HL Service AB

HL Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till HL Service – din Autoexperten Bilverkstad i Hillerstorp! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi hjälper dig med bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och däckservice (däckbyte, däckhotell, hjulinställning, däckförsärking och däckmontering. Vi...

117 omdömen om HL Service AB

Michaela Hanna Mar P

Nöjd med servicen. Trevlig personal

Anne E S
Skrev om HL Service AB

bra mottagning och gott bemötande. god service

Svar från HL Service AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Dan Åke J
Skrev om HL Service AB

Bra service och trevligt bemötande.

Thomas Claes-Ove A
Skrev om HL Service AB

Mycket bra service,alltid tillmötesgående!

Sofia Eva Christina K

Bra service och trevligt bemötande. Gör alltid sitt bästa för att hjälpa kunden.

Jan Henrik Kenneth N

Perfekt bemötande, väl utfört arbete, en possitiv upplevelse

Olov Rune Krister K

Trevligt bemötande, Hjälpsamma

Svar från HL Service AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Magnus R
Skrev om HL Service AB

Supernöjd! De gjorde det där lilla extra. Hit kommer jag gå fler gånger.

Fanuc Nordic A
Skrev om HL Service AB

Fantastisk service och kundfokus.

Svar från HL Service AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Martina Jeanette N
Skrev om HL Service AB

Bra och proffsig service. Bra bemötande!

Inger Birgit Kristi J

En god service och vänligt mottagande. Tack!

Svar från HL Service AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Eva Christina J
Skrev om HL Service AB

Ett proffsigt bemötande. Snabb hantering. Trevliga medarbetare.

Robin Kent O
Skrev om HL Service AB

Hos HL Service kan man alltid räkna med hög service alltid lika nöjd efter ett besök hos dom!

Ekbackens Matglädje A

Snabb och bra service på lokal nivå!

Sara Vivianne J

Bra. God service vänligt bemötande Tack

Karl Anders Daniel E

Mycket nöjd med servisen och bemötandet. Mvh Daniel Elmqvist.

Ann-Louise Gudrun Elis T

Hej, Jag är helnöjd. Trevligt bemött, smsar och meddelar att det är klart, och som lovar. Jag kan rekommendera er. Vill önska er Lycka till! Ann-Louise

Alma Fia Magdalena J

Här får man fantastisk service!

Agne Ludvig Lennart P

Väldigt serviceminded och kunde stoppa in bilenrmmellan andra bokningar!

Svar från HL Service AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Robert M
Skrev om HL Service AB

Trevlig personal och bra service på jobbet och bra jobbat

Rita Eva Christina E

Fick lämna bilen och gick snabbt att byta däcken!

Karl Arne Anders H
Skrev om HL Service AB

Tillmötesgående, serviceinriktade och utmärkt jobb

Åke Bernt Allan N
Skrev om HL Service AB

Trevligt bemëtande och bra jobb

Bill-Son I Hillerstorp A

Trevlig mottagande vid besök i bilverkstaden

Jari Olavi T
Skrev om HL Service AB

Trevligt bemötande. Nära och bra Prismässigt ok Hållit tiderna Ja med andra ord så är vi nöjda 😊👍

Svar från HL Service AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Joacim Herberth Mag A

Däckbyte o service. Smidigt att boka tid. Proffsigt bemötande o kundvänliga.

Datakraft I Småland A

Alltid bra bemötande och service!

Mathias Sven Johan L

Aldrig fått bättre bemötande hos en mekaniker. Nogranna, snabba och ingen översittar-attityd.

Svar från HL Service AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Samuel Sten Åke D
Skrev om HL Service AB

Trevligt bemötande vid bokning av tid ,svarar snabbt på mail vid frågor . Skickar sms när bilen är klar . Får information vad som har gjorts och vad som vore bra att åtgärdas framöver ,som är bra att veta . Mycket nöjd

Svar från HL Service AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Margareta Emma Inga S

Service och däckbyte.Trevligt bemötande Tacksam o nöjd.

Robert Karl Ingemar K

Trevligt bemötande och kunnig personal. Kommer säkert anlita dom igen.

Svar från HL Service AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Jimmy Leif Åke T
Skrev om HL Service AB

Mycket professionella och trevlig personal.

Joakim R

Snabb och bra service! Rekommenderas

Svar från HL Service AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars-olof L
Skrev om HL Service AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Reparation av stötdämparsystem. De visste vad felet kunde bero på och åtgärdade det. Höll kontakt med mig som kund.

Lena Inger Elisabet M

Hej,väldigt trevliga killar,de gör ett bra jobb o bra bemötande 🙏

Brodertryck A
Skrev om HL Service AB

Mycket bra bemötande och service!

Maria Malin T
Skrev om HL Service AB

Gott och sakligt bemötande. Med rätt utrustning kändes det som att HL Service hade möjlighet att lufta bromsarna, alla hjulen på en gång vilket de också gjorde. De körde även igenom ny bromsvätska som också var dags att byta. De kunde ta in bilen med kort varsel. Vi är nöjda med väl utfört arbete.

Rakel Maria B
Skrev om HL Service AB

Jag blev välkommen och fick mina vinterdäck pålagda. Under tiden fick jag vänta och blev bjuden på kaffe. Allt var helt okey och jag är nöjd med servicen och kommer att fortsätta och anlita dem. Rakel Bjuvensjö

Leif Sören Georg S
Skrev om HL Service AB

Bra bemötande av kunnig personal

Kurt Thomas P
Skrev om HL Service AB

Proffesionellt och vänligt. Laddar bilen som en bonus

Robin Bernt Nicklas W

Världsklass! Dom är helt suveräna!

Rebecka Helen C
Skrev om HL Service AB

Fungerar felfritt i vanlig ordning. Rekommenderas

Karl Johan H
Skrev om HL Service AB

Bra bemötande! Trevliga! Serviceinriktade!

Daniel L
Skrev om HL Service AB

Mycket trevligt bemötande och kunnig personal.

Tobias Kasper Ale E
Skrev om HL Service AB

Väldigt trevligt bemötande och fantastisk service! Kunde hjälpa till på väldigt kort varsel. Rekommenderar starkt!

Bernt Evert D
Skrev om HL Service AB

Mycket trevligt mottagande och ett väl utfört arbete. Jag kommer säkert att anlita HL service fler gånger.

Kenneth Arne Gunder K

Trevligt bemötande och bra information prisvärt

Dennis Mikael J
Skrev om HL Service AB

En upplevelse utöver det vanliga, häpnadsväckande service, fenomenal kunskap, spektakulärt kundbemötande, En exceptionell tillgång för hela bygden. 1000/1000

Svar från HL Service AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

David Johan Emil W

Bra bemötande och kommunikation