Hjälpmedelscentralen.se

• BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
2 659
4.3

Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.

2659 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Leif Berne Ronald C
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Det tog lite tid men sedan funkade det!

Britt Å
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

En utmärkt vara, bra leverans.

Gunnar M
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Hej! Jag köpte en badstol. När jag skulle köpa badstolen kollade jag bland olika leverantörer. Jag valde hjälpmedelscentralen.se pga att det stod att de levererar inom 1-3 arbetsdagar. Det trodde jag på och betalade mer fast annan leverantör var ca. 500 kronor billigare, men där stod det att det skulle ta 10 arbetsdagar. Tyvärr tog det också hos hjälpmedelscentralen nästan 2 veckor tills jag fick stolen hemlevererad. Hälsningar Gunnar

Barbro O
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Köpt en sittning för avlastning av svanskotan. Fungerar jättebra. Handlade inte själv utan fick hjälp av min syster som tyckte personal och service var utmärkt.

Merja P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Tillmötesgående, fick pröva olika hjälpmedel. Prövade och fram till det som var bäst. Fått hjälp med dator program och utbildning. Speciellt dator och installationer av program. Även då med elsladd att installation .

Gitt A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans och bra produkter

Carina E
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans av högkvalitativ produkt. Bra pris.

Irene L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Eftersom vi fick avslag på begäran tycker vi inte alls om Hjälpmedelcentralen. Min man kan knappt förflytta sig men fick ta bussen svarade de. Han kan nästan inte flytta på benen. Hjälpmedelcentralen är urusel!

Karin L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkt,och lätt att bestäla o snabb leverans och snabb leverans.

Eivor B

Svåra att få tag i per tel. Vänligt bemötande. MVH Eivor Bäck

Inger Linnéa O
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Har tyvärr inte fått min beställning och om 2 dagar måste den betalas.

Gunilla Y
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Väldigt smidigt att beställa. Jag hade inte några särskilda förväntningar. Beställde en rullator för inomhusbruk den är liten och smidig lätt att ta sig fram i små utrymmen. Snabb leverans.

Elise M
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans. Inget krångel.

Bo Peter Mikael S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb klanderfri leverans, mycket bra!

Birgitta B
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Superbra rollator, smidig och lättrullande. Käpp har jag likadan sedan tidigare.

Leif G
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag har inte fått min leverans ännu!!!

Gunlög G
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb och bra hämtning av rullator. Allt var förberett.

Pär H
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkter som motsvarade mina förväntningar. En benförhöjningssats för vår säng. Samt en toalettsitshöjare. Min fru har opererat hjärtat och har svårt att resa sig och ta sig upp.

Anita T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Det fungerade bra att beställa. Nöjd. Hämta ut däremot ! Får ta bussen till TOBAKS i Skarpäng ?? Jag har Enebybergs TOBAKS i samma hus som jag bor i. Vore mycket bättre att få hämta nära mig. Använder rullator

Peter L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Enkelt att hitta på hemsidan och att beställa. Snabb leverans.

Emma Margareta G
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Det tog ett tag innan de kom. Passar till skon

Kerstin A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkt samt snabb leverans. Trevlig kundtjänst.

Kerstin W
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Känns som seriöst företag så därför valde jag köpa här. Kraftigt och bra låsvtill rullatorn och korgen blir bra till min lilla hund som gärna vill åka

Laxå Kommun L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Stod snabbleverans vid beställningen. Väntade mer än en vecka, ringde och frågade fick svar att varorna inte var skickade ännu eftersom hela antalet inte fanns inne, fick ingen avisering om restorder. Blev lovad att de varor som fanns inne skulle skickas omgående. Väntade en vecka till, ingen leverans ingen uppdaterad order på mailen. Ringde igen då var det inte skickat utan låg kvar på ert lager. Då äntligen skickades varorna och fick också en orderuppdatering.

Birgitta W
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra och tydlig webbplats, snabb leverans.

Britt Marie Å
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb och bra service. Enkelt att beställa.

Reijo T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra bemötande och snabba beslut

Gunilla E
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Fick vänta väldigt länge innan varorna kom. Ringde flera gånger och frågade vart det tagit vägen. Kom inget besked om att det inte fanns i lager trots att det stod på hemsidan att det skulle finnas. När väl sittkuddarna kom var de ändå mycket bra så det var värt att vänta på trots allt.

Börje I
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Leverans besked kan förbättras....

Susanne B
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

La beställningen 29/10. Betalade för Snabb leverans till postlåda/dörr. 5/11 dök det upp ett paket i PostNord appen som skulle levereras till ett utlämningsställe. Sedan hände inget. Kontaktade företaget 11/11, via hemsidan, inget svar men den 13/11 dyker det upp ett nytt paket i PostNord appen med leverans i brevlåda. 14/11 kom paketet. Dåligt att man inte får någon information från företaget om att paketet eventuellt är försenat. Dåligt att man inte får svar på kontakt. Den snabba leveransen tog mer än 14 dagar.

Ingeborg K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått vid mitt köp av en rolater.

Anna Lena F
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Alldeles för lång leveranstid.

Berit Kristina N
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra hjälp av trevlig säljare vid mitt köp av rullator. Hon beskrev fördelar och nackdelar av de olika rullatorerna på ett mycket bra sätt.

Cecilia M
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans och trevlig och hjälpsam kundtjänst.

Cecilia T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra, tur att ni finns 👍

Liselott L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Ulltofflorna var både fina, mysiga och supersköna/varma. Leveransen var snabb och allt med köpet kändes seriöst. Tack!

Christina L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra service och bra leveranstid

Eva Kerstin Elisabet T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Köpte en ulltoffla som ska vara 100 % Merino. Ställer mig frågan om detta STämmer? Fodret känns väldigt plastigt. Men jag kommer att ringa er på måndag så får jag väl svar :-)

Lena K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Köpte två sittdynor till mina föräldrar. Produkten motsvarade förväntningarna, enkelt köp och snabb leverans. Jättenöjd!

Tage P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra pris och snabb leverans samt att kudden fungerar bra.

Daniela C
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Upplevelse det var som jag förväntade mig.var jätte nöjd

Mariana P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra och snabb leverans. Toppen.

Ulla Margareta O
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Lätt att få returnera min beställning och det är jag mycket tacksam för.

Anki W
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

enkelt att handla och snabb leverans

Sonja Anita S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Det jag letade efter hittade jag och beställde. Dagen efter låg min beställning i brevlådan 🤗. Sååå nöjd! ☺️

Lena T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Väldigt snabb och bra leverans

Anne-Marie S

Varan helt enligt förväntan tyvärr ganska lång leveranstid 14 sagar

Birgitta J

Enkelt att beställa och snabb leverans! Jättebra! Birgitta J

Esther P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra och snabb leverans! Handledsvärmaren är dock svartgröna istället för svartgrå 😉

Alf Herman R
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra, och bra pris, och bra funktion