HelloLilly
Vi hälsar dig välkommen till HelloLilly!
Vi är passionerade över att förbättra matchningen mellan arbetsgivare och arbetssökande, och våra tjänster är utformade för att minska arbetslösheten i Sverige och säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats.
Våra rekryteringstjänster hjälper företag som är i behov av personal, medan vi som matchningstjänstleverantör rustar och matchar arbetssökande i deras resa mot jobb eller utbildning.
Via vårt community på sociala medier ger vi tips och inspiration till våra följare. Du hittar oss på de största plattformarna, så som Facebook, Instagram och TikTok med flera!
Bakom HelloLilly finns ett team med lång erfarenhet inom rekrytering, headhunting, arbetsmarknadsinsatser och digitalisering.
Om du är intresserad av att höra mer om oss eller någon av våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!
Utmärkelser
5 omdömen om HelloLilly
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om HelloLilly
Fick en superbra coach, ett grymt kundbemötande, tack Sofia för all hjälp. Jobbar nu som vårdbiträde tack var Lilly,
skrev om HelloLilly
Helt ok! Klarade av att hitta jobb själv. Men alla var trevliga
skrev om HelloLilly
Jag hade en dålig upplevelse hos HelloLilly. Jag fick inte hjälp med det jag ville ha och istället hamnade jag på ett fel ställe. Jag kämpade hård själv för att ta mig till jobbet jag ville ha. Det handlar inte om att bara få jobb utan man måste känna sig okej med det man gör och får bra betalt. De kunde inte verkligen ge mig detta
skrev om HelloLilly
I get really good service, I'm so satisfied with them
skrev om HelloLilly
Jag är jättenöjd för jag har fått jobb inom lager!