Mycket bra fik reda vad jag ville
50 omdömen om Joakim Persson
Trevlig, kunnig och proffsig. Känns tryggt för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera
Joakim ger ett mycket trevligt och seriöst intryck. Lugnt och sakligt går han igenom allt, i det här fallet en besiktning inför försäljning av en fastighet. Joakim förklarar pedagogiskt vad han gör och varför. Han rekommenderas varmt!
Vänlig och tillmötesgående från första ögonblicket. Förklarar enkelt men tydligt alla delar, med en bra sammanfattning på slutet. Inkännande och ödmjuk, väldigt bra person!
Jag blev bra bemött av Joakim. Han var saklig och informerade bra. Förväntningarna uppfylldes. Noggrann och kunnig. Överlåtelsebesiktning och energideklaration.
Väldigt professionellt och trevligt bemötande.
Joakim är oerhört proffsig, tillmötesgående härtill väldigt trevlig!. Jag är mycket nöjd med det arbete Joakim utförde för vår förening och kan varmt rekommendera honom för andra presumtiva kunder.
Bra inledande information Noggrann besiktning Bra genomgång av fel och brister Bra svar på frågor
Han verkade seriös och kollade igenom huset noga. Han förklarade på ett lättbegripligt sätt Det gällde en husbesiktning
Noggrann och trevlig. Intressant att vara med. Tack för tips och råd.