Patrik Lindqvist

56 omdömen om Patrik Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2024
House F
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Pålitlig, Saklig, Högt tekniskt kompetens, Professional, Analytisk, Förtroende givande och Tydlig Kommunikation.

Helene B
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Patrik er fantastisk og veldig dyktig i jobben sin. Han har enorm kunnskap og er veldig hyggelig og imøtekommende. Kan varmt anbefale han!

Sahlgrenska S
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Mycket seriös och kunnig, glad att ha hittat Patrik Lindqvist/Besiktning Väst.

Anders P
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Professionell trevligt och ett gott bemötande samt sakliga.. Definitivt rekommenderar denna besiktning Firma.. Anders

Lisa H
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Patrik hjälpte oss med en slutbesiktning i ett svårt läge. Redan vid första samtalet kände jag ett stort förtroende för Patrik. Han förstod problematiken direkt och jag kunde släppa taget. Genom sitt lugn och sin klokhet lotsar han oss och även entreprenören genom slutbesiktningen. Inser värdet av att in rätt kompetens. Så jag är så tacksam för stödet och kommer be om ytterligare hjälp.

Stefan L
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Väldigt proffsig, gick igenom frågor han hade innan besiktningen. Under besiktningen förklarade han vad som var felaktigt på ett mycket bra sätt. Underlaget som vi fick några dagar efter besiktning var förklarande på ett mycket förståeligt sätt.

Lennart Å
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Kunnig. Enkel att få kontakt med. Snabb med protokollet.

Eva V
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Kunnig och förtroende givande.

Christina E
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Fick svar på att taket som höll på att ramla ner inte berodde på problem utifrån, bara monterat fel från början, inte försäkringsärende men troligen hanterbar kostand

Karl B
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Patrik är en kunnig och erfaren besikningsman, som på ett intressant och pedagogiskt sätt genomförde en besiktning av vårt hus. Vi rekommenderar honom starkt.