HC Motor AB

HC Motor AB

hcmotor.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till HC Motor AB! På Båtmansvägen 16 på Lidingö hittar du vår nyetablerade verkstad som grundades och numera drivs av Jonas Clausén och Tom Harriss. Hos oss kan du alltid räkna med personligt engagemang och hög servicenivå. Med siktet inställt på Volkswagen Audi Group bilar kan vi med 30 års gemensam yrkeserfarenhet...

789 omdömen om HC Motor AB

Sedan starten hos Reco 2019

Linda F
Skrev om HC Motor AB

Trevliga och prisvärda. Tog lite längre tid än förväntat, men inga problem. Kommer definitivt använda dom igen.

Styria A
Skrev om HC Motor AB

De håller vad de lovar, är ärliga och professionella i sitt arbete.

Karl Timmie Emanuel N

Trevliga grabbar. Jag var välinformerade under hela processen.

Bo Erik S
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande och de kan sin sak!

Maria Charlotta E

Ett personligt och proffsigt bemötande. En naturlig lyhördhet för kundens behov. Snabb och flexibel tidsbokning. Tydlighet om vad som skulle behöva åtgärdas - även under arbetets gång. Jag kan rekommendera HC Motor AB alla gånger!

Birgit E
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande, tydliga uppgifter om vad som behövde lagas, snabb åtgärd

Max Ove Arnold O
Skrev om HC Motor AB

Väldigt proffsiga och kunniga!

Carl Richard A
Skrev om HC Motor AB

Vänligt och proffsigt bemötande. Inga konstigheter med att fixa även ett litet jobb. Lätt att få tid. Andra gången jag anlita dem. Första gången AC service nu byte av vredet för backspegeln justering. Kommer absolut komma tillbaka.

Stefan Mikael K
Skrev om HC Motor AB

bra sortiment och snabb leverans

Österdahls F
Skrev om HC Motor AB

Snabb service, trots att jag inte är stamkund Tillmötesgående och kundfokuserad Rekommenderas

Ingrid A
Skrev om HC Motor AB

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderar företaget.

Paul H
Skrev om HC Motor AB

I seldom write reviews, but I am going to make an exception here - I cannot recommend this Audi / VW workshop highly enough. Their expertise and professionalism in all areas shines refreshingly through like a beacon in comparison to some larger workshop chains I have taken my Audi A4 to over the years. Paul H.

HC Motor AB gillar detta
Lars Peter F
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande och snabb och bra service av kunnig personal

Knut Robert S
Skrev om HC Motor AB

HC Motor AB blev jag rekommenderad av en bekant. Genom ett saklighet och professionellt bemötande är jag så nöjd, att jag snart ska anlita dem igen.

Nils Robert A
Skrev om HC Motor AB

Otroligt bra service och jag är mycket nöjd.Tack.

Ann-Britt S
Skrev om HC Motor AB

I’m very satisfied about service and results

Happy Thoughts I Stockholm A

Så som man vill att en bilverkstad skall fungera. Personligt, engagerat och den där lilla extra omsorgen man så sällan möter. Har sedan ett par år tagit hand om min Audi A7 till full belåtenhet. Och lite till. Kan därför varm rekommendera HC Motor AB

Lars Ingolf W
Skrev om HC Motor AB

Ett mycket trevligt bemötande och ett kompetent intryck.

Stefan L
Skrev om HC Motor AB

Otroligt proffsiga och gör att som ska göras. Frågar och ser att som behöver göras. Mycket bra!

Lars Lennart W
Skrev om HC Motor AB

Mycket positivt bemötande och service i toppklass!

Akbar K
Skrev om HC Motor AB

Kontaktade HC Motor för byte av oljan i automatväxellådan och allt gick klockrent trots att det är en aning knepig modell. Trevligt & professionellt bemötande. Rekommenderas starkt. 10 av 10!

Eva Kristina I
Skrev om HC Motor AB

Alltid lika nöjd med både bemötande och arbete Topp !

Henrik Lennart Ingva E

Personligt och proffsigt bemötande! Generellt mycket hög servicenivå. Har alltid löst mina problem som uppstått med bilen på ett väldigt smidigt och bra sätt. Rekommenderas varmt!

David Andreas E
Skrev om HC Motor AB

Toppen service och trevlig personal

Stefan T
Skrev om HC Motor AB

HC Motor har koll på grejerna, bra kommunikation, snabba och tydliga offerter, lätt att få tider, bra dokumentation av utfört arbete och dessutom trevliga! Jag är mycket nöjd, rekommenderas! Stefan t

Lisa Karolina W

En Riktig bilverkstad 👍 Snabb bea service

Lennart Peter K
Skrev om HC Motor AB

Sådan stor skillnad i attityd mot andra verkstaden . Toppklass och verkstaden jag använder i framtiden

Carl Henrik K
Skrev om HC Motor AB

Mycket lätt att ha att göra med. Resonerande och rimliga när det kommer till kostnader och tider. Dessutom trevliga. Jag är en bilintresserad person och har en bil på verkstad för jämnan. Rekommenderar starkt HC motor.

Håkan J
Skrev om HC Motor AB

Mycket tillmötesgående personal och gör alltid ett bra jobb. Rekommenderar inga onödiga arbeten utan verkar ha bilägarens intresse i fokus. Toppställe.

Susanne P
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande, bra utfört arbete och prisvärt.

Sylvia Katarina L

Professionellt kundbemötande! Positivts & mkt vänliga Fräscha lokaler ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eva Kristina C
Skrev om HC Motor AB

Utomordentligt bra bemötande i telefonen med optimistIska kommentarer att de kunde åtgärda problemen med bilen. Vid ankomsten klockan 14:00 var det samma positiva bemötande. Bilen skulle säkert vara klar nästa förmiddag! Gissa om förvåningen var stor när Tom ringde klockan 16:00 och sade att bilen var klar. Bytt skivor, bromsbelägg och blästrat oken samt bytt batteri! Det kan inte bli bättre! Och vad rent och snyggt det var i verkstaden! Tack för att ni finns!

Jeanette Caroline S

Otroligt bra service, alltid tillmötesgående och behjälpliga!

Maria Elisabet M
Skrev om HC Motor AB

Mycket trevlig och informativ personal. Kunde inte bli bättre.

Sara Viola He S
Skrev om HC Motor AB

Tom,Jonas och Leo är de bästa bilmekaniker på Lidingö. Fantastiskt service, bemötande, priser och jag kommer alltid att serva min bil hos HC motor!!!

Carl Magnus T
Skrev om HC Motor AB

Mycket trevliga och effektiva. Ringde upp för ett bromsbeläggbyte. Fick tid dagen efter, bilen klar på en timme. Perfekt.

Pär Thore Marcus J

Snabbt, smidigt och vänligt bemötande.

Bengt Lennart L
Skrev om HC Motor AB

God tillgänglighet, ganska bra pris. Levererade som utlovat

Torö Svinhus A
Skrev om HC Motor AB

Fantastiskt bemötande, mycket proffsigt team!

Rolf Morgan Ö
Skrev om HC Motor AB

Trevligt och proffsigt!verkar kunna sitt jobb!

Kraft Lidingö A
Skrev om HC Motor AB

Snabb bra service till rätt pris

Rolf Filip S
Skrev om HC Motor AB

Bra jobbat håller vad dom lovar jag fick hjulinställning gjor och dom har en modern verkstad med fin utrustning

Perfect Fools A
Skrev om HC Motor AB

Fantastiskt bra bemötande och service

Ann-Charlott Mari M

Trevligt bemötande. Fick prisuppgift

Ingegerd Kristina E

Väldigt trevligt bemötande, högkvalitet på reparationen, klockren ombesiktning och rimliga priser. Nöjd!

Ann Margareta F
Skrev om HC Motor AB

Trevligt bemötande och snabbt utfört arbetet!

Sofie Elisabet K
Skrev om HC Motor AB

Trevligt och professionellt bemötande. Höll tidsangivelse och kostnadsesrimat

Sahin K

Jag som kund är väldig nöjd med HC Motor Bemötande v

Chammiran D
Skrev om HC Motor AB

Lämnade in bilen för en framvagnsinställning, blev väldigt proffsigt bemött. Svårt för mig att uttala mig om utförandet men bild rullat bra mycket bättre. Jag rekommenderar HC Motor AB

Annette W
Skrev om HC Motor AB

Som alltid jätte professionellt och utmärkt service!