HC Motor AB
Välkommen till HC Motor AB!
På Båtmansvägen 16 på Lidingö hittar du vår nyetablerade verkstad som grundades och numera drivs av Jonas Clausén och Tom Harriss. Hos oss kan du alltid räkna med personligt engagemang och hög servicenivå.
Med siktet inställt på Volkswagen Audi Group bilar kan vi med 30 års gemensam yrkeserfarenhet hjälpa dig med alla typer av problem med din bil. Vi är båda fabriks-utbildade tekniker och besitter den kunskap och kärlek till märkena som få andra verkstäder har. Som märkesspecialist med hög kvalitet till ett rimligt pris är vi rätta vägen att rulla! Varmt välkommen att be om en offert hos oss!
Utmärkelser
750 omdömen om HC Motor AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om HC Motor AB
Trevligt och proffsigt!verkar kunna sitt jobb!
skrev om HC Motor AB
Snabb bra service till rätt pris
skrev om HC Motor AB
Bra jobbat håller vad dom lovar jag fick hjulinställning gjor och dom har en modern verkstad med fin utrustning
skrev om HC Motor AB
Fantastiskt bra bemötande och service
Trevligt bemötande.
Fick prisuppgift -
skrev om HC Motor AB
Väldigt trevligt bemötande, högkvalitet på reparationen, klockren ombesiktning och rimliga priser. Nöjd!
skrev om HC Motor AB
Trevligt bemötande och snabbt utfört arbetet!
skrev om HC Motor AB
Trevligt och professionellt bemötande. Höll tidsangivelse och kostnadsesrimat
Jag som kund är väldig nöjd med HC Motor Bemötande v
skrev om HC Motor AB
Lämnade in bilen för en framvagnsinställning, blev väldigt proffsigt bemött. Svårt för mig att uttala mig om utförandet men bild rullat bra mycket bättre.
Jag rekommenderar HC Motor AB -
skrev om HC Motor AB
Som alltid jätte professionellt och utmärkt service!
skrev om HC Motor AB
Som vanligt bra bemötande precis som vanligt . Lättsam ton. Inget tjafs. Begärd service utförd samt att man hittade behövlig reparation.
Trevligt kundbemötande
Utförd bilservice efter kundens och bilens önskemål
Till en faktura som man gladeligen betalar -
skrev om HC Motor AB
Mycket bra. Vi har anlitat dom ett flertal gånger för bra jobb och trevligt bemötande av personalen.
skrev om HC Motor AB
Jonas och Tom på HC Motor supporterade även denna gång med en reparation av vår Audi Q5. Trevligt, snabbt och professionellt bemötande och service som vanligt.
Mvh
Magnus -
skrev om HC Motor AB
Bra kundbemötande samt kompetena !
skrev om HC Motor AB
Mycket trevligt & proffisionellt bemötande. Relevant och tydlig information om planerade arbeten och kostnaderna för dem.
God information och rekommendationer om vad som är på gång.
Jag är en mycket nöjd och återkommande kund. -
skrev om HC Motor AB
Mycket trevligt bemötande, fick på förhand reda på kostnaden, de ringer och frågar om ett torkarblad som är dåligt om de ska byta det. Känner mig trygg.
skrev om HC Motor AB
Väldigt nöjd med service och bemötande
skrev om HC Motor AB
Alltid lika trevligt och proffesionellt bemötande!
skrev om HC Motor AB
Bra service för bra pris och väldigt trevlig personal
skrev om HC Motor AB
Mycket bra service nivå! Kunnig personal.
skrev om HC Motor AB
Bästa bilverkstad på Lidingö.
skrev om HC Motor AB
Service av min Audi och byte av bromsskivor/bromsbelägg fram. Allt på topp!
skrev om HC Motor AB
Trevligt bemötande. Bra service. Kunniga.
skrev om HC Motor AB
Gick smidigt och snabbt och har bara bra att säga.
skrev om HC Motor AB
Strålande bra oberoende verkstad. Erfarna, kunniga och kommunikativa killar som kan sin sak. De tog hand om min Audi A4 på bästa möjliga sätt. Rekommenderas värmt!
skrev om HC Motor AB
Grymt snabb service och väldigt tillmötesgående personal.
skrev om HC Motor AB
Professionell personal med trevligt bemötande
skrev om HC Motor AB
Super bästa verkstaden,snabb service till rätt pris
skrev om HC Motor AB
Proffsigt och trevligt bemötande på alla sätt!
skrev om HC Motor AB
Superfint bemötande och hjälp när vi behövde göra service på vår bil. Som grädden på moset fick jag hjälp med att bli hämtad på jobbet då vi hade den inlämnad den värsta snödagen på året. Tusen tack för hjälpen och fint bemötande! Vi kommer defenitivt tillbaka nästa gång vi behöver hjälp med bilen!
skrev om HC Motor AB
Är gammal kund till HC Motor och bekräftar återigen det förstklassiga mottagandet, kommunikationen i samband med hanterandet av bilen och är sammanfattningsvis mycket nöjd med HC Motor.
skrev om HC Motor AB
Jättebra service och mycket trevliga! Mycket nöjd med mitt första besök (oljeservice) och kommer definitivt tillbaka. Hög kvalitet och prisvärt.
Otroligt duktiga och supertrevliga
skrev om HC Motor AB
Bästa kundservice och bemötande man kan tänka sig. Jag rekommenderar HC Motor till alla jag känner. Tack!
skrev om HC Motor AB
Trevliga och noggranna, aldrig något problem.
skrev om HC Motor AB
Lätt att få tid för service, snabba och trevligt bemötande. Bjöd på spolarvätska 😊
skrev om HC Motor AB
Jag fick ett bra bemötande sv HC-Motor och en noggrann genomgång av min Skoda. Också tips på saker att åtgärda. Priserna för service är klart konkurrenskraftiga. Jag är nöjd med tjänsten.
skrev om HC Motor AB
Bra bemötande och problemet löstes
skrev om HC Motor AB
Gjorde service på min Audi RS3 hos HC Motor. Lätt att få tid, trevligt bemötande, prisvärt, schyssta lokaler och väldigt flexibla för att kunna möta mina behov. Kunniga och hjälpsamma framförallt! Rekommenderas varmt!
skrev om HC Motor AB
Alltid snabba och superb service👍🤩
skrev om HC Motor AB
Ett trevligt och professionellt bemötande av en mycket kunnig personal
skrev om HC Motor AB
Alltid trevliga, effektiva och professionella. Rekommenderas.
skrev om HC Motor AB
Utmärkt bemötande. Vi hade ett problem som kvarstod från andra verkstadsbesök. HC Motor löste det.
skrev om HC Motor AB
God service och stort kunnande till ett bra pris.
skrev om HC Motor AB
Trevligt bemötande. Snabb och proffsig service.
skrev om HC Motor AB
Så trevliga och verkar också vara väldigt kompetenta.
skrev om HC Motor AB
Alltid lika bra! 🤟🏽 Ett företag som man kan lita på!
skrev om HC Motor AB
VW service. Smidig kontakt och väl utfört arbete.