Joakim Persson

50 omdömen om Joakim Persson

Sedan starten hos Reco 2024
Göran B
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Mycket bra fik reda vad jag ville

Stefan B
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Trevlig, kunnig och proffsig. Känns tryggt för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera

Jan L
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Joakim ger ett mycket trevligt och seriöst intryck. Lugnt och sakligt går han igenom allt, i det här fallet en besiktning inför försäljning av en fastighet. Joakim förklarar pedagogiskt vad han gör och varför. Han rekommenderas varmt!

Pernilla L
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Vänlig och tillmötesgående från första ögonblicket. Förklarar enkelt men tydligt alla delar, med en bra sammanfattning på slutet. Inkännande och ödmjuk, väldigt bra person!

Leif B
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Jag blev bra bemött av Joakim. Han var saklig och informerade bra. Förväntningarna uppfylldes. Noggrann och kunnig. Överlåtelsebesiktning och energideklaration.

Nikitas S
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Väldigt professionellt och trevligt bemötande.

Sbc G
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Joakim är oerhört proffsig, tillmötesgående härtill väldigt trevlig!. Jag är mycket nöjd med det arbete Joakim utförde för vår förening och kan varmt rekommendera honom för andra presumtiva kunder.

Anna-Britt S
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Bra inledande information Noggrann besiktning Bra genomgång av fel och brister Bra svar på frågor

Michael W
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Han verkade seriös och kollade igenom huset noga. Han förklarade på ett lättbegripligt sätt Det gällde en husbesiktning

Jenny S
Skrev om Joakim Persson en del av Help Besiktning Väst AB

Noggrann och trevlig. Intressant att vara med. Tack för tips och råd.