånsin! Trots tyngsta flytten jag behövt hjälp med var det den bästa. Fantastiskt fint bemötande av killarna och inte en enda sak blev skavd eller skadad. Jag var orolig sen tidigare dåliga upplevelser (med många skador och knappt ingen ersättning) och kommer aldrig anlita en annan flyttfirma. Billigast och bäst!!

Kajsa W
Skrev om Haynes Flytt

Jättenöjda med både flytthjälp och flyttstädning. Trevligt bemötande av alla och smidigt att kunna låna flyttkartonger. Allt gick smidigt, vi rekommenderar Haynes!

Qualcon A
Skrev om Haynes Flytt

Mycket nöjd med Haynes. De höll tid och utförde uppdraget på ett utmärkt och trevligt sätt

Millo J
Skrev om Haynes Flytt

Kan varmt rekommendera Haynes Flytt. Fantastiskt kundfokus och alltid trevligt bemötande. Mycket seriösa, bra pris och perfekt utfört arbete på både flytt och slutstäd. Ett företag som ligger steget före sina konkurrenter i stan

Ingela A
Skrev om Haynes Flytt

Fantastiska, positiva killar, redan från 1:a början. Tog in det kunden ( jag nu då ) frågade. Gjorde allt och lite till

Linn L
Skrev om Haynes Flytt

Högsta betyg till Haynes på både flytt- och städhjälp! Vi beställde med kort varsel. Alla inblandade har varit fantastiska… hela vägen från förfrågan till utförande. Otroligt bra team som hjälpte oss. Ni är bäst! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️