Hjälpmedelscentralen.se

• BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
2 174
4.4

Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.

2174 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Veronica D
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Gjorde en fel beställning och ringde för retur information då ska man själv stå för returen så det blev allt som allt 150kr i frakt avgifter DÅLIGT

Inger L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabbt leverans lätt att beställa

Annika A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bästa köp var utan tvekan inomhusrollatorn TRUST. Prisvärd, snygg och bra kvalitét och nu kan jag ta mig fram mycket lättare i lägenheten. Och den levererades på bara två dagar. Därefter köpte jag en duschpall ETAC som också är i en hög kvalitét, så nu ska det väl bli lättare att duscha också. Så två bra produkter från Hjälpmedelscentralen underlättar min vardag.

Birgitta J
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Enkelt att beställa och otroligt snabb leverans.

Monica K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra service,snabb leverans.En hjälpmedelscentral behövs

Tord K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag fick en oerhört snabb leverans vilket var viktigt i ett akut behov av hjälpmedel

Sten A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra. Produkten fungerar mycket bättre än det förra jag hade

Bert Ove Vilhelm J
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabbt och varan som jag beställde var mycket bra..

Anette L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Trevlig och hjälpsam kundtjänst.Snabb leverans

Anna Margareta U
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabbt å lättsamt, snabbt å lättsamt

Anita A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans, produkten stämde med beskrivningen och va enkel att använda

Göte Lennart K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

En bra rullator och riktigt snabb leverans

Linnea G
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Helt nöjd allt klarade mycket bra

Birgitta W

Vilken service o fint bemötande Så nöjd med min rullator MVH BIRGITTA WALLIN

Kicki B
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag köpte en inomhus rullator. Liten och lätt är jätte nöjd. Att handla var enkelt min dotter köpte på nätet åt mig. Enkelt och snabb leverans

Christer K
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

De va vad jag behövde och snabb leverans!

Nils Rune A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

fungerade bra köpte en rullator till min fru.

Bertil H
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Trevlig kontakt med snabb och effektiv handläggning. Rekommenderas.

Magnus L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Har väntat 20dagar på min leverans som stod att de fanns 9 st på deras lager.

Elena M
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycker bra! Kvalite hjälpmedel.

Per-Ake P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Tillbehör till rollator. Fungerar bra.

Lotta L

Snabb leverans Nöjd svärfar Tack

Christina L
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket enkelt att handla, fint utbud. Hade inga förväntningar, första gången jag handlade där. Handlar gärna igen! Köpte en hopfällbar käpp.

Lena Maria W
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Lätt o smidigt att handla med . Var i kontakt m per telefon o mycket trevlig personal !! Snabb leverans 🚚

Eva-Britta P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Helt ok. Jag köpte en griptång får att nå saker högt upp i skåp. Tacksam att ni skickar pengar till barncancerfonden.

Kerstin S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Fungerade bra och levererades som väntat. Beställde saker jag visste hur de var. Tyvärr fick jag ingen användning för dem eftersom min far avled.

Marianne A
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Enkelt att beställa! Tyvärr fattade jag inte att bestick var bara ett verktyg. Trpdde det var hela setet!

Borås Kommun- Kristinegränd 7 B
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Allt gick fort och oerhört smidigt.

Inger S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Fick paketet som det var sagt. Bra. Ett litet problem blev det med ryggstödet till rollatotrn, det fanns ingen beskrivning med. Ringde till Borlänge och talade med en trevlig dam som hjälpe oss, all heder. Tack.

Jon S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Tack för hjälpen och en snabb service.

Barbro T
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabbt och enkelt att handla oss er

Britt-Marie E
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Min förväntning motsvarar vad som behövs för att vara nöjd med mitt köp

Katharina J
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Bra kontakt via telefon. Snabb leverans

Lars S
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Det vi köpte från hjälpmedelscentralen var en sittdyna 40 x40 x10, och den är ju till hjälp att lägga på stol och fåtölj och är då lättare att resa sig upp, och med den skada jag ådragit mig. Det är den bedömning jag kan ge.

Gunilla B
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Smidigt att handla och varan kom snabbt till min närbutik. Den fungerar bra och är av god kvalitet.

Ulf P

Mycket bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo H
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans. Utmärkt produkt.

Charlotte N
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra och snabb leverans

Sigrid I
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag hade nyss fått rullator och behövde en rullatorkorg. Kollade som vanligt vad som fanns att beställa på nätet. Det fanns många företag som kunde leverera korg som matchade min rullator., Till lite varierande pris och fraktkostnad. Valet föll då på Hjälpmedelscentralen. Som nog var det mest prisvärda med fullgod vara. Företaget tycks välfungerande. Snabb beställningsbekräftelse. Leverans inom några få dagar. Betalningen fungerade enkelt och snabbt. Jag är nöjd och återkommer gärna.

Nils Lennart A

Snabba och hjälpsamma, MVH Lennart Arvell

Sören H
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Har letat efter en knappknäppare länge utan resultat men av en händelse hamnade jag på hjälpmedelcentralens hemsida och där fanns varan.. Lättöverskådlig hemsida och snabb leverans jag sitter nöjd.

Agneta F
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Lätt att handla samt väldigt snabb leverans. Behövde ett duschskydd för gipsat ben

Håkan E
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Snabb och effektiv service. Jag har gjort inköp hos er förut. Håkan E.

Kajsa N
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag beställde en skruv till min rullator. När den inte kommit efter en vecka ringde jag och fick besked att det skickats. Efter ytterligare en vecka ringde jag igen och då först skickades den. Så dåligt att ljuga.

Ulla P
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Jag fick besked från Hjälpmedelscentralen att jag någon dag senare skulle få ett sms med svar på en fråga jag hade och som skulle ställas till Bellman och Symfoni, men än så länge har jag inte fått något sms. Ulla Pettersson

Maria O
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Själva köpet var problemfritt, bra. Varan var inte riktigt vad jag hoppats på, något för sladdrig och svår att få på plats. Jag köpte en tådelare.

Ingela V
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

FUNKADE KLOCKRENT ENKEL OCH LÄTTHANTERAD SÄLJSIDA SNABB LEVERANS NÖJD ANVÄNDARE AV EN NÄTT OCH BEHÄNDIG ROLLATOR VAD MER KAN MAN ÖNSKA

Victoria O
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Köp Sealtight duschskydd om du har en picc-line. Köp inte engångsskydd för de funkar inte.

Lennart M
Skrev om Hjälpmedelscentralen.se

Något lång leveranstid men i övrigt smidigt och säkert

Bert P

Enkelt, billigt, snabbt...........................................