Hemkomfort

Hemkomfort

Hemkomfort – Radonmätning, radonsanering & ventilation

På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering. Med hjälp av snabb specialisthjälp får du status på radon och de åtgärder som krävs för att ditt hus ska ligga under gränsvärdet för en hälsosam radonhalt.

Vi erbjuder våra tjänster i större delen av landet, bland annat. Stockholm, Göteborg, Uppsala, Skövde och Västerås.

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Utmärkelser

580 omdömen om Hemkomfort

Sedan starten hos Reco 2018
    2023-04-01 Verifierad kund
    Vi anlitade Hemkomfort för att installera ett FTX-system (istället för mekanisk frånluft) i ett souterränghus från 74. Upplevde ett proffsigt bemötande i husanalys, offert och genomförande av Roine och Robert samt flexibilitet i fakturering då vi nyttjade vår befintliga elektriker till att förbereda elinstallationen. Vi valde Hemkomfort trots 5-10% dyrare offert pga bra rekommendationer här.

Kanske hade resultatet för husets ventilation blivit detsamma med en konkurrent, men det är också värdefullt att installatörerna både upplevs proffsiga och kunniga (vilket Roine och Robert gjorde) samt bjuder in till diskussion kring de små val man faktiskt vill påverka (typ placering av don). Det mesta blev precis som vi planerade från uppstart, men vi hanterade vissa justeringar under veckan för att hitta rätt balans mellan funktion och påverkan på huset i övrigt.

Sen är vi riktigt nöjda med FTX-systemet också! Det är som att andas utomhusluft hela tiden!
    2023-03-26 Verifierad kund
    Fick snabbt svar på mail, dock lite småstökigt när det behövdes överlämningar och en del misstag skulle fixas. Sen avslutades allt bra och slutresultatet är mycket bra.
  • 2023-03-24 Spontant omdöme
    Grymt bra service på alla plan!
    Alla från första kontakt till genomförande var så himla trevliga och satte in mig i alla moment!
    Installationen gick supersnabbt - två installatörer som kom på förmiddagen och lämnade vid 15:00 och lämnade systemet up n running!

Jag kan VERKLIGEN rekommendera Hemkomfort!
    5 av 5!
    2023-03-23 Verifierad kund
    Tack snälla ni för snabb och bra service av min ventilationsanläggning på Borgmästarvägen i Falköping!
    Bra bemötande av Niklas i telefon också.
    Ha en bra helg!

Mvh Barbro
    2023-03-22 Verifierad kund
    Kunde komma snabbt efter att vi ringde.
  • 2023-03-21 Spontant omdöme
    Jag anlitade Hemkomfort för byte av FTX och vindslucka.

Samtliga medarbetare var både proffsiga och trevliga, detta även när de stötte på oväntade motgångar i arbetet. Min upplevelse var dessutom att allt deras arbete sker i dialog med kunden, och med omtanke, mycket positivt.

Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen Hemkomfort. (Tack till er som var här, om ni läser detta!)
  • 2023-03-21 Spontant omdöme
    Vi fick 3 friskluftsventiler och en pax-fläkt installerad och är väldigt nöjda med resultatet. Allt från kontakten med kontoret, säljaren som var på plats till installatören som utförde jobbet sköttes mycket bra och på ett väldigt tillmötesgående sätt. Vi kommer absolut vända oss till Hemkomfort om framtida ventilationslösningar behövs.
    2023-03-17 Verifierad kund
    Hemkomfort skötte installationen av vår radonsug snabbt och smidigt och är alltid snabba i sin återkoppling.
  • 2023-03-15 Spontant omdöme
    Vårat FTX system dog och vi fick ett snabbt hembesök med offert, väldigt flexibla, professionella montörer och väldigt snabbt genomförande med byte av ny fläkt.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Mycket nöjd med både resultat och flexibilitet.
  • 2023-03-14 Spontant omdöme
    Trevligt, effektivet, bra på att förklara hur arbetet ska utföras. Bra på att föklara varför man måste ändra hur jobbet skulle utföras eftersom huset inte riktigt följde ritningen. Alla problem hanterades och våra behov som familj att "leva i installationen" togs med i beräkningarna.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Superbra, fint bemötande och lösningsorienterat
    2023-03-06 Verifierad kund
    Professionela och trevliga!
    2023-03-04 Verifierad kund
    Jag är supernöjd med dels arbetet och dels det trevliga bemötande.
  • Zrean T
    skrev om Hemkomfort
    2023-03-02 Verifierad kund
    Allt gick snabbt och smidigt. Inga som helst problem eller konstigheter!
    2023-03-01 Verifierad kund
    Bra bemötande och snabb återkoppling.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Bra och lyhörd projektledning samt hantverkare.

Vi köpte en ftx-lösning som ersatte vår självdragslösning från 70-talet.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Väldigt kundfokuserade och enkla att kommunicera med.
    Mycket nöjd.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Trevliga, kunniga och mycket snabba utan att slarva på ngt vis. Lyhörda för våra önskningar och frågor. Rekommenderas varmt.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Efter för höga radonvärden i villan fick vi en professionell och noggrann genomgång av Hemkomfort med rekommendationer på lämpliga åtgärder. Experten var mycket seriös, noggrann, punktlig och pålitlig. Allra högsta betyg!
    2023-02-22 Verifierad kund
    Byte av FTX-aggregat (Saleryd Loke 01): Kontakt med trevlig säljare som kom och tittade och föreslog några förändringar. Han återkom med offert. Datum för installation bestämdes. Kom punktligt som utlovat. Installation gjordes av två kunniga och trevliga killar som gjorde ett bra jobb. Jag fick även hjälp med att installera köksfläkten på ett bra sätt. Priset ok. Förväntningarna då? Ja, det finns inte så mycket mer att önska! Kan starkt rekommendera detta företag!
  • 2023-02-21 Spontant omdöme
    Finfin hjälp. Trevlig och punktlig. Förklarade noggrant vad han gjorde. Fick tid nästkommande dag. Rekommenderas!
    2023-02-18 Verifierad kund
    Super trevliga och ett fint utfört arbete
  • 2023-02-16 Spontant omdöme
    Mycket bra bemötande redan vid telefonkontakten med företaget. De totalt fyra personerna som utförde bytet av ventilationsaggregatet och monteringen av ny vindstrappa var noggranna och kunniga samt mycket trevliga.
    Vi fick en genomgång av styrpanelen men inte någon bruksanvisning för denna (kan vara bra vid försäljning av huset).
    2023-02-12 Verifierad kund
    Punktlig på plats och snabb i jobbet.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Nicklas Zackrisson............. ...........................................
    2023-02-07 Verifierad kund
    Bra offert och återkoppling, när arbetet väl skulle utföras kom det trevlig o bra personal på utsatt tid. Toppen helt klart.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Köpte FTX system med dragning till tre våningsplan.
    Bra service och installation. Skötte sig väldigt bra, kom i tid och var tydliga med installationen. Lyssnade och kom med bra förslag på hur de skulle installera.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Vi var helt nöjda och kunde tryggt lämna över huset till Sven.
    2023-02-05 Verifierad kund
    Well Done!
    Från första samtalet till färdig installation blev jag vänligt och professionellt bemött. Är det så märkvärdigt? Ja, idag är det tycker jag. Få företag som håller den här standarden. Killarna som var här och monterade var trevliga och förstod att dom var i någon annans hem. Dom städade noggrant efter sig vilket jag uppskattar mycket. Hade vi inte varit hemma då bytet av vårt aggregat skedde hade vi aldrig märkt av att dom varit här. Tack för visad hänsyn! Fortsätt på den inslagna vägen så kommer ni aldrig ha några problem att fylla orderböckerna.
    2023-02-05 Verifierad kund
    Hantverkaren gjorde ett fantastiskt jobb och tog tid att förklara vad han skulle göra. Väldigt nöjd och jag var glad att höra att rensningen verkligen behövdes. Kommer absolut rekommendera er vidare till resten av gatan! Med vänlig hälsning, Bastiaan
    2023-02-03 Verifierad kund
    På ett bra sätt. Kom den dag som bokats och genomförde bytet av fläkt enligt tidigare erhållen offert.
    2023-02-03 Verifierad kund
    Kontaktade Hemkomfort (bl a) för installation av ventilation i tillbyggnad hissen (100 m2) som skulle länkas samman med befintligt hus. Fick snabbt svar av en trevlig man (Per). Av tre företag var Hemkomfort det enda bolaget som återkopplade.
    Är inte hemma i Sverige just nu men Per åkte själv ut till huset och pratade med byggarna och återkom med offert.

Offert, genomförande, service och återkoppling var klanderfri.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Väl bemött. Utförde sitt arbete enligt plan.
    Företaget levde upp till mina förväntningar.
    2023-01-21 Verifierad kund
    Mycket kundorienterade och ett mycket gott bemötande.
    Levde väl upp till våra förväntningar avseende installationen.. Vi saknade viss produktkunskap hos installatörerna, spec. avseende mjukvaran.
    Alla har varit lyhörda för våra synpunkter och uppfyllt våra önskemål.
    Installationen gällde ersättning av aggregat för ventilation av huset.
    2023-01-18 Verifierad kund
    Snabbt svar i telefon, enkelt att beställa.
    Trevligt bemötande.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Alltid trevligt bemötande från alla och fin service. Jag upplevde dem som mycket proffsiga i sitt jobb !
    2023-01-14 Verifierad kund
    Fantastiskt trevliga och hjälpsamma.
    2023-01-02 Verifierad kund
    Professionella, snabba och mycket trevliga.
    2023-01-02 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och utmärkt genomförande!
    2023-01-02 Verifierad kund
    Kompetent och kunnig representant för ert företag
    2022-12-31 Verifierad kund
    Väldigt fint bemötande vid första kontakten. Kände mig lite vilsen efter min man precis lämnat jordelivet. Kunde inte så mycket om fläkten eftersom det var han som skötte allting Men sen kände jag nig trygg attdet skulle komma en hantverkare som skulle hjälpa mig. Efter några veckor kom det en mycket trevlig kille som ordnade upp allting. Han var välfigt noga och berättade allting vad han gjorde eftersom jsg frågade. Mycket trevlig och glad person.Jag är mycket nöjd. Kommer verkligen stt rekommendera Hemkomfort till andra. Och naturligtvis vill jag också fortsätta att få hjälp av er när det behövs. Arbetet som gjordes var stt filtren byttes ut. Rensning av kanaler och ventiler ställdes in. Allt blev jättebra. TACk. Med vänlig hälsning Christina.
    2022-12-30 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och snabb återkoppling.

Hjälper våra kunder på ett trevligt och korrekt sätt.
    Hittar lösningar på kundernas radonproblem med garanterad effekt.

Vi är väldigt nöjda med Hemkomfort som samarbetspart.
    2022-12-30 Verifierad kund
    Mycket professionellt och utmärkt service.
    2022-12-28 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Vi fick snabb hjälp med byte av fläktmotor. Bra att veta att det finns ett pålitligt företag i grannskapet att anlita vid problem med ventilationen i huset.
    2022-12-28 Verifierad kund
    Hemkomfort bytte mitt FTX-aggregat i en existerande anläggning.
    Offerten var tydlig. Tyvärr blev det leveransförseningar från aggregat-leverantören och vi ändrade leveransdatum och även aggregat och leverantör. Under installationen fick jag även hjälp med en extra isolering av en rökkanal. Jag påpekade vissa saker och fick som kompensation ett par filter.

Vi anlitade Hemkomfort efter rekommendation från mäklaren och de levde upp utöver våra förväntningar, inte minst kompensationshanteringen.

Vi uppskattade dialogen och arbetet med båda installatörer och säljaren.
  • 2022-12-27 Spontant omdöme
    Byte av takfläkt på Enbärsv 11, Lidingö. Toppklass rakt igenom!
    2022-12-19 Verifierad kund
    Hemkomfort installerade ett FTX-system i merparten av vårt hus.
    Vi är väldigt nöjda med både deras tjänster och hur installationen blev. Det var inga problem att tillsammans komma fram till hur ventilationen skulle kunna dras för att få det så bra som möjligt.
    Aggregatet hade en felinställning i mjukvaran vid leverans men det var lätt åtgärdat efter några dagar när det uppdagades.
    Det känns även skönt att få en garanti på att våra höga radonvärden kommer bli avhjälpta (med radonsug också).
    2022-12-19 Verifierad kund
    Vi anlitade Hemkomfort helt nytt ventilationssystem i vår villa.
    Vi är supernöjda. Det var proffsigt från början till slut.
    Bra bemötande både till oss vuxna, vår hund och nyfikna barn.
    De grabbar som var här jobbade flitigt.
    Från dag 1 efter installation märkte vi stor skillnad på luften. Våra varmaste rekommendationer vill familjen Lundberg/Moberg ge.
    2022-12-04 Verifierad kund
    Helt. OK bemötande. Stämde med mina förväntningar. Köpte en värmeväxlare.