Hemkomfort

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 540
4.7

På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering....

1540 omdömen om Hemkomfort

Sedan starten hos Reco 2018

Anders T
Skrev om Hemkomfort

Kom i tid och hörde av dig innan ang tid

Sture S
Skrev om Hemkomfort

Bemötandet var överlag mycket bra. Snabba svar på alla frågor. Hemkomfort levde upp till alla mina förväntningar. Köpet gällde installation av FTX aggregat och kanaler till-och frånluftsdon i husets rum. Om man skulle önska dig nåt mer så är det i så fall att städningen efter installation kunde varit lite bättre.

Ivan V
Skrev om Hemkomfort

Trevlig och kunnig personal, bra mbemötande

Erik M
Skrev om Hemkomfort

Bolaget framstår som seriöst både i de inledande kontakterna om offert och i utförande av uppdraget. Vissa ofullkomligheter förekom vid hanteringen av fakturan, så att jag behövde efterfråga denna. Jag fick, innan jag hade erhållit fakturan och injusteringsprotokollet, oväntat en ny offert från bolaget om ett annat uppdrag som inte hade diskuterats närmare med mig. Saken reddes dock ut på ett bra sätt vid kontakterna mellan oss.

Sofia Å
Skrev om Hemkomfort

Det tog otroligt lång tid att få jobbet färdigt samt att det tillkom tjänster som inte var offererade vilket var synd för första kontakten och priset kändes väldigt bra. Hoppas och tror att jag hade otur och att min beställning föll mellan stolarna.

Jakob F
Skrev om Hemkomfort

Jag skickade ut en förfrågan till tre olika företag, men det var Hemkomfort som verkligen stack ut. Redan inom några timmar fick jag återkoppling från en trevlig medarbetare som hjälpte mig att boka in ett möte med en säljare/projektledare. Själva hembesöket och inspektionen genomfördes på ett mycket professionellt sätt. Jag blev lovad en offert inom 1-2 dagar, och den kom precis som utlovat. Offerten var tydlig och lätt att förstå, och jag uppskattade särskilt att den innehöll information om de produkter som skulle användas....

Magnus S
Skrev om Hemkomfort

Vi installerade ett FTX-system med hjälp av Hemkomfort. Vi är mycket nöjda med allt från hembesök, offert och genomförande av installationen. Snygg installation klar på tid och inom budget. Dessutom var installatörerna både trevliga, lyhörda och lösningsorienterade. Hemkomfort får fem av fem tilluftsdon i betyg!

Johanna D
Skrev om Hemkomfort

Den ventilation som Hemkomfort installerade åt oss kan vara vårt bästa inköp under året. Vi hoppas nu att radonhalten ska reduceras och inomhusmiljön har redan blivit bättre. Både säljare och installatör var förtroendeingivande och vänliga.

Nina E
Skrev om Hemkomfort

Man blir alltid bemött på ett trevligt sätt. Hemkomfort återkopplar alltid snabbt vid ev förfrågningar.Allt skötts exeptionellt från beställning till slutförande. All eloge!!

Romina M
Skrev om Hemkomfort

Teamet på Hemkomfort är inte bara otroligt duktiga på vad de gör, de är även pålitliga, professionella och trygga att jobba med! Vi har använt dem för radonsanering av vår villa och nu även i anslutning till köpet av vårt sommarhus. Jag kan inte rekommendera dem nog!

Simon K

..,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

Ulf A
Skrev om Hemkomfort

Min köksfläkt var installerad på ett mindre korrekt sätt i överföringen mellan kök och vind. Killarna från hemkomfort löste problemet så installationen nu är som den ska och vi slipper få ner möss i fläkten i framtiden. Toppbetyg som vanligt!

Hans G
Skrev om Hemkomfort

Jag tycker de skötte sig bra, snabb leverans.

Lena L
Skrev om Hemkomfort

Professionella, effektiva och pålitliga. Jag är grymt nöjd, och kan varmt rekommendera Hemkomfort.

Marcus W
Skrev om Hemkomfort

Superbra resa med Hemkomfort från start till mål. Bra och smidig dialog med kundansvariga och proffsiga installatörer. Väldigt nöjd och rekommenderar starkt.

Marie W
Skrev om Hemkomfort

Ett företag med bra kundbemötande och lyhörda för önskemål. Mitt nya FTX aggregat monterades in av de duktiga montörerna som gjorde ett bra jobb. Rekommenderar detta företag.

Ylva L
Skrev om Hemkomfort

Proffesionella, och kunniga. Hjälpsamma och tar hand om en som kund. Precis som man vill att ett sånt här företag ska. Tydlig och personlig kontakt, svarar snabbt på mail och är tydliga i kontakten.

Teija P
Skrev om Hemkomfort

Arbetet med radonsugsinstallationen var mycket bra, all credit för jobbarna. Däremot själva planering hade kunnat varit bättre. Vi godkände första alternativet , mot bättre vetande, snabbaste kortaste vägen för radonsugfläkten med utblås till mitten på terassen. Lösningen var inte möjlig att leva med pga högt ljudnivå. Det gick att flytta på aggregatet men kostnaden fick vi själva stå för. Känns bittert då detta hade kunnat planeras bättre från början. Vi hade inte kunskap om vilken olägenhet fläkten skulle orsaka.

Svar från Hemkomfort

Tack för din återkoppling och för de fina orden om våra montörer och det utförda arbetet. Vi tar samtidigt till oss kritiken kring planeringen och placeringen av radonsugsfläkten. Även om den ursprungliga lösningen var genomförbar borde vi ha varit tydligare med hur placeringen kunde påverka ljudmiljön på terrassen och gett er bättre förutsättningar att ta ställning till alternativen från början. Det är tråkigt att den första lösningen innebar att fläkten behövde flyttas i efterhand och att det lämnat en bitter eftersmak...

Oscar F
Skrev om Hemkomfort

Väldigt smidigt och professionellt bemötande.

Martin E
Skrev om Hemkomfort

Jag upplevde ett professionellt och kundvänligt bemötande i utförande och redovisning av radonmätning i min fastighet, Martin Edvardsson

Rasmus O
Skrev om Hemkomfort

Jätte smidigt, duktiga och proffsiga

Eva-Lena F
Skrev om Hemkomfort

Jag hade ingen kontakt med de, då allt gick via bostadsrättsföreningen. Jobbet är gjort när det skulle och resultatet är som förväntat.

Fredrik G
Skrev om Hemkomfort

Trevligt bemötande, däremot var det lite krångligt i början då min beställning tydligen hamnade mellan stolarna. När jag väl fått kontakt så gick det fort att få elledningen in i huset utmärkt fast jag inte haft någon kommunikation med mig om att det skulle ske. När väl datum var satt så var det inga bekymmer och de som skulle göra jobbet gjorde det väldigt snabbt och effektivt. Dock så lämnades marken väldigt knölig och stenig vilket gjorde att robotgräsklipparen inte kunde startas.

Svar från Hemkomfort

Tack för din återkoppling och för de fina orden om våra montörer och det utförda arbetet! Vi tar samtidigt till oss kritiken kring starten av ärendet och kommunikationen. En beställning ska självklart inte hamna mellan stolarna och vi borde även ha varit tydligare med informationen inför att elledningen drogs in i huset. Vi tar också med oss din synpunkt kring återställningen av marken. Ambitionen är självklart att lämna arbetsplatsen i ett så bra skick som möjligt efter avslutat arbete. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – din feedback hjälper oss att bli bättre. Mvh Oscar

Nils A
Skrev om Hemkomfort

Rengöring och justering av ventilation Arbetet godkänt

Patrik N
Skrev om Hemkomfort

Bemötandet har under hela processen varit utmärkt. Installatörens har gjort ett väldigt bra jobb och även varit väldigt lätta att ha att göra med. Vid minsta fundering så har dem tagit sig tid och frågat hur vi vill ha det och lyssnat och tagit våra synpunkter hur vi vill ha det. Överlag en förstklasssig bemötande och väldigt bra slutresultat…

Ewa G
Skrev om Hemkomfort

Bra bemötande o väl utfört arbete

Jan J
Skrev om Hemkomfort

Mycket trevliga och kunniga. Tycker mer än godkänt Hemkomfort levde upp till mina förväntningar Man rengjorde alla kanaler, även en installation av en filter låda. Har redan rekommenderat Hemkomfort till kompisar och grannar. Så allmänt mycket trevligt företag att ha att göra med :)

Kerstin J
Skrev om Hemkomfort

Snabb leverans. Fick vänta länge på fakturan.

Svar från Hemkomfort

Tack Kerstin! Vi ber om ursäkt för att fakturan dröjde. Det är självklart inte önskvärt, varken för dig som kund eller för oss. Tack också för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det uppskattar vi! Mvh Oscar

Fredrik T
Skrev om Hemkomfort

Bra tydlig kommunikation och snabb och smidig installation, kan bara rekommendera

Monika F
Skrev om Hemkomfort

Bra service. Håller tider och gör ett fint jobb

Per-Olow B
Skrev om Hemkomfort

Vi är väldigt nöjda med arbetet som man gjorde, snabba med allt och protokoll kom snabbt. Det som tog lite tid var fakturan på arbetet.

Svar från Hemkomfort

Tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och den snabba återkopplingen med protokollet. Vi ber om ursäkt för att fakturan dröjde – det ska självklart inte behöva ta onödigt lång tid. Vi tar med oss den återkopplingen. Tack för att ni anlitade oss! Mvh Oscar

Linnéa O
Skrev om Hemkomfort

Nöjd i stort. Bara lite tråkigt att det var fingeravtryck och tejp på glaset

Svar från Hemkomfort

Hej Linnéa. Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du i stort är nöjd med arbetet. Vi ber om ursäkt för att vi missade att rengöra glaset ordentligt efter oss. Det ska självklart vara rent och snyggt när vi lämnar ett avslutat arbete, och vi tar med oss din återkoppling. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Mvh Oscar

Margret R
Skrev om Hemkomfort

Bra jobb Smidigt genomfört Vänlig och trevlig yrkesman som fixade det som behövdes.

Anders S
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort har installerat en ventilationsanläggning till min belåtenhet. De har varit engagerade och hållit vad de lovat . Har dock inte blivit fakturerad ännu men har anledning att tro att den överensstämmer med offerten

Louise H
Skrev om Hemkomfort

Jättebra service! Trevligt bemötande.

Ulf K
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort är alltid hjälpsamma, trevliga och duktiga. Kommer på avtalad tid. Gjorde service och bytte fläktrem och fixade ett problem med kontrollenheten.

Per-Martin R
Skrev om Hemkomfort

Bra upplevelse från första kontakten till utfört arbete.

David L
Skrev om Hemkomfort

Väl utfört arbete, tydlig kommunikation kring pris och bra prisnivå. Kommunikation kring olika namn på fläkt som installerades och fläkt som offererades hade kunnat vara tydligare och besparat mig ett orosmoment. Men när detta i slutändan förtydligades blev jag mycket nöjd.

Ann H
Skrev om Hemkomfort

Smidigt; trevligt, snabbt, schysst prissättning

Per B
Skrev om Hemkomfort

Jag och vår samfällighet har blivit bemötta av Hemkomfort både på ett professionellt och trevligt sätt.

Karl Gustav N
Skrev om Hemkomfort

Vi har blivt mycket välbemötta av Hemkomfort Hemkomfort levde upp till alla färväntningar Hemkomforts uppdrag var att installera kolfilterfläkt

Lars S
Skrev om Hemkomfort

Trevligt bemötande och proffsigt utfört!

Krister J
Skrev om Hemkomfort

Omfattande installation av ventilationssystem gick fort och i nära dialog med utförarna från Hemkomfort.

Maria K
Skrev om Hemkomfort

Dom kom i tid. Hade allt med sig som dom behövde. Var färdiga samma dag. Städade efter sig och var mycket trevliga. Vi hade ett gammalt aggregat som byttes mot ett nytt. Rören fanns men en del hade blivit platta så dom byttes och alla rengjordes. Kontrollpanelen flyttades till en lägre tillgänglig plats. Så nu väntar vi på perioden då vi kan kolla radonvärdet i 3 månader.

Monica K
Skrev om Hemkomfort

Har alltid blivit väl bemött. Snabb leverans av filter.

Olov N
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort hjälpte oss på ett mycket professionellt sätt. De var dessutom trevliga och gav oss en mängd goda råd och tips!

Carina S
Skrev om Hemkomfort

Jag är nöjd med allt på hemkomfort. Både med bemötande och uppdraget att sätta in en radonsug Montörerna var mycket trevliga

Niclas B
Skrev om Hemkomfort

Allt gick som planerat. Snyggt och prydligt utfört av kompetenta installatörer, som dessutom var trevliga.

Carl-Åke A
Skrev om Hemkomfort

Profecionellt utfört arbete av en snygg produkt. Synd bara att den nya inte hade samma mått utan lämnade en ful brun rand på väggen.

Daniel H
Skrev om Hemkomfort

Ok ett ärligt omdöme. Han som först besökte mig var trevlig och kändes kunnig. Allt kändes bra därför anlitade jag dem. Det som inte blev klockrent var att han sa att arbetet skulle ta två till tre dar och summan på arbetet i offerten baserades på det. Killarna som sedan kom och gjorde jobbet fixade det på lite över en förmiddag. De vet ju givetvis hur lång tid arbetet kommer ta så det kändes lite trist. Killarna som kom och gjorde jobbet kändes bra, kunniga och gjorde att bra jobb. Väldigt trevliga. Så sammanfattningsvis mycket bra. Jag är nöjd även om det blev onödigt dyrt.

Svar från Hemkomfort

Hej Daniel, Tack så mycket för ert ärliga och nyanserade omdöme! Vi uppskattar verkligen återkopplingen och är glada att höra att ni är nöjda med både våra tekniker och det arbete som utfördes. Vi har samtidigt full förståelse för att det kan kännas märkligt när arbetet blir klart betydligt snabbare än den tidsuppskattning som gavs från början. Det är något vi tar med oss och behöver bli bättre på att förklara redan i offertskedet. Just vid installation av radonsug kan tidsåtgången vara svår att bedöma eftersom förutsättningarna...