Mycket bra! Vänliga, kunniga, snabba👍🥇
Hemkomfort
På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering....
1469 omdömen om Hemkomfort
Sedan starten hos Reco 2018
Snabbt och väldigt smidigt, något hög prisbild men värt det om man har bråttom.
Professionell och personlig service av ventilationsanläggningen uppskattas!
Professionellt utförande och bra support.
Hemkonfort är mycket professionella, hjälpsamma, kunniga och trevliga att ha att göra med. Vi fick hjälp med sökning efter radonläckor och förslag till åtgärder. Tätningen utfördes och det blev väldigt bra och väldigt lite neddammat. Jag rekommenderar dem varmt.
Trevligt bemötande, bra kommunikation och ett professionellt utfört arbete. Vi anlitade Hemkomfort för radonsanering och är mycket nöjda med både processen och resultatet. Rekommenderas
Är mycket nöjd med det arbete de utförde åt mig. Samtliga personer jag träffade eller hade kontakt med besatt stor kompetens och var jättetrevliga och tillmötesgående. Rekommenderar starkt.
Mycket nöjd med utförd tjänst. Kunniga och trevliga.
Mycket nöjd med arbetet. Jag fick tre paxfläktar installerade. . Trevlig personal som det var lätt att samarbeta med. Ann-Charlotte Zaar
Mycket proffsiga och duktiga. Bra kommunikation och planering av jobbet, kom på utsatt tid, jobbet utfördes snabbt och korrekt. Kan rekommendera dem!
Vi är jättenöjda med allt från första möte till slutresultat. Serviceinriktade, hjälpsamma och enkla att ha och göra med.
Hemkomfort gjorde ett bra jobb! Trevlig hantverkare, städade efter sig, inga konstiga tillägg på fakturan. Blev nöjd med resultatet! Skulle absolut rekommendera till andra!
Allt gjordes som det skulle och kostnaden blev precis den förväntade.
Mycket bra från början till slut av installation FTX system i radhus. killarna jobbade på i fullfart i 5 dagar. allt besiktades och godkändes. fin installation. nu inväntar vi bara hösten för att se om radon halten är godkänd under 200bq vilket är utlovat i offerten. vi upplever redan friskare luftklimat inomhus.
Trevliga och professionella hantverkare. Gjorde ett kanonjobb!
Super smidig och professionell firma, vi är jättenöjda med resultatet.
Hemkomfort utförde jobbet bra med inget krångel. Städade efter sig!
Arbetet gjordes enligt förväntan, smidigt och enligt tidplan. Trevlig och bra dialog med säljare och montörer. Rekommenderas!
Hemkomfort utörde uppdraget helt enligt förväntan och hade ett professionellt bemötande.
Allt lätt att få hjälp och att beställa produkter
Trevlig personal, allt har gått smidigt.
Kan verkligen rekommenderas! Proffsiga och trevliga.
Vår Brf har tidigare tagit hjälp av Hemkomfort med gott resultat vid upphandling och byte av fläktmotorer m.m. Jag valde därför att kontakta Hemkomfort för rådgivning i samband med köksrenovering, för en smidig och trygg lösning kring ventilation som vi var tvungna att anpassa. Fick snabb och bra service av Tim på Hemkomfort som gav mig en crash course i ventilation och hjälpte mig plocka rätt delar på lagret för att få till en fungerande lösning. Mycket nöjd med både service, kommunikation och pris. Jag rekommenderar verkligen Hemkomfort för både stora och små arbeten.
Mycket bra! Kunniga och hjälpsamma!
Allt gick supersnabbt och smidigt, inga problem alls!
Installation av FTX-aggregat i villa. Proffsigt bemötande i hela processen, från offert till underlag för bygganmälan och sedan själva installationen. Har fått stöta på för att få färdig relationshandling, OVK och kontrollplan för ansökan om slutbesked hos kommunen. Ska något förbättras så är det den administrativa delen efter avslutad installation. Men vi är nöjda med projektet och kommer tala gott om Hemkomfort.
Mycket bra och proffsigt mottagande. De var noga med att vi skulle bli fullt nöjda med den ventilationslösningen vi valde.
Deras erfarenhet, kunskap och pris gjorde att vi valde dem. Vi köpte: Ventilationsaggregat; Swegon R3 Genius och luftvärmesystem Swegon CombiWin Genius EL. Dessa system ersatte vår gamla Bacho-ventilation ACJ med värmeåtervinning och Luftvärmeaggregat ACF. De monterade in och jobbade effektivt. Allt fungerar och vi är nöjda.
En komplett och genomtänkt helhetslösning till ett rimligt offertpris.
Inte de billigaste på marknaden men bra och proffsigt bemötande och väl utfört jobb.
Genomgående bra bemötande, från första platsbesök till installation och färdigställande. Teamet som utförde arbetet var supertrevliga och gjorde ett mycket bra jobb och var tillmötesgående med önskemål. Stark rek.
Hemkomfort fungerar toppen fån offert till utfört uppdrag 10 av 10
Trevligt bemötande och snabb hjälp med att hitta och leverera filter till min ventilationsanläggning.
Mycket bra service och tillmötesgående.
Härligt personligt bemötande. Och bra tips från personalen. Stort tack 😄
Professionella entreprenörer som utförde ett bra jobb och fint och informativt bemötande
Pålitliga och proffsiga! Vi är jättenöjda.
Proffsiga och kunniga på det dom arbetar med, trevlig personal och grym service!
Bra bemötande, lite lång väntan på att jobbet skulle bli gjort Bra utfört Trevliga killar
Vart fall var jag nöjd. Bra jobbat.
Mycket nöjd. Snabbt, effektivt och trevlig tekniker
Trevliga och proffsiga. Dyra men värda sin kostnad.
Snabba, hjälpsamma och utförde ett bra jobb.
Snabb respons, bra och begripliga offerter och flexibla i utförandet. Rekommenderas!
Vi anlitade hemkomfort för att installera ett FTX-system. Vi har haft en väldigt bra upplevelse från start till slut. Professionellt bemötande med snabba svar på alla möjliga frågor som vi okunniga amatörer kan komma på. Det var även en bra dialog kring dragningingen av alla invändiga kanaler i vårt hus där vi inte har kunnat installera något på vinden. Vi fick hjälp att klä in kanalerna snyggt på slutet. Allt som allt kan vi varmt rekommendera att anlita hemkomfort.
Min idé var att bygga om ventilationen i mitt 70-tals hus till ett FTX system, som sitter i moderna hus, och som också integrerade mitt Nivell system. Jag letade länge innan jag hittade någon som hade kunskap och viljan att hitta de lösningar jag sökte. Killarna på Hemkomfort är väldigt kunniga, snabba och trevliga. Jag är mycket nöjd med resultatet.
Fick snabb hjälp. Både konsultation och avhjälpning. Rekommenderar!
Snabb leverans och ett väl utfört arbete
Beställde filter till värmeåtervinningsaggregat. Fick dem levererade till dörren av företget. Mycket bra.
Det var inga konstigheter med något, allt gick snabbt och lätt med ett bra resultat👍