Hemkomfort

Hemkomfort

hemkomfort.se
  • BadgeSevenYears
Omdömen totalt
783
Snittbetyg
4.8
Ring 08-509 239 35 Dela

Om företaget

Hemkomfort – Radonmätning, radonsanering, ventilation & OVK På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan... 

Skriv ett omdöme

783 omdömen om Hemkomfort

Sedan starten hos Reco 2018

Visar 783 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Karin A
Skrev om Hemkomfort

Vi har fått FTX installerat i vårt hus. Vi är jättenöjda med bemötandet, dialogen och resultatet. Hemkomfort är mycket förtroendeingivande.

Catriona W
Skrev om Hemkomfort

Great service! And professional.

Dario P
Skrev om Hemkomfort

Duktiga & profesionella. Duktiga & profesionella.

Fredrik S
Skrev om Hemkomfort

Bra, snabb och trevlig service.

Carl Patrik L
Skrev om Hemkomfort

Trevliga och duktiga. Känns både proffsiga, flexibla och tillmötesgående.

Christer S
Skrev om Hemkomfort

Bemött mycket bra, som vanligt. Man behöver inte ha några extra förväntningar, de bara finns där och är OK. Köpte filter och fick dessa levererade till dörren. Mvh Christer Sundin

Andreas M
Skrev om Hemkomfort

Snabb återkoppling, bra service. Produkten som behövdes fanns på lager. Ett perfekt genomförande och en prisvärd affär.

Oliver H
Skrev om Hemkomfort

Det tog tid att få svar. Personerna som kom hade inte rätt saker med sig. När de åkte var jobbet halvfärdigt och köksfläkten stod på för fullt och gick inte att stänga av. Det tjöt och visslade. De visste inte när de skulle komma tillbaka och det slutade med att jag fick koppla ur fläkten själv. Elektrikern kom efter en månad. Alla personer vi mötte var trevliga, men det var rörigt, det blev fel och det tog lång tid.

Svar från Hemkomfort

Hej Oliver, Vi uppskattar din feedback, den får vi givetvis ta till oss och lära utav. Vi får be om ursäkt och förlåtelse för att arbetet dragit ut så mycket på tiden. Självklart är det inte acceptabelt att behöva vänta så länge med elinstallationen. Tyvärr hjälper det inte dig nu, men kan informera om att vi inom kort kommer att utföra våra elinstallationer in-house istället för att samarbeta med utomstående firmor. Vad gäller att det blev fel fläkt förstår vi givetvis frustrationen som kan uppstå och hoppas att... 

Carina N
Skrev om Hemkomfort

Väldigt bra bemötande. Tim som jag pratade med när jag ringde och beskrev vår fläkt och hus var också den som kom och gjorde servicen. Han förklarade vad han hade gjort och hur statusen är på vårt aggregat. Vi köpte service på vårt fläktsystem som är installerat 1998.

Martin W
Skrev om Hemkomfort

Köpte "puckar" för att mäta radon i en villa som ska säljas. Ringde och beställde, hämtade upp hos dem samma dag i Länna mycket smidigt.

Bengt Ö
Skrev om Hemkomfort

Riktigt seriösa, löser problemet istället för att sälja på mig något dyrt i onödan. 👍🏽👍🏽

Shilan Z
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort är trevliga, snabba och professionella!

Björn kenneth H

Proffsig & vänlig personal som levererade precis som överenskommit + lite till till Sollentuna. Lämnade allt snygg och prydligt. Mycket nöjd (återstår att se hur väl allting fungerar efter första långtidsmätningen senare i höst)

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Lars-Göran N
Skrev om Hemkomfort

Installerade radonsug. Allt tillbelåtenhet enligt förväntningar. Fel åtgärdades snabbt. Kan tycka att prislappen var för hög för den arbete som lades ner.

Ariuntungalag T

Vi är nöjda ,mycket snabb och kvalitet välgjord och ren Ornövägen 12

Peter P
Skrev om Hemkomfort

Försäljning och montage av ventilationssystem. Om alla utförande företag jobbade på detta sätt hade vi inga problem alls i Sverige. Håller vad de lovar och kommer när dom säger att dom ska komma.

Jonas P
Skrev om Hemkomfort

Snabb och proffsig hjälp. Bra kommunikation och allt enligt tidplan.

Ingrid H
Skrev om Hemkomfort

Radonsanering med installation av radonsug m.m. Bra bemötande, bra dialog. De flyttade undan möbler och liknande som var i vägen och återställde allt så att det inte märktes efteråt att de varit där och gjort ingrepp. Rent och snyggt.

Margareta L
Skrev om Hemkomfort

Bra bemötande både hos arbetsledare och montörer

Martin W
Skrev om Hemkomfort

Anlitade Hemkomfort för installation av till- och frånluft i min villa. Pga sjukdom började dagen med att de var underbemannade och det såg ut som att de inte skulle hinna utföra arbetet inom den givna tidsramen men efter att killarna på plats ringt några samtal dök det upp rejäl förstärkning under dagen vilket gjorde att allt slutade enligt plan. Bra bemötande och utfört arbete från alla involverade. En extra eloge till killarna från Skövde-kontoret som var på plats för att förstärka och som såg till att driva allt i mål.

Hans D
Skrev om Hemkomfort

Jobbet gjordes bra, snabbt och effektivt. Förutom att temperaturgivaren ligger löst ovanpå aggregatet och att programvaran ej uppdateras, protokollet, som är en förutsättning för garantin ska gälla, inte fylldes i. Det lilla extra arbetet som inte kunde förutses vid offert och beställning löstes elegant, effektivt av en trevlig montör.

Victor T
Skrev om Hemkomfort

Proffsiga, lösningsorienterade och bra i pris

Kent J
Skrev om Hemkomfort

Snabbt jobbat och vi fick ner radonhalten till 180-200 Bq/m3. Friskluftventiler i alla rum, fläktar i alla våtrum och radonsug av luft från bottenplattan.

Leif W
Skrev om Hemkomfort

Snabb och bra lösning på ett radonproblem.

Kadriye B
Skrev om Hemkomfort

Ett trevkigt bemötande och bra utfört arbete

Lars-Anders S
Skrev om Hemkomfort

Trevliga killar Gjorde ett snabbt och bra jobb

Amir A
Skrev om Hemkomfort

Det var bra och smidigt. Vi är nöjda med resultatet.

Barbro E
Skrev om Hemkomfort

Blev bra bemött. Jag visste inte vilka förväntningar jag skulle ha. Det gjordes ventilationsåtgärder. I lägenheten och ventilationsöppningen i köket byttes ut mot en ny fin öppning efter att den mycket gamla smutsiga tagits bort. Jag är nöjd med arbetet som gjordes.

Peter L
Skrev om Hemkomfort

Jag blev väl bemött av hemkomfort. Jag förväntade mig att få ett fel åtgärdat och det fick jag. Det kom en trevlig tekniker som snabbt förstod att ett lager till en fläktmotor hade skurit. Han bytte lagret och sate ihop grejerna.

Maud J
Skrev om Hemkomfort

När de väl kom( vädret har säkert ställt till det) så gick det snabbt och smidigt.

Ingrid J
Skrev om Hemkomfort

Jag är nöjd hela vägen, både bemötande och utfört arbete som bestod i installation av ventilation då mitt hus har för höga värden av radon

Per S
Skrev om Hemkomfort

Allt fungerade bra mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maria M
Skrev om Hemkomfort

Bra service. Byte av lucklås efter OVK.

Mergim S
Skrev om Hemkomfort

Ett väl utfört arbete och enligt önskemål.

Jonas J
Skrev om Hemkomfort

Kommunikation före och efter funkade bra. Kändes seriösa

Clas W
Skrev om Hemkomfort

Jag skall sälja mitt Radhus så jag vill göra en snabb radon mätning Bemötandet var helt okej blev hjälpt snabbt och bra

Martin W
Skrev om Hemkomfort

Bra bemötande i felsöknings- och offertfasen. Tydlig offert med vad som ingår. Punktlig leverans och installation. Snabb genomgång av anläggningen. Minus är att jag fick koppla upp nätverk och app själv, fick ingen hjälp med det.

Andy L
Skrev om Hemkomfort

Vi bytte ut två gamla FTX aggregat mot ett nytt. Sällan man känner sig så nöjd med ett hantverksarbete som vi gjort med Hemkomfort. Från start till mål superproffsiga.

Anders L
Skrev om Hemkomfort

Fick snabbt en offert och den var konkurrenskraftig. Vid installation kom två killar för att byta ut FTX-aggregatet. De jobbat på bra och de trivdes med att jobba ihop. Det hela gick snabbt och de gjorde ett snyggt jobb. De gjorde snyggt efter sig och tog med allt. Fick en bra instruktion om hur det nya aggregatet fungerade och även hur appen som hör till fungerade. Rekommenderar Hemkomfort varmt. Har även använt dem tidigare för installation av en radonsug.

Käthe B
Skrev om Hemkomfort

Mycket professionellt och vänligt bemötande i samband med vår radonsanering. Installation av fläktar gick smidigt utan stök och blev snyggt och diskret placerade.

Roger A
Skrev om Hemkomfort

Snabb återkoppling och väl utfört arbete

Carl-Johan D
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort hjälpte oss att installera friskluftsventiler och paxfläktar i vårt hus. Fick bra råd och de var trevliga och smidiga att ha att göra med. Vi är nöjda och rekommenderar dem!

Tove H
Skrev om Hemkomfort

Bra service, bra resultat, även extra hjälp när det behövs :)

Petter O
Skrev om Hemkomfort

Installerade komplett FTX-system i en villa på 200kvm byggt på 80-talet, tog in offerter från flera av de högst rankade företagen på Reco, hemkomfort låg faktiskt högst i pris, men valde ändå pga fick fick högt förtroende. Kunde inte varit mer nöjd, de stötte på flera problem längs vägen, men var hela tiden inställda på att systemet skulle bli så bra som möjligt och lade inte på ett öre på det överenskomna priset. Tog både längre tid och mer material än vad alla olika firmor hade trott. Lyhörda och snabba när behöver hjälp... 

Markus L
Skrev om Hemkomfort

Mycket bra kontakt med projektledare som håller i olika uppdrag i form av Radonmätning och OVK åtgärder.

Karin N
Skrev om Hemkomfort

Kanalrensning och service av ventilationssystemet. Överlag väldigt bra.

Tobias A
Skrev om Hemkomfort

Smidig och snabb reparation av vår FTX.

Björn S
Skrev om Hemkomfort

Jag måste säga att Hemkomfort verkligen är bra. Snabba när det gällde första radonmätningen. När vi sedan tvingades sanera så var de lösningsinriktade och säljaren var mycket bra att ha att göra med. Vid installationen uppstod en avvikelse. pga att vår VVS-karta inte stämde då att ett elementrör blev genomborrat. Snabbt och proffsigt ordadades det. Jag är mycket nöjd.

Christer S
Skrev om Hemkomfort

Från att ha besökt hem&villa mässan i Stockholm hösten 2023 och Hemkomforts monter med väldigt trevliga och hjälpsamma personer för att svara på alla frågor vi hade så bokades ett kostnadsfritt hembesök med genomgång på det som vi ville ha men även rekommendationer på tips och råd. Som vi tillsammans kom fram till en optimal lösning som vi sen fick en tydlig offert på och hade ändå några frågor på den men när vi fått dom besvarade så valde vi hemkomfort för att göra denna installation hos oss på FTX ventilation systemet.... 

Johan S
Skrev om Hemkomfort

Konkurrenskraftig offert Väl utfört arbete kommunikativt - höll mig informerad löpande Utfört enligt tidplan Kan bli lite tydligare när det tillkom en mindre ÄTA. Mindre kostnad i sammanhanget. Kan varmt rekommendera

Filtrera omdömen