Heidenreich el AB

14 omdömen om Heidenreich el AB

Sedan starten hos Reco 2026

Hans B
Wrote about Heidenreich el AB

Jag är jättenöjd med Heidenreich el AB. Väl utfört arbete, och lätt att ha att göra med.

Fredrik H
Wrote about Heidenreich el AB

Bra service och ett bra bemötande.

MARTIN M
Wrote about Heidenreich el AB

Har anlitat bolaget vid flertalet tillfällen. Micke är lyhörd, duktig och prisvärd :) REK!

Brett B
Wrote about Heidenreich el AB

Proffsigt och seriöst elektriker.

Svar från Heidenreich el AB

Tack för det fina omdömet! Alltid ett nöje att få hjälpa er på Brett Bygg. Tack för förtroendet! /Micke

Sandra H
Wrote about Heidenreich el AB

Micke var effektiv och utförde sitt arbete på ett professionellt sätt.

Svar från Heidenreich el AB

Tack för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva! Tack för förtroendet! /Micke

Abdu D
Wrote about Heidenreich el AB

Ringde runt till många elfirmor då jag behövde köpa batterier till min solcells anläggning. Micke på Heidenreich El visste exakt vad service innebär! En vecka tog det sedan var mina batterier på plats! Jobbet var exceptionellt utfört, snyggt och prydligt. Han städade upp efter sig så det såg bättre ut än när han började :). Rekommenderas starkt!

Svar från Heidenreich el AB

Tack Abdu, för det fina omdömet och rekommendationen! Kul att vi kunde få batterierna på plats snabbt och smidigt. Tack för förtroendet! /Micke

Erik S
Wrote about Heidenreich el AB

Vi är mycket nöjda med alla de arbeten som har utförts.

Svar från Heidenreich el AB

Tack Erik, för det fina omdömet! Alltid trevligt att få hjälpa er och tack för fortsatt förtroende! /Micke

Marie P
Wrote about Heidenreich el AB

Snabbt och jättebra. Kunde inte vara bättre!

Svar från Heidenreich el AB

Tack för det fina omdömet! Kul att kunna hjälpa till och tack för förtroendet! /Micke

Stefan S
Wrote about Heidenreich el AB

Otroligt proffsig och enkel att ha att göra med samt prisvärd!

Svar från Heidenreich el AB

Tack Stefan, för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva! Tack för förtroendet! /Micke

Jonas E
Wrote about Heidenreich el AB

Micke och hans kollegor är kanon! Tryggt enkelt och proffesionellt från start till slut. Vi kommer aldrig anlita någon annan elektriker.

Svar från Heidenreich el AB

Stort tack för det fina omdömet och för förtroendet! Det uppskattas verkligen och ni är alltid välkomna att höra av er. /Micke

Jimmy M
Wrote about Heidenreich el AB

Heidenreich el är har utfört flera installationer hos mig och gör alltid ett bra arbete, är pålitlig och trevlig. Kan varm rekommendera honom.

Svar från Heidenreich el AB

Tack Jimmy, för det fina omdömet och rekommendationen! Alltid lika trevligt att få hjälpa till. Tack för förtroendet! /Micke

Johan S
Wrote about Heidenreich el AB

Jag har anlitat Heidenreich el AB vid ett antal tillfällen och alltid varit mycket nöjd. Snabb återkoppling. Mycket bra kommunikation. Väl utfört arbete.

Svar från Heidenreich el AB

Tack Johan, för det fina omdömet och för att du återkommande väljer att anlita mig. Tack för förtroendet! /Micke

Nouraldin D
Wrote about Heidenreich el AB

Riktigt bra upplevelse från början till slut. Väldigt trevligt och professionellt bemötande, bra kommunikation och framför allt ett otroligt väl utfört arbete. Noggrann, kunnig och lösningsorienterad, och man märker att kvaliteten är viktig. Allt blev snyggt och precis som vi hade tänkt oss. Känns tryggt att hitta en elektriker man verkligen kan lita på. Rekommenderas varmt!

Svar från Heidenreich el AB

Tack Nour för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen. /Mikael H

Magnus D
Wrote about Heidenreich el AB

Vi hade ett kök som skulle rustas upp efter drygt 20 år. Det mesta i elväg visade sig vara hejsanhoppsan-lösningar. Micke mätte fram alla fel, fixade det by the book och hittade riktigt bra Plejdlösningar. En kanontrevlig och ytterst kompetent elektriker som tar ansvar för hela jobbet!

Svar från Heidenreich el AB

Tack Magnus för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva! Det blev en bra lösning med Plejd i köket. Tack för förtroendet! /Micke