Hjälpmedelscentralen.se

• BestInSweden2026
2 933
4.3
Call 0243-20 41 43 Share

Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.

2933 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Karin B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra sortiment. Snabb leverans.

Karin N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Tog för lång tid att få varan.

Lisbeth A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra vara men alldeles för lång leveranstid.

Lilian C
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Lång leveranstid och betalning via Svea gör att ni bara får 3/5 i betyg. Jag kräver egen faktura, vill ej lämna mitt bankkontonummer till någon!

Charlotte K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

bra varor. Tog tid att få dem.

Karin J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Lätt att hitta det man behöver.

Christina I
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag får alltid hjälp med det jag behöver. Ett önskemål vore senare öppettider någon dag i veckan eftersom jag arbetar heltid.

Marianne W
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra att man kan välja faktura.Lång leveranstid tid, 3 veckor.

Jan H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag tycker att Hjälpmedelsbutiken i Borlänge har en märklig placering i utkanten av staden. Jag var på Falu Lasarett 30/4 och insåg att jag behövde ett hjälpmedel. När jag väl hittat fram till butiken visade det säg att den redan stängt. För dom som inte är bilburna förefaller det vara ett opraktiskt ställe att ha den på. När jag sedan beställde det jag skulle ha via nätet fungerade det bra. Tycker dock att det skulle kunna finnas i anslutning till Lasarettet i Falun.

Annette S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jättebra ryggstöd till min dementa sängliggande syster, nu kan hon sitta uppe korta stunder. Hälsningar Annette Sjöberg

Ulla A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

nu har jag testat min öppnare, den var till stor hjälp då jag skulle öppna gräddeförpackningen tack

Margareta K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Dåligt att man inte har garanti på sina rullatorer. Ett år brukar vara praxis. Bra att man kan returnera inom 30 dagar men dåligt att man inte får en fraktsedel vid retur av varor. Om man kunde nyttja ert avtal med transportföretagen borde det bli billigare att returnera.

Marie S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det tog alldeles för lång tid mellan min beställning och tills jag fick min leverans. Det drar ner min upplevelse som annars skulle varit bra med tanke på att priset var det lägsta jag kunde hitta för samma produkt.

Sten Inge K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Ordinärt sätt att handla via nätet. Hade ingen kontakt med någon personal. Bra leverans.

Jon S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det är synd att det tar så lång tid med leveranser

Iovka S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det var smidig att handla där även det tog tid få det som beställde. Köpet var bra och det kommer att beställa igen längre fram

Maria W
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag fick vad jag förväntade mig.

Åsa S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det tog ungefär en månad. Jag mejlade först och frågade var min vara tagit vägen. Inget svar. Jag mejlade en tid senare och aa att jag ville avsluta köpet och ha pengarna tillbaka pga ingen vara och inget livstecken. Till slut kom varan utan förklaring. På hemsidan sas 1-3 dagar eller något liknande.

Kristina A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Mycket bra saxar mina hade blivit skämda och nagelsaxen blev jag av med på Arlanda.

Viviann O
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det var bra av hjälpmedelsförrådet

Pia N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Vi fick vänta mer än en månad på en rollator som vi beställde

Monica N

Hej ! Jättebra att centralen finns Mvh monica

Monika K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

När man börja bli gammal är det bra att man kan få hjälp så jag är tacksam.Nu går allt mycket lättare.

Rickard O
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställde en reservdel till en rullator den 21 mars. Står att det är +90 på lager. De står att leveransen är 2-3 dagar. Snabb leverans står det på följesedeln. Den första gången jag kontaktar dem är ca efter 3 v. Frågar var delen är och får till svar att de väntar på leverans från tillverkaren.. redan där har de fel lagersaldo med över 90 artiklar… iallafall så skulle de ta en del från en rullator som de hade på lager och skicka Direkt. En vecka till går och jag har inte fått någon del.. ringer upp igen och då svarar de...

Hans L
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra och snabb leverans. Nöjd med produkten. Gör det den ska

Amelia D

May Ingegerd O
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra bemötande efter att jag mejlat 3 ggr. Snabb leverans.

Elin N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Leveransen tog sån tid att när det kom behövde jag inte produkten. Så skickade i retur, de gick däremot smidigt att få fakturan krediterad.

Per H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Fick det jag hade beställt på utsatt tid

Lena J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Nöjd och glad att allt fungerar så smidigt.

Ulla H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabb transport. Mycket bra varor. Bra kvalitet.

Margareta N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag är mycket nöjd med de hjälpmedel jag köpt av dem, möjligtvis lite dyrt.

Ulrika E
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställningen tog många dar längre att få en vad som angavs. Efter ett par veckor mailade jag o frågade om min order. Fick inget svar men då kom produkten snabbt,så fick känslan av att den glömts bort.

Ove O
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Tog ca 4 veckor att få varan, skicka mail men inget svar ingen status på leveransen, när jag beställde så skulle det komma om 2-3 dagar

Karl Erik B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Tog alldeles för lång tid att få det man beställt

Liselott L
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag är inte alls nöjd beställd och betalat för över 1,5 v sedan men inte fått de än.

Kerstin M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det var mycket enkelt att beställa.

Magnus K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Lång leveranstid. Två till tre dagar blev 27 dagar. Rehab avslutad innan leverans.

Marita H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag hjälper mig här jag har stannat med moppen. Alltid schyssta och hjälpsamma.

Eva K
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra service. Hjälpsamma när jag ville byta till papperfaktura0. Trevligt bemötande

Majny A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställningen upplevde jag som korrekt Fick kanske vänta lite för länge

Lisbeth G
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Helt ok när de väl tog min order. Var tvungen att lägga in två. Ingen lev. av den första ordern. Man kan ju undra varför

Sivert A

Snabb leverans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulla M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Lång leveranstid. Krävdes flera påminnelser från mej.

Tomas W
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Svarar inte på mejl man skickar Men annars bra snabb leverans

Ingegerd A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Mycket nöjd med hjälpmedelscentralen i Borlänge. Har beställt en begagnad vårdsäng till min bror som bor i boende. Har haft kontakt med en mycket trevlig kille på hjälpmedelscentralen, som heter Arvid som levererade sängen idag till min bror. Vi är mycket nöjda med allt såsom bemötande, leverans och sängens goda kvalitet. Storasyster och god man Ingegerd

Offensive content
Choose a reason:
Rose-Marie R
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

En perfekt behändig rollator.Snabb leverans utan problem👍👍👍⭐️⭐️

Leif H

Varan motsvarade förväntningarna.

Erika H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans & hjälpsam kundservice!

Gunnar S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabbt levererat och perfekt till mina käppar