HC Motor AB

hcmotor.se
  • BadgeEightYears
1 130
4.9

Välkommen till HC Motor AB! På Förrådsvägen 2A på Lidingö hittar du vår nyetablerade verkstad som grundades och numera drivs av Jonas Clausén och Tom Harriss. Hos oss kan du alltid räkna med personligt engagemang och hög servicenivå. Med siktet inställt på Volkswagen Audi Group bilar samt Volvo och BMW kan vi med 38 års gemensam...

1130 omdömen om HC Motor AB

Sedan starten hos Reco 2019

Thomas Carl Gunnar B

Mycket proffsigt och trevligt bemötande!

Britt Ingegerd V
Skrev om HC Motor AB

Bra och snabb service! Trevlig personal och rimliga priser

Jakob F
Skrev om HC Motor AB

Bilen har gått hela vägen hem 👍

Oz G
Skrev om HC Motor AB

Korrekthet och äkta service. Samt väldigt fint och mänskligt bemötande. Betryggande service och att bilen är super.

Lars Johan Henrik A

HC motor är alltid tydliga och kunniga med kunden i focus.

Leo Philip S

Helt otroliga. Ärlig och kunnig bilfirma och dessutom väldigt trevliga 10/10

Carl E
Skrev om HC Motor AB

Väldigt bra service! Allt gick smidigt, höll tidsplan och offerten.

Bror Johan B
Skrev om HC Motor AB

Alltid toppenarbete och mycket vänligt bemötande.

Dag Tomas Winston E

Proffsigt och personligt bemötande. Löste mina problem med kort varsel och till ett anständigt pris.

Uros K
Skrev om HC Motor AB

Rekommenderar starkt samt väldigt varmt bemötande.

Jan Åke W
Skrev om HC Motor AB

Trevligt och professionellt bemötande, god rådgivning och snabbt utförd service och reparation. Hit vill man återkomma med sin krånglande bil!

Andreas H

Susanne L
Skrev om HC Motor AB

Vänligt bemötande, pålitlig bedömning , perfekt utfört arbete .Tack att ni finns Hälsn Susan Lanefelt

Esther L
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande. Kompetent personal som ger stöd och vägledning kring bilens skick och framtida behov av underhåll.

Krackenberg A
Skrev om HC Motor AB

Grym service, håller vad de lovar, snabba och mycket konkurrenskraftiga priser.

Thor Brynolf Kenneth P

Mycket proffsigt och lösningsorienterat bemötande.

Christopher Oskar Martin A

Snabb och bra service med den nya och trevliga personalen.

Stina Amelie K
Skrev om HC Motor AB

Otroligt snabb hjälp och mycket trevligt bemötande m!

Anders A
Skrev om HC Motor AB

Mycket bra bemötande! Kompetent personal och tydliga besked om vidtagna åtgärder.

Lidingö Plattsättning A

Bra bemötande och snart utfört arbete Mycket brs

Jonas Christer B
Skrev om HC Motor AB

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos HC Motor AB. Trevligt bemötande från första kontakt, tydlig kommunikation genom hela processen och ett professionellt utfört arbete. Det märks att de bryr sig om både kvalitet och kundservice. Allt gick smidigt, snabbt och utan krångel, vilket uppskattas mycket. Kan varmt rekommendera HC Motor AB till andra som söker en pålitlig och seriös aktör. Stort tack för ett bra jobb!

Karin Maria P
Skrev om HC Motor AB

Enkel och ärlig bilverkstad - precis vad man behöver!

Lena Margare A
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande. Får känslan av att det vet vad de pratar om

Bengt Göran E
Skrev om HC Motor AB

Mycket kunnig ich trevlig personal. Så skönt att känna sig trygg när man lämnat in bilen hos dem. Annars brukar man ofta känna sig lurad på andra verkstäder. Kan verkligen rekommendera dem.

Jörgen L

Snabb service. Trevligt bemötande

Gustaf S
Skrev om HC Motor AB

Perfekt! Bemötandet, kostnaden, jobbet, tidsåtgången.

Eva J
Skrev om HC Motor AB

fick snabbt hjälp med det som behövdes. Tack så mycket!

Alexander Herved S

Verkligen hjälpsamma med att lös reparationen på min Mini Cooper. Även till ett väldigt bra pris. Snabba och smidiga. Bilen var klar långt innan vad jag trott. Så bara toppbetyg!

Tina S
Skrev om HC Motor AB

Trevlig och bra service, tydliga förklaringar av fel och eventuella anledningar till dom. Känns som en riktigt bra verkstad.

Christian N
Skrev om HC Motor AB

Fantastiskt bemötande, strålande service och rimliga priser.

Carl Fredrik Patrik L

Trevliga och professionella. Kontaktade HC för byte av batteri men HC föreslog en kontroll vilket visade att byte inte behövdes. Nöjd!

Jan Mattias L
Skrev om HC Motor AB

Trevligt och väldigt service minded i bemötandet. Otroligt snabb hjälp, ringde på morgonen, delar beställdes och anlände under dagen och bilen åtgärdades samma dag på eftermiddagen! Nytt rekord för mig iaf 😃

Robert H
Skrev om HC Motor AB

Snabbt att få tid. Felsökte och löste ett krångligt problem på min Audi. God kommunikation genom processen.

Annika R
Skrev om HC Motor AB

Enkla och ärliga i sin bedömning av skick och möjliga åtgärder.

Lars Magnus Ö
Skrev om HC Motor AB

Bra diagnos av vad som va fel, och rätt reparation. Seriös verkstad med stor kunskap.

Sven Olof B
Skrev om HC Motor AB

Lätt att kontakta. Snabb service. Tillmötesgående. Lösningsorienterade. Professionella.

Thor S
Skrev om HC Motor AB

Otroligt kunniga med fantastiskt bemötande och snabb hantering till väldigt bra priser

Mia Maria Elisabeth M

Mycket bra! Snabb service och noggranna

Annahoj A
Skrev om HC Motor AB

Glatt och proffsigt bemötande med hög servicenivå

Åsa H
Skrev om HC Motor AB

Snabb service. Trevlig och pålitlig personal.

Daniel Marc Geor S

Professionellt och trevligt bemötande med konkurrenskraftiga priser.

Anna Barbro Linnéa S

Mycket trevlig personal. Pålitliga, mycket bra service

Susanna H
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande, snabb service, prisvärt.

Nils A
Skrev om HC Motor AB

Fantastiskt bemötande! Jag fick lämna in bilen samma dag som vattenpumpen rasade och två dagar senare var bilen klar, till den kostnad som var överenskommen. Hela stället känns välvårdat och ”lagom” för en bilverkstad, rent och ordning utan att man som kund får känslan av att man finansierar glaspalatsen som de stora märkesverkstäderna har. En modern bilverkstad som förstår kundnyttan!

Carl Peter W
Skrev om HC Motor AB

Grymma , sociala , kunniga , helt enkelt bästa bilverkstaden i Sverige, Carl w

Kerstin Anna Birgit K

Snabb handläggning Vänligt bemötande

Vana Montage P
Skrev om HC Motor AB

Bra bemötande vid bokning. Bra utfört arbete .

Hans Erik J
Skrev om HC Motor AB

Bra bemötande och service. Byte av frambroms skivorna och belägg.

Vadims D
Skrev om HC Motor AB

Everything needed was done quickly. The guys there are very helpful and easy to communicate with.

Bo Åke N
Skrev om HC Motor AB

De har varit kunniga och mycket trevliga.