Mycket trevligt bemötande och snabb och smidig samt prisvärd hjälp. Rekommenderas starkt
Hemse Bil & Däck AB
Välkommen till Hemse Bil & Däck AB – din Autoexperten Bilverkstad i Hemse! Vi är din lokala bilverkstad på södra Gotland och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra tjänster omfattar däckförsäljning, däckbyte, hjulinställning, däckhotell och AC-service. Vi utför även installation av...
394 omdömen om Hemse Bil & Däck AB
Behövde ett hjul till en kärra. Allt var bra men det tog 2 veckor.
Snabba, smarta och smidiga! Supernöjd!
Otroligt duktig och kompetent personal. Var mycket lång process med att hitta felet men jag fick en lånebil under tiden. Bra kommunikation och bra pris. Återkommer vid behov.
Bra service och snabbt prisvärt
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Bra och trevligt bemötande. Snabb och effektiv service. Personligt.
Bra bemötande, kunnig personal
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Utomordentligt nöjd med besöket
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande av personalen. Butiksdelen var tråkig och mycket smuts på golvet.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Bra service och alltid ett trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, snabb service, bra pris
Fantastiskt bemötande, bra service & en upplevelse utöver det vanliga. Kan varmt rekommendera denna verkstad.
Snabb och vänlig service. Ger mycket sällan högsta betyg, går alltid att bli ännu bättre.
Billig, snabb service och trevlig personal. Stort tack!
Bra gjort. Bra när det ligger nära till jobbet. Trevligt bemötande
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Blir alltid bra bemött och snabb service
De är alltid trevliga och bra bemötande oavsett vad som ska göras.
Jättenöjd, bra bemötande, bra pris, snabbt utförande. Hälsningar Inger
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Trevligt bemötande i kassan och man känner sig väl omhändertagen av bilmekanikern . Mitt nya livet ut ställe . Rekommenderas starkt !
Trevliga och proffsiga som alltid ställer upp
Bra företag ! Jättebra service ! Rekommenderas !
Pyspunka på ett däck Fick tid snabbt Trevlig och kunnig personal
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Positivt, vänligt bemötande av både reception och servicepersonal. Kunniga och villiga att förklara. Känns tryggt att anlita dom. Toppen.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Fungerade helt problemfritt och trevligt bemötande av killarna i verkstaden. Tack!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!
Jag blir alltid trevligt bemött. Behöver jag byta en lampa gör de det med detsamma. Hade sett olja på marken o de gjorde felsökning o bytte sen bytte de vevhusventilation. Motorlampan började lysa o det var troligen EGR- ventilen som kärvade. Behöver troligtvis bytas. Jag är nöjd med denna verkstad.
Utmärkt utfört arbete. Tog lite längre tid än planerat men det fasta priset påverkades inte. Rekommenderar detta företag.
Väldigt tillmötesgående verkstad. Har löst alla mina problem
Glada, positiva, hjälpsamma. Informerade väl och åtgärdade felen perfekt och helt enligt önskemål!
Nöjd. Bra prismässigt. Bra bemötande. Onödigt att fylla spolarvätska för överpris. Men detta är något alla verkstäder gör..
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevlig service och snabba. Utför alltid ett toppen jobb.
Hejsan trevligt bemötande Glad positiv personal.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Tack för fin servis och trevlig, lyhörd personal ! / Bosse
De var jättetrevliga i telefon, bra bemötande på plats och problemet snabbt åtgärdat.
Trevligt bemötande bra service
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra att ni finns på Hemse. Ett bra bemötande till sina kunder
alltid bra service och trevlig personal
Jag ville ha service på bilen, och fick service på bilen. De sa 2,5 timme, det tog 2,5 timme. Perfekt!
Toppenverkstad som alltid gör det bästa för att laga och fixa till bästa pris!
Trevlig personal med ett fint bemötande. Jobbet utfört utan några krångligheter. Hemse Bil & Däck är dom första jag kontaktar när det är krångel med bilen.
Mycket bra!
Bilen blev lagad. Trevligt bemötande.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Proffsigt bemötande och goda kunskaper
Väl mottagen och kunnig personal som är väldigt serviceinriktad
Jag fick bra hjälp med det jag behövde.
Alltid trevliga o tillmötesgående. Trots personal som var sjuka så jobbade dom på. Kommer alltid att nyttja dom
Trevliga och bra service. Tack
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Det var bra bemötande och bra service
Bra bemötande och trevlig personal
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Lång kö, men fick bilen bra felsökt och fixad , dessutom en vecka tidigare, så jag är nöjd.
Bra service, snabbt och noggrant.