HelloLilly

HelloLilly

3.8 / 5 baserat på 5 omdömen
Vi hälsar dig välkommen till HelloLilly!

Vi är passionerade över att förbättra matchningen mellan arbetsgivare och arbetssökande, och våra tjänster är utformade för att minska arbetslösheten i Sverige och säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats.

Våra rekryteringstjänster hjälper företag som är i behov av personal, medan vi som matchningstjänstleverantör rustar och matchar arbetssökande i deras resa mot jobb eller utbildning.

Via vårt community på sociala medier ger vi tips och inspiration till våra följare. Du hittar oss på de största plattformarna, så som Facebook, Instagram och TikTok med flera!

Bakom HelloLilly finns ett team med lång erfarenhet inom rekrytering, headhunting, arbetsmarknadsinsatser och digitalisering.

Om du är intresserad av att höra mer om oss eller någon av våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

Utmärkelser

5 omdömen om HelloLilly

Sedan starten hos Reco 2023
 • 2023-03-21 Spontant omdöme
  Fick en superbra coach, ett grymt kundbemötande, tack Sofia för all hjälp. Jobbar nu som vårdbiträde tack var Lilly,
  Tack för att du delade din positiva upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du fick en superbra coach och att vår kundtjänst gav ett grymt kundbemötande. HelloLilly
  Gilla
 • 2023-03-21 Insamlad av företaget
  Helt ok! Klarade av att hitta jobb själv. Men alla var trevliga
  Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att alla var trevliga och att du ändå lyckades hitta jobbet själv. Vi vill fortsätta vara till hjälp om du behöver det i framtiden och önskar dig lycka till i din karriär! HelloLilly
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  Jag hade en dålig upplevelse hos HelloLilly. Jag fick inte hjälp med det jag ville ha och istället hamnade jag på ett fel ställe. Jag kämpade hård själv för att ta mig till jobbet jag ville ha. Det handlar inte om att bara få jobb utan man måste känna sig okej med det man gör och får bra betalt. De kunde inte verkligen ge mig detta
  Hej Modou,

  Tack för din feedback, vi uppskattar det!

  Vad tråkigt att höra att du inte känner att vår hjälp var som du önskade. Vi är glada för att du har hittat ett nytt jobb på egen hand som du är nöjd med. Vi önskar dig all lycka till på din nya arbetsplats!
  HelloLilly
  Gilla
 • 2023-03-19 Insamlad av företaget
  I get really good service, I'm so satisfied with them
  Tack för ditt omdöme Yohannes, stort lycka till framöver! <3 HelloLilly
  Gilla
 • 2023-03-17 Spontant omdöme
  Jag är jättenöjd för jag har fått jobb inom lager!
  Tack för ditt omdöme Ayan, stort lycka till på lagerjobbet! <3 HelloLilly
  Gilla