HLR Proffsen

HLR Proffsen

www.hlrproffsen.se
  • BadgeEightYears

Välkommen till HLR Proffsen! 10.000 människor drabbas i Sverige av plötsligt hjärtstopp. Att snabbt kunna hjälpa kan vara avgörande och rätt kunskaper ökar chansen för överlevnad enormt. Vi på HLR Proffsen ser till att hjärtsäkra din verksamhet. Hos oss kan du välja mellan att hyra eller köpa hjärtstartare. De utbildningar...

699 omdömen om HLR Proffsen

Sedan starten hos Reco 2018

Henrik L
Skrev om HLR Proffsen

Väldigt professionellt, avslappnat och lätt att ta till sig trots att det är viktiga och allvarliga saker man ska lära sig. Mycket pedagogiskt.

Jakob L
Skrev om HLR Proffsen

Mycket bra att vi fick uppdaterat våra kunskaper inom HLR. Trevlig instruktör. Bra genomgång.

Maria F
Skrev om HLR Proffsen

Bemötandet har varit mycket bra, både vid bokningen och vid utbildningstillfället. Vi känner oss väl omhändertagna och tycker vi fick svar på våra frågor. Tydligt genomförande.

Anders G
Skrev om HLR Proffsen

en viktig utbildning men på ett bekvämt o avslappnat sätt

Åsa J

Tack!---------------------------------------------------------

Ida L
Skrev om HLR Proffsen

Vi har haft utbildning för de anställda med hjälp av HLR Proffsen, både inom brandskydd och HLR/Första hjälpen. Vi är mycket nöjda med instruktörernas insats, det har varit väldigt givande utbildningar och smidigt bemötande från första kontakt. Vi kan varmt rekommendera HLR Proffsen.

Noora G
Skrev om HLR Proffsen

Vi är så nöjda med kursen och kursledaren. Vi blev väldigt fint bemötta och kursledaren var lugn och pedagogisk i sitt sätt att lära ut och levde upp till våra förväntningar. Vi kan starkt rekommendera kursledaren.

Gonca T
Skrev om HLR Proffsen

Vi vill tacka HLR-proffsen för en bra och lärorik kursgenomgång gällande HLR och hjärtstartare. Detta var en lyckad kurs med många nyfikna deltagare. Vi fick en tydlig genomgång och kunde ställa öppna frågor. Vi fick även mycket praktisk genomgång och övning, vilket uppskattades av många. Tack HLR-ptoffsen!

Pernilla L
Skrev om HLR Proffsen

Bra bemötande från alla kontakter vi haft. Köpte HLR kurs till företaget och alla var väldigt nöjda efter genomgången utbildning. Kursledaren var lugn, trevlig och tydlig.

Tommy A
Skrev om HLR Proffsen

Alla deltagare tyckte det var otroligt bra. Allt har fungerat bra med HLR Proffsen.

Sofie H
Skrev om HLR Proffsen

En trevlig och kompetent instruktör som läste in gruppen och såg till att samtliga fick med sig kunskap för att känna sig trygga i HLR inför framtiden. HLR proffsen rekommenderas vart inte minst för utbildningstillfället men även för kommunikationen innan utbildningsdagen och uppföljning i efterhand.

Linda N
Skrev om HLR Proffsen

Superbra genomgång och alla är jättenöjda! Väldigt bra att utbildaren arbetar aktivt och dagligen med detta då han var brandman och inte endast utbildare. Stort tack! Mvh Linda Nordin, SLB AB

Johanna B
Skrev om HLR Proffsen

Mycket trevlig och ambitiös utbildare som gjorde utbildningen mycket lärorikt och intressant

Karin J
Skrev om HLR Proffsen

Jättefin och pedagogisk instruktör och alla kände sig nöjda med kursen efteråt.

Camilla N
Skrev om HLR Proffsen

Tycker det varit smidigt i alla steg från bokning till utförande. Vår instruktör mötte alla våra frågor med stor entusiasm och bjöd på en allvarlig men kul utbildning. HLR med hjärtstartare.

Johan W
Skrev om HLR Proffsen

Lars höll en mycket bra utbildning för oss alla på företaget, alla är väldigt nöjda. 5/5 stjärnor från oss!

Natasha H
Skrev om HLR Proffsen

Vi fick ett otroligt härligt bemötande av stjärnan Jesper Borrfors som kom och utbildade oss i HLR. Han va proffsig, trygg och varm i sättet han delade all viktig info. Jesper var grym på att få alla delaktiga och bekväma, och vi längtar tills vi får boka in honom till oss igen!

Katarina R
Skrev om HLR Proffsen

Den läraren vi på Sommarvik fick häva hur bra som helst. Han är mycket välkommen igen när vi behöver utbildningen. Toppklass

Catrin Ö
Skrev om HLR Proffsen

Bra service, trevliga att ha dialog med och energisk och fängslande instruktör!

Linus J
Skrev om HLR Proffsen

Jag har fått information att deltagarna tyckte det var en bra kurs, Tydlig genomgång.

Caroline S
Skrev om HLR Proffsen

Väldigt proffsigt bemötande och bra utbildning med kunnig instruktör!

Stefan O
Skrev om HLR Proffsen

Mycket bra saklig och effektiv Bra bemötande

Kristina L
Skrev om HLR Proffsen

Alla i gruppen är väldigt nöjda med utbildningen och ger högsta betyg. Utbildningen var proffsigt genomförd i högt tempo där instruktören varvade teori och praktik vilket gjorde att vi som deltagare alltid hade fullt fokus. Vi upplevde att instruktören är kunnig och intresserad av området och kunde svara på de frågor vi hade. Det ingick hjärt- lungräddning, hur fungerar en hjärtstartare och även vad man gör vid luftvägsstopp. Samtliga deltagare fick en egen "docka" att öva på.

Monica L
Skrev om HLR Proffsen

Vi måste säga TACK!! Ian var helt fantastisk! Han gjorde dessa 3,5 timmar så intressanta och vi lärde oss så mycket. Vilken kille!!!

Daniel E
Skrev om HLR Proffsen

Allt fantastiskt bra Ian, vilken bra instruktör

Sofia W
Skrev om HLR Proffsen

Vi gjorde en HLR-utbildning med första hjälpen. Mycket trevlig, bra och pedagogisk instruktör. Alla i gruppen var mycket nöjda och glada över den här utbildningen.

Mia S
Skrev om HLR Proffsen

Lars som var hos oss på Stängselproffs var otroligt duktig & gemytlig.

Carl H
Skrev om HLR Proffsen

Vi är mycket nöjda med det professionella bemötandet från HLR Proffsen, särskilt vår kontaktperson Max. Hittills har vi genomfört den första av två planerade utbildningar, och vår personal har fått med sig värdefull och lärorik kunskap. Fler av våra kontor planerar nu att boka utbildningar med HLR Proffsen, och vi kan varmt rekommendera dem! Med vänliga hälsningar, Cloudgruppen Sverige AB

Görgen J
Skrev om HLR Proffsen

Bra införsäjning utan att vara för påträngande och gav tid för fundering. God info vad som ingår och planering. Proffsig utbildare som kunde svara på övriga frågor och bra instruerat.

Niklas Joakim Herman L

Liksom tidigare gång, proffsigt och trevligt.

Nils-Håkan S
Skrev om HLR Proffsen

Ett proffsigt företag som lever upp till sitt namn. Vänligt bemötande och väldigt bra genomförda HLR-utbildningar.

Viktoria L
Skrev om HLR Proffsen

Vi är mycket nöjda med HLR Proffsen! Det är alltid punktliga och korrekta. Inte minst viktigt lär det ut på ett sätt som lyckas fånga vårt intresse och med lär vi oss. Toppenbra!

Daniel S
Skrev om HLR Proffsen

Bara positivt - proffsiga instruktörer & uppskattat att vi blev uppringda dagen efter genomförd utbildning där de ville stämma av att vi var nöjda.

Marcus N
Skrev om HLR Proffsen

otroligt duktig föreläsare Jesper. VI är jätte nöjda.

Lucy A
Skrev om HLR Proffsen

Mycket proffsigt upplägg. Ian har verkligen kunnat lägga fram ett koncept så alla lyssnar och va med. Trevlig korrekt och väl påläst.

Joakim Å
Skrev om HLR Proffsen

Jag tyckte att allt var väldigt bra, professionellt bemötande och väldigt kunniga ledare Förväntningarna som jag hade var att personalen skulle framförallt lära sig det viktiga att just gå en HLR-kurs för att kunna bidra vid eventuell händelse. Detta tyckte jag blev uppfyllt och framfördes väldigt tydligt av ledarna

At Drift Ab A
Skrev om HLR Proffsen

Hela gruppen körde under 2 timmar i högt tempo med mycket praktiska övningar och livsviktig kunskap. Vi hade hela tiden vid vår sida Victoria som var väldigt engagerad och duktig utbildare. Samtliga i gruppen gav utbildningen toppenbetyg. Tack HLR Proffsen och Victoria Hälsning från AT Drift AB

Miranda B

Superproffsigt och bra uppstyrt

Frida H
Skrev om HLR Proffsen

Bra kommunikation och proffsig utbildning!

Sara F
Skrev om HLR Proffsen

Det var jättegivande och en bra genomgång

First-Name L
Skrev om HLR Proffsen

Väldigt trevliga instruktörer som besitter väldigt mycket kunskap och var tydliga. Lätta att lyssna på. De var engagerade och motiverade. Vi är mycket nöjda.

Pim E
Skrev om HLR Proffsen

Superbra, informativt, bra prissättning och Edvin som höll i våran kurs var toppen. 5 av 5.

Uffe E
Skrev om HLR Proffsen

Vi ger högsta betyg. Härligt engagemang från instruktören Hampus samt bra info från bokningsansvarig Max.

Marcus G
Skrev om HLR Proffsen

Mycket bra. Jättebra instruktör. Men lite i dyraste laget för ett företag med bara fyra anställda

Maria A
Skrev om HLR Proffsen

Fick en toppenutbildning i både HLR och brandskydd på samma dag. Kompetenta och trevliga instruktörer och vi är alla så nöjda. Kontakten med kontoret inför bokning etc funkade också smidigt.

Marie L
Skrev om HLR Proffsen

Superbra utbildning och mycket trevlig & professionell utbildare - stor tack!

Jenny E
Skrev om HLR Proffsen

Vi fick en akut lucka samma morgon vi skulle ha HLR utbildningen från ett annat företag. Men HLR proffsen ordnade personal som kom samma eftermiddag och även idag. Dessutom var instruktören både kunnig, engagerad och professionell. Jag ger mina varmaste rekommendationer till detta företag

Sara E
Skrev om HLR Proffsen

Vi har fått en väldigt bra genomgång av kursledaren. Teori som blandades med praktik på ett bra sätt

Andreas R
Skrev om HLR Proffsen

Super bra kurs alla var nöjda Kursledaren hade koll på läget

Matilda H
Skrev om HLR Proffsen

Vi hade en HLR-utbildning på kontoret och är supernöjda! Proffsig utbildare som förmedlade kunskapen på ett förståeligt och inspirerande sätt. Vi känner nu oss lite mer trygga i att handla om någon i vår närhet drabbas av hjärtstopp. Vi har också valt att köpa in en hjärtstartare till kontoret efter denna utbildningen.