väldigt enkelt via datorn att den produkten som jag köpt skulle hjälpa min besvär jag köpte en Kildyna med avlastning för svanskotan 40x40x6/2 cm och den hjälper mina besvär
Hjälpmedelscentralen.se
Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.
1739 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se
Sedan starten hos Reco 2021
Varan motsvarade mina förväntningar, dvs jag fick det jag hade beställt.
Snabb leverans, tydlig och överskådlig hemsida. Köpte rullator för inomhusbruk, lätt att montera.
Enkelt att handla. Leverans dagen efter. Mycket nöjd..
Enkelt att hitta vad vi sökte och en snabbleverans
Köpte en dusch pall och fick den efter några dagar. Bra att man kan betala med faktura. Kan rekommendera hjälpmedel centralen om man behöver något hjälmedel
Det fungerade alldeles utmärkt snabb leverans till dörren
Är väldigt nöjd med rolatoren .Och vad fort det gick
Bra och snabb leverans .och alltid hjälpsamma
Enkelt o snabb leverans, Min man operade höften igår. Så dynan funkar bra , nu när han är hemma igen. 👍
Mycket bra och snabb leverans. Men skulle velat veta att paketet var på väg. Fick bara reda på att det levererats🙂
Bra info, kom i utlovad tid och lätt att packa upp och ställa i ordning, inga lösa delar. Bättre än förväntat och fint stöd på promenaden. Lätt att använda och lätt att packa in i bilen.
Bra produkter. Enkelt attchanda i webb shop Snabb leverans direkt i brevlådan vilket jag uppskattar mycket. (Är så trött på UPS som inte ens har utlämningsställen) Jag handlade dock ej för egen del utan till min gamla mor.
Snabbt och enkelt. Jag beställde två Hälinlägg för höjd 2cm (2:a) i samband med en nyligen genomförd höftoperation. Jag är nöjd med produkten.
Nemt at bestille og hurtig levering
Köpte en sittkudde. Det var ganska lätt att handla via hemsidan. Men varan i sig var svår att se hur den skulle kunna funka hemma. Alltid bättre att kunna prova först. Snabb leverans. Säker betalning!
Otroligt usel kundservice. Men säljer produkter som är oanvändbara men tar inget ansvar för vad man säljer. Man hänvisar till sin leverantör av produkterna. Alla som vet något om seriös marknadsföring vet att det är företaget som säljer produkterna till konsumenten som är ansvarar för fel på produkten. De vägrar ta tillbaka produkterna och kreditera kostnaden. Trots att inskickade bilder visar att produkterna ej går att använda så vill de att det är jag som köpare som är ansvarig och skall stå för kostnaderna som uppkommit. Produkten som de sålt är Sanifix absorberande kalsong.
Trevlig personal vid frågor. Snabb leverans och bra förpackning
På grund av en miss som gjorts på Hjälpmedelscentralen, tog det nära 2 veckor och två mail innan brevet med den beställda produkten hamnade i min brevlåda! Ironiskt nog stod det ang. frakten "snabb leverans till din brevlåda" . Jag fick i alla fall en ursäkt, Det hedrade dem. Berit
Förväntade mig betydligt snabbare leverans av vara som var lagervara. Vederbörande som svarade i telefon verkade inte veta vad som fanns i lager.
Mycket.positiv! Tack Snabba reply och leverans
Enkelt att beställa, snabb leverans
Jag är väldigt nöjd med kvaliteten på produkten och även med den snabba leveransen.
Jag köpte en rollator.. Den kom mycket snabbt, Blev förvånad och glad.
Enkelt att näthandla. Snabb leverans av vägghandtaget till duschutrymmet. Nöjd med produkten.
Kudden fungerar bra när jag sitter på älg pass
Väl mottagen av personalen, snabb leverans
Otroligt snabbt expedierat. Fick en superfint lätt inomhusrollator som jag tar mig fram med väldigt lätt. Jag hade en fin kontakt med en säljare! Tusen tack!
Jag köpte en pyjamas med dragkedja i ryggen åt min mor. Hon bor på boende och personalen upplever att den är mycket bra. Jag tycker det var enkelt att handla av er, men det tog längre tid än jag förväntat innan jag fick varan, beställde 1/9 och fick den 20/9. 😊
Köpte mjuka handtag till krycka vilket kom snabbt o fungerar perfekt för mina reumatikerhänder!
Snabbt och bra vara en RUST Nära föt svhämtning.
mycket vänligt mottagande ock hjälp tack
Det gick smidigt att handla och produkten levererades inom rimlig tid.
Super bra att det finns en affär också att besöka. Allt gick smidigt att handla från nätet också.
Tydlig och bra beskrivning av varan. Varan motsvarar förväntningarna. Snabb leverans.
jag har vid flera tillfällen anlitat Hjälpmedelscentralen och jag är nöjd.
Gick alldeles utmärkt och snabbt. Bra hemleverans.
Beställde Doro Hearingbuds. Köpet fungerade utmärkt och uppgifter på hemsidan om leverans och betalning är klara och lätta att förstå. Visserligen dröjde leveransen, men efter ett snabbt samtal gavs besked om försening och sändning samma dag. Efter leverans på måndag kom leveransbesked först följande fredag och fakturan på måndag!
snabb service och härligt att handla hos er
Jag blev besviken över att jag inte fick någon information om att min beställning blivit försenad. Jag fick inget svar på det mail jag skickade och behövde ringa två gånger innan jag fick reda på när min beställning kunde levereras.
Jag kan varmt rekommendera hjälpmedelscentralen. se till alla som söker hjälpmedel av hög kvalitet. Tack för att ni gör en stor skillnad i människors liv!
Nöjd med varorna, minus för lång leveranstid.
Det var lätt att beställa och väldigt snabb leverans.
Lätt att handla. Men om det kommer några varor Ja det återstår att se. Tvivlar starkt
Enkelt att hitta och handla det jag efterfrågade och behövde.
Snabb och bra leverans. Bra hjälpmedel för min dushning. På det hela bra betyg.
Bra trevliga och prata med min var tog lite extra tid och få innan hjälpmedelscentralen fick hem min vara .Men väldigt trevliga och prata med och ett plus va när man ringde dom svara dom omgående 👌ingen kö plats åå lång väntan för å komma fram 👌🤩 Jag beställde en rullator (Puma Air) jättenöjd 👌🤩🤩🤩
Lätt att handla på hemsidan och snabb leverans. Vid lite problem med inomhus rullatorn så fick vi trevligt och snabb hjälp.
Tog lite lång tid innan jag fick varorna ca 14 dagar
Väldigt snabb leverans! Smidigt, rakt ner i brevlådan!