HelloLilly

HelloLilly

www.hellolilly.se
  • BadgeFourYears
4.6

Vi hälsar dig välkommen till HelloLilly! Vi är passionerade över att förbättra matchningen mellan arbetsgivare, utbildningsanordnare och arbetssökande, och våra tjänster är utformade för att minska arbetslösheten i Sverige och säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats. Våra rekryteringstjänster hjälper företag som är...

306 omdömen om HelloLilly

Sedan starten hos Reco 2023

Kannan R
Skrev om HelloLilly

Jag har haft en mycket positiv upplevelse med HelloLilly och Rusta och Matcha-programmet. Lidia har varit stödjande, vänlig och mycket hjälpsam under hela processen. Hennes vägledning och uppmuntran har gjort stor skillnad för mig. Jag uppskattar verkligen coachningen och stödet.

Sami Said Y
Skrev om HelloLilly

Tack HelloLilly och tack Paolo specifikt. Han har varit ubderbar och hjälpsam under min resa här. /Sami

Abbe W
Skrev om HelloLilly

Stort tack till Sylvie-Ann för all hjälp under min tid hos HelloLilly och hjälpt mig ta mig fram till att få ett jobb. Jag känner att jag fick hjälp med allt jag behövde för att komma vidare.

Alina M
Skrev om HelloLilly

Stort tack till min handledare Lidia på Hellolilly. Hon är väldigt tydlig, direkt och stöttande i sitt sätt att ge feedback. Hon hjälpte mig att utvecklas mycket under min tid där, och jag kan varmt rekommendera henne som handledare.

Denize V
Skrev om HelloLilly

Elham var min coach på Hello Lilly. Super trevlig och hon supportade verkligen mig hela vägen. Var deltagande under en mindre period än planerat pga studier, men hon stöttade mig hela vägen. Från början till slut + hon skrev lite då och då efter jag hade börjat med min utbildning för att veta om jag trivdes i min skola, jätte gulligt av henne. Tyckte att min korta upplevelse hos Hello Lilly var lärorik. Jag lärde mig lite mer om mina livs mål och saker jag kan tänka mig att göra i framtiden.

Rikard W och Denize V gillar detta
Nabil I
Skrev om HelloLilly

HelloLilly gave me good support during my time in Rusta och Matcha. The coach was helpful, professional, and easy to communicate with. I appreciated the guidance and encouragement during my job search. I can recommend HelloLilly to others who are looking for support in finding work

Svar från HelloLilly

Thank you for your wonderful review! Great to hear that it worked well with your coach and that they provided guidance and help in your job search. Thanks for the recommendation and best of luck in your future endeavours! Kind regards, The team at HelloLilly 💙

Erik B
Skrev om HelloLilly

Jag har bara goda ord att säga om min handledare Sofia hos HelloLilly på Medborgarplatsen. Hon har hjälpt mig med att hitta annonser och försökt få fram relevanta kontakter inom branschen jag sökt jobb inom, men framför allt har hon verkligen stöttat mig hela tiden vilket är guld värt. Jag har också fått vara med på många bra och intressanta föreläsningar online med HelloLilly och kan varmt rekommendera dem.

Svar från HelloLilly

Tack för dina fina ord! Det glädjer att ni har lyckats få relevanta kontakter inom den bransch du söker inom och att du har fått konsekvent stöttning i arbetssökandet. Kul även att föreläsningarna har varit intressanta! Tack själv för din insats och stort lyckat till framöver! Bästa hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Ashan S
Skrev om HelloLilly

Jag vill gärna lämna ett omdöme om min coach Sofia Smetanina/Stilas Medborgarplatsen 25 inom Rusta och Matcha. Redan från första dagen har hon varit mycket engagerad i mitt arbetssökande. Hon har aktivt hjälpt mig med tips, råd och kontakter med arbetsgivare, vilket har varit till stor hjälp för mig. Utöver sitt professionella stöd har Sofia alltid varit väldigt snäll och trevlig. Under hela perioden har hon skapat en trygg och positiv känsla, och jag har nästan upplevt det som att jag umgåtts med en nära väninna. Jag...

Svar från HelloLilly

Tusen tack för att du tog dig tiden att dela med dig av dina fina ord! Toppen att samarbetet har fungerar bra och att Sofia har varit engagerad och hjälpsam. Väldigt fint att höra att vi har lyckats med ett personligt bemötande och värdefull information, både från Sofia och övriga i teamet! Återigen tack och stort lycka till framöver! Bästa hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Andrea Kristin Natalie S

Går Rusta och Matcha och är verkligen supernöjd över allt. Coachingen är verkligen fokuserad på individnivå och jag har fått ta tag i många grundproblem som på olika vis bromsat min utveckling tidigare, jag är helt klart en starkare person idag tack vare er.

Svar från HelloLilly

Tack för att du tar dig tiden att återkoppla! Fint att det har funkat bra och att coachningen har ökat farten i arbetssökandet! Återigen tusen tack för dina fina ord och stort lycka till framöver! Bästa hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Petra S
Skrev om HelloLilly

Jättebra stöd och effektiv hjälp som ledde till att jag fick ett jobb. Tack så jättemycket. :)

Svar från HelloLilly

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att stödet kändes givandet och grattis till det nya jobbet! Tack själv och lycka till framöver! :)

Eva Monica K
Skrev om HelloLilly

Min coach Kai i Helsingborg och Landskrona var toppen, han hjälpte mig till min utbildning och försöker alltid hitta svar på frågor jag har. Kan inte nog berömma han för sitt arbete han lägger ner, för att hjälpa på bästa sätt dom som är arbetslösa. Rekommenderar han mycket.

Svar från HelloLilly

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Fint att höra att Kai stöttade dig till din utbildning och att det funkade bra, han kommer bli definitivt bli glad att höra det! Tusen tack och stort lycka till i utbildningen och framöver också! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Anna Elisabeth G

Jobbcoachen Nina i Malmö var guld värd under min arbetslöshet. Jag hade inte så stort behov av att få hjälp med att hitta passande platsannonser eller intervjuteknik, men desto mer av en inlyssnande och peppande person som påminde mig om mitt värde. Tack för att du trodde på mig Nina och för HelloLillys workshops som jag kunde hänga upp vardagen på.

Svar från HelloLilly

Tusen tack för dina fina ord! Toppen att Nina var stöttande och peppande och hon var en positiv drivkraft i arbetssökandet. Hon kommer bli super glad att läsa det här! Fint att även workshop tillfällena kändes som ett värdefullt stöd! Stort lycka till framöver nu! Vänliga hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Per Arne Emil W

Under 4 månader har jag haft Sofia S som coach på Lernia/ Numera Hello Lilly inom Rusta & Matcha på deras Kontor vid Medborgarplatsen. Sofia har haft ett bra bemötande och driv samt varit stöttande mot mitt mål. Under våra coach samtal har vi tillsammans bollat olika ideer för att jag ska komma vidare ut i arbete. Sofia hittade en tjänst som skulle passa mig dock var det långt tidsmässigt/ avståndsmässigt att pendla, så tanken väcktes hos mig att det måste ju finnas liknande företag närmre min bostad. Så jag började...

Svar från HelloLilly

Hej Emil! Stort tack för att du tog dig tiden att återkoppla! Fint att höra att Sofia var stöttande i dina mål och fungerat varit ett bollplank i arbetssökandet. Toppen att du själv har varit drivande i ditt arbetssökande och att Sofia har varit stöttande i den processen och att det har blivit ett lyckat samarbete! Stort tack för rekommendationen och lycka till nu i det nya jobbet och framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Malin Linneá J

Jag fick verkligen den hjälp som jag behövde, tyckte verkligen att de olika seminarier och de workshops jag hade fick in mig i rätt tankebanor. Jag hade inte tagit steget att börja plugga och söka vissa jobb om jag inte fått hjälp! Sedan så är det som hjälpte mig mest min jobbcoach som verkligen lugnade mig i situationen och fick mig att känna mig så välkommen. Våra möten var det som fick mig att börja tänka på vad det är jag faktiskt vill i livet, Tack!

Svar från HelloLilly

Stort tack för dina fina ord! Toppen att höra att du fick relevant hjälp och att workshop tillfällena och seminarierna satte dig i rätt riktning och gav nya tankar om både studier och jobb. Fint att coachen skapade en lugn miljö och fick dig på rätt spår! Stort tack själv och lycka till framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Evelina M
Skrev om HelloLilly

Super bra coach och man får verkligen stöd och all hjälp man kan få tack Gisella!

Svar från HelloLilly

Tack så mycket för din feedback! 🌟 Ser till att Gisella tar del av dina fina ord, hon kommer verkligen uppskatta det. Lycka till framöver! Vänligen, Teamet på HelloLilly 💙

Saliha A
Skrev om HelloLilly

Jag kan varmt rekommendera Tamara i Skärholmen som jobbcoach. Hon är engagerad, lyhörd och ger verkligen stöd som gör skillnad. Tamara har hjälpt mig att växa och känna mig mer trygg i min väg framåt. 🌟

Svar från HelloLilly

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöm! Tamara kommer verkligen uppskata dina fina ord! Vi alla önskar dig stort lycka till nu! 🌟

Jafari I
Skrev om HelloLilly

Helt positivt upplevelse. Jag är väldigt nöjd med min tid inom karriärvägledning på HelloLilly i Danderyd. Min handledare Elham har varit otroligt snäll, stöttande och kunglig. Vid frågor eller funderingar har hon varit snabb med att återkoppla

Svar från HelloLilly

Tack så mycket för dina ord! Vad kul att du har är nöjd med din tid hos oss och i programmet med Elham. Vi strävar alltid efter att var så snabba och flexibla som möjligt när det finns frågor eller funderingar! Stort lycka till framöver! 💙

Anna H
Skrev om HelloLilly

Min kontaktperson på HelloLilly i Landskrona var verkligen toppen! Han var duktig och energisk - och dessutom jättetrevlig. Jag såg alltid fram emot våra träffar!

Svar från HelloLilly

Hej Anna, Tack så jättemycket för ditt fina omdöme! Härligt att du trivdes så bra och att mötena var så givande för dig. Vi alla önskar dig stor lycka framöver! 💙

Emilia S
Skrev om HelloLilly

Jag är väldigt nöjd med min tid inom karriärvägledning på HelloLilly i Danderyd. Genom olika uppgifter har jag fått möjlighet att utforska mig själv och upptäcka utbildningar och vägar som passar mig. Min handledare Elham har varit otroligt snäll, stöttande och lätt att prata med. Hon har skapat en trygg miljö och jag har känt mig väldigt bekväm här :)

Svar från HelloLilly

Tack så mycket för ditt omdömde! Kul att du trivdes och utvecklades i programmet karriärvägledning med Elham. Så himla härligt att få läsa om din upplevelse. Stort lycka nu! 💙

Marie Ann-charlotte O

Går rusta och matcha i Ronneby nu HelloLilly fd Lernia och trivs mycket bra i gruppen . Peppar varandra trots att man varit arbetssökande länge nu

Svar från HelloLilly

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Härligt att höra att du trivs så bra och att ni verkligen peppar varandra i gruppen. Önskar dig all lycka framöver! 💙

John Boris K
Skrev om HelloLilly

Detta var långt mycket bättre och trevligare än mina förväntningar. Min handledare på Ronnebykontoret var mycket trevlig och grymt engagerad i min situation som arbetslös. Hon/Zarre Othman gjorde allt för att hjälpa till på bästa sätt för att få ett nytt arbete. Dels för att puffa på mina egna bra sidor samt delge sina kontakter för att man skulle få jobb så snart som möjligt. Mvh en som blev/är väldigt nöjd det det samarbete jag fått av handledaren Zarre Othman och av Lernia/HelloLilly Ronneby.

Svar från HelloLilly

Hej,☀️ Tack så hemskt mycket för dina fina ord! Det är superkul att höra om din tid hos oss och att Zarre kunnat bidra med sånt engargerat stöd. Speciellt att det överträffade dina förväntningar mot programmet. Uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att skriva så utförligt om din tid. Önskar dig all lycka framöver! 🌟

Tobia A
Skrev om HelloLilly

Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera det till alla.

Svar från HelloLilly

Kul att du är nöjd med din tid hos oss! Tack så mycket för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Stort lycka till nu! 🌟

Kim Thomas Arne S

Jag känner att jag fått riktigt bra stöd samt kunnat utvecklas inom mitt jobbsökande på ett effektivt sätt. Pontus på HelloLilly är riktigt bra som coach

Svar från HelloLilly

Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme. 💙 Superkul att höra att din tid med Pontus och HelloLilly varit värdefull för dig. Vi önskar dig stort lycka till framöver!🌟

Gustav Jerker Nils O

Min coach Pontus var mycket duktig och vägledde mig rätt. Hade alltid idéer hur man skulle komma vidare. Rekommenderar starkt HelloLilly i Olofström.

Svar från HelloLilly

Tack för dina fina ord! Fint att höra att det gick bra med Pontus och att du fick rätt vägledning i karriären! Stort lycka till framöver! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly

Dick Tommy Ingemar L

Super trevlig, kunnig, omtänksam . Pontus i Olofström.

Svar från HelloLilly

Tack så hemskt mycket för din fina åtrekoppling.🌟 Vi önskar dig stort lycka till framöver! Vänligen, Teamet på HelloLilly 💙

Signe Nina Caroline F

Jag har gått på Karriärvägledning tidigare och tycker att det är en bra möjlighet för oss alla att få chansen och få reflektera över sig själv och sina möjligheter i arbetslivet. Genom den själv inventering jag har fått göra har den synliggjort att nyttja mina erfarenheter och kompetenser i social interaktion. KVL har öppnat olika möjligheter för mig i yrkeslivet. Det är viktigt att man har en god vägledare och här vill jag tacka Elham.

Svar från HelloLilly

Tack så mycket för ditt fina omdömme! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att återkoppla. Kul att programmet har lett till möjligheter i yrkeslivet för dig och att det har fungerat så bra med Elham. Hon kommer bli glad av att höra din feedback. Stort lycka till i yrkeslivet nu! Bästa hälsningar, HelloLilly 🩷

Justyna C
Skrev om HelloLilly

Har inte varit så länge med men jag är jätte nöjd

Svar från HelloLilly

Hej Justyna, Tack så mycket för ditt fina omdöme, kul att du är så nöjd! Vänligen, Teamet på HelloLilly 🩷

Bernard B
Skrev om HelloLilly

Att välja Hello Lilly för jobbcoachning var ett av de bästa karriärbesluten jag någonsin tagit. Att arbeta med Åsa var en otrolig upplevelse; hon gav ovärderligt stöd i att förfina mina intervjutekniker och skapa ett CV som sticker ut. De individuella sessionerna var särskilt effektfulla och erbjöd personlig vägledning om de viktigaste färdigheterna som behövs för ett framgångsrikt jobbsökande. Tack vare denna skräddarsydda metod säkrade jag en ny roll inom bara två månader. Jag rekommenderar starkt deras tjänster till alla som vill höja sin nivå.

Svar från HelloLilly

Tack så hemskt mycket för dina fina ord! 💙 Superkul att läsa om din upplevelse i de olika segmentent med Åsa och att hennes stöd ledde till en ny roll så snabbt. Vi alla önskar dig stor lycka i din nya roll och i karriären framöver! 🌟

Nadeschda Lucia Ingeborg L

Varmt och personligt bemötande med engagemang och tydlig vägledning. Rekommenderas 5/5

Rikard W och 3 andra gillar detta
Svar från HelloLilly

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden för att skriva vad du tycker om din tid på HelloLilly Stort lycka till framöver! 💙

Siri Linnea Luong A

Jag har haft karriärvägledning (kvl) i Danderyd hos HelloLilly. Min karriärhandledare har varit Elham. Jag har fått hjälp genom en start på vägen att börja plugga för min framtida mål! Det är att nå till att bli biolog inom djur. Jag har kunnat hitta rätt kontakt med komvux och veta vilka kompletteringar jag behöver ta. Jag tycker att det har varit roligt och trevligt att få möta andra som behöver hjälp med liknade som mig själv antingen gällande jobb eller plugget. Min handledare har varit bra stöd till mig och gett...

Svar från HelloLilly

Tusen tack att du tog dig tiden att återkoppla! Så fint att höra att det gick bra i karriärvägledningen med Elham och att du fick vägledning för hur du kan nå dina framtida mål och att du hittade rätt med komvux för att komplettera. Kul att höra att det även fungerade bra i gruppen, och att du och Elham lyckades kombinera jobb och studier och att du fick en knuff framåt. ElhamStort lycka till nu framöver och lycka till med dina framtida studier! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly ☀️

Cecilia Saskia Maria L

Hello Lilly är en fantastisk livlina att få stöd ifrån när jobbsökandet känns tungt. För mig personligen känns det som att min coach har lyft mig ur mina mörka tankar när jag får nej efter nej från arbetsgivare. Och att Hello Lilly ser helhetsbilden av den arbetsökandes situation är viktigt vilket belyses under fina workshops och seminarier.

Svar från HelloLilly

Så fint att höra och tack för ditt fina omdöme! Fint att din coach stöttade dig under ditt arbetssökandet och var till hjälp under en tuff tid. Kul att du uppskattade både workshops och seminarierna och att det kanske gav nya perspektiv! Stort lycka till nu framöver! Bästa, Teamet på HelloLilly 💙

Rickard C
Skrev om HelloLilly

Jag uppfattade Hello Lilly som ett seriöst företag med en ambition att vilja hjälpa mig framåt under den mycket trista tiden som arbetslös. Deras seminarier var ojämna i kvalité men jag tror att resurserna var mycket begränsade. I vår grupp skapade vi en bra dynamik och trevlig vänskap som jag uppskattade.

Svar från HelloLilly

Tack för att du tog dig tiden att återkoppla! Tack för dina fina ord och att tiden här kändes hjälpsam. Bra att du tar upp att seminarierna känndes ojämna och vi försöker ständigt förbättra oss där och anpassa dem utifrån de som går hos oss. Ta gärna kontakt med oss för synpunkterna! Fint ändå att ni hade en bra dynamik i gruppen ändå: Stort lycka till framöver! Bästa, Teamet på HelloLilly 💙

Andrea S
Skrev om HelloLilly

Min coach var mycket duktig och vägledde mig i rätt riktning. Ställde alltid upp, svarade på frågor och jag kände mig mycket trygg med honom. Kan varmt rekommendera Hello Lilly Helsingborg.

Svar från HelloLilly

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick bra vägledning och att det kändes tryggt. Stort lycka till nu framöver!!! Varma hälsningar ☀️ Teamet på HelloLilly

François Hervé P

Jag kan varmt rekommendera HelloLilly. De hjälpte mig i min jobbsökarprocess och det som verkligen gjorde skillnad var coachningen. Även om vi inte lyckades hitta en perfekt matchning via deras nätverk, främst på grund av att jag arbetar inom marknadsföring, upplevde jag att deras styrka låg i det personliga stödet. Jag fick en dedikerad coach som genuint brydde sig om min utveckling och min framgång. Det kändes som att ha någon vid min sida som verkligen investerade tid, energi och engagemang i min process. Jag fick...

Svar från HelloLilly

Stort tack för din utförliga och fina återkoppling! Så härligt att höra att du har haft en bra upplevelse och fått personligt stöd som har gjort skillnad i din jobbsökningsprocess. Det glädjer att det fungerade bra med coachningen och att det kändes genuin och personlig, det är något vi lägger extra fokus på, så din coach kommer nog bli toppen glad av att läsa det här! Stort lycka till framöver och lycka till! Varma hälsninar, Teamet på HelloLilly ☀️

Jonatan W
Skrev om HelloLilly

Mycket nöjd med HelloLilly i Västra Frölunda. Min coach Ingrid var engagerad och motiverande och hjälpte mig att se saker ur nya perspektiv och välja en tydlig riktning. Jag fick konkret och relevant stöd med CV och kontakt med arbetsgivare, vilket i slutändan ledde till jobbet jag var ute efter. Rekommenderas.

Svar från HelloLilly

Tack för din fina återkoppling Jonathan! Så fint att höra att Ingrid gav konkret hjälp som ledde till jobbet du var intresserad av! Stort lycka till framöver och nu på jobbet!!! Bästa hälsningar, Teamet på HelloLilly 💙

Anastasia P
Skrev om HelloLilly

Från start fick jag ett väldigt fint bemötande hos Hello Lily i Jakobsberg. Under en period som redan är utmanande har stödet känts genuint, mänskligt och tryggt. Violeta har varit engagerad, lyhörd och respektfull – precis den typen av coach man behöver. Stort tack!

Svar från HelloLilly

Stort tack för den fina återkopplingen! Vad fint att det har varit en genuin upplevelse med Violeta och att hon var den typ av coach som du behövde just nu. Hon kommer bli väldigt glad att få läsa det här! Stort tack själv och större lyckat till framöver! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly :)

Beyza S
Skrev om HelloLilly

Jag valde Hello Lily i Jakobsberg mest för att namnet inte lät så tråkigt och formellt. Men när jag väl började fick jag den bästa och mest förstående jobbcoach jag kunde önska mig, och jag har aldrig ångrat mitt val. Att vara arbetslös är redan tufft, men att ha en coach som verkligen förstår dig och försöker hjälpa på ett vänligt och respektfullt sätt är precis vad man behöver under en sådan period. Tack Violeta för att du är en sådan coach! Dessutom har olika typer av seminarier och workshops visat mig nya arbetssätt...

Svar från HelloLilly

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig! Kul att du uppskattade namnet! Som du skriver är arbetssökandet en tuff period, det gläder verkligen att höra att Violetta varit förstående och stöttande! Vi kommer självklart dela det här med Violeta och hon kommer helt säkert bli väldigt glad av att höra detta. Toppen att både workshops och seminarierna har varit givande och varit en ögonöppnare för nya branscher! Återigen stort tack själv och lycka till framöver! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly

Jenny Sara Elisabeth A

Jag hade en bra upplevelse med HelloLilly på Vasagatan och fick värdefullt stöd i mitt jobbsökande. Min jobbcoach Malin var väldigt engagerad, lyhörd och gav flera bra tips som var hjälpsamma längs vägen. Haua skapade också en trygg och fin stämning under gruppmötena.

Svar från HelloLilly

Tack för det underbara omdömet! Kul att höra att Malin var engagerad och att coachningen var hjälpsam. Toppen att det fungerade bra på workshops med Haua! Stort lycka till framöver! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly

Celestine Adhiambo Ö

Jag är mycket tacksam för min tid hos HelloLilly. Genom mötena och seminarierna har jag lärt mig mycket och fått värdefulla insikter kring arbetsmarknaden, jobbsökande och personlig utveckling. Stödet har varit professionellt, engagerat och väldigt uppskattat. Ett särskilt tack till Matz Törnqvist för ett tydligt, tryggt och uppmuntrande stöd, samt till hela teamet på HelloLilly för ett fint samarbete. Jag kan varmt rekommendera HelloLilly till andra.

Svar från HelloLilly

Hej! Stort tack för att du dig tiden att skriva omdömet! Toppen att mötena och seminarierna har varit lärorika och lett till insikter i jobbsökandet! Fint också att Matz har varit tydlig i sin coaching och varit uppmuntrade kring arbetssökandet! God fortsättning och lycka till i framtiden! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly

Linn B
Skrev om HelloLilly

Jag gick hos HelloLilly i lite mer än 1 år och jag rekommenderar dem starkt till dig som är arbetssökande. Arbetslöshet är tufft för alla, men med Åsa som coach gick jag alltid ut från HelloLilly med ett leende på läpparna. HelloLillys seminarium, workshops och möten är inte bara lärorika och hjälpsamma i arbetssökande; men att få träffa andra i samma sits som en själv får en att känna sig mycket mindre ensam.

Svar från HelloLilly

Stort tack att du tog dig tiden att skriva det fina omdömet! Vad fint att höra att Åsa stöttade dig i en tuff period, hon kommer definitivt uppskatta att höra det ;D Kul att både seminarium och workshops kändes givande och att du fick en chans att träffa andra i samma situation, det är tyvärr inte alls ovanligt att det blir ensamt i arbetssökande annars. Återigen stort tack och lycka till framöver! Varma hälsningar, Teamet på HelloLilly

Christopher T
Skrev om HelloLilly

HelloLilly fanns där för mig när det var väldigt tufft. Speciellt Gissella som coach, väldigt glad positiv energi som betyder allt i en sådan period. Man får träffa människor bolla känslor tankar som är viktigt. Uppskattar möjligheten samt att detta stöd finns, betyder mer än vad man tror. Man ska inte underskatta detta. Stort tack för stödet samt all hjälp och stöd i denna fruktansvärt tuffa period. Till slut löser sig allt! Tack!🙏

Oscar L och 2 andra gillar detta
Svar från HelloLilly

Stort tack Christopher för din fina återkoppling! ❤️ Vi blir jätteglada att höra att vi kunde hjälpa till under en tuff period. Gisella kommer bli så glad av dina fina ord och att hennes coachning betyder så mycket! Stort lycka till framöver! 🌟

Gareth R
Skrev om HelloLilly

Det var en bra upplevelse på Hello Lilly. Workshops var givande och inspirerande, seminarium likaså. Bra nyttiga ämne som motiverade. Min coach Nina var också väldigt bra, med empati och konkreta idéer om jobbsökande.

Svar från HelloLilly

Fint att höra och tack för omdömet! Kul att höra att både workshops och seminarium kändes inspirerade och motiverande, vi hoppas verkligen att de tillfällena ska vara just det. Toppen att Nina stöttade dig i arbetssökandet! Stort lycka till i din fortsatta resa! Bästa hälsningar, Teamet på HelloLilly :)

Ruxandra Paula N

Jag är väldigt nöjd med stödet jag fick i jobbcoachningsprogrammet och särskilt tacksam för Malin som jobbcoach. Jag uppskattade verkligen att hon pushade mig att göra om mitt CV (vilket hjälpte mig att få flera jobbintervjuer) och gav värdefull feedback på mitt personliga brev samt hur jag presenterade mig inför intervjuer. Jag uppskattade också möjligheten att få använda svenska under processen, vilket gjorde övergången till min nuvarande utbildning smidigare. Gruppworkshopparna på plats var dessutom väldigt givande –...

Svar från HelloLilly

Stort tack för att du tog din tid att dela dina fina ord! Härligt att höra att Malin pushade på och att stödet var användbart under intervjuer. Grattis till utbildning och att samtalen med Malin hjälpte i övergången. Även kul att höra att du blev inspirerad och fick ta del av andras erfarenheter under gruppworkshopparna. Stort lyckta till med studierna önskas från hela gänget på HelloLilly :)

Becky A
Skrev om HelloLilly

Jag var väldigt nöjd.Rekomenderar för alla

Svar från HelloLilly

Tack så mycket för dina ord! Kul att du är så nöjd efter att ha gått i programmet med oss☺️ Stort lycka till framöver!🌟

Ghani R
Skrev om HelloLilly

Den här perioden, när jag deltog i era program och era lektioner, var verkligen väldigt bra. Jag kunde lära mig mycket från er, tack så mycket till er alla för att ni var vid min sida och hjälpte mig.☺️

Rikard W och 3 andra gillar detta
Svar från HelloLilly

Tack så hemskt mycket för att du skrivit en sån härlig feedback! Det är gör oss glada att du lärt dig så mycket från oss och att vi kunnat hjälpa dig. Hela gänget på HelloLilly önskar dig stor lycka till framöver! 🌟

Simon S
Skrev om HelloLilly

Jag var till en början relativt skeptisk till hela konceptet ”rusta och matcha” jag ansåg att jag klarar mig själv och att det inte skulle leda till något. Så fel jag hade. Min coach Nina i Malmö välkomnade mig med en otroligt pepp och ett bemötande som var som klippt och skuret för mig som individ. Hennes förmåga att anpassa sig till olika människor och deras behov är verkligen outstanding! Genom workshops och andra gruppaktiviteter fick jag lite insyn och små tips och tricks för jobbsökande, men det som gav mig allra...

Svar från HelloLilly

Hej Simon! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en så fin och detaljerad återkoppling. Det betyder verkligen mycket för oss som bolag och för Nina personligen. Dina väl valda ord fångar verkligen det stöd, trygghet och energi vi strävar efter att ge varje dag. En gedigen person som kan stärka ens självförtroende, struktur, och inspiration. Arbetssökandet är tufft, så att höra att våra samtal gjort konkret skillnad för dig, både i ditt självförtroende och i dina jobbmöjligheter, ger oss enormt mycket motivation att...

Pakezea A
Skrev om HelloLilly

Ett stort tack till Janne, som har varit en otrolig jobbcoach och ett fantastiskt stöd efter att jag avslutade min mastersexamen. Han har verkligen motiverat mig, trott på mig och guidat mig i rätt riktning när jag behövde det som mest

Svar från HelloLilly

Tusen tack för dina fina ord. Kul att höra att Janne både motiverade och stöttade dig efter din examen och du nu är på rätt spår. Stor lycka till i framtiden!!! Bästa, Teamet på HelloLilly!

Yolanda T
Skrev om HelloLilly

Toppen leverantör, haft Janne som jobbcoach som motiverat och stöttat! Har börjat en utbildning samt fått en heltidstjänst som förmedlades via min coach 😊👌

Marcus Håkan T och 2 andra gillar detta
Svar från HelloLilly

Tack så mycket för din fina feedback! Så kul att höra att du fått sån bra hjälp av Janne 😊🌟 Han kommer bli superglad av att få ta del av dina fina ord. Stort lycka till med både utbildningen och jobbet nu!

Alexsander E
Skrev om HelloLilly

Bästa företaget som finns väldigt bra personal som hjälper en de hjälper också med jobb jag fick ett som utav dom så är jätte glad 🙂

Svar från HelloLilly

Tusen tack för återkopplingen! Toppen att höra att vi kunde hjälpa till med ett jobb och att du fick bra hjälp! Lycka till med jobbet och framtiden! Bästa, Teamet på HelloLilly :)

Angelica Maria Madelien J

Jag var med i Rusta och matcha och gick på hello Lilly i Eskilstuna och jag kan inte klaga jag har haft kul de gånger jag varit där och jag känner att jag har verkligen fått stöd och sparkar i baken av Janne som varit vår ledare där och vi har fått bra information om olika företag och utbildningar. Och bra information i övrigt jag kommer sakna gemenskapen hos hello Lilly nu när jag ska studera.

Svar från HelloLilly

Härligt att höra att ni hade en så fin gemenskap! Fint att Janne har varit drivande och gett bra information. Stort lycka till med studierna och framtiden! Bästa hälsningar, Teamet i HelloLilly