Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag10 omdömen om Hittapunktse AB
VARNING!
Vilket blufföretag, håller inget dom lovar.
Satsa aldrig en krona på deras tjänster, har haft kontakta med Björn & Esteban som nu har slutat & dom fortsätter skicka sina fakturor, trots att vi sedan starten blivit lovade löpandedata på exponering & leads.
Dvs utlovad info om löpande datatrafik som styrts till våra sidor & leads har aldrig existerat. Kan skriva hur mkt skit som helst hur dom har missköt allt till oss men vill inte lägga ner mer tid på dom.
Dom fortsatte annonsera trots att avtalet hade löpt ut & efterfakturerade hundratalls tusen kronor för detta.
Det enda som har har kommit från deras sida är deras oseriösa fakturor.
Skanadal,
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! -
skrev om Hittapunktse AB
En säljare hos hitta.se ringde för att producera ett annonsförslag. Vi var överens om att vi sju dagar senare kunde ta del av förslaget för ev. godkännande. (Visade sig senare att säljaren både offererat fel bolag och fakturerat direkt vid detta första samtal). När förslaget kom ut på nätet med bl.a. fel adress uppmanades dom skriftligen samma dag att genast ta bort den. Två månader efter uppmaningar och hot var den äntligen borta. Deras säljchef påstod att vi hade godkänt annonsen med e-signatur, men hade inga bevis för detta. Man påstod också i skrift att deras faktura skulle krediteras, som ännu inte skett.
skrev om Hittapunktse AB
Vilket jä.la bluff företag! om man inte betalar deras dyra avgift så finns man inte längre med som företag i deras register. helt jä.la sjukt, 6 500 kr för att ens synas att man existerar.
Som det tidigare varit så kan man lägga till information samt göra reklam i banners och så vidare, men det är så jä.la vinstdrivande så man måste utpressa företag för att driva vidare ökad vinst. -
skrev om Hittapunktse AB
STOR VARNING!!!!! Urusel upplevelse. Jag skulle prova deras offert tjänst för företag och blev lovad att endast 3 företag skulle få svara på varje förfrågan och att detta minsann skulle gynna oss. Efter 11 köpta förfrågningar så inser jag att något är helt fel. Jag kommer inte fram till fler än hälften av "leadsen" och en som jag faktiskt kommer fram till bekräftar att ett TIOTAL företag kontaktat henne redan. När jag påtalar för hitta.se (proffs.se) att jag är allt annat än nöjd och ber dem att häva avtalet som löpt endast ett par dagar så vägrar dom tvärt och ber mig kontakta en jurist!!! (Seriöst???) De är inte intresserade av sina kunder utan det enda de är intresserade av enligt min erfarenhet är att lura småföretagare in i långa avtal som inte ger dem någon ROI över huvud taget. STOR VARNING!!!!!
skrev om Hittapunktse AB
Fick inkassokrav utan att godkänna deras offert och utan att få något faktura. Jag fick inkassokrav efter några månader på 4700 sek. Sen måste man förlora tid i onödan att ringa och förklara!
skrev om Hittapunktse AB
Håller med nedan talare. Undvik dessa! Tyvärr gick jag själv på niten och köpte en microhemsida där de lovar topplacering på google men i själva verket var de under en 1års period i snitt på 50-60:e plats. Ingen eller mycket få besöker denna microhemsida och du är lurad på pengarna.
skrev om Hittapunktse AB
Det har gått 6 månader sedan de har gjort micro sidan åt mitt företag. Sidan syns inte ens i google andra sida eller tredje kanske i 5-6:e jag kan inte ens hitta sidan skrattretande verkligen då de själva kunde inte hitta sidan utan fick återkomma med en länk
Dåligt jobbat och jävla lögnare till försäljaren och sedan säger ni att jag kan köpa sidan med 20000 kr efter att avtalet är slut verkligt uselt . De lovar att jag ska synas i hitta .se utan kostnad som ersättning men inget har hänt förutom räkningar som kommer regelbundet .
känner mig lurat -
skrev om Hittapunktse AB
Undvik! Lägg på direkt om de kontaktar er!
Blev lovad en plattform med goda möjligheter för editering och en ökad trafik till webplatsen, men trafiken från hittapunkse är helt obefintlig. Värdelös och dyr tjänst där de inte håller några av sina löften.
Pushinga säljare som ljuger blivande kunder rakt i ansiktet. -
skrev om Hittapunktse AB
Akta er för detta företag! Trots att vi tackat nej till ordern skriftligt så skickar de faktura. Denna bestreds skriftligt och ändå skickar de betalningspåminnelse.
skrev om Hittapunktse AB
Hitta.se är oseriösa, försöker ta betalt för ej beställd annons !!