Snabb leverans, bra produkter
Hjälpmedelscentralen.se
Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.
953 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se
Sedan starten hos Reco 2021
Jättebra och enkelt. Snabb leverans.
Snabbt resultat, bra hjälpmedel och snabb leverans
Enkel hemsida och snabb leverans!
??????????????????????????????
Snabb leverans o bra produkt. Köpte ett par kalsonger till min man för inkontinens men han fyller på lördag o har inte fått dem ännu
Snabba leveranser. Mycket nöjd.
Funkade bra snabb leverans 👍 jag kan rekommendera hjälpmedelscentralen 👍
2 veckor efter jag la min beställning så hade jag inte hört något ifrån er. Jag ringde och då fick jag till svar att den var slut på lagret. Fick en ursäkt och att ni skulle höra av er när den åter var i lager. Och det gick snabbt för 3 dagar senare så kunde jag hämta ut min vara.
Otroligt bra, fick snabbt och lätt min leverans hem till min dörr, vilket jag är i stort behov av. Överkomliga priser.
Jag köpte en inomhus rollator, snabb leverans, färdigmonterad och klar att använda. Jag är så nöjd med allt.
Bra och snabb leverans.Köpte en sittdyna av er(Lubinusdyna).
Allt har gått bra Men jag har faktiskt inte provat produkten än
Kan inte skriva annat än att jag är jättemöjd. Har artros i fingrarna och undrar om ni har hjälpmedel ?
Bra och snabb servis. Trevlig personal.
Snabb leverans, all kommunikation via hemsidan.
Mycket bra bemötande Har beställt flera gånger... det fungerar alltid bra Sist så hade vår försändelse inte kommit, enbart faktura. MYCKET BRA BEMÖTANDE vid telefonkontakt Nästa dag fick vi en ersättningsförsändelse Tack från oss
Jättebra o trevlig service. Snabb leverans samt hjälp när vi inte visste vilken extra rollator vi skulle välja. Båda rullatorerna fungerar utmärkt, 1 inne o 1 ute.
Allting var bra.Snabb leverans,trevligt bemötande av kundtjänst.
Lätt att beställa. Snabb leverans.
Enkelt , klar o tydlig information. Kände mig lugn med att det var ett seriöst företag. Varan kom snabbt o min mamma är supernöjd med rullatorn.
Snabb leverans. Greppvänlig och fungerar bra.
Allt fungerade bra leverans betalning vara så det finns inget att klaga på
Hörapparatsbatterier och batteritestare. Snabb och bra service.
Snabb leverans, men sittdynan som jag beställde var för hård. 🙄
Ångrat mej på köpet då jag fick vänta så länge.så jag avbeställde min order.
Det blev en snabb och säker leverans.
Lätt navigerad hemsida. Ganska snabb leverans. Inga problem
Trevlig och personlig service!
det finns mycke där men saknade skor för extra känsliga fötter
Min beställning skickades 4 veckor efteråt!.ingen svarade till e-post.. jag skickade flera och ville avboka beställningen. Dåligt!
Tryckknapparna på haklapp satt på fel sida!
Blev snabbt och bra bemött när jag köpte batterier till mina hörapparater, som jag alltid blivit.
Lång leveranstid. Inget besked om att en vara var restnoterad utan vi fick vänta och vänta.
Mycket dålig service och kommer inte att handla från dem igen: 1 Fick en annan kunds produkter och var tvungen att hämta och köra tillbaka en tung rollator till posten. 2 Har returnerat två av de beställda produkterna och inte fått någon respons från Hjälpmedelscentralen på drygt en vecka trots upprepade mail och meddelande via deras kontaktformulär. Jag är en mycket missnöjd kund.
Snabbt svar och en väldig personlig service på direkten.
Dom är till god hjälp i min rehab
Ingen kundservice värd namnet. Varulvs skickades fel. Fick inte svar på mitt mail förrän efter tre veckor.
Jag blev bemött på ett bra sätt. Det var nya gummihättor till griptänger som blivit nött och gått sönder
Bra produkt, fick varan snabbt, mkt nöjd.
Köp av sittkudde h=10 cm. Uppfyllde förväntningarna. Lätt och smidig beställning och betalning på hemsidan. Snabb leverans till dörren. Därför det goda betyget!
Snabb service, fick min order inom ett par dagar och allt fungerade perfekt. Kommer att handla hos er framöver när jag behöver något som finns i ert sortiment. Jag är supernöjd!
Duschstolen som jag beställde var väldigt rangliga. Det tog lång tid innan produkterna kom. Svårt att få kontakt med hjälpmedelscentralen. Jag mejlade flera gånger angående hur, var och när jag skulle betala.
Sittkudde. Ingen kontakt med företaget, kudden beställdes på nätet och det behövdes ingen kontakt i övrigt. Kudden är bra, men kunde vara lite större.Är nöjd med beställningen och kudden kom fort med posten till dörren.
Bra och snabb med leveransen. Rekommenderas.
Stod inget leveransbesked tog lite mer än en vecka men när varan rollator var den perfekt till ett bra pris
Köp via nätet det fungerade bra
Bra och snabb service, men kostnaden för frakt tar bort en stor del av förtjänsten gentemot marknaden övrigt.
Jag köpte en lätt och smidig rollator. Snabb och smidig leverans. Helt nöjd på alla plan!
Ett mycket bra bemötande. Tyvärr var varan jag beställde restad från leverantören men när jag ringde och frågade pratade jag med chefen så löste han detta. Skulle haft en grå rullator men för mig spelar färgen ingen roll så han skickade en röd omgående. Jag hade den dagen efter. Vilken service !!!!!