Hjälpmedelscentralen.se

• BestInSweden2026
2 854
4.3
Call 0243-20 41 43 Share

Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.

2854 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Inger V
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Fick handla från annat ställe, då ni hade för lång leveranstid. Kommer inte att beställa från er igen. . I

Göran T
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra service och snabb leverans

Johannes T
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkt men lång leveranstid.

Aja P
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Rullatorn kom snabbt och var lätt att montera. Vi är mycket nöjda.

Sigurd Larsson Byggnadsab S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Köpuppplevelsen var mycket bra, produkten var bra.

Göte Lars Göran E

Snabb leverans. Köpte griptång

Roy B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Helt OK, men leveranstiden var för lång.

Karin A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

För mycket krångel med att försöka byta varor

Jeanette H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

De tappade bort min beställning. Efter samtal för att fråga vad som hänt med min beställning skulle de återkomma till mig, vilket de inte gjorde utan jag var tvungen att själv kontakta dem igen. Efter detta tog det ytterligare 2.5 vecka innan jag fick mitt paket. Uruselt!

Lisbeth G
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Skicka till dem att jag vill makulera ordern, inget svar. Nästan en vecka efter mitt makulera mail, får jag mail om de har skickat ordern. Genast svara jag att jag hade skickat om makulering av ordern, och även bevis på detta. som helt ignoreras. Oseriöst kommer aldrig handla där igen.

Toivo A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Trevligt bemötande. Kunnig personal.

Carin S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Fick den hjälpen jag efterfrågade. Så nöjda!

Anita M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

När jag ringde fick jag inte adekvat hjälp. Fick själv leta fram vad jag trodde skulle passa. När jag beställde tog det väldigt lång tid innan jag fick varorna. Fick själv fråga om när det skulle levereras!

Rune H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Enkelt att beställa och betala, och snabb leverans.

Britt H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Lång väntetid innan besked kom; först efter förfrågan om leveransbesked gick det snabbt, men fel vara levererades. Nu väntar jag på den korrekta leveransen samt att kunna återsända den felaktiga varan. Min uppfattning om Hjälpmedelscentalen är tveeggad! Hade en förhoppning om bättre hjälp och service! Tveksam om jag kommer att rekommendera inköp från Hjälpmedelscentralen i fortsättningen. Köpet var en Let`s Go Rollator outdoor röd , men en Let`s Go rollatator indoor röd leverades. Vid telefonkontakt visades det sig, att den beställda rollatorn med ordernr 83888 stod kvar på golvet!!

Gunilla S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Fick vänta på leverans i 6 veckor utan att få någon som helst informaion. Mailade till er utan att få svar

Jan H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Allt har fungerat bra från beställning till leverans 😀 Jag är mycket nöjd

Ulrika S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Produkterna är säkert jättebra. Dock var leveransen lång så jag var tvungen att köpa produkten på annat håll. Det jag köpte från Hjälpmedelscentralen har jag returnerat utan att öppna paketet. Hoppas returen kommer fram.

Jan-Erik J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra servce och leverans hjälpsam personal

Inger Maria L
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans Fann precis vad jag sökte

Jennie A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Fick fel grejer levererade men inget svar från supporten eller på de två andra mejlen jag skickat.

Claudia S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Hade telefonkontakt med dem, angående min leverans. Trevlig och hjälpsam personal samt snabb leverans.

John N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställningen kom snabbt och utan problem och produkten funkar som angivet.

Sirpa H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det vore lättare att kunna ringa. Likaså att få pappersfaktura. Förstår att det kräver mer personal. Annars kan ju inte priserna hållas nere. Det är ändå ok att beställa på mailen. Svårare med betalningen. Allt har så liten text när man bara har telefonen. Snabb service!

Karin D
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Alltid vänliga och hjälpsamma. Fick det jag behövde

EVA J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabb leverans med bra varor! Bra priser och en bra hemsida.

Marie-Louise B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Vilken service ni har. Snabb hjälp och leveranser.

Tord Lennart Sivert J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag har fått gott bemötande och fått de hjälpmedel som behövdes vid min hustrus svåra sjukdom Det dröjde ibland med leveranserna men det berodde på underbemanning på vårdcentralen. Ok

Camilla Ö

Alldeles för lång leveranstid 👎👎👎👎👎

Margareta S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Blev något som jag väntade mig. Bra!

Gun L
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Har alltid fungerat bra. Bra leveranstider.

Anna-Karin D

Allt fungerade bra Snabb frakt

Eva Margareta J
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag saknar information om de ulltofflor jag köpte på hemsidan. Tofflorna är små i storlek och de flesta bör köpa en storlek större än de normalt använder. Att ett företag tar sig tid att kontrollera de varor de saluför och t.ex. stoppar fötterna i ett par tofflor för att förstå storleken, känns inte som ett för stort åtagande man kan förvänta sig on-line. beställa, bli besviken, returnera, byta nej tack!

Marianne M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

mycket nöjd kan beställa i framtiden igen

Cristina R
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Superbra köpupplevelse hos Revolutionary!

Carina A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Trodde jag beställt hels muggar fi k bara locken!

Harriet O
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Har bara köpt en sak o den kom som den skulle

Sten B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Mycket välfungerande verksamhet Och trevligt bemötande

Annica N
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställde compressionshandske i rätt storlek, som inte fanns hos arb. terapeuten på VC. Allting fungerade bra med tid och betalning.

Marita H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkter och snabb leverans.

Märta Margareta A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Jag behövde en rollator och den fick jag stort sett omgående .De kom hit med den och informerade mig så det var jättebra mvh Märtha

Gill P

Lätt att beställa Snabb leverans

Tanja H
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Snabb och bra leverans som uppskattas

Susanne B
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställde handledsvärmare till min mamma. Dåligt sydda, hårda och inte alls fina.

Kristina M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Trasigt när det kom fram med posten

Christer M
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Proffsig hjälp av pesonalen Klockren hjälp

Kerstin A
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Bra produkt o snabb leverans. .

Doris Ingegerd Margareta W
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Det tog lite lång tid från beställning till leverans.Annars var det bra .

Anita Ros-Marie Linda S
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Min make behövde ha en trevlig men duglig gåkäpp. Den hittade vi på Hjälpmedelscentralen! Snabb leverans och verkligen ett bra alternativ

Astrid C
Wrote about Hjälpmedelscentralen.se

Beställde en sittdyna till min gamle far och då leveransen dröjde ringde jag upp Hjälpmedelscentralen för att efterhöra vad som hänt. Den ”mänskliga faktorn” hade varit framme. På ett mycket vänligt och proffesionellt sätt blev jag hjälpt och dagen efter kunde jag ta emot dynan. Ingen skugga över Hjälpmedelscentralen, alla företag kan råka ut för sådant här. Det jag uppskattade var ärligheten över vad som hänt, att man snabbt ställde till rätta och att jag slapp en massa bortförklaringar. Behöver min far något mer hjälpmedel,...