Hellsing & Partners AB

Hellsing & Partners AB

hellsingpartners.se
  • Badge2025
4.8

Hellsing & Partners AB , tidigare Reclaim Juridik Sverige erbjuder juridisk hjälp till dig som blivit uppsagd, varslad, orättvist behandlad eller pressad att säga upp dig. Vi driver arbetsrättsliga ärenden i hela Sverige och företräder enbart arbetstagare. Med oss är den juridiska hjälpen lättillgänglig, tydlig och trygg. Vi...

21 omdömen om Hellsing & Partners AB

Julia H
Skrev om Hellsing & Partners AB

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Sean och Tommy för ett helt fantastiskt bemötande genom hela processen. Från första kontakt har de varit otroligt professionella, tydliga, engagerade och snabba i all återkoppling. Tack vare deras skicklighet, uthållighet och strategiska arbete nåddes också ett mycket starkt slutresultat. Jag kan helhjärtat rekommendera både Sean och Tommy till alla som behöver juridisk hjälp och vill känna sig trygga genom hela processen. Stort tack till er båda!

Svar från Hellsing & Partners AB

Stort tack för dina fina ord och för att du gav oss förtroendet att hjälpa dig. Jag är verkligen glad över det resultat vi nådde och att du känner dig nöjd med processen. Det uppskattas att du vill rekommendera oss vidare och att du tagit dig tid att skriva ditt omdöme. Ta hand om dig och lycka till med allt framöver.

Sanna S
Skrev om Hellsing & Partners AB

Mycket trevlig, tack för bra svar! Kommer att återkomma om det behövs. Sanna

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen. Jag är glad att mina svar har varit till hjälp för dig. Tveka inte att höra av dig igen om det skulle dyka upp något framöver.

Esme B
Skrev om Hellsing & Partners AB

Till Reclaim Juridik / Tommy Jag vill framföra ett stort tack för den hjälp jag fått i mitt arbetsrättsliga ärende. Jag uppskattar verkligen att Tommy lyssnade noggrant, visade ett starkt engagemang och var tillgänglig när det behövdes. Tommys kunskap inom arbetsrätt och förmåga att snabbt återkoppla och ge tydliga råd gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Tommy och Reclaim Juridik. Med vänliga hälsningar, Esmeralda

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack, Esmeralda. Jag är glad att stödet fungerade bra för dig och att processen kändes trygg. Utöver det är jag väldigt nöjd med utfallet i ditt ärende, och jag hoppas att du också känner så.

Margareta Eva O
Skrev om Hellsing & Partners AB

Fick gratis rådgivning. Blev bemött lyhört och med ett stort kunnande. Detta fick mig att ta ett beslut i frågan jag ställt, hade gärna betalat för att få fortsatt hjälp, om jag behövt det. Rekommenderas!

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad att rådgivningen var till hjälp.

Ann-Sofie O
Skrev om Hellsing & Partners AB

Fick ett väldigt seriöst och bra bemötande av Sean. Engagerad och driven i vårt ärende som gällde en tvist med arbetsgivare. Alltid snabb återkoppling och information om gången processen. Rekommenderar varmt Reclaim juridik.

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack Ann-Sofie för ditt omdöme. Det gläder mig att höra att du upplevde bemötandet som seriöst och att jag kunde vara till hjälp i processen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och din rekommendation.

Priyadarshani A
Skrev om Hellsing & Partners AB

Hej Sean, Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för allt stöd du har gett mig under mitt arbetsmiljöärende. Din lyhördhet, professionalism och omtanke har varit ovärderlig från början till slut. Du har inte bara varit en skicklig rådgivare, utan också en trygg punkt i en väldigt utmanande tid. Att känna sig sedd och hörd är något jag kommer bära med mig länge, och jag är så tacksam för att just du har stått vid min sida genom hela processen. Tack för att du har tagit dig tid, visat tålamod och kämpat för att mitt ärende...

Priyadarshani A och Reclaim Juridik Sverige gillar detta
Svar från Hellsing & Partners AB

Tack för ditt omdöme Priya. Det gör mig glad att höra att jag kunde hjälpa dig och vara ett stöd genom processen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och att du vill rekommendera mig vidare.

Helen L
Skrev om Hellsing & Partners AB

Ett bra, tydligt och proffesionellt bemötande. Saklig och tydlig. Utgången i mitt ärende hade högst troligt inte blivit samma utan Seans hjälp. Tack för hjälpen och kommer absolut rekommendera dig om någon i min närhet behöver hjälp.

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack Helen för ditt omdöme. Jag blir glad av att höra att jag kunde hjälpa dig och uppskattar att det ledde till en bra utgång som du var nöjd med.

Camilla S
Skrev om Hellsing & Partners AB

Tack för Utmärkt och kunnigt bemötande. Fina råd och tips hur saken skulle hanterats. Mycket nöjd.

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack Camilla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläder oss att du upplevde bemötandet som kunnigt och hjälpsamt.

Carina S
Skrev om Hellsing & Partners AB

Blev väldigt vänligt bemött och mycket kunnig och erfaren person i mitt fall . Och rekommenderar verkligen Reclaim Juridik. Mvh Carina

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack Carina för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar din rekommendation och är glada att vi kunnat hjälpa dig i ditt ärende.

Tekosher A
Skrev om Hellsing & Partners AB

Jag hade ett samtal om en situation med Sean Hellsing. Han var kunnig, lyhörd och empatisk. Han förklarade lagen och tolkning av den i den situation som jag var i. Oerhört tacksam för förklaringen så det blev tydligt vad som gäller i den komplexa situation som jag var med om.

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Tekosher, Tack för ditt omdöme. Det glädjer mig att höra att vårt samtal var till hjälp för dig. MVH

Eva Karolina L M A
Skrev om Hellsing & Partners AB

Jag fick ett mycket gott stöd genom hela processen och kände mig trygg från början till slut. Sean Hellsing var alltid tydlig med priserna, utan några dolda avgifter. Kommunikationen var öppen och rak. Han var dessutom mycket trevlig att ha kontakt med, kunnig inom sitt område och alltid närvarande. Vid framtida behov kommer jag utan tvekan att vända mig till Sean Hellsing, från Reclaim Juridik igen.

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Karolina, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet. Det gläder mig att du kände dig trygg genom hela processen och uppskattade både bemötandet och kommunikationen. Du ska veta att du alltid är välkommen att höra av dig till mig om det skulle vara något.

Adam P
Skrev om Hellsing & Partners AB

Trevligt bemötande och väldigt kunnig, gav bra tips och råd

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Adam, Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du uppskattade bemötandet och råden du fick. MVH

Adil A
Skrev om Hellsing & Partners AB

Väldigt bra och proffesionell bemötande med fokus på kundens bästa lösning. Då det deras uppdrag handlar bara om arbetstagarnas rättigheter så hade jag för förväntningar att de skall agera utifrån dessa, vilket helt och hållet stämde från första kontakt med Reclaim Juridik Sverige. Varmt rekommenderas till alla som skulle behöva juridisk hjälp i fråga!

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack så mycket Adil för dina fina ord. Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg med oss redan från första kontakten och att vi kunde leva upp till det du förväntade dig. Vårt mål är alltid att stå på arbetstagarens sida och hitta den bästa möjliga lösningen, och det gör mig glad att du upplevde det. Jag önskar dig all lycka framåt! MVH

Philip J
Skrev om Hellsing & Partners AB

Vill tacka Sean Hellsing för hans proffsiga bemötande och hur han gav mig rådgivning i mitt ärende. Är Väldigt imponerad hur han tog sig han mitt ärende!

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Philip, Tack själv för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för mig att höra att du kände dig väl bemött och fick den rådgivning du behövde. MVH

Marianne & Thomas B
Skrev om Hellsing & Partners AB

Mycket bra och proffsigt bemötande. De kan verkligen sin sak, över förväntan. Vi är mycket nöjda för den hjälp vi fått i vårt ärende.

Svar från Hellsing & Partners AB

Stort tack för ert fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Er feedback betyder mycket för oss. Vi önskar er allt gott framåt. MVH

Anette D
Skrev om Hellsing & Partners AB

Mitt namn är Anette Desiderato och jag fick hjälp och stöd av Sean Henning på Reclaim Juridik Sverige. Jag vände mig till den här personen under en mycket svår tid i mitt liv, och jag måste säga att han lyckades lösa mitt problem mycket snabbt och med stor professionalism! Problemet gällde psykisk misshandel som jag hade utsatts för i över ett år från min tidigare arbetsgivare. Jag är mycket nöjd med resultatet, även om vissa personer enligt min ödmjuka åsikt förtjänar ett mycket strängare straff. Utöver det tackar jag Sean...

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Anette, Tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår din känsla kring att det ibland hade kunnat kännas rätt med ett strängare straff, men min erfarenhet är att det ofta inte är det bästa för den som själv blivit utsatt. En lång process kan bli både tung och slitsam, och därför försöker jag alltid hitta en lösning som gör skillnad här och nu. Jag är glad att vi kunde nå fram till ett resultat som gav dig möjlighet att komma vidare och lämna den svåra situationen bakom dig. Dina ord värmer verkligen och jag uppskattar förtroendet du har visat mig. MVH

Vladislav V
Skrev om Hellsing & Partners AB

Halt enastående hur dom bemöter en och hur dom ger dig råd och vägledning inom allt som jag har frågat efter och bett om råd

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Vladislav, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att vi kunnat vara till hjälp. MVH

Marie M
Skrev om Hellsing & Partners AB

Mycket proffessionellt hanterat gällande ett arbetsrätts ärende, vi är nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera Reclaim Juridik. Ett stort tack till Tommy som hjälpte oss med en snabb process.

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Marie, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med resultatet och uppskattar verkligen din rekommendation. MVH

Lina K
Skrev om Hellsing & Partners AB

Min arbetsgivare behandlade mig riktigt dåligt och hittade på saker för att säga upp mig. Jag visste inte vad ja skulle göra. De ville ge mig bara tre månadslöner men med hjälp av Reclaim fick jag sex. Kände mig trygg och fick snabb återkoppling under hela processen. Dock lägger jag 4 stjärnor för ni trodde att jag skulle få 8 månadslöner, lite besviken på det.

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Lina, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag är glad att vi kunde hjälpa dig till ett bättre resultat än det du först erbjöds. Jag förstår att du hoppades på mer, men vill försäkra dig om att vi gjorde vårt yttersta för dig i den här situationen. MVH

Charlotta M
Skrev om Hellsing & Partners AB

Jag trodde att min arbetsgivare hade inledit en uppsägningsprocess och ringde Reclaim Juridik, de hjälpte mig reda ut situationen och det visades sig att det inte stämde. Oerhört tacksam för den snabba hjälpen!

Svar från Hellsing & Partners AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och berätta om din upplevelse. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att reda ut situationen och skapa klarhet. MVH

Johannes M
Skrev om Hellsing & Partners AB

Min kone døde plutselig, og jeg fikk rask og god hjelp med et avansert skifteoppgjør av Reclaim Jurdik.

Svar från Hellsing & Partners AB

Hej Johannes, Jag beklagar verkligen din sorg efter din fru. Tack för ditt förtroende och för att vi fick finnas där för dig och hjälpa dig med bouppteckningen i en så svår tid.. Det betyder mycket att du tog dig tid att lämna ett omdöme trots omständigheterna. Varma hälsningar, Sean Hellsing