Hemkomfort

• BestInSweden2026
1 421
4.7
Call 08-604 97 00 Share

På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering....

1421 omdömen om Hemkomfort

Sedan starten hos Reco 2018

Lars-Erik B
Wrote about Hemkomfort

Beställde filter till värmeåtervinningsaggregat. Fick dem levererade till dörren av företget. Mycket bra.

Henrik B
Wrote about Hemkomfort

Det var inga konstigheter med något, allt gick snabbt och lätt med ett bra resultat👍

Michael A
Wrote about Hemkomfort

Mycket nöjda. Tydlig kommunikation och väl utfört arbete!

Bülent P
Wrote about Hemkomfort

Bra service och jobb personal

Johan A
Wrote about Hemkomfort

Dom gjorde något med min FTX maskin så den inte fungerar. Har försökt att ringa i en vecka och dom säger bara att en tekniker kommer att höra av sig.

Daniel Ö
Wrote about Hemkomfort

Så trevliga att ha att göra med. Proffsiga, kunniga, snabba.

Solveig S
Wrote about Hemkomfort

Mycket trevligt bemötande från första samtalet och hembesöket som hjälpte mig att få rätt köksfläkt så trevligt och proffsigt. Så även killarna som kom och monterade upp fläkten, så trevliga och duktiga. Jag är så nöjd och glad över att allt gick så bra. Stort Tack Hälsningar Solveig Strömberg

Patrik S
Wrote about Hemkomfort

Ännu så länge är allt bra , har ett pågående projekt .

Freddy J
Wrote about Hemkomfort

Väldigt bra och trevliga.......

Johan Gunnar B
Wrote about Hemkomfort

Trevligt bra bemötande av proffsig kunnig personal

Thomas A
Wrote about Hemkomfort

Mycket bra bemötande och enastående service i samband med köpt radonmätning.

Lennart F
Wrote about Hemkomfort

Arbetet genomfördes snabbt och effektivt och med ett trevligt bemötande. Vi är nöjda med hur hela arbetet genomfördes. Hälsningar från hela familjen.

Stellan H
Wrote about Hemkomfort

Tydlig information om installation och åtgärd Trevligt bemötande och proffsigt arbete Jag kan rekommendera HemComfort för I Installation av ventilationssystem

Eva L
Wrote about Hemkomfort

Fin hantering av ett ärende/jobb som startade mindre bra.

Roger H
Wrote about Hemkomfort

Jag har alltid fått snabb och bra återkoppling vid behov

Monica Ö
Wrote about Hemkomfort

Bra tekniker. Kändes som han kunde sin sak. Bra kontakt och fick tips hur husets ventilation skulle förbättras. Bad om längre betalningsvillkor än 10 dagar vilket jag fick sen när fakturan kom.

Örjan H
Wrote about Hemkomfort

Mycket bra bemötande och kunniga inom sitt område.

Markus K
Wrote about Hemkomfort

Vänligt och professionelt bemötande, bra genomgång inledningsvis och tillgängliga för frågor innan, under och efter installationen. Återställning inte perfekt, en del "felborrningar" som inte återställts fullt ut.

Ann L
Wrote about Hemkomfort

När Hemcomfort väl kom efter att skjutit upp besöket en gång utan några ursäkter gjordes jobbet ordentligt. Dock ogillar jag som princip detta otyg som är vanligt i branschen att kunden bara får 10 dagar på sig att betala. Om man vill att jag skall rekommendera Hemcomfort skall man ha som vana att skriva tydlig offert, komma i tid utan ursäkter om trafiken mm och skriva en begriplig faktura på 30 dagar.

Patrik E
Wrote about Hemkomfort

Proffsigt och tydliga svar om en rätt så otydligt situation. Uppskattades.

Ragnar H
Wrote about Hemkomfort

Punktlliga, trevliga och håller vad de lovar.

Moa S
Wrote about Hemkomfort

Professionellt arbete och trevligt bemötande!

Alexander B
Wrote about Hemkomfort

Dem arbetade på ett effektivt och noggrant sätt och lyckades med att dra rör från vind genom kattvind vilket möjliggjorde en osynlig rördragning. Jag rekommenderar hemkomfort.

Irfan K
Wrote about Hemkomfort

De är lätta att samarbeta. Väldigt hjälpsamma och kunniga

Tobias T
Wrote about Hemkomfort

Proffsigt och bra kommunikation!

Lotta G

Okej Okej Okej Okej Okej Okej Okej Okej Okej Okej

Monika T
Wrote about Hemkomfort

Professionella, lyhörda, tillmötesgående och dessutom mycket trevliga!

Ensar K
Wrote about Hemkomfort

Trevlig personal och bra utförande 👍🏼

Monca N
Wrote about Hemkomfort

Bra första intryck av erfaren säljare och trevliga hantverkare. Nöjd med bra utfört jobb. Rekommenderar varmt denna firman!

Irene L
Wrote about Hemkomfort

Vid OVK kontroll, fick vi anm som visade sig att vi behövde skruva loss 2 skruvar vid ventil Dyrt 1500 för det,inte nöjd alls

Svar från Hemkomfort

Hej Irene, Tack för din feedback. Jag har full förståelse för att det kan kännas frustrerande när åtgärden i efterhand visar sig vara så pass enkel. Inför besöket utgick vi från tidigare OVK-protokoll och kunde därför inte på förhand bedöma exakt vad som behövde göras. I sådana fall planerar vi för både felsökning och åtgärd, och i priset ingår även resa, arbetstid samt att arbetet utförs och dokumenteras enligt gällande krav. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring tydlighet i prissättningen. Som en goodwill-gest...

Emilie Maivi Filipsdotter I

Hemkomfort installerade vår FTX för några år sedan och vi är väldigt nöjda. Nu hjälpte de oss med en justering efter att vi bytt fönster och var lika pålitliga, kunniga och trevliga som vanligt. Kan varmt rekommendera!

Frida L
Wrote about Hemkomfort

Bra service och bra kompetens på personalen som kom ut och gjorde jobbet och ett mycket bra bemötande av personalen inga sura miner och bra efterstädning som behövdes göras

Bo A
Wrote about Hemkomfort

Trots att de hade mycket att göra så hjälpte de till att lösa problemet med min köksfläkt. Installatören kom vid avtalad tid och löste uppgiften på ett väldigt proffsigt sätt. Kan verkligen rekommendera Hemkomfort.

Jan Å
Wrote about Hemkomfort

Jag betraktar ovk’n som något ytlig. Fick dessutom ingen återkoppling av resultatet. Jag är tveksam till om resultatet överhuvudtaget noterades.

Svar från Hemkomfort

Hej Jan, Det är tråkigt att höra att ni inte har varit helt nöjda med vårt arbete i er förening. Vi tar självklart till oss er feedback och ser det som värdefullt inför framtida uppdrag. När det gäller återkopplingen skickas resultaten enligt krav in till kommunen (för OVK), och min kollega brukar även vidarebefordra dem till föreningen. Om ni inte har fått ta del av detta, ser jag givetvis till att resultatet skickas till er så snart som möjligt. Mvh Oscar Hemkomfort Svenska Hem & Miljö AB Uppdatering: Rapporten skickades...

Björn K
Wrote about Hemkomfort

Hemkomfort bytte min 50 år gamla fläkt på taket för aktiv frånluft kopplat till en alliansfläkt i köket. Säljare kom på hembesök för att kontrollera exakt vad vi hade och vad vi behövde. Allt verkade bra. När montören kom sa han att det sättet vi har hade med två fläktar en sugande på taket och en tryckande i köket var i grunden fel och skulle aldrig bli bra. Han rekommenderade byta ut köksfläkten till en passiv kåpa. I stort är jag nöjd min nya fläkt är tyst och funkar bra. Det som är mindre bra var att montör och säljare...

Jan Joakim W
Wrote about Hemkomfort

Enkel och tydlig dialog. Höll tidsplanen.

Macki B
Wrote about Hemkomfort

Kanonfirma mycket seriösa. Bra jobb.

Magnus N
Wrote about Hemkomfort

Bra bemötande av personal som försöka hjälpa och kommer med tips snarare än att sälja saker man inte behöver.

Kenth  G
Wrote about Hemkomfort

Topklass på service, kompetens och utförande

Jenny B
Wrote about Hemkomfort

Trevligt bemötande . Kunnig personal.

Sebastian R
Wrote about Hemkomfort

Kanonbemötande från start till slut. Smidig installation och alla var supertrevliga.

Jarl C
Wrote about Hemkomfort

Superservice på alla vis! Lösningsorienterat när jag hade problem med hur/var det skulle levereras.

Josefine G
Wrote about Hemkomfort

Hemkomfort var trevliga och proffsiga!

Jacob L
Wrote about Hemkomfort

Vi är nöjda med arbetet. Var smidig kommunikation och inga konstigheter

Per N
Wrote about Hemkomfort

Snabb och effektiv service. Gedigen kunskap kring OVK problematik.

Viveke I
Wrote about Hemkomfort

Väldigt bra o proffsigt. Trevliga.

Olof V
Wrote about Hemkomfort

Vi anlitade hemkomfort för installation av friskluftsventiler. Arbetet utfördes snabbt och snyggt vid utsatt tid och vi är nöjda! Kommer absolut anlita de igen vid liknande arbeten i huset

Eva L
Wrote about Hemkomfort

Jag blir alltid väl bemött av Hemkomforts medarbetare. Har anlitat dem sedan 1997. .Mina förväntningar har alltid infriats. De var här för rensning av kanalerna +2 omgångar filter.

Greta L
Wrote about Hemkomfort

Vi är väldigt nöjda med Hemkomfort. De var mycket professionella, trevliga och hjälpsamma genom hela processen. De hjälpte oss att förbättra ventilationen i vårt hus, och allt gick väldigt smidigt. Dessutom blev slutkostnaden lägre än vi först hade kommit överens om, eftersom alla planerade åtgärder visade sig inte vara nödvändiga. Vi kan varmt rekommendera Hemkomfort.

Ylva M
Wrote about Hemkomfort

Jag sökte hjälp för att min radonfläkt inte fungerade som den skulle. Fick väldigt positivt bemötande och snabb hjälp. Kan varmt rekommendera Hemkomfort!